* Ghiocei de martie-aprilie 2006 (26) *

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Catrinel_17 spune:

MIHASER, pai credeam ca oana e nora ta, meeey!!

Primul Craciun

Catrinel, mama lu' Oana (23 martie 2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lumysti spune:

LA MULTI ANI, TUTUROR MAMICILOR SI PUISORILOR!
Nu am mai scris de fooooarte mult timp, dar asta nu inseamna ca nu mi-a fost un dor nebun de voi!
Noi ne-am mutat domiciliul pt cateva luni in alt oras (din cauza sotului care si-a schimbat locul de munca) si nu am avut acces la net (doar daca mergeam la un "Net-Cafe" care semana mai mult cu un birt!). Dar acum am venit acasa de sarbatori si incerc sa recuperez macar o parte din ce am pierdut aici, pe forum!
Am pus niste poze recente cu pritesa mea, aici: http://www.dropshots.com/lumysti

Va pupacesc si promit sa revin curand,

Lumy si ALESSIA (07.03.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aalina2003 spune:

Catrinutza, chiar asa, cum de s-a legat rujeola de Duracell?..a facut antirujeolicul ala de 7 luni?
Irina,bafta cu operatia! Cred ca la Eforie esti pe maini bune!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ile77 spune:

Mihaser, am trimis si eu o poza cu Viv la galeria modelelor acum citeva zile, dar nu cred ca e poza perfecta. Oricum nu-mi fac sperante ca o sa apara.

Alina2003, eu mi-am facut singura meniul care e f simplu si consta in: micul dejun: 1 felie de piine ff prajita( mai bine zis arsa)sau 3 bucati de Wasa Husaman cu niste felii subtiri de cascaval+ 1 pahar de lapte acru+ 1 cana ceai verde cu miere.
Pe la 2 imi fac: o farfurie plina cu morcovi+telina+mere+rosii+1ou fiert pe care-l tai pe jumate si pun pe jumatati putin pateu+ multa apaaaa( uneori mai adaug si niste masline).
Cina: varza calita de 3 ori pe sapt+ curcan( ca inca mai am la congelator curcan de la anul nou)
: restul zilelor ,curcan + legume la cuptor ( fara cartofi)
Mai beau o cana de ceai verde cu miere si muuulta apa.
Pe la 7-8 bag un iaurt mic sau un pahar cu lapte + un fruct.(fara banana)
Si mqai beau un ceai verde
Cu asta am trait de o saptamina.Jur ca nu m-am atins de nimik altceva.
Ce pårere ai de dieta mea??

Catrinel, påi nici in Norvegia nu poti sa faci cezariana la cerere. Dar de fapt nici nu ma mir, ca astia aici nici antibiotice nu-ti dau daca nu e situatia cu adevarat disperata.
Eu cind cobor scarile cu Viv in brate merg ca melcul. Sint cam imiedicata de felul meu si treb sa fiu f atenta.
Sigur mama ta saraca va avea emotii pina se va obisnui cu genul ala de scara.
Pupici Onikåi.

Andreea G, te felicit ca ai rabdare seara de seara sa iesi cu Bubu o ora afara. Eu mereu gasesc cite o scuza.
Cind mai ai timp mai scrie si tu cite o reteta de mincarica pt bb, ca eu nu mai stiu ce sa-i mai gatesc.

Ile si Vivian (07.03.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aalina2003 spune:

Ile, pai vad ca dieta ta contine si fructe, si legume, si lactate,si carne, adica pare echilibrata din punctde veder nutritiv, iar din punct deveder cal.oric nu poatefi prea bogata, fiindcaare multe legume.Cantitatile de legume nu le limitezi, nu?Dar o sa poti sa mananci atata varza pe termen lung?Nu te baloneaza? Varza e proaspata, nu? Daca o sa ai suficienta ambitie, cred ca a sa ai succes!Cate kg ti-ai propussa dai jos? Se spune ca 1 kg pe saptamana e sanatos siaisgura si succesul de durata. Bafta si mai tine-ma la curent! Eu in afara de aerobic de 2 ori pe sapt n-am reusit nimic, incerc sa iau legatura cu un nutritionist sa cer si o parere avizata.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tcelen spune:

CATRINEL 17,Ana se simte umpic maibine,multumim de intrebare,nasul curge ,in special dimineta mai tare.pupici

POZE ANA-MARIA
poze Iulian
POZE GRAVIDUTA,FAMILIE SI COPII

Ce au mai facut bebeii nostrii!!
CRISTINA&ANA-MARIA17.01.2006& IULIAN 22.11.1998

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Delia21 spune:

Pupam pe toata lumea!Am facut cateva pozici ieri si le pun,incepeti de aici vizionarea http://family.webshots.com/photo/2780267250072337911jDJBgK

Noi suntem binisor.....Rudy tuseste din nou asa ca maine iar ne infiintam la pediatra ,of....credeam ca am scapat,dar se pare ca ne intoarce boala,mama ei...
MARIANA1976,pup burticul si sper sa iti calc pe urme curand!!!Iti urez de pe acum nastere usoara!
Ciuf,noi ajungem pe 16 ian seara.Pupici cu sclipici si voua!
In rest bine....vizitez des dentistul caci aci iti mai das mana fata de preturile de la noi din NY....sa repar acum cateva cariute care au aparut in ultimul an.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mariana_1976 spune:

Deliutza hai ca eu am promis ca in februarie doresc sa predau stafeta la cit mai multe mamici din nou aspirante!
(inscrierea e gratuita!)

Kim felicitari pentru poza printesei Alicia! Vad ca de pe acum prgatiti cariera de fotomodel!

Catrinel Ce bine ca ati putut ajunge in Romania de sarbatori! Cezariana electiva pot obtine in Suedia, dar...parerea doctorului e intotdeauna mai presus de parerea pacientului si daca domnia sa doctorul nu considera ca este nevoie sau ca am argumente foarte bune sa-l conving, atunci prefera sa fac cum imi recomanda.
Cred ca decizia aceasta a fost influentata si de faptul ca le-am spus cinstit ca as mai dori copii inainte sa implinesc 35 de ani.

Ciufulet m-am tot uitat la pozele voastre de Craciun si m-am minunat cit de frumos ai decorat totul si cit de frumoase hainute ai cumparat copilasilor.

Din pacate sistemul medical in Suedia nu este ca in USA, chiar daca Doamne fereste mi se intimpla ceva la VBAC si i-as da in judecata,scapa f.usor,pe pretextul ca "oricarui doctor i se poate intimpla o greseala de estimare".

Doctorii suedezi nu platesc oricum nimic in caz ca mie mi s-ar rupe uterul.Asigurarile imi vor plati probabil o suma infima din banii "statului" care sunt defapt tot banii nostri pe care statul ni-i ia din impozitele pe venit.Frumos, nu-i asa?

AndreeaG noi trebuie sa tragem neaparat o raita prin Poiana ca suntem mari amatori de schiuri, atit parintii cit si "progeniturile".(copii mai mari amindoi au invatat de la 3 ani jumate).Voi schiati sau doar pescuiti? Poate ne trimiteti si noua un pic de zapada ca m-am saturat de vremea asta tomnatica de aici.

Mariana 32+
mama de Monica, Matei si Markus

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihaser spune:

salut fetele!

Micaalsa Multumesc ptr urare. Eu ma simt lezata ca se trezeste Cristian o singura data pe noapte, insa vad ca nu am de ce sa ma plang...la voi e mai nasol.
Ceela of se pare ca si la voi o problema nu vine niciodata singura...Iti doresc multa sanatate si mai putine probleme!
Irina sper ca totul merge ine si cu piciorul tau si cu intarcatul. Si eu am o prietena care a nascut in februarie si inca mai alapteaza...La ea insa a aparut altceva...o sarcina noua
Ile pai mai fac rost din stanga, din dreapta...cand vad pe aici mamicile eroae...gen Mariana, doublemom...ma mobilizez si io. Cred ca o sa-i puna poza lui Viv...dar probabil o sa dureze ceva...la prietena mea a durat cam 3 luni parca...insa nu stiu daca are legatura cu concursul foto galeria asta. Eu am asteptat sa stea bebe in fundulet bine...acum poate trimit si io ceva...dar trebuie sa aleg un portret reusit si nu am timp.
Doublemom multumesc si ptr mine cupilul e cea mai mare satisfactie!
Mariana of dar ce ma supara si pe mine situatia asta a ta. Cred ca si eu as fi sceptica daca m-ar obliga sa nasc asa cum vor ei. Totusi cezariana asta nu-i chiar o simpla interventie. Am vazut si io cu ce se manaca si nu as avea curaj sa nasc natural al doilea copil. Sper sa iasa lucrurile asa cum iti doresti tu.
Catrinel mey io am zis de la inceput ca ii cuplam pe Aliciuca si Cristian...Ne-am pus pe strans salbe si facut pagode...la 12 ani facem nunta! La Oana trebuie sa fie un pretendent viteaza nene ca greu treci de bunicu`! Bafta in lupta cu dintisoii, stiu ca e nasol!
Ciuf bravo si eu as vrea sa fac voluntariat daca as ma avea timp si de asta...as avea mari satisfactii sa fac un bine omenirii asa din inima...nu neaparat cu bani.
Lumysti bine ai revenit si multumim ptr poze! E foarte draguta Alessia.
Delia ce faine sunt pozele! Pacat ca au iesit cu ochi rosii, insa pot fi prelucrate. Mai si ce verisoare dragute aveti! Sper ca nu te-ai plictisit la Deva!
Poli m-am logat cu explorer-ul sa-ti vad glowul mai!

Eu am intrebat pediatrul daca sa-l spal pe dinti si mi-a zis acum vreo 2 luni ca nu e cazul...dentistul a zis ca el la al lui ii da fluor...eu nici din asta nu ii dau. Despre oprirea lactatiei...eu nu am luat pastile si am luat si Galactogil insa tot nu mi s-a marit productia...nu stiu daca ceaiul are asa mare influenta.
M-am enervat aseara...am muncit sa fac ceva la un proiect a proasta...mai facuse cineva din echipa mea. Dar nu a catadicsit sa-mi spuna! Pentru multi oameni din tara asta comunicarea inca mai prezinta sechele...cred ca din perioada comunista ni se trage!
Apropo de pomelo, grapefruit...Cristi vrea sa manace si o jumatete de grapefruit rosu...e nebun dupa fructul asta...voi dati la copii? eu ma cam fortez sa mananc si nu inteleg pasiunea lui ptr acest fruct.

Pupici!

Mihaela&Cristian 25.03.2006
www.dropshots.com/day.php?userid=173413&cdate=20060904&cimg=0 " target="_blank">Filmulete
Pozele noastre

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mariana_1976 spune:

Mihaser vineri am cumparat 2 kg de grapefruit din ala rosu si toti 3 copii au mincat pe rupte dupa ce am scos frumos nu numai coaja portocalie si cea alba, ci si pielita in care se afla acoperita felioara.Iti dai seama ce munca?
Cica grapefruitul favorizeaza nidarea atunci cind prestam pt.bebe.
Eu cred ca tu esti mama eroina ca mai poti si invata cu un bebe asa de mic.La mine sunt ajutoare: soacra, scoala, gradinita si stau 8 ore la serviciu in care nu ma ocup de aia mici.Dupa parerea mea mamele care stau acasa cu copii cu probleme, cu gemeni sau cu 2 de virste apropiate fara ajutoare au mai mult de lucru ca mine.

Mariana 32+
mama de Monica, Matei si Markus

Mergi la inceput