* Ghiocei de martie-aprilie 2006 (26) *

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Catrinel_17 spune:

Haaaa, MIHASER, ca bine ai zis-o cu bunicu!!! numai intr-un loc ai gresit… cu familia de banatzeni. Ca ei toti sunt …ardeleni si io mi-s o corcitura din tata ungur si mama olteanca
OK, am inteles faza cu Alisuca!! Buna alegere, oricum!!

Primul Craciun

Catrinel, mama lu' Oana (23 martie 2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ameera spune:

quote:
Originally posted by ciuf

Tcelen, nu te ingrijora. Fiecare copil are ritmul lui de dezvoltare. Valabil si pentru Ameera, ca citisem zilele trecute la alt topic ca parea un pic trista pe motiv ca ai nostri copii sunt mai inaintati decat bebelusul ei. Nu iti face probleme! Vei observa schimbari la copilul tau pe zi ce trece. Nu e azi schimbarea, va fi maine.

Salutare tuturor!
Nu, nu sunt trista, dimpotriva, citesc cu drag ce fac bebeii vostri, si stiu ca e normal sa fie mai inaintati decat a mea. Eu pusesem o alta problema acolo. Sara s-a nascut la 34 de saptamani, si pana pe la 5-6 luni a fost vizibil mult mai micuta decat cei de varsta ei. De curand insa si-a luat un avant de mai mare dragul si a inceput sa recupereze intens, a crescut foarte frumos, iar eu ma asteptam ca odata cu recuperarea fizica sa dispara si decalajul psiho-motor in comparatie bebeii de aceeasi varsta (adica ai vostri ), decalaj care se mentine inca... si voiam sa stiu daca e ok. De fortat n-am fortat-o niciodata cu nimic si nici n-am s-o fortez vreodata, o las in ritmul ei.

Imi pare asa de rau ca nu pot scrie mai des, abia tin pasul la citit .

Pupici tuturor!

Ameera si Sara

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabi_fer spune:

Buna Seara!

Abia acum am reusit ca termin de citit din urma. Multumim ptr urarile de "La multi ani", uram si noi la fel tuturor ce poarta numele de Ion, Ioana, Oana si Ionut

mariana_1976 - imi pare rau ca intampini probleme cu nasterea. Eu zic sa nu te mai stresezi asa de mult si sa te lasi pe mana medicilor, Stiu ei ce fac! Am citit multe povestiri ale mamicilor referitoare la nastere, am obs, ca in cele mai multe cazuri " socoteala de acasa nu s-a potrivit cu cea de la spital", acum cum o vrea Dumnezeu!

Kim - felicitari ptr domnisoara fotomodel!

Doublemom - am sa caut nr de tel si iti voi da un semn de viata cat de curand. Trebuie sa iesim la o plimbare in parc, obligatoriu. Abia astept sa-ti cunosc gogosicile!

Catrinel_17 - pupam Oana, si speram sa iasa dintisorii cat mai repede. Apropo de dintisori, la Alex eu tot vedeam gingia de sus, dreapta inflamata si asteptam sa-i iasa dintisorul iar azi la pranz cand ii dadeam papa am observat ca baiatului meu ia iesit un dintisor in partea stanga, jos. Si eu ma gandeam ca ar fi timpul sa il spal pe dintisori. Am citit ca aproximativ toti bebeii au strungareata si eu credeam ca Alex la mostenit pe bunicu.......

Delia21 - pupam pe Ruby, sa-i treaca tusea. Am vazut pozele si am admirat buclele lui.

tcelen- multa sanatate Anei!

ile77 - felicitari ptr dieta! Eu nu pot bea ceai verde, inca mai alaptez dar beau multa apa, multumesc oricum! De azi am inceput si eu o usoara dieta.

Andreea G - va invidiez ca va puteti bucura de zapada. Ce bine ca "Bubu" nu a racit niciodata, nici nu-ti doresc sa raceasca, macar pana poate vorbi sa-ti poata spuna ce o doare. E asa de greu sa-ti privesti puiul racit fara sa sti ce-l doare mai tare...

Noi ne confruntam acum cu o mare problema, Alex nu vrea sa mai stea in carucior sub nici-o forma. Asa ca de 3 zile iesim afara cu port-bebe. Azi am stat 2 ore afara cu port-bebeul, m-a cocosat. Mai este cineva care are asemenea probleme? Toate mamicile din parc ma consoleaza spunandu-mi ca trece printr-o perioada mai grea datorita dintilor dar eu cred ca este vorba de prea mult rasfat.

Gata ma duc la culcare ca acum se trezeste "Grasul" sa pape iar eu nici nu am apucat sa ma bag in pat!

Noapte buna!

Gabi si bebe Alexandru-Ionut
19.04.2006
Album foto aici:http://uk.pg.photos.yahoo.com/ph/alex_ferf/my_photos
Nastera lui Alex aici:http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=91051

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Stefanna spune:

Salut fetelor.... din fundul iadului, cu nasu cat un bostan, si cu un gat care doare ingrozitor incerc sa ma mobilizez sa bat si io la taste.Si ce e mai trist din raceala mea e ca i-am dat si Nicolei, care chihaie ca un magarus, si are niste mucusori cum numai copii de tigan pe care ii vedeam in copilarie aveau. Si nu pirdidesc sa ii sterg pe cat de repede curg.
Polixeni tu esti mai bine? sau tot racita? Da ai dreptate bursucul meu este bronzat, pt ca toata vara mama a stat cu ea afara, si facea gagica plaja ( la umbra fireste) la peleul gol in curte.Nici macar pampers nu-i lasa pe ea, si spala la pelincute de i se facea rau. CA ii puneam noi o chestie sub ea,, prin care teoretic nu trecea nic, dar se pare ca pisulica ei era "irezistibina".Pupim pe Nik, care e mortal in poza unde a iesit la petit... acolo era el mai micut, dar de il gatesti acum e super mortal.
Mihaser fica-mea papa grape fruit de mult, si se linge pe botic de fiecare data.Acum ca e si racita realmente storc in ea zeama de grape fruit.
Iti dorim spor la invatat si te intelegem .... acusi acusi o incepem si noi iar.Sanatate sa fie ca in rest, punem noi neuronii la facut conexiuni.Pup de sustinere si incurajare.
Micalsa
nu am apucat sa iti spun ca imi place ff mult cum i-ai aranjat camera Iuliei.Sa stii ca si eu ca tine, cred ca Nicola asimileaza tot ce papa,ca in rest am zile cand numai matanii nu fac ca sa bage ceva la ciup. Cand inca mai era mama la mine, uneori o masa ne lua cate o ora.Toate jucariile aveu mancare la ele, si io aveam seara program de baie la bebe, si apoi la jucarii.
Catrinel
trebuie sa las umanul din mine sa vorbeasca... te invidiez pt ca mama ta e la tine.Io sufar ca un ham-ham ca mama a plecat.Dar acum , pt ca Oana e o slabiciune a mea, ma educ sa nu ii invidiez mama prea mult. SI asa ca sa iti fac in "sic", ma duc si io la mama mea si o sa oduc si io cum ai dus-o tu de craciun... unde oana e o scumpa. Si nu te mai streza cu Kg ei, lasa-o sa creasca in felul ei.Atat timp cat e activa.SI apoi nici tu nu esti cine stie ce solida, pe cine vrei sa mosteneasca puiul tau?!... pe mine !!!!!!!!!!!!
Tania
Bia e tare dulce. Dar mi s-a parut mie, sau intr-o poza avea o furculita in gurita?! mare curajoasa mai esti....
Ciuf
ce poze frumoase de famile ai de acest Craciun. Si tu arati superb. Cand am citi ce ai scris tu depsre copilul doi(Eva) ma recunosc cumva pe mine. Mie mi se taie respiratia sa ma gandesc ca ar trebui sa mai dau cuiva din iubirea ce este a Nicolei. Desi ador perioada de sarcina, si peroada de bebelusie( ca Delia, as vrea parca sa presc timpu un pic..)la momentul asta nu ma vad in stare de aceeasi cantitate de iubire pt inca o alta persoana.Cu siguranta e tampenie, dar asta simt.
Ileana
vreau si io vointa "lui tzie" In timpul zilei nu manac, nu mi-e foame, rontai, dar seara ma ia o foame de cap de pe picioare... si uite asa imi zic "fost-ai lele cat ai fost".Pupam pe Viv-ul dulce.
Mariana 1976
te punem pe listutza noastra de rugaciune ca sa fie bine ... cat de nebuni is doctorii astia cate o data. Stii, cuymva pricep, ei trateaza probelemele la nivel de masa, noi ca pacient la nivel de individ. Ei spun riscul e de 0,n%, iar noi spunem: de unde stiu ca nu sint io ala?! Si de aici marele conflict.Doamne cand imi aduc aminte cate am tras ca sa vina Nicola pe lume, si cat a suferit si ea... numai Marele Dumnzeu a vrut sa am fetita asta.Asa ca ramanem pe baricade.
Catrinutza
pup la micuta.SI lasa nu fi foarte trista, e mai bine ca a facut ca va avea imunitate toata viata si e mai buna decat cea de la vaccin... nu e o fericire sa suferi, dar trece acusi si revine ea la "viata normala"
Doulbe mom
pt mine esti un mare erou.Te apreciez.Fetele sint niste scumpe, si le pupam acum inmiit, ca de la mucos la mucos. Putere pt toate mamica minunata.
Noe
lasa nu te supara, ca nu esti nici prima nici ultima.Si io am facut la fel.Acum iata sint un fel de sofer.Stii pe Bia nu o "prinde" o mama suparici. Tu esti fata desteapta, stim noi
Irina si Ceela
necajitele noastre. O sa aiba Doamne Doamne mare grija de voi, caci mamicile de ghiocei asa scumpi nu pot pati nimic rau.Asteptam vesti despre multa sanatate.
Adarpoate ca is dintisorii, si o fi temporar.Si noi am avut o asa chestie pe la 5 luni jum.Ea dormea, de nici nu stiam ca am bebe, de la o luna dormea cate 12 ore pe noapte.Cand la 5 jum, nu stiu de ce a inceput sa faca chestii de astea "dragute" de sculat de n ori pe noapte.A fost temporar.. numai ca "temparalitatea" a tinut pana la 8 luni.... sa nu fie la fel.O pupim pe Maia si ii soptim sa se faca fata de gasca asa cum a fost ea mereu.
Andreea G
ce-o fi cu bebeii astia care se emancipeaza si le place "viata de noapte"?! Iti doresc sa faca Bubu nani bine.Tu de ce nu iei cu 3 zile inainte de "perioada" niste ibuprofen si no-spa, si vreo 2 dupa. Sa stii ca lucreaza, durerile sint mult diminuate.Stiu din experienta.Vreme faina la Bv,orasul obsesiilor sotului meu... e indragostit de Bv, acolo a fcaut facultatea.Pupicei la Buburuzica
Kimcine se putea numi intre vedete decat o printesa a unei mamici asa delicate. Felicitari pt minunea ta de fetita ajunsa in "frunce".Pupici
Ar fi politicos sa ma retrag, ca de, mai vine omu, da mai si pleaca.Daca am fafcut greseli de ortografie neadmis de multe, iertaciune, ca nu mai am timp de corectat, ca mucea cel viteaz ma striga cu disperare... s-a cam plictisit sa fie cuminte.Pazea,incepe ofensiva de seara.
Stefanna si Nicola ( 22 martie 2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kim spune:

Multumiri si pupici ca ne-ati vazut mutrita de purcelus de pe site.
Noi am fost azi la controlul de 9 luni (si ceva deja), dr e de parere ca gogoloatza e santaoasa si bine dezvoltata, pai in cifre... masoara 75 cm si cantareste 9840 kg.

Mariana, nu te ma gandi, vad ca te lupti cu morile de vant, trebuie sa ai incredere, oricum ar fi, ma rog sa fie cum e mai bine pt tine si bubulina.

Si noi papam greful la fel, desfacut de toate cojile si pielitele posibile. Ca si toti bebeii banuiesc, Alicia e incantata de desfacut/ demontat/ ros orice se poate. Profit si ii mai dau o ceapa verde, 1 bucata gogosar, gref, ce am la indemana... cu carnea insa nu o pot pacali, nu-i printre preferatele ei. Cea mai controversata e masa de pranz cand vreau sa-i dau carnita. Ea ar papa numai cereale, fructe, lactate si bineinteles PAINICA, aia n-o refuza niciodata. Ce ma fac? ai vostri mananca paine? cred ca mai tb sa incerc cu ceva paine naspa in stil americanesc (dar s-ar putea sa-mi fie mai mare supararea).

KIM & printesa ALICIA (29 martie 2006)
photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Qamar spune:

salutare, fetele si multumesc pentru incurajari si vorbele bune! sa stiti ca suparata prea tare nu-s, numai ca mi-e ciuda de timpul pierdut..si ma enerveaza formalitatile astea, de repreogramat examenul, stat pe la cozi, etc....
si culmea, ca la traseu nu imi fac probleme...dar mi se par stupide grilele alea

La multi ani
Ambra
Mario Valentin
Andrei-Ioan !!!!!

sa aveti o zi faina si bebei cuminti si mancaciosi!

(da, si la noi sunt pb cu mancarea, Catrinel, e un adevarat chin mai nou, in afara de iaurt....si ceea ce e mai rau e ca am inceput sa ma enervez si sa nu mai am rabdare sa stau dupa ea....pentru ca, daca ii distrag atentia, MANANCA..si asta ma oftica....Well, sper sa fie doar o (alta) faza....)
(Andreea, vreau si eu la munte)

sper sa revin mai pe seara

Noe si Anne-Bianca (14.03.2006)

Ce mai citim noi
Pe unde ne mai plimbam

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aalina2003 spune:

Kim, si Ana mananca paine..de fapt, cred ca manananca e mult spus ,o molfaie acolo, nu stiu daca se alege cu ceva, oricum, de cerut, ea cere de cate ori are ocazia.
Noe,of..rabdarea asta..eu credeam ca doar eu mi-o mai pierd..cam des in ultimul timp...Nu prea am motive (concrete, adica) dar uneori ma simt foarte obosita...si cam prea nervoasa..cred ca qam nevoie de o vacanta, dar cine sa m-auda??
Catrinutza, se poate sa mai fi-ntrebat..: cum s-a pricpsit Duracell cu rujeola? A luat-o de la un altcopil sau..macar cum banuiesti tu. Eram curioasa mai ales daca a facut vaccinul antirujeolic de 7 luni despre care am auzitca nu prea are efect.Si cum setransmite rujeola asta, stie cineva?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Catrinel_17 spune:

NOE, sa fiu a naibii, ce te inteleg cu rabdarea!!! Oana a papat bibele cu lapte azi dimineata tot, dar la 11 a papat O linguritza. La pranz ziceam ca va crapa de foame… de unde!!! Maxim 3 linguritze a papat. M-am dat batuta (sper ca la timp…) ca nu prea vreau sa insist, dar stii cum e… Dintzii astia ma dau gata! Sper sa treaca asta cat mai repede. De cand am venit din Ro am observat ca ii scade pofta de mancare, exact de cand a inceput tarasenia cu dintii. In fine.

POLI, apropo de socrosenie… daca amesteci literele de la “mother in law” stii ce iese? “woman Hitler” gandeste-te la asta si poate rezisti mai usor

ANDREEA, ce face Bubu?

STEFANNA, ma bucur ca ai scris ceva mai mult! Cum a fost cu examenele?
Pup!

Primul Craciun

Catrinel, mama lu' Oana (23 martie 2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tania2 spune:

sal,
Traim, nu ne dam batute, dar timpul nu ne ajunge sau daca se mai face loc vine o lenee....
Nu prea avem cu ce ne lauda, am renuntat la agrafe si am trecut la palmieri, Bia nu prea papa , o las in pace, eu is varza nu-s ce naiba nu ma simt deloc bine.

Stefana, cum furculita? NUuuuuu, acolo este o lingura. Ca daca vreau sa o conving sa pape ceva tre sa inventez cincispe mii de jucarii, lingura este una care inca ii mai place. Pupam Bianca ta ca tare frumusica ii!
Gabi_fer, ai schimbat cumva caruciorul? Ca prietena mea asa a patit cand l-a schimbat nu statea deloc in el.
poli, Bia seamana foarte bine cu tati. Rudele lui spun ca cel mai bine "aduce" cu socrosenia. Iti dai seama ce ciuda imi este. Da le-am pus la punct una doua, le-am spus ca este copilul nostru si ca ce treaba au rudele.
Eu fac adevarata instructie cu vizitatorii, mai ales cu bunica.
aalina, hai la munte la sfarsit de saptamana! Vezi, eu te-am auzit!
Kim, si Biei ii place tare mult painea. Cand mancam o pun in scaunelul ei la masa cu noi si-i dau o felie de paine. Da pe jos, o sfaramiteaza in main, mai papa dar e tare incantata si ne lasa si pe noi sa mancam.

Cred ca sambata plecam la Brasov!
Andreea Georgiana, poate bem o cafea in piata sfatului, noi stam aproape de Aro.

pup

Bianca Alexandra Iris 15.04.2006

http://community.webshots.com/user/red_tania

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kim spune:

A mea nu numai ca molfaie painica dar o mananca cu lacomie, ii dau bucati mici (nu felii, rup din paine) si le haleste de-a dreptul, daca prinde o bucata mare musca din ea (chiar si fara dinti, iar mai nou cu singurul pe care-l are) sau daca poate o baga toata in gura si o mananca, nu ramane nimic! Ne lasa si pe noi sa mancam dar se invata cersetoare de paine

Noe, cuvantul se ordine e RABDARE! atat pt toanele Biei cat si pt formalitatile examenului. Tinem pumnii!

KIM & printesa ALICIA (29 martie 2006)
photos

Mergi la inceput