* Ghiocei de martie-aprilie 2006 (26) *

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns micaalsa spune:

Irina, pai drastica metoda ai adoptat. Cum de vrei sa-l intarci asa dintr-o data ... scuze, poate ai mai scris intr-un mesaj anterior dar eu cu memoria stau tare prost . Oricum sper sa fie bine si sa nu intampini alte probleme ca tare nasol e sa te alegi si cu o mastita, eu am facut-o in maternitate si dintr-aia mi s-a tras si o frumoasa depresie atunci .
Bine si ca Andrei nu plange dupa tzitzi si ca-ti bvea din biberon. La mine asta a fost hopul cel mai mare, sa o invat sa-mi bea laptele din bibe.
adar, draga de tine ... cred ca ma intelegi acum. Oare n-or fi ceva dintisori la orizont? Ca doar Maia era linistita .. vezi sa nu o supere ceva. Controleaza-i urechiusele. dar ce face cand se trezeste. Plange din start, isi duce manuta undeva? Uita-te la semnele astea mici ca s-ar putea sa te ghideze catre cauza.
Oare incep sa se cuminteasca copii care-or fost mai nazbatiosi inainte si cei cuminti sa devina mici mishei?
mariana, asta da civilizatie, sa-ti trimita scrisoare acasa sa mergi cu copilul la control dentar. Cred ca la noi o sa apuce vremuri din astea copiii copiilor nostrii, in cel mai fericit caz.
Si nu te mai stresa cu nasterea, ma gandesc ca si doctorii aia stiu ce vorbesc. Hai, fii curajoasa ca o sa fie bine.

Pozele mele

Anamaria lui Iulia (23.03.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Irina71 spune:

Micaalsa, am adoptat metoda asta fiindca sunt cu piciorul drept intr-o atela ghipsata de la sold pana la calcai (am pus poze ) si urmeaza ca marti sa fiu operata cu artroscopul (la clinica de la Eforie Sud, Andreea) cu anestezie rahie (si n-ai voie sa alaptezi dupa anestezie, cel putin o zi !) si voi fi internata acolo o zi-doua. Cica ori e meniscul, ori din cazatura aia (am cazut de pe bicicleta pe 28 decembrie) s-a spart un os, iar fragmentul spart nu-mi da voie sa intind piciorul. Vor vedea la operatie. Mi-e frica de mor.
Am tzatzele cat cimpoaiele (pe de alta parte), si ma dor de moooor. Offfff !!

ciuf, mai, mama a facut ceaiul ala de fenicul ca ea are probleme cu constipatia, nu eu. Dar fiind invatata de mica sa beau ceai (sau, lapte, dar mai rar) la fiecare mic dejun, am baut si eu din el. Eu credeam ca toata lumea bea ceai zilnic, din placere, ca mine, si am ramas tablou cand o colega de serviciu mi-a zis odata "de ce bei ceai ? esti bolnava ??"
Eu il aveam in bucatarie de cand am nascut (ceaiul de fenicul + anason+ chimen este celebru pentru STIMULAREA LACTATIEI, si beam litri in primele luni !). Intelegi acum de ce ma dadeam cu capul de zid : pe de o parte nu mai alaptez, ma strag peste piept cu fase si-mi pun comprese reci, iar pe de alta parte, beau (fara sa gandesc), ceai de fenicul, pentru stimularea lactatiei !
Si in primele luni, cand beam ceai din ala, am observat eu ca eram o kkcioasa, ba chiar dadusem in diaree, si i-am spus si mamei despre acest efect.
Si voluntariatul ala ... cum e, adica nu iei nici un ban ? Te alegi doar cu multumirea sufleteasca ?

kim, la "Fotomodel DC" este Alicia noastra ? Adica, a ta ?? Ca e cam micuta in poza si nu-mi dau seama, dar dupa nume ....

Ati vazut ca am pus si eu poze ? (acum vreo 2-3 mesaje)
Edit ca mi-am dat seama ca sunt pe pagina trecuta, la ultimul meu mesaj.

Irina, mami de Andrei (03.03.06)

www.dropshots.com/Irina71
Multe poze cu mine

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ciuf spune:

KIm, felicitari pentru vedeta!

Ciuf, Luca (11.11.2003) si Eva Maria (21.04.2006)
Camera lui Luca/Finding Nemo

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Polixeni spune:

IOANELOR SI IONILOR!!!LAURA IOANA SA DEA DD SA TE CADORISEASCA CU UN BEBEU!

6: Matei-Alexandru - - Tecla
7: Alessia-Maria - - Lumsty, Vivian - - Ile77, Magnus Tiberius - - Cristina30

Si acum ca e liniste in casa am zis sa stau si eu sa citesc in tihna mesajele. band o cana cu ceai cu miere si lamaie...ma ustura gatu de nu mai pot...am un sistem imunitar de kko.

ile tii cura?Succes!! Si eu stiam ca varza si ceaiul verde sunt bune la slabit.Inca nu-l spal pe dinti pe Nick dar ma gandeam la asta.O sa intreb si pediatrul.Insa am vazut intr-un magazin cu produse pt bebei un set cu 3 chestiutze (pt 3 etape) printre care si o periuta de dinti.Pt primul stadiu era ca un fel de maciuca de cauciuc moale (pt masarea gingiilor),apoi ceva asemanator pt stadiul 2 si apoi o periuta de dinti pt copii.

Roxi sa-ti traiasca sora!

doublemom sanatate gogosicilor!

Irina atata m-am chinuit sa-mi aduc aminte cum am luat eu Dostinexul...si zau ca nu-mi mai aduc aminte.Stiu ca luasem 1/2 intr-o seara si apoi a 2 a zi tot asa 1/2 .Dar nu vreau sa te induc in eroare.Am cautat si reteta pe care mi-a dat-o ginecologul dar nu am mai gasit-o.Cert e ca nu a avut efecte secundare.Cand am luat eu pastiluta nu mai scoteam lapte decat 10 ml de la fiecare san.Iti tin pumnii pt operatie!Suntem alaturi de tine!

adar draga de tine!De 2 nopti si mie mi se trezeste Nick exact la 2 si plaaaange cu niste lacrimi de crocodil.Azi-noapte l-am luat cu mine in pat ca altfel nu ma intelegeam deloc cu el.Hai odihneste-te cat poti!

Andreea !!Si al meu am obs ca are strungareata si cat n-am vrut sa-mi mosteneasca dintii.....dar las macar eu nu am avut probleme cu dintii.Oricum e asa de simpatic cand rade si i se vad dintzishorii de iepurila

Ciuf !Ai avut o idee tare buna sa aplici pt voluntariat!Vb ta mai cunosti oameni!Eu numai cand ma gandesc ce greu e sa-mi gasesc un job ma apuca o depresie....nu stiu zau ce m-oi face....

Kim felicitari pt fotomodelul margaretutza!!

Vai fetele azi am fost la un Giannis si una de acolo stiti ce mi-a zis??? Ca piticu meu seamana cu socru-meu!!
Iar eu i-am raspuns :"Da ce?!Eu am facut copilu cu socru-meu sau cu barbatu-meu??" Mai lipseste sa-mi mai zica careva ca seamana cu soacra-mea ca eu cred ca

Pozici:
http://new.photos.yahoo.com/gpoli_ro/#page1

FIlmuletze:
www.dropshots.com/dpoli_gr

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alinaalex spune:

La multi ani Ioni, Ioane si alte derivate !

Adar, nasol moment, cum adica nu doarme Maia noaptea? chiar asa? sa fie dintzii??? hmm...

Noi suntem iara la polul opus, Marc doarme de rupe, noaptea cam 12 ore (de la 9-10 seara la 9-10 dim.), cu o trezire sau doua pt. o guritza de ceai si naneala rapida la loc, deci lux de lux pot sa spun. Ziua doarme de obicei in 3 reprize, pe la 11 dim., la amiaza afara si seara cam o juma de ora (pe la 6). iarasi lux. De aceea, cine va vede ca-s slaba se gandeste automat ca am copil rau.
Ile, chiar e ironic, eu mananc in special seara, asta e, asa e metabolismul meu, niciodata n-am avut prea multe kg si sper ca intr-o buna zi sa ma impac cu ideea. Btw, si eu am avut apendicita, m-am operat si tot slaba am ramas.

Andreea , nu e vorba de drum, Marc a strabatut toata tara inca de la 4 luni, cand l-am dus la mare, n-a avut treaba nici atunci, la Buc. am fost deja cu el, peste tot unde mergem n-are treaba, e obisnuit cu calatoriile, in masina ii place mult, asa ca din pct. asta de vedere e super ok. Eu as vrea ca si sotul sa poata veni cu noi, sa nu aibe alte drumuri in perioada aia, ca singura cu Marc mi-ar fi mai greu, mai ales ca nu cunosc Bucurestiul (ca sofer). Deci sper din tot sufletul sa venim si sa ne intalnim cu voi!

Micaalsa, eu am renuntat treptat la alaptat si acuma pot sa zic ca nu mai alaptez deloc! de doua zile. Si ma bucur ca am reusit! La 6 luni am inceput sa inlocuiesc o masa , apoi doua, 3 , la 8 luni deja le inlocuisem pe toate, si alaptam doar seara , noaptea si dimineatza. De cand ii dau Milumil 3, Marc a renuntat si la alea, nu mai vrea tzitzi deloc! Numai ceai noaptea, ceea ce inainte nu intra in discutie. Si mai ales de cand ii dau si cereale cu lapte seara, inainte de culcare, care probabil il satura suficient. Bine, dar la noi a fost avantajul ca Marc a acceptat f. bine papa solida si mananca f. bine in timpul zilei, n-a facut niciodata figuri la mancare si nici n-a refuzat nimic. Norocul meu Lactatia s-a diminuat treptat, fara probleme. si vreau sa-ti spun ca pana la 6 luni am alaptat la cerere, zi si noapte, aveam lapte la greu!!! Eu zic ca nu e varianta cea mai fericita sa iei pastile , sunt f. periculoase, nu toata lumea reactioneaza la fel, uite ce a patit Ceela! la fel a patit nasa mea, si a lesinatpe strada! Si in nici un caz fara recomandarea medicului!

Alina si bb Marc Alexandru (28.03.2006)

PRIMUL CRACIUN

poze

varsta Marc

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ile77 spune:

Kim, am vazut-o pe papusica ta la "modele". Felicitari.
Cind ai trimis poza?

Adar, sigur de la dinti e asa agitata.

Ciuf, ba are cofeina. De aceea se zice sa nu fie baut dupa ora 5. Insa eu il beau si seara pe la 8-9, ca ma apuca foamea, si ceaiul verde taie pofta de mincare.Oricum eu nu ma duc in pat inainte de 1 noaptea,asa ca...
Nici nu ma mir,la cit esti de talentata,ar trebui sa cistigi de fiecare data.
Nu ma face sa visez la semineu...
Nu stiam ca e posibil sa intri la menopauza la 32-33.Ciudat.
Super ideea cu vonluntariatul.Eu ma gindesc serios sa devin membru in crucea rosie.

Irina, bafta si iti tinem pumnii.
Am cazut si eu odata cu bicicleta de am crezut ca m-am spart.Noroc ca nu a fost nimik.

Poli, tin cura , ca m-am saturat sa tot imi pling de mila.
Ei, lasa nu te mai enerva si tu , ca stii tu mai bine cu cine seamana Nick.Nu cred ca e socru-tau asa frumos

AndreeaG si Poli, si Viv are strungareata. Insa noi nu avem pe nimeni in familie cu strungareata. Oricum, intotdeauna mi-au placut persoanele cu strungareata.Sint f sexy, dupa mine.

Am spalt-o si eu pe Viv pe dinti.Am folosit pasta, dar poate e mai bine sa folosesc numai apa si periuta. A amuzat-o, tot timpul incerca sa muste din periuta.
Eu sint cam fara enrgie, de unde naiba sa iau enrgie , de la varza si morcovi
Mi-am promis ca dupa ce dau jos 5 kg ma cinstesc cu o intreag tava de placinta cu mere(fara zahar).
Iplacinta cu mere.

Am pus si eu citeva poze cu Viv de la revelion.
http://new.photos.yahoo.com/ileana_floriana/

Ile si Vivian (07.03.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kim spune:

He he... Alisuca e acolo off course, mersi de felicitari si ca ne-ati atras atentia altfel nu observam. Am trimis ceva poze -dar de multisor (de vreo doua luni, nici nu mai stiu, ei au ales-o pe asta mai veche cu margaretele).
va pupam

KIM & printesa ALICIA (29 martie 2006)
photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihaser spune:

Salutare

la multi ani celor ce si-au sarbatorit ieri ziua numelui!

Fetele cu pobleme imi pare tare rau ca treceti prin asa ceva. sa treaca!

Multumesc pentru gandurile voastre bune si pentru incurajari. O sa raspund mai larg...mai pe seara.

Kim ce super arata nora mea in poza! Eu tot astept poza perfecta sa o trimit. Da am mai vazut poza unui cunoscut si mamaica lui mi=a spus ca apare destul de tarziu dupa ce o trimiti.

Pupici!

Mihaela&Cristian 25.03.2006
www.dropshots.com/day.php?userid=173413&cdate=20060904&cimg=0 " target="_blank">Filmulete
Pozele noastre

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aalina2003 spune:

Andreea, eu cred ca vin la Phillipe (spe rc-am scris corect) daca nu se-ntampla ceva neprevazut tocmai atunci. Anul trecut pe vremea asta tot asa ma gandeam:" daca ninge si nu mai apuc sa ajung la Bucuresti.."si io-te ca anul asta ma duc pe la-ntalniri de mamici..
Si Ana toata ziua zice "uite-uite"...ca si Bubu..
Ile, ce mananci tu? Trei zile pe saptamana varza..si in rest ..? Morcovi?
Ada, du-te la pediatru si daca e de la dinti roaga sa-ti dea un sirop analgezic (Nurofen, de ex) ca nu are rost sa va chinuiti cand exista solutii.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Catrinel_17 spune:

CEELA, doamne, ce groaznic!! Cum te mai simti? Nu mi-a venit sa cerd cand am citit!

TCELEN, cum se simte Ana?

CATRINUTZA, precoce mai e Duracell!!! Rujeola! Nici n-am apucat sa ma interesez cum se manifesta si cum se trateaza (daca se trateaza….) cum a inhatzat-o?

POLI, cum se simte Nick? Sper ca n-a luat raceala!

Mai ILE…(era sa scriu “mai VIV ) mama s-a descurcat, ca s-a agatzat de cineva in avion si a scos-o la liman… Cu scarile alea… Ufff…mama o sa trebuiasca sa o coboare pe Oana cat sunt eu la birou. Si ii e groaza, ca abia le coboara ea. Nu ca ar fi multe, desi e si asta ceva, dar e si cam spiralata scara si ii e frica,,,,ca o sa cada. Brrrr!!! I-o pun pe Oana in marsupiu, bine ca mai incape…
Cu spalatul pe dinti ar fi trebuit sa incep, da’ am zis ca incep cand ies si cei de sus. Doctorita a zis ca s-o spal numai cu apa (fara pasta)

CIUF, stai ca Oana e mare acuma, cand a plecat mama de aici asta vara ea avea 4 luni… si a uitat-o. de Craciun au stat numai un pic impreuna, asa ca sunt la faza de “imprietenire” . de saptamana viitoare incep. Si ma ia cu fiori, ca numai odata am stat mai mult de trei ore departe de Oana. Cand am fost la Bonn sa-I facem certificatul de nastere. Deaj am stari de panica. Sper sa ma linistesc cand vad ca mama se descurca cu ea.
Si eu am facut voluntariat in primul an cand am venit aici. Mi-a picat foarte bine, o sa vezi, o sa fie fain, e o idee super. Cat stau ai tai.

KIM, cred ca esti epuizata, surmenata, ce vrei tu. Nu puteti sa plecati un pic intr-o mini-vacanta? Felicitari pt Alisuca!!!

ALINAALEX, la tine totul a mers ca la carte, struna, pai tu cu Marc sunteti de pus in manuale! Excelent!

ROXIVAN, cred ca la Darius au inceput sa coboare dintzisorii in gingie, si doareeeee…. Asa ca mai e pana isi fac aparitzia pe bune. Dar sunt in curs!

MICAALSA, io zic ca se retrage de la sine. Poate ca si dimineata si seara (daca vrei) ai putea sa o lasi sa suga din ce in ce mai putin si sa completezi cu bibe.

IRINA, mai, prin ce treci si tu, saracutza de tine!!!! Unde-I poza cu atele, ca nu am vazut-o decat pe aia cu bandajul! Ce mare si mumos e puiul tau!!!!
Auuu, stai ca mai e o poza cu ditamai ghipsul! Vai-vai!!!!sper ca scapi repede de tpata tarasenia asta, multa sanatate – iti tin pumnii pt operatei si cu lapticul!!!
Apropo, ce bine calatoreste pisi cu caruciorul!

MARIANA io inca nu pot sa cred ca nu ai voie cezariana la cerere! Crezi ca or sa te creada aia daca le spui ca te doare operatia? Ufff, complicat! Hai sa nasti in germa, aici poti sa faci cezariana.

ANDREEA de prin nametzi! pupam Bubu atomic si sper sa doarma mai bine! Ea cate mese are acuma pe zi? Si Oana cam tota atata cantareste si de cand se vad dintzii de sus la orizont, papa mai putzin… si e ceva mai matzaita… na ja. Te pup mult de tot.

Oana tot cu dintii se lupta, sparg gingia destul de greu, sau incet, nici nu stiu. Pe chestia asta adoarme ceva mai greu, mai scaote cate un scancet noaptea, dar macar nu se mai trezeste sa planga. De papat nu merge asa ca inainte, dar isi revine ea.
Sper sa mearga schema cu mama, mai ales aia cu scarile.

Primul Craciun

Catrinel, mama lu' Oana (23 martie 2006)

Mergi la inceput