* Ghiocei de martie-aprilie 2006 (26) *

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns micaalsa spune:

Mai fetelor, am tot citit ca ati luat Dostinex pentru oprirea lactatiei. L-ati luat la recomandarea medicului? Si trebuie luat sau exista si posibilitatea ca laptele sa se retraga de la sine odata cu reducerea meselor de tzitzi? Ca si eu am inceput procesul asta, ii mai dau sa suga doar dimineata si seara ... oare nu mi se retrage el de la sine? Ca eu asa ma gandeam.

Pozele mele

Anamaria lui Iulia (23.03.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Irina71 spune:

Micaalsa, pai asa voiam si eu, sa se intarce natural, adica sa-i dau din ce in ce mai putin, pana opresc de tot alaptatul. Asa ar fi ideal, cum spune si doctora mea de familie. Daca iei pastilute din momentul ala nu-i mai dai DELOC.
Aseara am citit pe net ca Dostinexul da ameteala, vertij, etc, si m-am speriat : daca o sa cad si eu, ca ceela, pe gresie ? Nu uitati ca am piciorul prins intr-o atela ghipsata de la sold pana la calcai. Umblu prin casa in carje. Va dati seama ce cazatura "super" ar fi aia. Plus ca ultima pastiluta ar trebui luata maine dimineata, cand ma duc sa-mi ia sange pt. analizele premergatoare operatiei, si daca rezultatul analizelor ar fi inluentat de Dostinex ?
Asa ca nu am mai luat Dostinex-ul. M-am legat peste sani cu o carpa si m-am culcat singura in sufragerie. (sotul a dormit in alt dormitor, mi-a fost frica sa nu ma loveasca din greseala peste picior). Pentru prima oara am dormit fara Andrei, de cand am venit de la maternitate. A dormit mama cu el. Toata noaptea am patrulat la ei sa vad ce fac. Cica i-a facut maica-mea lapte de 2 ori, odata 90 ml, a doua oara 120. S-a sculat la ora 8. La 9.30, alt biberon cu 210 ml lapte. O gramada de lapte mi se pare, trebuie sa-l trimit pe sot sa mai cumpere. Cand m-am sculat, parca eram ...Joiana, tzatele plezneau. Mi-am pus comprese cu apa rece si iar m-am legat strans. Nu stiu ce m-oi face, sper sa nu dau in mastita sau noduli cancerosi.
Si in prostia mea, azi dimineata face mama niste ceai de fenicul (are probleme cu constipatia), si cine credeti ca a baut 2 cani ? EU !!!! Vai de steaua mea
Copilul nu prea ma baga in seama, sta lipit de mama, ceea ce ma bucura intr-un fel, credeam ca va jeli tzatza cu foc. Marti seara dupa operatie voi dormi in spital, sub observatie, asa ca e mai bine ca-l obisnuiesc de acum cu maica-mea.
Vreau sa nu-i mai dau tzata deloc, deja am mai bine de 24 ore de intrerupere, dar nici asa nu stiu daca-i bine, caci n-am luat pastile ?!!

Poli, cum adica "asa am luat si eu pastilele" (o jumate la 12 ore, 4 jumatati), apoi spui ca ai luat o singura jumatate ??!! Pai asa as lua si eu o jumatate deseara, inainte de culcare, credeam ca trebuie sa iei mai multe.

Catrinutza, imi pare tare rau ca sunteti rujelioase. Uitati cate un pupic pentru tine si Atomica draga ! (chiar daca iau boala, ce mai conteza, si asa intru in spital de maine).

LA MULTI ANI !!! tuturor cu nume de sfant !!
Si in mod special, pentru Laura Ioana !! Sa fii sanatoasa, iar anul acesta sa iti aduca bebelul mult visat, draga mea !!

Am pus si eu poze de la Sarbatori, incepand de aici : http://new.photos.yahoo.com/irinapopa2001/album/576460762383110054/photo/294928804143043031/0
Sper sa se vada.

Irina, mami de Andrei (03.03.06)

www.dropshots.com/Irina71
Multe poze cu mine

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tcelen spune:

CATRINUTZA,sanatete multa-multa si pupicei dulci sa se faca bine,bebelina frumoasa!

POZE ANA-MARIA
poze Iulian
POZE GRAVIDUTA,FAMILIE SI COPII

Ce au mai facut bebeii nostrii!!
CRISTINA&ANA-MARIA17.01.2006& IULIAN 22.11.1998

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tcelen spune:

LA MULTI ANI SI SA TRAITI CU NUMELE,TUTUROR CU NUMELE DE ION,IOANA,ETC SI CELOR DIN FAMIILE VOASTRE CU ACEST NUME

doublemom,CE FRUMOOOS !!te si chinui cu ele,dar e si frumos,eu ma bucur si ma minunez de a mea la fiecare raset,lucru nou pe care il face,dar tu ca ai in cantitate dubla,CRED CA E MINUNAT!
sanatate multa la bebeline si pupici multi sa se faca bine repede!!

mai fetelor,daca voi ziceti ca nue puturoasa si sa o las in pace,asa o fii,dar.....totusi eu ma asteptam sa mearga mai repede

eu nu o spal pe dinti,dar cred ca ar fii cazul sa o invat

POZE ANA-MARIA
poze Iulian
POZE GRAVIDUTA,FAMILIE SI COPII

Ce au mai facut bebeii nostrii!!
CRISTINA&ANA-MARIA17.01.2006& IULIAN 22.11.1998

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns catrinutza spune:

Intru si eu repejor....sa urez La multi ani Ionilor si Ioanelor, in special Laurei Ioana careia ii doresc din suflet un bebe....

Multumim si pentru urarile de sanatate si pt pupicei....Irina sunt convinsa ca nu o sa iei nimic de la noi...noi nu suntem darnici cu asa ceva...

------------------------------------------------------------------------
catrinutza - mamicutza ... de mariuci
varsta Mariucului (28 februarie 2006) Poz(n)e si www.dropshots.com/new.php?userid=122884&cdate=20060801&cimg=0" target="_blank"> filmuletze cu Mariuca

"Prostia este infinit mai fascinanta decit inteligenta. Inteligenta are limitele ei, prostia nu."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adar spune:

Offffffffffffff...
Sunt terminata!!! Am avut cateva minute libere, ca Maia doarme cu tati si am zis sa va scriu. Ma omoara, ma termina ... ma nimiceste !!! Din copilul cuminte, linistit, a devenit micul monstrulet care nu mai doarme decat ziua (si nici atunci destul) iar noaptea se distreaza pe seama nostra! Nu mai pot! Sunt terminata de oboseala, mi-e somn de ma usuc, ma ofilesc, astazi nici sa ma dau jos din pat n-am putut, ameteam ca o rama :))
De ce s-a schimbat asa oare??? De ce se trezeste si plange noaptea intr-una ??? De ce e bine numai in brate ??? De ceeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee???????????????????????????????????????????????????????????????

Va sarut cu drag ....

_
adar si MAIA (30 martie 2006)
''cel mai iubit copil ...''

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mariana_1976 spune:

In primul rind felicitari intirziate Rocsanei pentru ziua de nastere!

Irina71 si Micaalsa eu am luat 2 pastile de Dostinex pt. oprirea lactatiei ca aveam fff mult lapte si in ciuda mulsului bebe se lupta si nu vroia deloc.Daca voi nu aveti asa de mult lapte se poate micsora cantitatea dindu-i lui bebe din ce in ce mai putin.
Doctorul mi-a dozat 1 pastila in 24 de ore.

Irina Dostinexul da mai putine reactii adverse fata de celalalt medicament pt. oprire lactatiei,bromocriptina pe care o luase Ceela.Dozarea e f. importanta insa crede-ma, eu am mai avut lapte inca vreo 7 zile dupa ce am luat ultima pastila.Doctorul mi-a explicat ca laptele nu se opreste imediat si ca e normal, mai ales ca eu aveam asa de mult.
In primele zile vedeam negru in fata ochilor cind ma ridicam din pat dar ma sprijineam imediat de ceva si trecea automat.

Catrinutza sa treaca rujeola cit mai repede.Am o prietena al carui baietel a facut varicela la 2 luni fiindca luase de la fratiorul mai mare care mergea la gradi, asa ca...din pacate si la virste din astea mai mici se poate intimpla.

Noe eu sunt tare pe dos: sala am picat-o de 2 ori in Romania (acum vreo 12 ani cind se invatau aproape pe dinafara raspunsurile), insa in Suedia am luat-o din prima si mai era si in suedeza cu limita de timp f. stricta pt. raspunsuri.La alte examene tot asa: la limbile straine luasem mereu note mai mari decit la romana, si acasa lumea mai facea si misto de mine!

Doublemom m-am uitat si nu m-am mai saturat sa-ti privesc printesicile!

Stefanna ai o minune de fetita!

Monica ce foto superbe aveti voi acolo! Sper ca va simtiti bine in Austria, cel putin din poze eu asa ghicesc!

Deliuta,Aida,Alinalex si Mihaser va doresc bebe 2 cit mai curind!

Poli eu nu-l pun pe olita pina la vreo 15-16 luni, dar asta pt. ca nici ceilalti copii nu s-au aratat foarte precoce in sensul asta.E bine sa isi dea singur seama la ce si cind se foloseste olita, ca nu cumva sa creada ca e voba doar de un joc.

Ceela vai ce ghinion ai putut sa ai.Eu cred ca cicatricea se poate rezolva cu laserul.Mie imi ramasesera 2 semne de buna purtare in frunte din copilarie si le-am rezolvat cu laserul in Romania acum vreo 7 ani.

Ile77 si noi i-am periat dintisorii inca de la aparitia primilor 2, dar am folosit o periuta moale, OralB si nici un pic de pasta.De la un an in sus o sa-i dau si cu pasta cu flor pt. copii.
In Suedia toti copiii in virsta de 6 luni primesc acasa o scrisorica cu prima programare la dentist, (noi ne-am prezentat de-abia la 8 luni insa)apoi la 2 ani li se face un test sa se depisteze daca au cumva bacteria care produce carii.

Joi cind am iesit de la doctor aproape imi dadusera lacrimile.Tipul, in ciuda rugamintilor mele, a refuzat sa imi faca trimitere la spital pt. o ultima reevaluare a modalitatii in care voi naste, pe motiv ca am avut o sarcina normala.

M-as duce si la alt coleg de-al lui dar moasa mi-a zis ca nu se va schimba situatia, pt. ca la ultima eco aia din spital mi-au scris pe fisa "se asteapta o nastere vaginala".
Asadar ma cam obliga intr-un fel indirect la nastere vaginala dupa cezariana desi la toti le-am pus mii de intrebari si am subliniat ca nu prea as avea curajul sa incerc.

Acum, asta e, n-as vrea sa le fac circ, dar daca nu ma programeaza nimeni pina intr-o luna, o sa ma duc frumusel la spital sub pretextul ca am dureri in zona operatiei si poate s-or indura de mine.

Mariana 32+
mama de Monica, Matei si Markus

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Catrinel_17 spune:

ADAR, mai, or fi dintzii????

Primul Craciun

Catrinel, mama lu' Oana (23 martie 2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ANDREEA GEORGIANA spune:

Adar,de placereeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee!Sau din cauza de...4 dinti?Eu,dupa noaptea trecuta,sunt o rama letargica.

Asta asa,in loc de introducere...
Tocmai ne-a plecat tati la Bucuresti si suntem...singure in iarna(suna,dar nu e poetic deloc).Am hotarat(e adevarat,eram odihnita cand am luat hotararea!)sa mai raman la Bv o saptamana,sa se mai bucure Bubu de aer si de zapada.Asta noapte nu stiu ce a avut,dar a plans intr-una si nu reusea sa adoarma...decat tinandu-ma de mana sau vazandu-ma la capatul patutului ei,pe fotoliu.Asta,in conditiile in care sunt in ,,acea,, perioada,adica plina de dureri si de migrene infioratoare.Iar in timpul zilei adoarme greeeeeeeeeeeeeeu!In rest,misuna in patru labe,cu o viteza ametitoare,trancaneste non-stop si te atentioneaza mereu,spunand ,,uite,,.E fascinata de firul laptopului si sunt stressata rau de asta.Am inceput sa ii gatesc pt. 2 zile,asa ca mi-e putin mai usor.Ii fac supita(sau ciorbita)+felul doi si ii mai scap si din mancarea noastra,in cazul in care e mai dietetica.Ea este multumita si papa bine,chiar daca nu se prea vede asta.
A inceput sa se topeasca zapada(ce multa) si este o aventura plimbarea cu carutul.Obligatorie,insa.Plimbarea de seara,de la 19 la 20,este garantia unui somn fara treziri,pana dimineata.Aaaaaaaaaaa,ieri seara,tati a trisat si a stat doar 30 de minute,iote de asta am avut noapte alba!!!!

LA MULTI ANI,IONI,IOANE,CU NOROC SI BUCURII,FARA NERVI SI GHINIOANE!!!!

Irina,ce ghinion pe capul tau!Imi pare rau ca treci prin asta!Unde te operezi?Socrul meu este ortoped si ar fi fost o idee sa vii in Buc.
Iti tinem pumnii,sa treci cu bine peste asta si... sa nu sufere Andrei de dorul tau.

Cameliada,ati avut un revelion cu peripetii dar,fiind primul cu puiut,trebuia sa fie memorabil,nu-i asa?

Claudia_d,imi pare rau ca ati dat peste niste proprietari neseriosi!Stiu cum este,asa au fost si cei de la care am luat casa actuala si,pana sa se hotarasca,am trecut prin chinurile iadului...4 luni.Dar s-a rezolvat,asa cum se va intampla si in situatia voastra.

aalina,intalnirea ar trebui sa aiba loc prin martie,dar vom hotara de comun acord data.Ar fi bine sa fie intr-o vineri?M-am gandit sa ne ,,destrabalam,, la un restaurant cochet si...rezonabil din Bucuresti,P h i l i p p e,doar noi,fetele,pret de 3-4 ore.Ar fi ideal sa nu existe evenimente atunci,adica... moturi si turte.Si doar in primele zile nu sunt sarbatoriti.
Cand ma bucuram si eu ca Bubu are 7.500 gr,i-au aparut deja celebrii 4 dinti si...a slabit vreo 250 gr. Mi-e si frica sa o mai cantaresc si nici nu-mi mai pasa,atata vreme cat este sanatoasa tun,nu a racit niciodata si inafara de neplaceri ,,stomatologice,, ,nu a avut nimic pana acum.Am dreptate?

Noe si eu am picat la sala prima oara.Cu 21 de puncte.A fost o catastrofa,desigur,dar am supravietuit si,la urmatorul examen,la traseu,Dumitrescu(spaima candidatilor,Ionut stie!)m-a felicitat pt. felul in care conduc si mi-a dat punctaj maxim.Asta dupa ce luasem examenul scris,e adevarat.Data viitoare va fi bine!!!!
Vazut&placu mult pozele cu Bia cea petrecareata si adultii care au rasfatat-o...la greu.Gresesc?

Poli,avem premergatoare identice.Bubu l-a primit de la matusa-sa Alina,dar nu prea sunt o fana a lui,recunosc.Nu-l folosesc decat...cand epuizez alte variante de distractie.Nick e dulcel rau si mami la fel!

Adar,am facut poze la fiecare papa bun gatit(culmea,am mai apucat sa fac asta!)dar,din nefericire,le-a sters Cristin.In momentul descarcarii pozelor,n-a inteles rostul acelor poze.Asa ca tre' sa ma apuc iar de bucatarit.Dar nu prea curand,cred!

Doublemom,ce ma bucur ca s-au indesit mesajele tale!!!!Si cat de dulci sunt puiutele si mari si vesele!!!!!Imi place la nebunie poza ,,ai vazut????,,.Asa e,sunt tare rezistenti bebeii astia;Bubu a dat ieri cu capul de marginea de lemn a patutului,de m-a durut pe mine si am crezut ca va tasni sange instant.A racnit groaznic 3-4 secunde si,cand i-am aratat un servetel umed(il aveam la indemana),a tacut imediat si...a uitat.Eu insa nu si am inceput sa vad numai pericole,pretutindeni.Unele,de neevitat,din nefericire.

Kim,n-am reusit sa descarcam pozele de la Rev si multe altele de dupa,asa ca vom face asta(adica tati),abia la intoarcerea in Buc.

Micaalsa,eu folosesc tetina cu orificiu in forma de stea(Chicco),seara,atunci cand adaug in laptic si o masura de cereale(in sfarsit!),deci este mai gros,dimineata pe cea cu flux reglabil de la Avent,iat pt. compot,ceai,suc de fructe,supita,pe cele cu flux reglabil de la Chicco.Asa ne-am obisnuit noi,nu ma-ntreba de ce?Pt. apa am un bibe mic cu tetina cu o singura gaura(primit si nebagat in seama,multa vreme).Il iubeste rau de tot!

Stefanna,Nicola este o scumpete cu obrajori numai buni de muscat.Iar poza cu papucul in dinti este bestiala.Si Bubu practica sportul asta(uneori ma intreb daca nu cumva este catel si...nu stim noi!),dar nu pot sa o imortalizez.Preocupata sa ,,dea bine in poza,, ,zambeste si cspa tot ce tine in gurita.

Catrinel,avem magnetei identici si ma bucur ca-ti place.De fapt,asta a si fost intentia mea,sa-ti faca placere daruletul.Sper sa reusiti sa va mutati...mai jos un pic.Si sa se acomodeze mama ta la voi,ca Onuta are mare nevoie de ea.de la Bubu pt. sarbatorita zilei!

Alinaalex,poate vei reusi sa vii la intalnire.Marc va fi destul de maricel sa suporte drumul pana la Buc si nu va fi asa de greu.Cred...

Catrinuta,Mariuca este primul ghiocel care se lupta cu rujeola,se pare.Ca tot era ea prima la toate,nu putea sa se dezminta! Bubu(de la distanta)sa fie convalescenta mai usoara.

Aida,ma bucur ca te alaturi mamicilor care se gandesc la bb 2.Adica si mie(daca nu o iau razna intre timp!).Mai asteptam vesti de la voi.Alexuta!

Ceela si tu vad ca te lauzi cu...buba!Bine ca nu a fost mai rau de atat.Ce face mama ta?

Ile,eu i-am luat periuta de dinti si ar cam trebui sa o si obisnuiesc cu ea.Ca tot are 6 dinti...murdari de diverse mereu.Si...plini de scame.Si o strungareata!!!!!

Trebuie sa iesim acum.Incepe aventura de seara,asa ca merg sa imbrac Buburuza,sa suport urletele aferente ritualului de imbracare si sa ma ingramadesc in lift.Apoi,voi impinge cu stoicism carutul prin zapada inghetata(tocmai am aflat),incordandu-mi in acelasi timp si muschii abdominali si fesele,in speranta unor rezultate uimitoare(in lipsa practicarii altui sport).Toate astea,sperand la o noapte linistita si neperturbata de zgomote produse de...colega de apartament,rapusa de oboseala plimbarii nocturne.

Poate voi reveni!

ANDREEA GEORGIANA,mamica de Thea Antonia... frumusica(28.03.2006)
http://community.webshots.com/user/andreeageorgiana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ciuf spune:

La multi ani la toti care poarta numele de Ion. Va doresc sanatate si cat mai multe bucurii!
De asemeni la multi ani pentru Alessia, Viv, Magnus Tiberius!
Fetelor, acusica sarbatorim primele ghiocele care fac anisorul.
Irina, iti tin pumnii ca operatia sa fie bine si sa treci usor peste perioada postoperatorie.
Spor la . Nu vroiam emoticonul de constipatie, dar mi se paru potrivit la tras apa! Hhihi, in felul asta poate mai scapi de un kg. care nu e pus unde trebuie!
Ce bine ca micutul s-a obisnuit cu mama ta! Iti dai seama cat ai fi suferit sa il fii vazut nefericit fara tine? Mai ales acum ca esti asa neputincioasa.
Ceela, Doamne fereste de asa cazaturi. Bine ca nu s-a soldat cu ceva rau de tot.
Fetelor, aveti grija cu oboseala, ameteala. Se pot intampla cazaturi si din cauza lor. Bat in lemn. Dar tocmai mi-am amintit de Kim ca se plangea de stari de oboseala. Ia si tu vitamine pentru mame care alapteaza (ma gandesc ca sunt mai puternice), ceva Fier, Ca, dar mai bine fa-ti niste analize sa vezi ce deficiente ai.
Eu am patit-o cu Luca, adica aproape. Eram singura acasa, copilul mic de tot, sotul plecat in delegatie, nopti nedormite si intr-o dim. ma ridic cu copilul in brate nu stiu ce sa fac si am simtit cum ma ia o transpiratie rece si vad negru in fata ochilor. Dzeu m-a ferit de ceva rau ca m-am pus imediat jos pe podea sa imi revin. A fost ca un semnal de alarma pentru mine. M-am speriat atat de tare ca apoi in stomacul meu era un talmes-balmes, ce nu luasem. Ingrasam porcul in Ajun.
Ile, spor la slabit. De cand au venit ai mei aici eu am inceput sa ma ingras. De aseara mi-am mutat cantarul in baie ca sa ma cantaresc de fiecare data cand vreau eu si dezbracata. Incerc sa mananc mai mult salate si fara dulciuri si paine. Sa vedem daca reusesc.
DE curatat dintii Evei inca nu o fac. Dar la Luca incepusem pe la vreo 10 luni sa ii curat cu un degetar, nu periuta.
Tcelen, nu te ingrijora. Fiecare copil are ritmul lui de dezvoltare. Valabil si pentru Ameera, ca citisem zilele trecute la alt topic ca parea un pic trista pe motiv ca ai nostri copii sunt mai inaintati decat bebelusul ei. Nu iti face probleme! Vei observa schimbari la copilul tau pe zi ce trece. Nu e azi schimbarea, va fi maine.
Asa ma consumam eu ca, uite, alti copii fac pa si a mea odrasla nimic. Batea vantul. Peste cateva zile invatase si ea sa faca cu manuta si sa si spuna PA.
Aseara chiar a fost haioasa ca eu am luat-o sa o pun in patut sa faca nani, iar ea se tinea scai de gatul meu si zicea PA fluturandu-si manuta si apoi ducand-o la gurita (Ca si cum ar da pupicul).
De ex. Luca la varsta Evei era mult mai rapid, mai hotarat. Ea ... mai puturoasa, deh, e fetita.
Si vreau sa spun ca se agata de tot ce o poate ajuta ca sa se ridice in picioruse, curioasa peste tot, pofticioasa cand il vede pe frate-sau ca mananca ceva, ar explora tot, mai ales plantele si bradutul meu. Apropos de bradut, am pus si eu poze cu el la concursul de la Parada brazilor. Pacat ca incepuse sa se cam scuture, nu mai era la fel de frumos ca in prima zi. Nu am mai castigat si anul asta premiul pe motiv ca am castigat anul trecut si am si primit MP3 playerul. Asa ca s-a decis sa ia persoana urmatoare premiul. Dar pentru mine a contat ca a placut bradutul cu ornamentele mele facute de mana, decat premiul.
Eva tot trage de el, de ornamente, pe jos avem numai ace de brad. Mai mult ca sigur ca maine il desfiintez si il pun pe foc, sa arda in semineu. E nemaipomenit sa simti in casa miros de cetina, brad. ca sa nu spun ce fain trosneste si ce lumina face!!!
Noe, imi pare rau ca ai picat sala. Sunt convinsa ca data viitoare vei lua testul. Succes! Bia ca e scumpa foc.
Mariana, dar daca ii ameninti ca in cazul in care se intampla ceva ii dai in judecata, ai avea sanse sa ii sperii? Sau cum ai spus si tu acuza niste dureri in zona operatiei, mai ales ca puiul creste acum mult si repede. Iti doresc succes si Dzeu sa fie alaturi de tine si sa aleaga numai ce e bine voi amandoua. E tot fetita? La ce nume ati ramas? Stiu ca ziceai ceva de Magda.
Catrinutza, sanatate maxima. Cam in cat timp trece? Offf, imi pare tare rau. Nu e usor sa fii mamica. Mama tot imi spunea cat de tare suferea cand ma vedea bolnava si ca nu mai era buna de nimic. Uite ca acum am ajuns sa ii dau dreptate. Atunci mi se parea ca e cam exagerata. Dar se pare ca si eu sunt la fel. Grea meseria de mamica.
Miha, trimitem cate un pupic plin de sanatate pentru gogoselele tale frumoase. E nemaipomenit sa ai doi copii. Eu am avut mari emotii cand am ramas insarcinata cu Eva. Ma gandeam ca nu voi putea iubi al doilea copil la fel de mult ca pe Luca. Ca voi fi o mama care va face diferente intre copii. Deja incepeam sa le inteleg pe mamele de doi copii care faceau diferente vizibile intre ei. Dar pe masura ce sarcina avansa si simteam micuta miscand, mai ales in momentele mele de panica cand mi se parea ca nu o mai simt, credeti-ma ca ma linistea imediat Eva si incepea sa fluture si ea ceva in burtica ca sa o simt si sa ma calmez. Acum ma uit la amandoi si realizez ca nu pot sa spun ca pe unul il iubesc mai mult decat pe celalalt. Am invatat sa impart dragostea nemasurata ce o am. Fiecare e dulce in felul lui. Dzeu a fost tare bun cu noi.
Si mie cel mai mult imi plac pozele cand sunt amandoua, una langa cealalata, cand se joaca.
Aida, te admir ca esti atat de hotarata in a avea bb doi.
Am o cunostinta care si-ar fi dorit tare mult sa aiba al doilea copil, a tot amanat ca sa fie o dieferenta un pic mai mare intre ei, iar ea acum la 32-33 de ani a intrat la menopauza. Asa ca nu trebuie amanat momentul. Si mai ales cand mai ai si un pic de ajutor.
Catrinel, ma bucur ca vine mama ta. Pe cat ianuarie incepi serviciul? E bine ca Onichka e obisnuita cu dansa.
Stefanna, multumim de pozele puse. Scumpa foc frumoasa ta. Ca sa nu spun ca imi place si numele ei. Si ... incantata de cunostinta!
Ile, zici ca ceaiul verde arde grasimile? Nu are cofeina?
Poli, ai grija de tine!
Aseara am fost la cumparaturi si i-am luat lui Eva strampi cu floricele. Erau la reducere si am dat $2.88 pe o pereche. Pe cand pe cei cu volanase dadusem $15. As vrea sa ii mai cumpar si ei niste rochite ca e tare dulcica in ele, dar ce imi place e scump si nu prea merita sa o poarte numai o data sau de doua ori. Cea rosie care a purtat-o de Anul Nou am dat pe ea $40 (la pretul asta iti iei ceva fain de tot pentru tine) si nu cred ca o va mai purta.
Eu mai am un pic si termin camera Evei. Sper sa mai dureze o saptamana.
In rest, mi-am depus aplicatii sa fac voluntariat pe la companii nonprofit. Astept raspunsuri. E musai sa ies din casa si sa mai vorbesc cu oamenii.
Va pup si doresc sanatate tuturor.

Ciuf, Luca (11.11.2003) si Eva Maria (21.04.2006)
Camera lui Luca/Finding Nemo

Mergi la inceput