Mamici de ianuarie-februarie 2007 (48)

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns adinush spune:

Ivona daca gasesti ceva care sa dea rezultate sa-mi zici si mie.Eu pana acum am urcat scari,am carat mobila,am facut baie fierbinte,am luat 2 fiole de calciu(care se stie ca da contractii) si tot nimic

Adinush 39+ cu - Ingrid-Eileen

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Daconst spune:

La multi ani![/b]

Dolphinuta,felicitari!!!

Adinush,

bb vine cind vrea el,asa ca nu are rost sa faci nimic ca el e seful.

[b]Aelita
,se pare ca ai simtit-o cind te-ai inscris si la noi la odisee.Noi ne bucuram sa te avem cu noi.

Sunt curioasa cine e urmatoarea sa incepem galeria.Eu deja imi doresc sa nasc,dar parca vad ca mai am de asteptat.

Hainute bb ,caruciorul

Dana 39+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bits spune:

Adinush LA MULTI ANI!nastere usoara si un bebe sanatos iti doresc!

Liuda cu intarziere LA MULTI ANI!sa fii sanatoasa si tu si bebelina si sa va vedeti cu bine!

haideti bebelusilorrrr astazi sunt asteptati 5!hai sa vedem care da startul!

37,KEN(1nov 2004)

Mergi la inceput

eu una am inceput sa am niste emotii moamaaa moamaaa parca as fi la prima sarcina .saptamana viitoare voi fi si eu cu bebe in brate!

37,KEN(1nov 2004)

Mergi la inceput

fetele apucati-va de hutza-hutza cu sotii!cica sperma inmoaie colul iar apoi cu niste plimbari lungi poate va rezolvati

37,KEN(1nov 2004)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Salina spune:

LA MULTI ANI!

Va doresc un An Nou cu sanatate si bucurii, cu bebei frumosi si cuminti!

Felicitari prospetelor mamici, iar viitoarelor mamici inca putina rabdare

La multi ani, Adinush! Sa ti se implineasca cat mai curand visul de a fi alaturi de tati al vostru. Si desigur, nastere usoara!

Despre mine...dr. meu a decis sa ma opereze cat mai aproape de termen desi sunt la a doua cezariana, astfel incat am petrecut aceste sarbatori cu emotii maxime sa nu ma apuce si sa nu ma trezesc la spital pe mana nu-stiu-cui. Ar fi putut sa ma opereze si intre Craciun si Revelion dar... Pana la urma voi naste pe 3 ianuarie, ora nu o stiu dar ma duc la 8 la spital si vedem atunci. Sunt optimista! De simtit ma simt bine, nu ma pot vaita, ah, tare-as mai fi dansat si eu putin azi-noapte dar m-a ponderat sotul. In rest toate bune si frumoase, imi astept cu maxima nerabdare bebelina, sunt terminata de emotie cand ma gandesc ca miercuri o voi tine in brate...

Pupici tuturor si inca o data, un An Nou fericit!

ALINA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kateryna spune:

Neata la mamici si burtici! Un calduros "La multi ani!" pentru cele care isi aniverseaza ziua onomastica!
Adinush, la multi ani, multa sanatate, fericire si o nastere cat mai usoara!
Lily, scuze ca nu am raspuns ieri. De fapt imi cer scuze ca nu v-am raspuns la mai multe dintre voi care m-ati sunat, dar eram in vanatoare de dr ca sa aflu daca pot sa plec si eu acasica. Va multumesc mult ptr telefoane si mesaje. Acum incercam sa recuperez ce ati scris si trebuie sa recunosc ca m-au emotionat mesajele voastre.
Noi am trecut cu bine peste noaptea asta. Am vazut si noi artificiile, ne-am uitat la tv putin si pe urma la nani ca doar trebuie sa fim cuminti ca sa mai putem sta acasica. Oricum tot la orizontala e programul si in continuare (adica in pat). Apropo de orizontala, stat in pat si minuni de genul...aveam discutii inteligente cu asistentele prin spital ca deh...plictiseala isi spunea cuvantul si la ele, dar mai ales la mine. Ma gandeam...iote mai cat se chinuie barbatii totusi sa bage o femeie in pat, si fi-meo nici macar nu s-a nascut si nu numai ca nu s-a chinuit sa ma bage in pat...m-am bagat de bunavoie si acum trebuie sa te rogi de mine ca sa ma scoti din pat.
In fine...ptr moment noi suntem binisor, cateva tentative de contractii...sper sa fie doar tentative si sa nu patesc ca in spital cand am zis ca"ce super ma simt azi" si cand m-au pus la CTG au fugit sa pregateasca sala de nasteri ca eu aveam ditamai contractiile la mai putin de 2 min. Se pare ca fac parte din categ de pers care simt contractiile mici ca fiind mari si p-alea mari..ups..nu le simt.
Fetelor, o sa trag chiulul in continuare de la conferinte ca din pozitia asta nu prea pot sa tst, dar revin eu cu forte proaspete si vedeti voi atunci.

36+ George Anelin

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Daconst spune:

Am facut si eu niste poze noi ieri sa vedeti ce burta de burta am.
Si ma simt super,daca am inceput iar sa fiu activa.
Saptamana viitoare sper sa fiu si eu cu bb in brate...asa ca parca vad ca vor veni bb-ii ca pe banda.

http://new.photos.yahoo.com/mamicile_ianfebr2007/album/576460762312284289/photo/294928804128297458/28

Hainute bb ,caruciorul

Dana 39+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pako spune:

LA MULTI ANI!!

Mare veselie, mare...aici la mamicute...

Felicitari fetelor care au mai nascut....refacere rapida si bebei sanatosi!!!

Bits are dreptate...p'aaia cu hutza-hutza n-o stiam dar plimbarile sunt foarte bune acum cand se apropie momentul.
Eu am nascut usor la primul datorita plimbarilor(zic eu)in timpul travaliului...cei de la spital m-au trimis in 3 randuri la plimbare...si ce mai e de folos, e sa urcati si sa coborati trepte...miscare muuulta, nu stat cu mainile pe pereti si vaitat

pupici

Felicia 36 saptamani

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cleopiciu spune:

LA MULTI ANI BURTICI SI MAMICI SI MULTA SANATATE !!!!UN AN NOU FERICIT!!!

JOI am venit acasa ,printesa noastra este o minune este cel mai minunat dar pe care l-am primit, ii multumesc LUI DUMNEZEU PT. TOT .Suntem bine ,dar super obositi.... sper in curind sa va pot povesti .... Pe mine ma doare taietura si nu prea pot sta pe scaun ....
FLAVIA E BINE SI BEBELINELE LA FEL !!! A SPUS SA VA PUP PE TOATE DIN PARTEA EI!!!!!

V-AM PUPAT!!!
CLEO SI nostru scump DARIA

Mergi la inceput