Mamici de ianuarie-februarie 2007 (48)

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns adela2006 spune:

LA MULTI ANI !!!!

adinush multa sanatate fericire si un bebel sanatos mancacios si cuminte

am fost si noi in centru aseara sa vedem artificiile mare dezamagire au durat 5 minute si apoi am fost la nasi ; am ajuns acasa la ora 4
sunt happy ca nu am nascut inca ; de maine poate veni bebelina cand vrea ea teoretic am si doctorita si va fi si ea copil european

va doresc un an nou fericit cu sanatate si bebelusi in brate ; sa vedeti cum incep sa apara si la noi bebelasi de acum doar suntem cap de lista nu ?

38+alexia maria

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mariana_1976 spune:

Felicitari Dolphinutza!

La multi ani Adinush si implinirea dorintelor!

Dianamizzi

Bits tu pe ce data ai programata cezariana?
Si eu am auzit de utza ca ajuta(la unele) fiindca sperma ar contine prostaglandina ce se foloseste la inducere.

Criss68 ai dreptate, poate ar fi trebuit sa dau din coate mai mult si sa cer o ultima "reevaluare", insa cred ca daca o tin tot asa suedezii ma baga mai intai la sectia de "probleme mentale" ca deja am vorbit cu 4 doctori si toti ma incurajeaza la VBAC.

Vai ce multe sunteti cu DPN la inceputul lui ianuarie! Eu mai am vreo 8 saptamini si poate ca iar o patesc ca la Odiseea trecuta cind desi aveam DPN la sf. lui feb, am nascut cu 2 sapt mai devreme.Atunci ma bagasem la martie-aprilie si speram un martisor, acum sunt la ian-feb si oi naste in martie.

Mariana 32+
mama de Monica, Matei si Markus

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Messa spune:

Fetelor, la multi ani 2007, sa fie un an bun si plin de bucurii si impliniri!

Fetele care au scapat de burta, felicitari! Va urez sa aveti parte de bebei sanatosi, puternici si care sa va lase si sa va odihniti!

Eu sunt disperata de mancarimile insuportabile combinate cu nasul etern infundat si imi vine sa ma catzar pe pereti ca spiderman. Si de-abia am 35 de saptamani si 3 zile!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Daconst spune:

Messa,eu deja m-am obisnuit cu scapinatul de rigoare...parca am raie.Dar am dat cu toate cremele din cas ape mine si acum e mai bine.Pe picioare m-am dat cu Nidoflor si m-au lasat o perioada.

Noi ne-am simtit tare fain aseara...am baut sampania la 12 noaptea invelita in patura rosie ca in chiloti rosii nu am mai incaput.
Apoi am iesit in centru sa vedem artificiile...dar ma tragea sotul spre casa ca cica se sperie bb de la pocnitori.

Mey,vad ca nu vede nimeni burta mea...o fi prea mica.

Hainute bb ,caruciorul

Dana 39+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alinuk spune:

Dana,

Io ti-am vazut burtik....maricica ce sa zic, io am 35 sapt si deja simt ca nu-mi mai incap in piele...nu stiu ce se va intampla daca depasesc 38... ca nu mai raspund de mine!!!

Da tu esti o dragutza oricum, si bradutzul la fel... si sotziorul la fel...

Fetele, azi cred ca am exagerat cu cozonacul ...ma duc sa ma pun in patutz la dospit!!

pup balenutze ajunse la apogeu!!!

Alinuk 35 Theodor

................................................
Nimic nu-i intamplator!
........................................
noi_doi_si_o burtica
franturi_de_viata

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Daconst spune:

Alinuk,
Asa ziceam si eu ca nu are cum sa mai creasca burta prea mult ca pleznesc...dar nici nu-ti dai seama cit si cum se mareste.Eu doar cind ma vad in poze mai realizez cita e ca in rest tot la fel o port.
Cind ma gindesc ca la 13-14 saptamani mergeam cu burta in fata sa se vada si la mine ceva...si acum mi-a dat DD sa imi ajunga.
Dar de burta chiar nu ma pling...doar mancarimile si kg ma supara.In rest e bine.Noi sa fim sanatosi.
Maine am control si sper sa ma anunte ca nu mai am mult pina nasc.Cred ca plec la o plimbare sa vedem daca ajuta.

Hainute bb ,caruciorul

Dana 39+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ylilimic spune:

adinush - Iubita, am uitat de tine! Cred ca de la prea mult mi se trage! Ma bucur si eu cat pot de sarcina si se pare ca asa imi merge bine

De raluca - stie cineva ceva? Ieri m-a chemat la o conferinta (inseamna ca e acasa) dar nu am fost pe gaza ...

Nasterea - un puzzle cu flori de liliac
Marele blond (Luca Matei - 05 nov 2004)
Liliana AMR 14 cu
CARTI de psihologia copilului / liste utile pentru tinere mamici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aelita spune:

adinush[green"M-am gandit si eu o clipa ca Aelita naste dar ne-a promis ca ne anunta si o cred pe cuvant de pionier deci cred ca face sarmale,tort sau vreo rochita"green]
Dormeam buba la ora aia !
ralu74 CUM TE MAI SIMTI?
Salina pt 3 ian!
kateryna
Bine ai revenit!!! Cum te simti ?aaaa,esti doar in permisie! te recruteaza iar .of,of,trebuie sa fie nasol prin spital..Dar noi aici iti tinem pumnii stransi tare tare si ne gandim la tine!
bebita e seful!
m-am trezit cu gandul la CATALINA,CRED CA E O MAMICA FERICITA !!!
IVONA E GATA DE EXPLOZIE
Biribu sa fii cumntica in pat!
asteryaro,multumim de urari !sa te bucuri si tu de Razvan,sa fie sanatosm,sa creasca mare!
daconst ce frumoasa esti ! si ce frumos ai in jur,totul rosu !!!ma bucur ca te simti bine !! si vei naste la fel de bine ,ia sa vezi!
cleopiciu,bine ai revenit!
mariana,oricand ai naste,tot aici aproape te tinem ! cu noi!
messa,nu poti sta asa cu mancarimi.daac nu trece cu crema hidratanta,vezi ce iti da de la farmacie,permis in sarcina,sunt creme pt mancarimi ,aletrgii,vezi ce poti da.nu se poate sa stai asa.
daconst nici eu nu am avut chiloti rosii la masura actuala XXXXXX..L asa ca ma avut negri tanga,doar atza de ei,ca altecva ce? erau din talia veche,dar ceva cu atele mai lungi ce mai,nici nu se vedeau!
daca tot ai stat in patura rosie,trebuia sa stai dezbracata si sexy in paturica rosie !
ba eu am vazut burta ta frumoasa!si maaaaaare!
adinush
sa fii fericita !

pt toate mamicile !!

40 FIX FIX FIX

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aelita spune:

2007
LA MULTI ANI,COPII SANATOSI !!!

Am petrecut acasa, am fost vreo 10 .Am dansat ca un pinguin .
Pe la 4 am urcat in trei masini si am fost la alti prieteni cu colindul.
M-am culcat la 10.30 dimineata !

M-am trezit FERICITA ca sunt in 2007,ca sunt bine,ca fetita mea misca ,da din picioruse in burtica, semn ca e foarte bine , ca suntem toti sanatosi !!!!! multumesc pt cel mai fericit an din viata mea,2006,pt sarcina asta minunata,si sper ca si 2007 sa fie la fel de bun,si sa aveti si voi parte de tot ce va doriti !!

Am sa pun poze de azi noapte,la contul comun de yahoo,se vad doar prin logare,stiti.

pt toate mamicile !!

40 FIX FIX FIX

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns HAPPY GIRL spune:

Bine v-am regasit burtici si mamici! La multi ani si nasteri usoare pentru cele care nu au nascut inca!
Eu azi am venit de la spital. Am nascut o fetita-Andreea Ioana-de 3,700 kg, 51 cm si scor Apgar 9.Am nascut-o la 39 saptamani, in 29 decembrie ora 18,00.

HAPPY GIRL - mamica de IOANA si ALEXANDRA

Mergi la inceput