Mamici de ianuarie-februarie 2007 (48)

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ylilimic spune:

Sorcova, vesela...! Hai ca sunt prea somnoroasa si nu imi ies rimele asa dimineata!

Ce fac fetele? Felicitari Dolphinuta, sa fiti sanatosi si sa reveniti repede acasa!

criss- Matei a racit chiar ieri si toata noaptea a avut "treaba" cu muci, tuse, respiratie ingreunata... Asa ca din considerentul asta m-am gandit ca bb e asa cuminte in burtica si ii merge bine... Si oricum pe tine nu te luam in calcul cu o eventuala nastere de revelion, mai ai de asteptat, si tu si bb! Lasa-ne pe noi sa ne facem griji cu nascutul, tu stai la coada, nu te baga in fata...daca e nevoie dau si spaga numai sa nu te las!

Nasterea - un puzzle cu flori de liliac
Marele blond (Luca Matei - 05 nov 2004)
Liliana 38 cu
CARTI de psihologia copilului / liste utile pentru tinere mamici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns criss68 spune:

lilisor, mama, eu am DPN-ul la o zi dupa Liuda si pe ea de cand o stim numai atata spune, ca ea naste de revelion! La masuratori si copchila mea avea vreo saptamana cica in avans dupa femur, numa' ca eu nu o iau in calcul, poate o iesi lunga ca barbatu-meu! Cand ma gandesc ce contractii aveam prin luna a 7-a, parca ma si mir ca am ajuns asa aproape de termen. Pe atunci ma si agitam rau, acum nici daca vreau nu pot din cauza edemelor.
De-aia vreau sa nasc, m-am plictisit rau de tot, la nimic nu am spor, nici la dormit macar ca incep durerile de maini!
Insa daca-i vorba de spaga, poate ma razgandesc

restul fetelor vad ca inca dorm!

bits, multumim pentru vestile despre dolphinutza! Sa-i traiasca, sa se faca mare si voinic! O asteptam si pe ea cu amanunte

criss 37+ cu Ligia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bits spune:

fetele pe micut il cheama LEON si s-a nascut cu 3100 si ceva de grame dupa un travaliu de 1h si 14 min.nastere naturala fara epidurala.sunt bine amandoi,mamica e cam extenuata dar super fericita asa ca nu poate dormi

aelita facem galerie:!hai fetitzo vino vinoooooo!

37,KEN(1nov 2004)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns marinar spune:

Bine v-am gasit fetelor in noul an!!!

Kate bine ai revenit acasa, fie si in formula de 2 in 1.

Dolphin felicitari mamico, sa fiti sanatosi iar bb cumintel si mancacios.

noi aseara am fost la o petrecere, binenteles ca am fost atractia serii chiar daca cei de acolo ne erau toti prieteni, vecini, etc. toata lumea m-a mangaiat pe burta, a vorbit cu bb, a facut poze cu noi... pana cand am obosit, ad pe la 2 si am plecat acasa. am adormit imediat, fiind linistita ca am trecut in noul an. acum pot sa nasc oricand, sunt multumita.

Marina 37+ sau mai mult Emma Ioana

burtika
lucrusoare bebe

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carla2005 spune:

Sunt o mamica de noiembrie-decembrie ...odissea noastra s-a incheiat azi noapte asa ca preluati stafeta!
Va urez La multi ani, nasteri usoare niste superbebei europeni papaciosi si cuminiti...dar mai ales sanatosi!

carla2005 de Alexandra Maria

Cand viata te stoarce ca pe o lamaie, invata sa faci limonada!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns asteryaro spune:

Dragi Mamici si viitoare Mamici,
Va doresc pui sanatosi si nasteri usoare!
Anul trecut, pe vremea asta (si chiar putin mai devreme), si la Odiseea noastra DE IAN-FEB 2006 incepeau marile emotii...
Cele care sunteti la primul bebe veti vedea cat de frumos este totul... si plin de emotie,... puiul mic in burtica, apoi in brate... minunat si fara cuvinte!
Sa fiti sanatoase in 2007 si mai departe, la fel si minunile voastre!!!
LA MULTI ANI!

Cristina, mami de Razvan Nazdravan (31.01.2006)

www.dropshots.com/astery
www.dropshots.com/astery2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aventura spune:

Neata fetele!!

LA MULTI ANI!!!!!!!!

Si acum..... sa ploua cu Bebei!!!!!

Felicitari Catalina si Dolphinutza!!!!!! Bravo mamici curajoase!!

Cine mai naste?? Dianamizzi!!!!!!! Maine iti tii puiul in brate!!! Te imbratisam si uite stam aici sa batem tobele!!

Aelita, ce faci mama, nu mai nasti?? Hai cu galeria!

Adinush!!!!!! LA MULTI ANI FETITA!!!!! E ziua ta azi!! Sa ai parte de multa multa fericire, sanatate si o fetita frumoasa si deshteapta asha ca tine!!!

Aventura 34+ cu Antonio

Mergi la inceput

Ivona, hai si tu fetita...ce faci?? Nu nasti?

Aventura 34+ cu Antonio

Mergi la inceput

Mai fetelor...Salina e bine??? Nu a mai intrat de mult!! Ea avea DPN pe 01.01!!!

Salina, intra mama putin si spune-ne ca esti bine..

Aventura 34+ cu Antonio

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ivona1977 spune:

Buna fetele si un an nou cu bine!

Felicitari Dolphinuta pentru bebelus! Si la multi ani fericiti Adinush, cu bucurii si sanatate!

Aelita, dormi? Pai te asteapta barza, ai intarziat!

Bebita mea vad ca sta cuminte, mai are pana se termina ziua de azi. Totusi, stie cineva ce poate declansa nasterea? Cred ca ma duc la o plimbarica, sa sar in sus, ce sa mai fac, sa urc scari? Ceva de mancat nu stiti, ca la asta ma pricep cel mai bine...

Va pup,

Ivona 40 fix fix fix

Mergi la inceput