Mamici de ianuarie-februarie 2007 (48)
Raspunsuri - Pagina 4
loremunteanu spune:
Salutare burticoase si proaspete mamici!
Katy bine ai revenit acasa! Ne-ai lipsit tare de tot!
Fetelor...
La multi ani!
Sa fiti sanatoase si sa va bucurati de bebelusii vostri (din burtici sau din brate)! Sa petreceti frumos in seara asta! Fie ca Anul Nou sa fie mai bun decat cel ce tocmai se termina!
Va pupic!
Loredana 34+ Roni-Cristian
http://new.photos.yahoo.com/loremunteanu/albums/
adela2006 spune:
buna fetele
kate bine ai revenit ne-a fost dor de tine
ma bucur ca banatencele mele sunt bine si nu naste nimeni de revel
am intrat sa va spun LA MULTI ANI un an nou plin de impliniri cu sanatate fericire si bebelasi cuminti si mancaciosi
va pup pe toate 38 alexia maria
dianamizzi spune:
LA MULTI ANI FETELOR!
FELICITARI CATALINA!
va pup pe toate si va urez toate numai de bine din tot sufletul! nu stiu daca mai intru ca maine plecam aproape de pranz sa mancam cu familia in oras iar la ora 3 trebuie sa ma "cazez" ca spital. pe 2 avem si noi marea intalnire si speram sa fie totul bine. abia astept. o sa stau 5 zile la spital asa ca nu ajung repede sa va scriu dar recuperez cand o sa pot. pana atunci tuturor mamicilor care urmeaza sa nasca , sanatate si numai bine!
diana
ylilimic spune:
La multi ani si toate cele bune in 2007! Sa aveti nasteri usoare si bebei sanatosi si mancaciosi!
Sa petreceti frumos in asta seara, sa fiti cuminti si lasati spitalul pentru alta data! Bebeii sa fie cuminti si sa stea acolo, ca tare e cald si bine iar ei sunt asa de cuminti in burtica...
Katy - te-am cautat azi sa vb cu tine, dar acum inteleg de ce te-ai dat disparuta!
Tuturor un An Nou fericit!
Nasterea - un puzzle cu flori de liliac
Marele blond (Luca Matei - 05 nov 2004)
Liliana 38 cu
CARTI de psihologia copilului / liste utile pentru tinere mamici
Biribu spune:
LA MULTI ANI BURTICI!!!!
Hai ca in sfirsit am si eu timp sa intru sa felicit pe toata lumea,
in primul rind mii de urari de bine proaspetelor mamici, sa aveti cei mai cuminti si sanatosi si papaciosi bebei, apoi: tuturor aniversatelor: La Multi Ani!!!
si la urma: UN AN NOU FERICIT cu copilasi in brate, multa sanatate,
NASTERI USOAAAARE si tatici ascultatori si de ajutor...
eu m-am simtit cam nasol de doua saptamini, am avut contractii si aici leacul e sa stai la pat, nu medicamente sau altceva, si am cam zacut, acum e ok. am implinit 34s, sper sa o mai tin macar vreo 2 apoi poate sa iasa, desi se pare ca atunci nu mai vor ei
Biribu
mirela73 spune:
Fetelor nu am mai intrat de forum din cauza unor virusi in calculator. Scuze dar nu prea am timp sa citesc din urma.
In orice pt. laura ionescu pe mine nu m-au lasat sa ma dau jos din pat in aceeasi zi dupa cezariana ci deabia a doua zi dimineata dar bebelushul ceri sa ti-l aduca la pat in terapie si poti sa-l vezi linistita. Chestia e ca nu te prea poti misca asa ca il tii cateva minute si ti-l iau.
La un moment dat ma intreba una din fete daca inseminarea artificiala a costat 14 milioane. Ei bine nu 14 milioane a fost doar contravaloarea tratamentului cu Puregon pentru stimularea ovariana.
Felicitari fetelor care au nascut si bebelushi sanatosi!
Celorlalte Un an nou minunat alaturi de minunile voastre.
Mirela si Ana Patricia
Mirela73
bits spune:
LA MULTI ANI!un 2007 plin de impliniri,cu sanantate maxima si bebei sanatosi va doresc!
fetelor a nascut dolphinutza noastra astazi la 23.14 ora Romaniei un baietel!bine ai venit micutule!refacere rapida si mult laptic mamicii!nu stiu mai multe info dar va scriu imediat ce aflu!
felicitari Catalina!sa va traiasca minunea mica!
36,KEN(1nov 2004)
criss68 spune:
Bun gasit in 2007! Inca odata LA MULTI ANI!
Ma bucur ca v-ati distrat, eu am adormit in scaun inainte de ora 2, prin urmare m-am dus sa ma culc ca lumea. Sotul dormea de mult. Acum m-am trezit de sete ca eu cu carnatii mei de maini aseara nu am putut desface sticla de apa minerala si asa m-am culcat. Vad ca am si ceva arsuri pe esofag. Daca mai adorm, probabil numai din fund.
Katy, ce bine imi pare ca ai petrecut revelionul acasa! Asa cum s-a putut: in pat, cu tratament... De Craciun mereu ma gandeam la tine cum stai singurica si numeri picaturi. dpdv medical poate e bine sa fie restrictionat accesul in spital, insa e inuman sa stai cum ai fost nevoita s-a faci. Ma gandeam chiar daca nu ar fi mai bine sa nasti, nu mai e mult pana la termen. Ai DPN-ul apropiat de al meu si eu abia astept sa nasc, ca tot omul nemultumit de ce are.
Aelita, deci vei fi mamica de ianuarie!!!
yllilimic, nu am vrut nici eu sa nasc de revelion, dar nu cred ca la bebei le e bine numai in burtica.
V-am pupat, aveti grija de voi! Abia astept sa mai aflu noutati de la voi
criss 36+ cu Ligia
jordash spune:
LA MULTI ANI 2007 !!!
Bine v-am regasit in Uniunea Europeana!
FELICITARI CATALINA SI DOLPHINUTA !!!
Sanatate stelutelor voastre, , sa va refaceti repede si sa va bucurati de bebeii vostri!!
Lacramioara & Dragos (17 oct 2000)