Prichindei martie - aprilie 2005 (117)

Raspunsuri - Pagina 23

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns dariaevelin spune:

coco sa va faceti bine amandoi! Noua ne zicea pediatrul ca sunt permise plimbarile la febra mica,mica sau la non-febra,doar muci si ochi sticlosi.
alina e fantastic dansatorul pe mese.Asa-mi place de el,are asa o mutritza inocenta chiar si cand joaca ppe masa sau sparge ghivecele de flori.Cand colo,cred ca-i un nazdravannnn
poze de la surpriza pt tati nu pui?
cameron, felicitari pt licenbtza,bine ai revenit!

am sa scanez desenul,aseara am uitat iar acum,pana nu vine m acasa is legata la maini sila picioare pt ca...nu stiu sa scanez.adica stiu sa scanez,prin adobe dar habar n-am sa salvez

oare ce-o fi cu cenia? Amintise cineva ca ,intr-adevar nici niccelmic n-a mai intrat...
Poze frumoase cu noi
foto si filmulete dragute

"Sa traiesti pe pamant poate fi scump, dar include o calatorie gratuita in jurul soarelui in fiecare an" -- Ashleigh Brilliant.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns niccelmic spune:

Dragi mamici de copilasi dragalasi,

Sosim si noi din pacate cu intirziere la "raportul de inceput de an".Va dorim din toata inima un an plin de impliniri in familie,liniste,putere,rabdare si sa ne bucuram impreuna de realizarile si progresele celor mici.Pentru fetele cu bebe in burtica multa multa sanatate si toata admiratia si gindurile noastre bune!!De mamicile cu mai multi copii ce sa mai spun...'stima noastra si mandria'!
Am vazut TOATE pozele pe care le-ati pus,a fost realmente o placere si o incintare,sint toti FRUMOSI-FRUMOSI!! Este extraordinar cit de expresivi sint! Am fost incintata sa descopar ca sint chiar marisori,nu mai avem bebelusi!!!!Am fugit si eu sa o masor si sa o cintaresc pe Iubi-87cm si 13 kg....mai mult de jumate din inaltimea mea....Cresc ,nu gluma...

Am petrecut si noi frumos sarbatorile,de Craciun l-am asteptat pe Mos acasa iar pe 28 am plecat cu totii la munte pina pe 2 ian.Ne-am plimnbat,ne-am dat cu saniuta,am dansat,ce mai se pare ca i-a priit.
In rest sintem bine,avem insa mari probleme cu somnul in sensul ca se trezeste fff frecvent noaptea,are un somn f superficial si fragmentat.I-am facut zilele astea analize si spre mihnirea mea are anemie(hb10.4) si eozinofilele crescute insa exam coprop negativ.mai repetam.Sint destul de necajita cu asta,mai ales ca tratam antiparazitar e asa de controversat.Cine s-a mai confruntat cu asta?
Ca sa trecem la lucruri mai placute vreau sa va zic ca am inceput sa-i pun DVD uri cu desene animate...Din toate il prefera pe Tarzan (TADAN).M-am saturat de Tarzan asta tot tipmpul mi-l cere,nu Pinochio,nu Cenusareasa ci TADAN MAIE.(Tarzan mare).Nu mai poate de bucurie cind il vede! aproape ca se ineaca de emotie! Daca nu i-l pun vine si-mi spune-Te iog,te iog mamica mieuuu!Cum pot sa-i rezist?????
Am pus si niste poze noi ,daca aveti timp...
http://new.photos.yahoo.com/cici_iubi/albums

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns connie1974 spune:

Parca a fost un facut. Ori de cate ori m-am apucat sa scriu ceva, ba s-a sculat maimuta, ba s-a luat netu’. Acu sper sa am timp sa mai scriu ceva ca la noi e ora de lectura. Calin a luat cartile si il pune pe taica-su sa citeasca. Vorba vine, ca n-are rabdare nici cat sta mata in coada la citit, da repede foile, trebuie sa faci un rezumat la rezumat ca sa zici ca ai apucat sa ii spui din poveste.
Ana, sa stii ca si Calin adoarme tot tarziu, pe la 11, 11.30 chiar 12, pentru ca el are inca doua somnuri, in unele zile un somn si deci e odihnit. Si noi ne bagam in pat tarziu, asa ca asta e. La multi ani lui Victor cu intarziere. Am vazut pozele, sunt niste scumpi, si-s tare dragalasi cum ii fac masaj lui tati. Dar cred ca scot apa din tine cand ii apuca sa se catere. Calin a facut Trimovaxul, dar nu a facut nici o reactie.
Daria, vad ca ai ganduri mari pentru ziua lui Brien. Noi nu ne-am gandit, vom vedea, daca e vacanta scolara, probabil vom merge la parinti (acu sa vedem cum va fi cu serviciul meu), daca nu, acasa intre noi, ca nu prea avem copii de varsta noastra pe care sa-i invitam, in afara de finutul nostru. Felicitari scumpului de Brien, atat pentru cercurile concentrice, cat si pentru "povestile" cu elefantelul. Abia astept sa spunea si al meu copil ceva, ca in afara de da, da, atunci cand vrea, numai tipa, ca nu poate sa exprime si se enerveaza. Iar la faza cu fondul de ten, ai reusit sa-ti pastrezi calmul? Eu deja la chestii minore si nu mai rezist. Sigur trebuie sa incep servciul mai repede, ca nu ma mai tin nervii, stand toata ziua acasa.
Rp, cum rezisti cand o vezi pe Maruta sarind pe pat? Eu daca vad o mica tentativa am sarit eu imediat, sa nu invete miscarea prea curand. Trebuie sa fie tare scumpa “citind” textele, asa cum povestesti.
Andira, sa stii ca si bulinul nostru doarme cu noi in pat de cand a fost bolnavior in decembrie. Am incercat sa-l dezvatam, dar se trezeste la 2 noaptea, asta dupa ce-l punem in pat la 12, adormit in patul mare, si nu te mai lasa pana nu-l iei inapoi. Asa ca daca vrem sa ne odihnim, il luam cu noi si doarme pana dimineata, cu mici treziri pentru baut apa. Am zis ca in weekend sa incercam sa-l lasam, tipa ii trece, macar ne odihnim a doua zi. A mai avut o perioada si m-am tinut eu tare, nu l-am luat in pat, desi urla noaptea si s-a dezvatat. Dar am luat-o de la capat.
Laura, parca-l vad pe George cu pantalonii pana in gat. Tare haios. Si pupici sa treaca repede vanataia.
Rrox, am vazut minunatiile tale. Sunt atat de scumpe, ca nu ma saturam de poze. Ador carliontii Ioanei din “Ce-o vrea mami”si zambetul Mariucai din “Un zambet pentru mami”.
Cameron, felicitari pentru licenta si asteptam pozici proapete.
Coco, cum e Vlad? I-au trecut mucisorii?
Zuzu, eu ii dau Dorna 3.5 pentru ca e indicat pana la doi ani stiam eu, dar vad ca pana la trei, sa manance lactate nedegresate. Cand nu a mai vrut Calin sa bea, i-am facut shake de banana, jumate de banana foarte coapta, data la robot, sau blender, cu lapte, cat bea de obicei si s-a facut o spuma bunaaaaaa, care l-a incantat si a baut.
Nino, l-am vazut si pe voinicul Alex care duce singur galeata. Un baiat mare si tare frumusel. Succes la cresa.
Raresionut, mai dar nu te joci cu surprizele!
Nicelmic, multa sanatate lui Iubi.
E o hlizeala la mine in sufragerie. S-a plictisit de citit si se jumulesc unul pe celalalt si rad de n-au treaba.
Fug si eu la jumuleala.

Constanta si Calin
Calin - cel mai frumos poem al vietii noastre
http://pg.photos.yahoo.com/ph/constanta_pravat/my_photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns zuzunaki spune:

Multumesc frumos de raspunsuri
Am vazut poze cu Alex(baietel harnicut,mare si frumos),Calin ,aceleasi laude si felictari pt mamaica poeta, super!,Eva si Victor(LMA cu intarziere si scuze)-doi copii superbi,o familie superba!George si el tare tare scump,si ce sa mai zic de dansatorul pe mese
Iar Nicole m-a fermecat(desi mai sa-mi frang gatul sa vad pozele)cat de blonduta si delicata este!
Niccelmic,
imi pare rau ca nu sunt in tema sa-ti raspund,dar poate imi raspunzi tu la o intrebare:ce semnifica hemoglobina putin peste limita superioara?Ca noua asa ne-a iesit si n-am avut hartia sa-l intreb pe dr desi el ma asigurase ca analizele sunt bune.Mersi anticipat.

Mai vin cand ma lasa teroristii.
Ah,veste de vesteSofiliciu are primul dintitsorNu ma intrebati cum am petrecut zilele astea de plansete si urlete si tinut in brate....

Mami de pufulet pufilos si Sofiliciu-un deliciu

Mergi la inceput

ZuZu,nu este nici o problema zic eu -poate i-ai dat preparate cu fier in ultimul timp?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns laura72 spune:

vroiam sa scriu aseara ,dar ce credeti m-a adormit George pe mine.si tot el a dat trezirea,bietul Razvan a dormit in alta camera ca eu incuiasem usa(fuge odorul),el la calculator,si eu nici ca am auzit cand a ciocanit.asta a fost prima noapte cand a dormit cu mine in pat.
Tot ieri ne imbracam sa plecam la plimbare,iese din camera alearga prin hol ,eu mai mosmondean ceva,cand ies se urcase pe aparatorile de la casa scarii.ii spun sa se dea jos si el pune piciorul peste balustrada,l-am luat imediat ca ajunsesemin dreptul lui.si i-am ars vreo 2 si el a venit sa ma pupe.na ca mi-au trecut nervii si mi-au dat lacrimile.doamne ca ii vin tot felul de idei cataratoare.
Din pacate nu l-am surprins cu pantalonii ca nu stiam unde pitisem ap. foto,care de obicei sta pe sus(sifonier,soba,biblioteca)pana am dat un rond se dezbracase.iar ap. era de fapt in poseta,uitasem ca-l luasem in parc.
Vanataia mai este f putin vizibila,bine ca n-a fost mai rau.multumim tuturor de grija.
Connie,Frumusel fos scumpilici,iar ideea cu carticica super.asta da cadou.
Mamacita samuraiul petrecaret,chiar s-a mutat parcul la voi acasa,cum zise Ligia.sa intelegem ca va antrenati sa renuntati la pampi ori sa udat din greseala.cum merge cu aparatoarea.multa sanatate bolnaviorilor.
Simonella mai da ce fata gospodina si tare frumosa si f cocheta.cand am strers geamurile de Craciun asistata de G lua si el solutia si lustruia bine bine.
Danuta va ,sarcina usoara,cand intri in prenatal?daca tot e nebunie nu intri mai repede?
Rrox ce printese frumoase are mama.mi-a placut Ioana ganditoare "sa fac n puuzzel?si ce-o vrea mama"si Mariuca la serbare.am vz si dec.2005 cand Ioana nu avea carlioni,dar era tare dragalasa.
Nino ce bine ii sta lui Alex in rosu,bravo are bunicul ajutor de nadejde.La multi ani sotului ,cu anticipatie!de cand intentionezi sa-l duci la cresa?
Ana veselie mare acolo la voi.si tare haioasa poza cu ascunzatoarea si-mi place cum se joaca impreuna.si ce mos autentic cel de la scoala.
Alina ,mai dar danseaza nu se joaca,deci el e sufletul petrecerii.chiar daca mai aterizeaza si gresit.vrem si poze cu surpriza(f apreciata de tati al nostru)da i-am zis ca deja a trecut de 30,poate la 35.fetele de la ce gatim azi te intreaba o reteta.
Cocoinsanatosire grabnica.
Zuzufelicitari [ pt primul dintisor ,la mai multi si sa=i iasa repede.

Poze:http://pg.photos.yahoo.com/ph/ciotica/my_photos
LAURA SI GEORGE STEFAN 22.04.2005

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns raresionut spune:

Deja o iau din doi in doi...inca sunt la pozici, dar am reusit sa vad pozele cu Iubi, cu Ioana si Mariuca, cu Eva si Victor , Andrada si cu Alex....fiecarui copilas le trimit un pupic, caci sunt frumosi cu totii.
Pozele de la party lui tati nu avem, au filmat baietii cu o camera video....iar, faptul ca l-am luat pe Rares la party, s-a impus, ca n-aveam alternativa.
Coco, sanatate.
Laura mersi pentru atentionare.
Zuzu, felicitari ptr primul dintisor.
Daria, multumim ptr vestile despre Alessia.
Trimit mesajul in forma asta, ca vad caci netul iar imi joaca feste....

Alina si printul Rares
Pozele noastre

Cand un somnambul merge pe acoperis.....nu-l trezi...se poate prabusi!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns coco spune:

Multumesc fetelor de urarile de sanatate- eu chiar sunt gripata de ieri bine! Vlad e ok, bine-sanatos, slava domnului!

Nu pot vedea pozele noi pt ca yahoo are probleme!

Azi soacra-mea m-a ajutat (dupa ce ca mi-era rau) sa strangem bradul. Cand a iesit cu el pe usa Vlad s-a pus pe plans strigand 'aia-aia' aratand spre bard. Il voia inapoi dragul de el. Nu ma asteptam, mai ales ca din cand in cand il prindeau nervii si-l batea pe pom. Incepuse sa se scuture rau.

Acum am citit si de Brien-ce sensibil e! Al meu -ii pare rau de ce afce-si se duce si-i pupa sau le face 'tiiit' pe nas!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns coco spune:

Ana -am vazut pozele! Doamne ce copii frumosi si indragostiti unul de celalalt ai! Se vede ce fericiti sunt impreuna! Eva e numai ochi dupa Victor! Ei dorm amandoi si voi singurei?
Mai si ce multi copii-super!

Nicole- ce Mos frumos ati avut! Parca-i din povesti! la fel si voi, si zapada...si dansul...si printzesa....

Mergi la inceput

Coco,multumim-Mosul nostru a fost minunat,m-a impresionat si pe mine,el de fapt e actor si regizor.Parca era din poveste-vorbea blind,avea toiag,clopotei...le-a spus povesti la fete,Iubi ai spunea "Motz Cuciunu".Noi am strins bradul in absenta ei,i-am spus ca l-a luat mosul dar va veni din nou la anul-daca va fi cuminte.
Ai mare grija cu viroza ta,se transmit extrem de repede,noi am patit-o toti inainte de Sarbatori,am fost pe rind bolnavi toti.Ideal ar fi sa-l dai la bunici o zi-doua pina te pui pe picioare.Multa sanatate!
Apropos de viroze,multa sanatate si la infirmeria de la Mamacita!
Nino-ce ai mai facut cu tratam pt paraziti?I-ai dat naturist?
Rrox-stiu ca tu ai spus ca i-ai dat Mariucai Zentel dar ca acum nu i-ai mai da.Ce antiparazit. naturiste mai sint inafara de Helmiflores,Garlic,seminte dovleac?Oare chiar pot eradica parazitul complet?

Mergi la inceput