Prichindei martie - aprilie 2005 (117)
Raspunsuri - Pagina 22
rrox3 spune:
Ana Multumesc
Ioana a reactionat doar la ROR, la AR-ul de la 9 luni nu a avut nimic (cred eu ca nici imunitate, ea avand anticorpi de la mine).
Clasa a II-a pare ceva mai lina, asta fiindca s-au mai obisnuit unii cu altii si cu invatatul asta cu program.
Lectiile acasa tot mult durau insa. avantajul de a le face la scoala nu e numai prezenta invatatoarei, ci si colectivul. Brusc facutul temelor devine o activitate placuta in compania prietenilor. Pe Mariuca asta o incanta, nu invatatoarea. Si atunci le face repede si cu chef.
Poate ar fi o idee buna sa incerci macar after-school-ul din scoala, vezi cum merge.
si fa albumul public sa-ti vad frumosii!
Roxana, Mariuca (n. 1 iulie 1999) si Ioana (n. 23 martie 2005)
poze cu noi
rrox3 spune:
iar am uitat ceva... 
daria multumim pentru vestile despre Alessia!
Si noi o asteptam cu dor mare 
Ana tati are ochi albastrii si s-a combinat gena de la el cu cea de la mine - mostenita de la un bunic si nebanuita
A fost o surpriza, eram convinsa ca o sa am numai copii cu ochi caprui.
tuturor!
poze cu noi
raresionut spune:
Buna, buna, buna...
gata cu sarbatorile....
Eu nu am mai tinut pasul
cu voi, nu am reusit sa mai vad poze,
nimic, iar incep cursurile alea uracioase, pana in martie cand termin.
Daca v-as povesti ce am facut eu zilele astea as fi total off-topic, dar faptul ca pe alocuri am fost insotiti de Rares, voi incerca sa nu o iau pe aratura si sa ma incadrez la subiect.![]()
Daca, v-ati mirat sau m-ati felicitat pentru talentul sau efotul culinar, va rog sa nu o faceti, e o placere sa gatesc atunci cand o fac din suflet, iar la noi sf. Ion e o practica uzula, caci numele real al sotului e chiar Ionut, deci e vorba de o traditie la aceasta zi.
Si ca sa revin pe subiect va voi spune caci micul tero s-a transformat in marele dansator .
Am tot lucrat la surpriza pe care i-am facut-o sotului ieri la implinirea celor 30 ani si care de care m-am simtit mandra 

, el nebanuind chiar nimic, am fost complicea colegilor care i-au inchiriat cele doua fete dansatoare
especially for him,moment la care nu se astepta nici in cele mai vise
....deliciul a fost ca Rares a fost mai incantat de surpriza decat taica-su , dansand intre fete si starnind admiratii... ![]()
In alta ordine de idei,micul meu print , de aseara, a facut o pasiune pentru nud
, si daca ne surprinde dezbracati e plin de admiratie si de o logoree acuta. 
Vreau sa le multumesc public, fetelor care m-au accesat pe mess si telefonic, au contat enorm pentru mine cuvintele voastre.
Alina
si printul Rares
Pozele noastre
Cand un somnambul merge pe acoperis.....nu-l trezi...se poate prabusi!
coco spune:
Uite Rrox, credeam ca nu am inteels bine:
quote:
Originally posted by dariaevelin
na,ca am sris tonee si-am pierdut
ana is tare zapacita.iertare! Desi m-amgandit la voi,la Victor nu am exprimat urarea. Sunt aiurita!Asadar"la multi ani!" sa-ti creasca baietelul sanatos!Mi-am imaginat ce iures trebe' c-a iesit la voi
noi il pumen pe brien in pat la 9.30-10.De cele mai multe ori se foieste pana la 11-12.Nu stiu cum sa-l fac sa adoarma lmai repede.Sta in pat si discuta cu un elefantzel(un personaj atribuit de mine unul elefant,personaj care ii vorbeste,caruia ii povesteste intamplari din ziua in curs,care il mustra cand greseste si=-l lauda cand e bun).Pur si simplu sta si povesteste cum o face cand ne jucam impreuna numai ca singurel in pat.Ba mai mult,ii imita si pe elefanty cand in intreaba ceva.
Dariasi tigrutul vesel, Brien
![]()
Poze frumoase cu noi
foto si filmulete dragute
"Sa traiesti pe pamant poate fi scump, dar include o calatorie gratuita in jurul soarelui in fiecare an" -- Ashleigh Brilliant.
coco spune:
Ana, Laura-multumim!
Si eu si Vlad suntem raciti- eu paracetamol, desi ma doare si-n gat, e o viroza, iar Vlad, fara temperatura deocamdata, doar curg ochii si nasul, cu Panadol. L-am trimis totusi 1 ora afara, sper sa nu se agraveze.
Alina - nu vad pozele..
coco spune:
Alina- acum citesc mai bine: ati dezbracat fetele de fata cu Rares?!
Mai dar voi chiar il pregatiti pentru viata pe baiat...
Ana71 spune:
Gata, am facut si eu public albumul de
. Sper ca merge!
Rrox, multumesc pentru informatii. Imi dai speranta ca va fi mai bine cu temele astea. Ce-i drept si Victor a facut progrese fata de inceput (ma refer in principal la constientizarea temelor), dar simteam nevoia unei incurajari
. La after-school nu prea-mi vine sa-l duc in principal datorita mesei care o iau la un restaurant peste drum de scoala. El mai tine o perioada "un regim de viata sanatos": fara prajeli, hamburger-i, sucuri, etc. Dar e o alternativa.
Raresionut, nu am reusit sa-l vad pe "dansator". Spune ca "something bad happening...".
Coco, sanatate multa la amandoi!
rrox3 spune:
Ana Sunt suuper pozele
Sunt tare dragalasi amandoi peste tot
Si imi place ca aveti prieteni cu copilasi apropiati ca varsta si sunt mereu multi pitici draguti muulti
Mi se pare ca Eva si Ioana seamana in continuare, atat doar ca Eva e tunsulici ![]()
la after-school cred ca poti sa-i dai tu mancare lui Victor in loc sa manance la restaurant. 
Coco multumesc 
Daria Super simpatic dialogul cu elefantelul 
poze cu noi
raresionut spune:
Nici acum nu se vad pozele?
Alina
si printul Rares
Pozele noastre
Cand un somnambul merge pe acoperis.....nu-l trezi...se poate prabusi!
dariaevelin spune:
ziua buna!
ana,m-am delectat special cu fotografiile voaste. Ma bucur ca ai facut albumul public,abia asteptam. Am verificat de mai multe ori.
Eva e o frumoasa si o finutza. Se vede ca-i topita dupa flacaul cel mare(care ,in costum,e adevarat barbatel-mi s-a strans inima putin dandu-mi seama cum zboara vremea).Mi-a placut ascumzatoarea si mimica evei,sugubeatza.Imi plac ochisorii limpei ai ei, mi-a placut iuresul de la deschiderea cadourilor si contrastul dintre micuti si sala mare de la serviciu' lu' mami. Mi-a placut cum stau in patut amandoi sau cum Eva sta atarnata in carca fratiorului
,si,nespus de mult,cum astepta sa-i vina randul la joaca cu tati. Sa-ti creasca mari si sanatosi ambii,ca frumosi si destepti sunt.
Coco,rrox Reiau povestea. Are un elefantel preferat.Si nu numai,dar ala-i principalul coechipier.De multe ori iau elefantul,ii misc si cu o voce mai matzaita, asa de desen animat,povestesc cu Brien(in numele elefantelului,of corz). Brien e total absorbit,ii povesteste tot ce-l intreaba elefantul,ii canta,asculta de el daca-i cere ceva etc. Ei,seara in pat,uneori,Brien misca elefentelul singurel si imita vocea mea.Deci joaca el rolul elefantului dar intrebandu-se singur diverse.Nu prea inteleg ce, disting numai ca se apeleaza (isi zice "BIAN,tra-la-la-la-la-la-la") si ceva framantari de limba
din ciclul nu faceti ca mine: Am observat ca el vorbeste cu jucariile si crede cu tarie ca-i real. Totusi,nu m-am gandit la un asa impact(pt ca normal la 3 ani,3 ani si ceva e varsta acestui tip de dialog). Alaltaieri seara,atata a tras de papitioo de pe perete(personaje din desene,lipibili)ca l-a rupt pe pinocchio. I-a ramas doar capul pe perete si corpul sfartecat.Normal ca pinocchio(adica eu) a inceput sa planga si sa se tanguiasca ca l-a durut si ca nu-i frumos cxe-a facut Brien.
Vreau sa va spun ca s-a asezat in pat,vizibil indurerat,vinovat si,ca niciodata n-a mai zis "pas" si s-a culcat. Credeam ca a inteles c-a facut ceva rau si gata.Da,a inteles si asta darrrrrr,mai mult decat atat, e atat de marcat de distrugerea lui pinocchio,incat de fiecare data cand ii vedea capul ramas pe perete plangea pana la refuz.Si nnu vroia sa stea in patut.Acum am dat jos si capul ,dar tot se uita spre locul unde trona individul si-i tremura buzitza si plange mocnit.
N-am stiut ca va reactiona chiar asa de vinovat,nu as fi /ar fi(pinocchio)plans atat de abitit. Deci,daca aveti un copil mai sensibil si impresionabil,aveti grija cat de departe personificati tristetea sau mustrarea
Poze frumoase cu noi
foto si filmulete dragute
"Sa traiesti pe pamant poate fi scump, dar include o calatorie gratuita in jurul soarelui in fiecare an" -- Ashleigh Brilliant.

si tigrutul vesel, Brien