Prichindei martie - aprilie 2005 (117)

Raspunsuri - Pagina 21

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns coco spune:

Nino- ce mareee e Alex! Si frumos! Voi ati avut zapadaaa. Noi nu am vazut-o iarna asta...

Zuzu- mi se pare ca Bubu are un meniu consistent, vad ca dulciurile gen prajituri ii lipsesc din meniu; nici Vlad nu mananca dulce-doar cozonac a acceptat/iaurt cu fructe... Multa sanatate!

Rrox- da, de poza cu dinozaurul ziceam...

Daria- am uitat, deh batranetile, sunt uimita de inteligentul Brien cum povesteste el cu elefantelul imaginar. Iar faza cu cercurile desenate -e mortal- va imita pe voi, 2 artisti! Chiar ca 'comandant de pluton'!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns coco spune:

Nino - Alex face la olitza? sau il primesc oricum la cresa?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ninocikap spune:

Coco multumim de complimente. zapada a fost putina pe la tara la socrii, undeva pe langa ploiesti. Alex nu face la olitza dar mi-a zis ca nu e nici o problema si ca oricum se va invata repede, vazandu-i si pe ceilalti. eu asta si sper.

Nicoleta si Mihai Alexandru (17.02.2005)
Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andrruzza spune:

nino, ti-am admirat frumusete de baiat. Succes la cresa. Si noi o sa mergem spre sfarsitul lunii, in prima faza cate 2-3 ore pe zi.

coco, la cresa se primesc copiii cu pampers, fiind frecventata de piticiii de la 1 an(chiar si mai mici) la maxim 3.

zuzule, cum sa fie Bubu la 11 kg? Slabut si frumos! Ce bunatati are in meniu

roxx, am uitat sa-ti zic ca mi-a placut la nebunie poza cu Mariuca "tarancuta".

mamacita, sunt bine baietii? Sanatate multa!

mamica lui Rares(10.03.2005)
http://community.webshots.com/user/andrruzzaR

"Neasteptatul se produce intotdeauna"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rrox3 spune:

Nino Ce baiat mare ai!! Si harnicut tare pe deasupra Acum mi se pare ca seamana cu tati

Andruzza Multzam, si mie mi-a placut costumata asa, d-aia v-am pus si voua poza

Pisi unde ai disparut? Hai sa-ti zic de Ioana, ca e si ea mititica Are 83 cm. si 11,5 kg. M-am luptat aseara s-o masor. Pana nu m-a masurat tati si pe mine nu a vrut sa stea.

Coco, Daria ce-i cu elefantelul imaginar? Cred ca mi-a scapat ceva interesant

tuturor!

Roxana, Mariuca (n. 1 iulie 1999) si Ioana (n. 23 martie 2005)

poze cu noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dariaevelin spune:

fetelorrrrrrrrrrrrr,delir!
Am primit scrisoare de la Alessia cea izolata. E bine,doar fara net sau telefon.Benny e bine si el,poznas nevoiiue mare. Mi-a trimis,de fapt Benny i-a trimis lui Brien un minidesen ,cu mentiunea ca trebuie descifrat de destinatar.I l-am aratat lui Brien si-a inceput sa turuiee.Arata cu degetelul si tot povestea ceva.Am inteles doar "curte si geam".In rest...era tare entuziasmat si dialoga la greu. Ne-a parut rau ca nu l-am filmat,a fost memorabil.
M-a rugat sa va transmit An nou prosper, ca va iubeste pe toate si va pupa cu dor imens. Abia asteapta sa se reglementeze situatia si sa revina la noi

Poze frumoase cu noi
foto si filmulete dragute

"Sa traiesti pe pamant poate fi scump, dar include o calatorie gratuita in jurul soarelui in fiecare an" -- Ashleigh Brilliant.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ana71 spune:

Buna,

Tocmai ce am scris un mesaj lung... Dar cand sa-l trimit, mi-a aparut "not responding" si l-am pierdut... Asa ca incerc s-o iau de la capat.

Multumesc pentru rapsunsurile legate de somnul copiilor si cele legate de reactia la vaccinul ROR. Am vazut ca sunt mai multi copii care se culca tarziu.... nu ca m-ar bucura...

Rrox, ai niste fetite superbe! Aandoua sunt f. frumoase! Cu cine seamana Ioana cu ochii albastri?
As vrea sa te intreb: Ioana a facut reactie si la vaccinul AR (cel facut asta-iarna?) sau doar la ROR?
Si, off topic, crezi ca in clasa a 2-a e mai usor decat in clasa 1 ?(din pct. de vedere al implicarii parintilor). Ca ma gandesc cu groaza ca incep serviciul... Lui Victor facutul temelor ii ia cam 3-4 ore zilnic (cu mine alaturi, incercand sa-l ajut doar acolo unde trebuie). Ce-i drept, doamna lui e f. buna, dar in acelasi timp exigenta si le da destul de mult de lucru. Mi se pare buna (si convenabila) ideea cu facutul lectiilor cu invatatoarea, dar la noi nu prea e aplicabila (majoritatea copiilor au bunici in putere, sau bone cu care fac lectiile, plus ca la scoala exista after-school, dar acolo isi fac lectiile cu alta invatatoare-si asta nu prea-mi convine). celor 2 frumoase si sper ca poate ne vom intalni odata si noi, "gashca " mamicilor din topicul nostru!

Ninocikap, ce mare s-a facut Alex! Si ce simpatic e el atunci cand il ajuta pe bunicul! Un scump!

Mamacita, ce mai face Alexut? Sper ca i-a trecut raceala!

Catxo, ai 2 printese reusite! Sa-ti traiasca si sa va aduca numai bucurii!

Sa trimit deocamdata doar atat si revin!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ana71 spune:

Am revenit!

Coco, ce face Vladut? Sper ca a fost alarma falsa cu stranutul si nu a racit!

Daria, ma bucur ca ne-ai dat vesti bune despre Alexia! O asteptam printre noi!

Ligia, abia acum am reusit as vad si eu poze cu micul "rege"! O scumpete de baiat! A stat cuminte (fara comentarii) la pictat pe fata?

Andira, Eva adoarme in patul mare (cu mine alaturi)- despre ora deja m-am plans in alt mesaj. Dupa care o pun in patutul ei si dorm cu ea in aceeasi camera (ma simt mai linistita asa). Nu mai retin, parca tu intrebai de biberon: si Eva tot din biberon isi serveste lapticul. O mai las asa, pentru ca o mai linisteste putin seara si avem sanse mai mari sa adoarma mai repede.

Laura, ce aventurier e George! Sper ca i-a trecut vanataia.

Raresionut, voi ce mai faceti?

In rest, Eva ar vrea tot timpul afara, s-a obisnuit cu Victor in vacanta si acum, dupa ce-l cauta putin, incepe sa ceara sa mergem dupa el. M-a uimit zilele trecute cand i-am aratat, o singura data, pe o carte niste pui de animale si apoi am intrebat-o de ele (eram convinsa ca le va incurca pentru ca erau destul de "grele" : elefanti, delfini, pinguini, etc). Le-a aratat aproape pe toate corect (erau vreo 20), a confundat doar ursul cu vulpea. Si m-a mustrat constiinta, ca nu prea ma ocup la capitolul asta de ea asa cum ar trebui. Daca stau 3-4 ore cu Victor la temele lui (Eva sta pe langa noi, mazgaleste pe o revista, se joaca cu cuburile, cauta prin toate sertarele/cutiile/cutiutele, o mai apuca ca vrea la mine sau la el in brate si atunci incepe scandalul...) nu prea mai am timp (si nervi )pentru ea. Alaltaieri a cazut destul de urat de pe un scaunel, binenteles ca s- lovit la cap , dar bine ca n-a fost mai rau. Are momente cand se incinge la joaca cu Victor si atunci sa vezi sarit/ catarat/ escaladat...

In ordine de idei am pus in albumul "aug-dec 2006". Daca aveti timp sa ii vedeti, va invitam. Sper sa nu faca Yahoo-ul figuri.

Si inca ceva: cunoasteti vreo persoana indicata ca si bona pentru Eva? Adica pe cineva care stiti ca se ocupa cum trebuie de copii. Nu prea-mi vine sa caut prin agentii, sau aici pe forum la mica publicitate... Inca mai sper ca voi gasi pe cineva pritre cunoscuti. In voi am incredere, doar ne "cunoastem", doar virtual ce-i drept, de atata vreme. Noi locuim in Drumul Taberei.
Va pup,

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns laura72 spune:

nu au zis nimic anul asta Cenia si Nicelmic,pe unde sunteti?
Cameron, bine ai revenit,felicitari pt. licenta.
Alina frumos ati petrecut,se vede incantarea lui Rares fata de zapada.vad ca si el s-a accidentat la ochi,mai putin ca noi.Tu pe unde ai disparut,tot in bucatarie?
Andruzza fain fecior,zambeste absolut cuceritor.avem si noi sorter la fel ca voi.
Ionela am vazut poze cu eleganta si draguta Dodo.pare tare cuminte.
Daria vz poze cu colindatori petrecareti.admirat Brien ajutorul de bucatar.la decorat mancaruri se pricepe?ca la desen are talent.auzi,cercuri concentrice,noi doar mazgaleli,eventual si pe mobila.multumim ca ti-ai amintit de noi.
Ligia frumusel rau Aaaducu.evident ca si noua ne-a placut cum se odihneste ,dar si cand se pisiceste cu tati.
Carmenduta vz si pe Brad balerin si in ipostaza de cuceritor,cand fura pupici fetelor.
Zuzu ce domnisoara a devenit Sofia,tare frumos si Bubu rege incoronat la fotbal.
Geani ce mai pot adauga eu la ce au spus fetele?O adevarata printesa frumosa,eleganta si desteapta.si in poza de la baita e asa de rotunjoara,adevarat heruvin.
Rp ma bucur de cunostinta,nu am mai vz poze cu voi.tare dragute sunteti.sarcina usoara in continuare.
Coco tare frumos baiat ai,si nu mi se pare deloc slab. ba,chiar inalt si bine facut.noi n-an reusit sa ne urcam in pod,dar cu viteza si agilitatea lui nu m-ar mira.
Caramella,Alicia iti seamana leit.nu ti-e teama cu cauciucul acela.eu il dau in leagan numai in brate mi0e frica sa nu-si faca vant si sa cada.
Fetelor va las ca pic de somn,continuarea maine. ca sa nu se supere nimeni am scris exact in ordinea afisarii pozelor.
de la noi multi.

Poze:http://pg.photos.yahoo.com/ph/ciotica/my_photos
LAURA SI GEORGE STEFAN 22.04.2005

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns laura72 spune:

tot eu,mesajul anterior a fost scris tarziu in noapte dar l-am trimis abia acum pt. ca mie imi spunea "working offline" si l-am lasat asa toata noaptea .ce ma bucur ca nu s-a pierdut.
Ana si aseara am vrut sa vad pozele tale dar nu merge se pare ca nu e public.dar am vazut-o pe Eva la mot.asa ca fa-l repejor public sa vedem cat a crescut.

Poze:http://pg.photos.yahoo.com/ph/ciotica/my_photos
LAURA SI GEORGE STEFAN 22.04.2005

Mergi la inceput