Prichindei martie - aprilie 2005 (117)
Raspunsuri - Pagina 20
cameron spune:
La multi ani mamaici si puiuti!
In sfarsit am reusit sa mai intru si eu pe aici.. dupa foarte foarte mult timp..
Noi suntem bine, in septembrie am luat licenta,.. dar imediat dupa am avut o sumedenie de probleme.. care nici acum nu s-au terminat.. dar in fine,.. important este ca suntem sanatosi.. restul se vor rezolva in timp..
Sper sa reusesc sa stau mai mult cu voi anul acesta!
Mi-e tare dor de voi.. si mi-ati lipsit
coco spune:
Rrox- m-au termint pozele tale 'Ce-o vrea mami?' si 'sunt melancolica' -sunt poze de top! Sunt prelucrate soft cumva? Ioana e o scumpa, nu ami trebuie sa-ti spun, iar tu, stiu ca iti place sa pozezi, dar mai lasa-te si tu pozata!
Poza cu broscuta e tare! Vrea sa zica Ioana ca e mamica?
sau mica?
Ana - Vlad se culca la 23, desi il pun in pat la 22, dar se foieste mama-mama.
M-am mai linistit cu Vlad cu slabitul lui- ieri a mancat f.mult, dar de dimineata s-a trezit cu mucisori. Sper sa nu-mi raceasca, tot stranuta. l-am trimis la plimbare cu maia.
rrox3 spune:
Rp, Ligia, CatXO, Andruzza, Daria
Multumim, ma bucur ca v-au placut pozele cu maimutele mele
Andruzza apar mai si eu, discret... in glob
Semnatura de fotograf (si de sezon)... ce vrei si tu...
Ca de obicei eu am fost fotograful (mai putin 3 poze facute de mama), asa ca tot in spatele camerei ma aflam
La urmatorul album sper sa ajung si in fata ei ![]()
Daria
E mortal Brien!!
Imi pare rau de fondul tau de ten
Si abia astept sa-i vad operele micutului artist 
Cameron bine ai mai venit pe la noi!
Felicitari pentru licenta! Te asteptam cu povesti si-ti tinem pumnii sa-ti rezolvi multele probleme 
tuturor!
Roxana, Mariuca (n. 1 iulie 1999) si Ioana (n. 23 martie 2005)
poze cu noi
rrox3 spune:
Coco
Am postat in acelasi timp ![]()
Nu, nu sunt prelucrate pozele. Doar micsorate sa se incarce mai repede pe net si cateva taiate putin. Sunt facute cu 3 camere
, Nikon-ul meu vechi, Canon-ul meu nou (care-mi place la nebunie!!!
) si cameruta maica-mii. Habar n-am ce vroia cu broasca aia, poza e facuta de mama, in lipsa mea, eu doar am mai taiat-o s-o incadrez mai bine.
tuturor!
poze cu noi
rrox3 spune:
Coco se vede ca am trecut pe cafea decaf... ma trezesc mai greu... Tu ziceai de poza "sunt mica" cu dinozaurul ala verde in brate, nu? Eu ti-am raspuns de cea cu broscuta pe pat
Nu, nu zicea ca e mamica, doar il iubea de dinozaurul ala ![]()
poze cu noi
zuzunaki spune:
Buna ziua, doamnelor!
In sfarsit reusesc si eeu sa vad bine
,dupa un control oftalmologic care s-a lasat cu niste picaturi ce mi-au afectat pe teermen scurt vizibilitatea![]()
Rox,acum am vazut pozele si n-am cuvinte!Ionuca e minunata,Mariuca ce sa mai spun,iar talentul fotografic merita si el laudat ,desigur!
coco,
daca Vlad e slabanog,Bubu la 11 kg cum e????
Desi papa ok,l-au slabit cele 2 gastroenterite din ultimele luni si recupereaza usor.Insa consuma si multa energie si de-asta cred ca nu prea se depune.
Pe 25 avem U7 si abia astept sa vedem cum stam si ce -mi recomanda in plus pediatrul.El are 87cm.
Meniul lui este cam asta:
-dimi:paine cu unt /branzica proaspata bio(gen almette),cascaval(1 zi da,una nu)si iaurtel-ori Nestle cu fructe pt pici ori bio natural(nu suport gem sau miere
)Mai papa omleta dar rarut.
-gustare ora 12-biscuiti sau covrigei bretzel
-15-16 cand se trezeste:tocanita cu legume si vita/mamaliguta cu ou,branzica si iaurt/cartofi cu broccoli si smantana la cuptor/spaghetti cu sos/piure cu pui/-asa i-am raspuns pe larg si andirei-mai astept idei si de la voi pt pranz!
-seara in jur de 19.30-piure de fructe cu cereale(observ ca nu suntem singurii care papa inca fructele sub forma de piure
,desi eu il incerc des cu bucatele,sper pana la urma sa accepte)
Dimineata la trezire si inainte de nani-200ml laptic Milumil3.
Apropo de laptic,si eu vroiam sa il trec pe nromal 1,5%(recomandarea pediatrului.chiar,voi de ce le dati 3,5%?).Intamplarea a facut ca acum 3 zile sa ramanem fara mil3 si sa -l ttrimit pe taica-su sa cumpere.Cand a venit nu m-am uitat pe cutie,insa seara cand l-am preparat am observat ca este mil3 cu fructe si cereale
,iar Bubu sa nu-l vada,a se citit guste!Am incercat apoi sa-i dau pasteurizat 1,5% si mai sa vomite,nu i-a palcut deloc!Ei bine,de atunci bea mil3 obisnuit doar dimineata,de 2 seri nu bea nimic ,probabil facand legatura cu gustul care nu i-a placut.
Revin ca s-a trezit maimutica!
Mami de pufulet pufilos
si Sofiliciu-un deliciu
ninocikap spune:
mai apar si eu pe aici.
am vazut pozele cu 2 fete cucuiete frumusele.(rrox)
Alex e la mama, ca vineri e ziua sotului si a vrut sa faca petrecere. si era mai greu cu el printre picioare l;a pregatiri..dar si atunci..lume mai multa... cativa nu sunt din oras de aici..si trebuie sa ii cazez si peste noapte..asa ca am ales varianta asta... desi mi-e dor de el..cu toate nazdravaniile lui si vaitatul meu ca nu sta cuminte. ![]()
luni am fost la cresa unde depusesem dosarul acum vreo luna..si se pare ca ni l-au acceptat. mai ramane sa ii fac analizele cand il aduc...si sa imi fac curaj...
sotul le are facute analizele ca i-au trebuit la servici si eu am fost dimineatza la intepat. sper sa fie ok si sa se adapteze mai repede ca mine.. ![]()
eu am mai lenevit zilele astea...dar de maine... nu mai apuc sa ies din bucatarie.
plus curatenie.
va pup dulce si va urez multa sanatate. 
Nicoleta si Mihai Alexandru (17.02.2005)
Poze
ninocikap spune:
am pus cateva poze in decembrie 2006 - adica aici http://new.photos.yahoo.com/ninocikap/album/576460762383794022
Poze
rrox3 spune:
Zuzu bine ca ai scapat de picaturile alea
Sunt tare nasoale, le-am suportat si eu.. Multumesc pentru cuvintele frumoase
In legatura cu laptele, se recomanda lapte integral pana la 3 ani, piticotii au nevoie de grasimea aia din lapte. Nu trebuie sa pape niciun fel de lactate degresate, doar integrale. Nu stiu daca neamul lui Fritz nu o fi ajuns la alta concluzie ...?!
Multi
-ici frumosilor tai!
Nino spor la treaba! Pai tati nu vrea sa se mandreasca cu feciorul la aniversare?
Bravo cu cresa! O sa-i placa lui Alex, o sa vezi! 
poze cu noi
ninocikap spune:
Rrox ba da tati ar vrea sa se mandreasca cu puiul...dar greu mi-ar fi fost tot mie.... nu pentru tati. ![]()
Poze