Prichindei martie - aprilie 2005 (117)

Raspunsuri - Pagina 19

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns rrox3 spune:

Cum am reinceput serviciul, cum nu mai apuc sa scriu... da' v-am citit printre picaturi
Raspund ce mi-aduc aminte:

Ana da, Ioana a avut reactie la ROR, am facut Priorix la recomandarea mai multor medici. A facut febra mare (39 si ceva) in a 5-a zi, extrem de rezistenta la antitermice, care a durat fix 24 de ore (cum ma linistise si Mamacita). Tot DA si la culcat, Ioana in ultimul timp se culca foarte tarziu spre disperarea mea, pe la 11.30 de obicei. Nu stiu daca ai citit, am povestit acum cateva zile, ca nu se mai lasa culcata

Andira Ioana bea tot Nan Junior de la Nestle. Am incercat-o si cu lapte de vaca integral, dar nu i-a placut. Ea si asa bea tare greu laptele ... In legatura cu dormitul nu prea am ce sa-ti povestesc, eu le-am culcat din prima zi in patutul lor. Pe Mariuca am mai acceptat-o in patul nostru cand era mai mare si am scapat greu de tot de ea dupa aceea. Pe Ioana am mai luat-o intr-o perioada cu noi in pat cand se trezea noaptea, dar acum nu o mai iau, ma duc eu la ea in pat pana readoarme. frumoaselor!

Dako ma bucur sa te mai citesc, sunt mortali omuletii tai

Rp multi -ici, hai ca mai ai putin si apare micutul luptator Ai incercat lapte cald, miere, ceai de tei ... vechile remedii pentru insomnii? Pupici si Marutei, e de apreciat ca acum construieste blocuri, a stabilizat fata sistemul, e mai in control si se straduieste

Danuta bine ai revenit pe la noi! Nu te stresa prea tare cu serviciul, faci si tu cat si ce poti si cu asta basta.

Daria aniversarea celor 2 anisori va fi acasa, in cadru restrans. De la 3 ani ne gandim la aniversare undeva cu piticoti invitati. Acum s-ar bate pe jucarii si ar suspina care cum ar putea la cine ar putea

Mamacita Multa sanatate baietilor tai si bonei! Si tu rezista pe baricade!

Coco nu-ti face probleme, am inteles de la inceput ce imi spuneai tu, defapt nu din cauza mesajului tau am simtit eu nevoia sa-i iau apararea Ioanei, ci din cauza celor care au urmat. Stii cum sunt mamele astea, vor laude fara "dar"-uri
Si Ioana slabise mult inainte de vacanta asta, arata slabanoaga rau, dar am mai normalizat-o eu in vacanta cu mici gustari hranitoare intre mese. lui Vladut!

Multumim pentru urarile venite dupa ultimul meu mesaj
tuturor! Revin mai tarziu.

Roxana, Mariuca (n. 1 iulie 1999) si Ioana (n. 23 martie 2005)

poze cu noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ionela_r spune:

Buna seara mamici

Multumim pt urarile de sf.Ion.

Dora nu mananca pate.Am incercat de 3-4 ori,dar fara succes.Il scuipa si spune "acu". La ea, tot ce nu-i place este "acu".
O pacalesc sa-i dau ficatel,numai in ciorbica,dar pasat cu blenderul.

Pupici

Ionela siDora
Varsta Dorei
http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/4;10708;116/st/20050413/e/DORA/dt/7/k/2b8c/event.png
POZE CU MOSUL
http://pg.photos.yahoo.com/ph/raduionela/album?.dir=68b8re2&.src=ph&store=&prodid=&.done=http%3a//photos.yahoo.com/ph//my_photos

Mergi la inceput

Am mai uitat cate ceva...

Laura ce nazdran ai! I-a trecut ochisorul? -ici economului mic!

Sa va zic ce mancare am descoperit mai nou ca-i place tare Ioanei (si Mariucai dealtfel). I-am cumparat paste "tortelloni" cu branza si spanac de la Baneasa. Le-am fiert cum scrie pe ele si le-am servit cu sos de rosii (facut de mine) deasupra. Mananca amandoua de rup O masa de seara OK dupa parerea mea.

poze cu noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ionela_r spune:

Am uitat sa va spun, noi ne culcam in jur de 20.45-21.15. Depinde cum doarme ziua. Isi ia "tup-tup" si se aseaza pe perna/Daca este foarte obosita,trebuie sa stai langa ea.

Dodo bea lapte "La Dorna"3.5 de la 1 an. Dimineata si seara cate un biberon.Peste zi nu pune gura pe lapte.

Pupici

Ionela siDora
Varsta Dorei
http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/4;10708;116/st/20050413/e/DORA/dt/7/k/2b8c/event.png
POZE CU MOSUL
http://pg.photos.yahoo.com/ph/raduionela/album?.dir=68b8re2&.src=ph&store=&prodid=&.done=http%3a//photos.yahoo.com/ph//my_photos

Mergi la inceput

Am reusit sa incarc un album cu poze din decembrie.
Se numeste "decembrie 2006".
Nu este un album cu poze de sarbatori, doar cu poze adunate din perioada asta. Nu prea am facut anul asta poze tipice de Craciun. Cu cadourile nici atat... le-am ambalat repede de tot, cu teama de a nu ma auzi Mariuca, pe la 1 noaptea si am uitat de poze... dimineata m-au sculat fetele entuziasmate, a trebuit sa le desfac cadourile, sa o ajut pe Ioana sa priceapa ce si cum poate face cu ele...
Daca aveti timp si chef, va urez vizionare placuta!

poze cu noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rp spune:

Buna dimineata!
Ana, Andira, Rrox[/b,] multumesc.

Rrox, ti-am admirat "maimutele" aseara. Pe linga faptul ca sint foarte frumoase, Ioana a mai crescut si parca e tot mai creata , ii aratam si lui Cristi cit de bine facute sint pozele, portretele sint excelente.

[b]Andira
, Nati seamana cu Mara, am luat-o in pat intre noi spre 1 an, cind am obosit sa ne ducem noaptea la ea din ora in ora. In continuare doarme cu noi si astept sa ceara ea sa doarma singura, pentru ca intuitia imi spune ca as face mai mult rau decit bine incercind sa o fortez. Depinde foarte mult si de firea copilului. Nati e inca micuta, cred ca o se invete relativ repede.

Edit: eu am bolduit corect, nu stiu de ce apare asa ciudat mesajul.

Marutza, iubirea noastra

roxana 30s+ si marutza (22.03.2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ligia13 spune:

Neatza!
Evident ca au incepu blockerele si pe aici si nu mai apuc sa scriu!
Am apucat totusi sa admir 2 fetitze dragutze, ale tale rrox3. Rox , fetele sunt o minunatie, Ioana cel putin m-a incantat de-a dreptul! Parca nu tineam minte ca e asha de frumoasa (e gluma - ca sa nu las loc de interpretari).
Asha de rar pui poze cu asha o dragalasha! Ti-e frica sa nu o deochiem?!
Ce-mi plac zulufii ei!

multumesc mult de retetele de pateu de casa, o sa va tzin la curent de succesul sau insuccesul pe care il voi avea la Radu!

Programul de somn al lui Radu inainte de concediu era 8:30-9:00 seara pana dim la 7 (cand il trezim).
In concediu l-am culcat in jur de 10 chiar 10:30 (ca sa ne lase dim sa dormim) si acum nu mai adoarme la 9. Il pun in pat , dar se foieste pana la 10. Vestea buna e ca il pun la 9 in patul mare, stau cu el 10-15 min si plec. El ramane cuminte in pat , motzaie, dar nu adoarme de tot decat pe la 10. Apoi il mut in brate in patutul lui unde doarme pana dimineatza!

Va doresc o zi buna!

Eu si Raducu (22.04.2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CatXO spune:

Rp sarcina usoara iti doresc in continuare si o nastere tot la fel. Nu mai ai mult si o sa ai in brate si cea de-a doua minune a ta. Ce-ar fi sa nasti tot pe 22 martie?

Andira fetele noastre dorm cu noi in pat de mici. Acum Alexia doarme cu Vali si Daria cu mine. Pe Daria eu am invatat-o de cand o alaptam, mi-a fost mai usor asa. Alexia doarme cu oricine, numai singura sa nu fie Eu ma gandeam ca dupa ce implineste Daria un an sa incerc sa le culc impreuna, dar mai vedem.

Laura72 poznasului George.

Rrox Am vazut doua minunatii de fetite. Nu mai pot dupa ele!

Oana , Alexia si Daria

Poze frumoase cu noi

Varsta Alexiei

Varsta Dariei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andrruzza spune:

roxx, adorabile! Vorba ligiei, sa ni le arati mai des. Super faina poza in globSi bineintles, tu nu apari deloc

ligia, sa ai spor!

mamica lui Rares(10.03.2005)
http://community.webshots.com/user/andrruzzaR

"Neasteptatul se produce intotdeauna"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dariaevelin spune:

neatza!
rrox, ai doua fetite superbe! Sa te bucure continuu! Vreau sa-ti spun ca ramasesem cu imaginea Ioanei micutza,mai bebelus.Si cand s-a deschis fotografia si am vazut o fetitza....am ramas putin contrariata!E absolut fermecatoare!Are niste bucle minunate,niste ochisori fantastici,e finutza ce mai,e superba. Nici Mariuca nu se dezminte.Ea e, deacum,domnisoara in toata regula.
rp,hai capul sus.Nu stiu cum e,dar incerc sa-miu imaginez.Si sunt sigura ca e departe de-a fi usor sau lejer.Gandeste-te totusi,ca mai ai cateva saptamani si il vei strange la piept dAVID,APOI...VROBA DANUTEI, va fi mai dificil 1 an,dar apoi toata viatza copilasii tai se vor avea unul pe altul,se vor juca,iubi,intrema,certa,sustine unii pe altii.
da,cercuri concentrice a desenat,au tronat frumos in mijloc de foaie.Apoi,le-a facutr si alti parteneri(linii drepte si curbe,obloizi,mazgaleli). Nu mai sunt chiar asa ametitor de clare si izbitoare cu toata sudoarea muncii ulterioare depusa deasupera lor. Totusi,am sa scanez foaia cu pricina(noi avem un dosar cu desenele lui,datate)sa va arat
laura, e total George! Nu ai surprins momentul imbracarii cu pantalonii lu' tata?
"noi am inceput anul cu un ochi vanat,de la saritul prin pat,fix pe 1 ian.pe 2 si-a dat cu oja un obraz,oja pe care mi-o strerpelise in ajunul anului nou si am ramas cu o singura mana de culoare. era tare haios cu un ochi vanat si un obraz frez."
sa treaca rapid echimoza,sa nu ramana cu urmari.
cat despre faza cu oja...imi povestea o mamica la inceputurile carierei mele la gradi, de fetitza ei cea mica(2 ani) care furase oja si a pictat vana,gresia,faiantza,chiuveta din baie. Toate ca toate,dar locuiau in gazda asa ca trebuiau sa scoata basma curata.
M-am distrat atunci dar ,in sinea mea,imi ziceam ca mie n-o sa mi se intamnple(deh,minte de neparinte). Acu' doua zile, Mircea in birou lucra, eu adunam hainele de la uscat(din camera, pt ca le-am pus pe suport)Brien in baie monitoriza nivelul apei in vana(asa face de fiecare data, sta langa vana si-i face incantatii apei sa se umple mai repede(nu face dracii,sta doar linistit,se uita la apa,ii canta si,eventual mai fuge pana in camera la lada cu jucarii sa mai dupa 1-2-500 jucarii sa le imbaieze si pe ele).Eu monitorizam situatia ba dand scurt cate o fuga sa-l vad, ba tinandu-l de vorba si intrebandu-l ce face(ca el povesteste exact ce face in acel moment), ba chemandu-l la mine. Darrrrrrrrrr....ori s-a smecherit,ori n-am gestionat eu bine supravegherea indirecta ca,la un mom dat a intrat la mine in camera tot mazgalit pe fatza. Luase fondul meu de ten, cel mai bun(Chanel)si s-a facut "momos".Ei,si dupa ce s-a aranjat gata de petit, a aranjat si apa din vana turnad absolut toooot fondul meu de ten in apa.
catxo m-am uitat la foto voastre,ultimele incartcate,din noiembrie parca,de cand daria avea 6 luni. Sunt superbe ambele.Daria are un zambett....mai pune poze noi cand ai vreme.

Poze frumoase cu noi
foto si filmulete dragute

"Sa traiesti pe pamant poate fi scump, dar include o calatorie gratuita in jurul soarelui in fiecare an" -- Ashleigh Brilliant.

Mergi la inceput