Prichindei martie - aprilie 2005 (117)

Raspunsuri - Pagina 24

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns dariaevelin spune:

bunaziua!
Niccelmic,bine ai revenit.V-am admirat,sunteti frumosi toti.Mosul fermecator,Iubi frumoasa foc si delicata. Si rasfatzata dupa cum spune mamica cea tanara si frumoasa.
nino tare,tare scump alex al tau. e baiat mare,mare de-acu'!Mi-a placut mult ajutorul dat bunicului.Uite deja cum se iveste un sprijun al batranetilor
zuzu felicitati pentru dintisor!!la mai multi,rezistenti!
laura, da' tare nazdravan e George! Ziceai ca eu nu-mi ies din pepeni??? Din fericire in momentul in care mi-a varsat fondul de ten eram intr-o dispoziitie mai...permisiva.N-ma facut decat sa-l cert si sa-i repet pt ca n-are voie cu cremele lu' mama.Dar astazi,spre exemplu,i-am administrat siropul calcium,a sunat tel si am fugit sa rasp,Brien a inhatzat siropul(pe care n-am avut vreme sa-l pitesc)l-a desurubat si a turnat pe covor. Am izbucnit de parca eram o nebuna.Am ptipat la el(cu telefonul deschis,noroc ca era sor'mea),eram furioasa de tremuram(nervoasa din alte motive ,asta fiind picatura finala)l-am luat de-o mana si l-am trantit in time out. Pur si simplu mi-am iesit din fire

Poze frumoase cu noi
foto si filmulete dragute

"Sa traiesti pe pamant poate fi scump, dar include o calatorie gratuita in jurul soarelui in fiecare an" -- Ashleigh Brilliant.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns coco spune:

Niccelmic- asa ar fi ideal, dar eu niciodata nu m-am despartit de Vlad, am stat la bine si la rau... Poate ca trebuie sa facem asta o data si o data...

Daria- oauuu, cum asa? Ai tipat la el? Eu recunosc ca mai tip la el, dar pe tine nu mi te imaginam. Mai nou Vlad ma bate-ma loveste cu picioarele cand ii schimb pampersul, si dupa ce ca mi-e rau... i-am tras o palma la picioruse dar nu a plans. S-a potolit. Ma imita ce zic 'mamaaaa'-mustrare si dupa reclama de la Adria zice 'ma'!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dariaevelin spune:

o intamplare hazlie : brien a spus prima minciuna premeditata

Urma sa plecam la kauffland. Brien servea o banana taiata rondele(ca asa a avut dispozitie domnu',normal musca din ea).Eu povesteam cu tata-su dspre cum vom pleca noi 2(eu cu brien) sa cumparam cele necesare,el ramanand sa lucreze. Brien a tras cu urechea(si el practica acest sport) si a abandonat banana ca sa plecam mai repede. I-am explicat (si stiu ca intelege) ca vom pleca doar dupa ce termina de papat. Si mi-am vazut de intocmirea listei de cumparaturi.
La un moment dat s-a afisat la mine cu castronelul gol zicand:"gata,megem a faufla" = gata, meergem la kauffland!
L-am intrebat de control daca a terminat(parea dubios,mancase cam repede),a raspuns afirmativ si....cand colo ce credeti?!?
A ascuns bucatelele de banana intr-un recipient de metal in care stau sticlele de balentines(pe care noi il folosim pe post de vaza pt buchetele cu voluminoase).
Normal ca mi-a venit sa rad,l-am, chemat si pe mircea care s-a temperat si el cu greu din ras(special ca sa nu-i dam impresia ca minciunica,oricat dfe dulce sau sughubeatza dar ne-rauvoitoare ar fi buna) si l-am mustrat.Nu stiu cat a priceput.el repeta "gata,megem"!
cand l-a intrebat mircea unde-i banana,inocent si degajt a aratat locul unde indesase rondelele. fara ascunzisuri.
de unde am tras noi concluzia ca el n-a considerat c-a facut un lucru rau si n-o pot numi minciuna in adevaratul sens. mai mult...a schimbat o sitiatie in favoarea lui.daca io stateam in golirea acelui castronas\(a se citi cateva bucatele,nu era plin) ei bione...el a gasit solutia!

Poze frumoase cu noi
foto si filmulete dragute

"Sa traiesti pe pamant poate fi scump, dar include o calatorie gratuita in jurul soarelui in fiecare an" -- Ashleigh Brilliant.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns niccelmic spune:

Daria-bine v-am regasit!M-am distrat ca tot imi spui ca sint tinara insa eu cred ca sint mult mai 'in varsta' ca tine...acum am 33 dar toooocmai peste o luna voi implini 34!
Iti dai seama cite rotitze s-au invirtit in capusorul lui Brien de a compilat 'minciuna'! Cit despre fondul de ten,ce sa-ti zic-ai noroc ca ai baiat.Iubi are o pasiune pt trusa mea de farduri cum o prinde face dezastru.Tot timpul cere 'ugiu,chema,popumu' (ruj,crema,parfum)cu care de unge sistematic peste tot.Nu se lasa pina nu termina tot.Apropos de ascuns,noi doua jucam ascunsea frecvent-cind se ascunde ea,eu umblu prin casa si tot intreb unde e oare Iubi si ea raspunde 'aici,acunde'!
Am inceput de ieri sa-i pun picaturi de Helmiflores in apa de baut insa cum simte gustul imi spune 'bea tu'si daca zic ca nu vreau imi spune'hai,e bun'!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cenia spune:

Saluti
Iaca ca am disparut ca magarul in ceata! Dar sa stiti ca am citit oarecum aproape tot.
Suntem oarecum bine cu sanatatea, am inceput gradi si avem viroza de rigoare.
A venit tati, a plecat tati si gata suntem singuri.
Incearca sa comunice si e innebunit dupa desene animate Cartea Junglei se uita ore in sir de cite 3 ori dar numai la asta, daca pun altul zice:"nu ata" = "nu asta"
ne confruntam cu o fimoza si am cautat pe net informatii.
Incerc sa pun niste poze, a fost Mosu Craciunu la mami la servici.
http://new.photos.yahoo.com/david_americanu/album/576460762384249430

albumul decmbrie ianuarie 2007
gata va las iar nu am timp dar va apreciez ca voi aveti!!!
Multumesc ca ati intrebat de noi. te simti bine cind intreaba cineva de tine!!!

la lac
niste poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns raresionut spune:

quote:
Originally posted by niccelmic

Rrox-stiu ca tu ai spus ca i-ai dat Mariucai Zentel dar ca acum nu i-ai mai da.Ce antiparazit. naturiste mai sint inafara de Helmiflores,Garlic,seminte dovleac?Oare chiar pot eradica parazitul complet?

nicole

Stiu ca nu ma cheama Rrox , dar pot raspunde si eu ( in cunostinta de cauza)... stiu de existenta unor alte produse cum ar fi Giardinofug, Giardinophyt, Parazitol, Giardinoplant si tincturile de pelin, usturoi ( neindicate pana la implinirea varstei de 3 ani), precum si bitterul fara alcool.
Am gasit o www.boli-medicina.com/medicina-naturista/Aparatul-digestiv-bolile/Afectiuni-intestinale/Paraziti-intestinali-BM-COM.php" target="_blank">varianta naturista pentru cine este interesat in mod deosebit si eu personal cred ca poate fi o alternativa in aceasta problema.

Alina si printul Rares
Pozele noastre

Cand un somnambul merge pe acoperis.....nu-l trezi...se poate prabusi!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns raresionut spune:

Daria, m-a lasat fara replica Brien, inseamna ca el chiar isi dorea sa mearga la magazin...iar scopul scuza mijloacele.
Te admir in acelasi timp ca ai tratat problema cu seriozitate chiar de la inceput.

Cenia, cine v-a pus diagnosticul de fimoza?
Am vazut si pozele, dar numai trei? Pupici lui David.

Alina si printul Rares
Pozele noastre

Cand un somnambul merge pe acoperis.....nu-l trezi...se poate prabusi!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ligia13 spune:

Hello Hello!

Sa apar si eu ca sa nu ziceti ca am disparut ca cenia in ceatza

Astazi printre picaturi, instalari si alea alea la serviciu am apucat totusi sa vizonez ceva poze dragutze cu copilasi dragalasi.

am vazut o scupitza si o finutza de fetitza, la munte, cu maica ei nicelmic care se lauda ca e batrina dar arata ca o fetishcana.
L-am adimirat pe barbatelul lui ninocikap cum il ajuta pe bunicul.
(La multi ani pt tati si distractie placuta).
Am admirat pe Eva si pe fratiorul ei Victor, cei doi fratiori absolut superbi! Ana sunteti o familie super!
L-am vazut pe Rares dansand pe masa si mi-l imaginam si printre fetele goale . raresionut
L-am vazut acum seara si David al ceniei cu reclamatia ca erau cam putine poze.

Am citit si despre jmecherul de Brien cum ascunde el banana. Imi place de el, e ingenios! Al meu ar fi varsat castronul cu fundul in sus!

cameron, vroiam sa-ti urez bine ai revenit, poate ne vizitezi mai des!

laura72, poze de ce nu ne arati cu nazdravanul?!

crissa, voi ce mai faceti?

an-k , ai venit pe la noi si ai disparut cum ai venit! Vrem poze cu Bia , ca mi-e dor de ochisorii aceia minunati ai ei!

daria, dar unde D-zeu s-a mutat Alicia, de nu are nici telefon, nici net. Pare incredibil in anul 2007!

Despre noi toate bune, Raduc parca da semne ca vrea sa vorbeasca, si cum e baiat destept a inceput in doua limbi!
E simpatic ca daca il intrebi cati ani are in romaneste , zice "dai"=doi ani. Daca il intrebi in nemteste arata 2 degetele

Zice mai nou ca a fost cu bunica "shtat" = Stadt =oras, sau zice ca "gooool" , "baaal" = Ball = minge , si la plecare de la bunica zice "tuuuus" = choss . E simpatic, ca noua ne zice paaa, paaa, numai lu bunica ii zice tuus.
La animale stie ca denumirea in rom si cea in nemteste definesc acelasi animal , pt ca le arata in poze sau face ca ele in oricare din limbi l-ai intreba! Cel putin asha zice bunica, pt ca eu numai in rom vorbesc cu el, nemteste habar nu am , acum invatz.
In seara asta a adormit singur! L-am pus in patul mare si am plecat. Dupa 5 min striga din pat : mama, mama. M-am dus, i-am dat un pupic si am plecat. Dupa inca 5 min dormea. Sunetm se pare pe calea cea buna. E bine si in patul nostru, cat mai suntem in stare sa-l mutam fara sa ne rupa de tot spatele, e o solutie acceptabila!

Va pup si va doresc noapte buan si un weekend minunat!

Sanatate la bolnaviori!

Eu si Raducu (22.04.2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gegea spune:

Wow, cenia, bine ai reaparut! Da' ne-ai tinut ceva vreme pe jar cu absenta ta... Ce figura dulce are americanu' in poza in care e suparici.
rrox, superbe pozele. Frumos si zambetul Mariucai si ipostazele in care ai reusit sa o surprinzi pe ioana, melancolica, cu manuta la ochisori, cu degetelul in gurita etc. Ar fi pacat sa nu ne pui poze ceva mai des.
ana, cata dragoste frateasca emana pozele voastre... Eva e clar topita dupa Victor, e mereu dupa el, iar Victor in uniforma pare asa maricel...
alina, cum am zis si pe mess, pe mine m-a socat (placut) sa-l vad pe nas cu asa expresieeee de mandrie fata de fin. Minunat! dansatorului blond si delicat!
mamacita, vrem vesti de la voi. Cum e Alexutu? Sper ca tu ai iesit cu capu' sus, iar baietii sunt bine acum.
rp, atata mi-e de draga Marutza in descrierea ta (si nu numai, evident). sa se mai atenueze din insomnii... Si stai linistitaaaa, am avut o sarcina cu un bebe taaaare cuminte, nu m-a trezit o data, nu a facut meciuri spectaculoase decat rar rar, a fost chiar lenesa, insa cum a "dat cu ochii" de mine, tine-te bine... Asa ca ai toate sansele ca David sa fie un cuminte convins.
nino, frumos flacau si de nadejde are bunicu'!
coco, sanatate!

Va pup, noapte buna!

Geani si Daria (03.04.05)

Daria, carliontata pupacioasa

Varsta Dariei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mamacita spune:

Multumesc ptr.complimentele adresate lui Alexut si de grija ptr.noi.
De ieri ma doare gatul,moderat,azi vad ca mi s-a infundat nasul,fara sa curga.
Alex e la faza"clei",pe care-l ia o pauzam cu ser si-l scoatem fara mila cu aspiratorul,sa traiasca!A picat bona in admiratie fata de asa sculaEa si Marius sunt bine.
Analizele lui Alex sunt perfecte,cu toate cele[Hb,calciu,fier,magneziu,fosfor etc]la limita superioara a normalului,ceea ce m-a umplut de incantare.
Mie insa,desi mi-am revenit cu calciul perfect[ca o luasem raaaau pe aratura],mi-a iesit un microb in exudat de m-am crucit[Klebsiella ptr.cunoscatori].Dat fiind ca nu e coroborat cu nici un alt rezultat sau semn clinic,voi repeta exudatul dupa o saptamana,caci tare cred ca l-au gresit...
Am vazut pozele cu printesele lui rrox imediat ce le-a anuntat,dar,din pacate,n-am apucat nici sa suflu,darmite sa scriu...Sunt superbe fetele,asa ca e usor sa ai talent cu asa modele,m-au induiosat,ca si fratiorii Anei,al carei album l-m urmarit cu mare placere asta-seara si ma intrebam,dupa perechile vizionate,cam cum ar arata Alexut cu un fratior/surioara?Ce-am mai vazut?Sper sa nu uit...Poze cu Iubi cea dulce si mama ei frumoasa si da,tanara!Dansatorul precoce in ale strip-tease-ului;David suparici,baietel maaare,cu mami a lui directoriala...Ce mai,abia astept sa ajung macar sa va vad si sa va citesc,la stadiul asta sunt,ca de scris,puteti sa ma besteliti dar abia am apucat sa-mi upgradez cursul pentru studenti ieri,de exemplu,cu Alex in tarc langa mine.N-a scos nici pas,i-am explicta ca mami are treaba pentru serviciu si ca trebuie sa citeasca,asa ca a citit si el in liniste vreo doua ore!!!Altfel nu stiu ce faceam!
Asta-seara ne-a aratat si el pe doi cu degetelele,face de o saptamana cercuri si linii,dar nu concentrice, arata la dinti cand il intreb ce fel de doctor e bunu'si la burtica si la cap cand il intreb ce fel de dr.e mami[mami ia durerea de burtica si cap].Cred ca v-am mai spus,spune cuvintele pocit,dar inca sunt putine.In schimb intelege exact din ce in ce mai multe cuvinte si nuante sentimentale.
Fug sa trag un somnic,va pup!

Alexandru,soarele nostru
http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/2;10724;307/st/20050425/n/Alexutu%27/dt/7/k/6333/age.png

Mergi la inceput