Prichindei martie - aprilie 2005 (117)
Raspunsuri - Pagina 10
connie1974 spune:
Acu sa va spun ca am apucat sa vad si pozutele catorva copilasi dragi. Si promit ca maine mai vad si altele. Si tare sunt toti frumosi.
Coco, scump e “mosuletul” tau si fatzuca pe care a facut-o cand l-a vazut pe mosul pe ecran exprima atata inocenta si dulceata!
Raresionut, m-am uitat si pe pozele din noiembrie ca nu le vazusem. Chiar sta pe WC? Ca e mare realizare. Iar cu jucaria e tare preocupat. Il face mami inginer!
Andira, m-am delectat cu pozele fetelor tale, niste scumpe. Eu nu am mai intrat de mult timp pe forum si nici nu prea am mai citit decat pe diagonala, asa ca nu le vazusem in ultima vreme. Nati a crescut si e tare expresiva, iar Irina o dulce. Si ce frumos mananca ea iaurtel!
Catxo, ce tata mandru! Cred si eu cu asa fete frumoase.
Caramella, Alicia e o mandrete de fetita, ii sta tare bine cu rochita alb cu albastru. Iar poza cu leaganul e mortala.
Carmenduta, tare dansatorul! Si dulce cand se alinta.
Daria, bravo micului mare vorbaret. Si chiar ca v-ati distra frumos de rev. Cum de a rezistat totusi Brien asa mult?
Andruzza, nu l-am vazut pe Rares tot de mult timp, dar ce a crescut, are figura de baietel mare ! E tare haios cu puloverul care-l cam «strangea».
Gegea, micuta Shirley nu se dezminte. La fel de expresiva asa cum o stiam. Iar de carlionti ce sa mai spun.? Ii invidiez.
Mamacita, l-am vazut pe Alexut cel harnicut (uite ca fac si versuri). Un pisicut dulce la mami in brate.
Mai am de vazut poze, dar am inceput mesajul de vreo ora si ceva, mai fa cate una alta, iar acu chiar ca nu mai are rabdare scumpelul si trebuie sa-i dau mancare.
Va pup si ne mai auzim.
PS. Nu v-am spus ce i-am facut cadou lui Calin de mos, printre alte jucarii: o carte de poezii. Scrise de mine. Maine va pun cateva sa-mi spuneti daca va plac.
Si linkul cu pozele noastre, cand aveti timp si chef.
http://new.photos.yahoo.com/constanta_pravat/album/576460762382710367
Constanta si Calin
Calin - cel mai frumos poem al vietii noastre
http://pg.photos.yahoo.com/ph/constanta_pravat/my_photos
ligia13 spune:
raresionut, La multi ani Sotului!
gegea, mi-am amintit de intrebarea ta. EU raspund da,eu ii dau ou si carne in aceeasi zi. Din acate insa Radu nu prea mai accepta cu placere carnea, la masa de prinz de-abia de-abia il pacalim cu un pic de carne. Ii plac perisoarele si asha il conving sa manince carne. II mai place tocanitza
, dar nu primeste de cat de pofta de la noi! Tocana de cartofi ii place cel mai mult! Sau cartofii la cuptor. Cartoful a devenit mancarea lui preferata in orice forma!
Eu
si Raducu
(22.04.2005)
ligia13 spune:
connie, nu ai facut public albumul! Nu se vad pozele!
Asteptam cu interes poeziile!
Eu
si Raducu
(22.04.2005)
mamacita spune:
Am pus si eu poze din decembrie si ianuarie.Enjoy!
Alexandru,soarele nostru
http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/2;10724;307/st/20050425/n/Alexutu%27/dt/7/k/6333/age.png
ligia13 spune:
quote:
Originally posted by mamacita
Am pus si eu poze din decembrie si ianuarie.Enjoy!
Alexandru,soarele nostru
http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/2;10724;307/st/20050425/n/Alexutu%27/dt/7/k/6333/age.png
vazut si placut!

Cum de si-au permis mami si tati sa chefuiasca fara copil?
Mi-a placut ca bona si Alexut sunt imbracati la fel
Vad ca ati mutat tot parcul la voi in sufragerie! Distractie mare acolo la voi!

Eu
si Raducu
(22.04.2005)
ligia13 spune:
La noi ploua peste zapada, asha ca planurile nostre de iesit afara s-au naruit! O sa mergem totusi sa luam masa in oras, dupa ce se trezeste copilul (acu urmeaza sa-l culc) ca nu am chef de facut nimic. Intentionam sa iesim la un peste!
Faza simpatica azi dim:
Pe la 8:30 eu si tati facem ochi, si asha somnorosi (copilul dormea in patut) il intreb pe tati in super shoapta :"unde mergem azi?"
La care copilul din patut : paac = parc
.
Am lesinat de ras!
Eu
si Raducu
(22.04.2005)
ligia13 spune:
ce liniste!unde sunteti?
noi suntem acasa, Radu s-a culcat!
Vroiam sa va zic meniul:
- 300 ml lapte
- painica cu almette si peste din conserva (putin) si painica cu gem
- la 13:00 : mamaliga cu brinza (de vaci), smantana si un ou
- la trezire va manca o ciorba - la restaurant cred
- seara - iaurt, fructe,
- si la culcare cei 300 ml lapte (asta este mai nou portia lui)
si
pt mami - nu am reusit sa-l dezvat de bibe. Nu a baut decat maxim 100 ml cu canitza cu cioc (cu supapa, fara supapa, cu cioc subtre, cu cioc gros, etc, etc).
Va doresc sambata placuta, ca vad ca nu vrea nimeni sa vorbeasca cu mine!
Eu
si Raducu
(22.04.2005)
mamacita spune:
Da,fetelor,cand pot ii dau si lui Alex ceva asemanator vestimentatiei din acea zi a dadace
[daca imi place
,o fac sa se simta bine,integrata[cred eu,acum,ce crede eaaa...
].Un fel de Montessori pentru bone![]()
ligia,criminal Aaducu cu trasul cu urechea!
Ieri am patit ceva asemanator:eu ii dadeam lui Alexut gustarea de amiaza,iar taica-sau vorbea in camera alaturata cu nasul lui,povestindu-i diverse.Cand a pomenit de analize si laborator,Alex mi-a intrerupt textele ce insoteau gustarea
,aratandu-mi cum a fost el intepat la manuta[ieri am fost si eu la analizele anuale de rutina si i-am luat si lui,ca de la 9 luni nu mai aveam info,in afara de diverse copro/uro].Deci,spionaj scrie pe ei!![]()
Alexandru,soarele nostru
coco spune:
Ligia - distractie placuta! Aici e un soareeee
, nici vorba de iarna!
Cum ii dai 300 ml lapte?! -la noi biberonul are 240 ml si zau ca mi-e lene sa ma duc sa-i mai incalzesc, ca poate ar mai vrea copchilu'...
Mamacita- chiar m-m bucurat vazand pozele cu seriosul Alex
. Superbe!! (ca intotdeauna si comentariile..no comment!
). Ce-a mai crescut Alexutu, asa-i?!
mamacita spune:
A,ligia,pai asa se incepe,cu cantitati mici baute cu cana,apoi din ce in ce mai mult cu cana si mai putin cu biberonul.Deci sunteti pe calea cea buna!Oricum ii dai prea multe lactate:la varsta asta piramida nutritiei cuprinde doar 2 portii de lactate/zi[o portie fiind echivalenta cu 150-200ml lapte,un iaurt mic,30-40 g branza etc],2-3 portii de fructe,2-3 de legume si 6 de cereale!Nu mai este laptele baza lor nutritiva.Daca mai vrei amanunte mai scriu.Dati-i inainte,si pupici vorbaretului,ca noi tot nu abordam limbajul pe calea clasica:adica imitat,spus nume,varsta etc,ci reproduce cuvinte total ciudate,de exemplu"aca"="acte",ca i-am zis sa nu umble la sertarul meu cu acte
,"gaca"="gata"samd,dar nici gand sa-si spuna numele.
dako,nu stiu daca ti-am spus ce m-am bucurat ca ne mai dai vesti despre voi,in stilul tau original si plin de umor.Mi-i si inchipui in toate ipostazele pe voinicii tai,care cred ca sunt gata si ei sa treaca la "pat mare"
.Vrem poze!
Noi am primit aparatoarea de pat,dar,dat fiind ca tati a fost in concediu,n-a avut cine sa demonteze grilajul fix si sa monteze o margine normala de pat,pe care sa punem aparatoarea.Intre timp insa vad ca Alexut s-a mai linistit cu saritul si controlatul din ora in ora,asa ca am beneficiat de odihna muuult visata,chiar daca numai de o saptamana incoace,de cand a depasit si episodul diareic.Insa...de atunci imi face mutre la mancare,ceea ce nu credeam ca voi vedea de la el!!!De 3-4 zile ducem adevarate razboaie cu stratageme sa-l"indop"cu ce trebuie.
Alexandru,soarele nostru