Prichindei martie - aprilie 2005 (117)
Raspunsuri - Pagina 11
coco spune:
Connie- multumim pentru laude
! Fatuca aia nu e chiar asa inocenta- se chinuia sa apese pe mouse sa schimbe imaginile
. Pozele voastre sunt ascunse...
Ce frumos ..poezii. Sa le vedem!
dariaevelin spune:
salutare!
Mamacita,m-am delectat nespus cu fotografiile voastre.Cum ti-am spus si privat, intotdeauna mi s-a parut ca Alexandru seamana cu tine.Acum aduce putin si cu Marius
.Mi-a placut enorm de voi la distractie si cata nonsalantza,dom'le!![]()
.Lui Alex i-a crescut parucul si s-a facut baietel frunos,mare si poznas. Si sensibil,se vede din minmica si limbajul non-verbal,chiar static surprins.
Connie ma bucura "revederea" voastra,nu se vad pozele.Adsteptam carticica cu poezii. Minunat dar!
Aaducu,imi place de mor. Abia asteptam perioada stalcirilor
. Brien fost,"Man"-in viziune proprie,acum s-a transformat in "Bian"(pt ca noi nu-l strigam in varianta englezeasa a lui Brian(citit braian),ci Brien= citit brian(fara englezisme
)).sPECIFIC DIN NOU ASTA,PT CA DIN TOATE FETELE PE CARE LE-AM INTALNIT,NICIUNA NU L-A STRIGAT ASA(mai putin Gegea care stia bine cum ii spunem
). Nu ca m-ar deranja,dar parca nu se vorbeste de copilul meu![]()
![]()
In alta ordine de idei,"Bian" al meu parca a inghitit un motor turbo. E turbat! A tras bradul,a smuls globurile si a muscat 2 dintre ele(vopsite intr-o culoare catifelata,rosu aprins si pe care le-a confundat cu merele,pt ca a si spus ca a papat "malu")ieri la ziua soacrei a tras o farfurie cu tort pe el(si cand i-am facut observatii au sarit 4 bucati bunici
-pt ca erau prezenti si parintii mei,sa-i ia apararea.Trebuia sa ma fi vazut ce m-am umflat
.Cum adica sa-i permita chiar orice???
)
Azi l-am masurat. Are 91 cm si 14,8 kg imbracat(l-a cantarit mama la ea, noi nu avem cantar,ca sa nu ma apuce depresiile pe mine
).
Suzeta
a folosit-o pana la Craciun, strict la adormire.Dar inainte de Craciun c-o zi sau 2,a venit mosu' si a luat-o ca sa i-o cedeze Alesiei(o prietena de-a mea a nascut,am vizitat-o la maternitate impreuna cu Brien care a privit-o ostil la inceput pe motiv de furt de suzeta,apoi tot la ea ar fi atentat
).Asadar,acum povesteste tuturor c-a venit Mosu si-a luat suzeta pt ca el ,"Bian e male,male Mosu dus tuti(= suseta)a Alesia bebe mic,mic"
Aaaa! si mai ceva: noi am inceput sa-i dam Tedi. Decizia noastra,puteti sa dati cu rosii.
Poze frumoase cu noi
foto si filmulete dragute
"Sa traiesti pe pamant poate fi scump, dar include o calatorie gratuita in jurul soarelui in fiecare an" -- Ashleigh Brilliant.
mamacita spune:
daria,iti multumim si public,asa cum am facut si privat,m-ai umplut de bucurie
.
sPECIFIC DIN NOU ASTA,PT CA DIN TOATE FETELE PE CARE LE-AM INTALNIT,NICIUNA NU L-A STRIGAT ASA. Nu ca m-ar deranja,dar parca nu se vorbeste de copilul meu
Sa stii ca eu m-am corectat
,inca de atunci cand ne-am intalnit,cand mi-ai specificat prima oara![]()
![]()
Alexandru,soarele nostru
http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/2;10724;307/st/20050425/n/Alexutu%27/dt/7/k/6333/age.png
simonela spune:
Dragi prietene,
LA MULTI ANI!!! Un An Nou fericit va doresc, cu multa sanatate, noroc, fericire, dragoste si muuulte bucurii alaturi de copii!!
Am tot zis ca intru sa va mai scriu putin despre noi, dar mereu aparea ceva neprevazut si nu mai apucam...Va citesc, in schimb chiar deprin 1 ianuarie, si am vazut cu bucurie ca nea-u scris si fetele care intra mai rar, ceea ce m-a bucurat!
Am vazut absolut toate pozele noi, pe care le-ati pus de la Craciun incoace si mi-au placut mult, pe cuvint nu va mint!!!
Am vazut-o si pe Daria (am primit mesajele de sarbatori pe mail,multumesc mult
) si pe Alicia si pe Dodo si pe Brien, pe AAducu, pe Alex, pe Calin, doi Rares, fetele Andirei si fetele lui Catxo, copilasii lui Zuzu si ai Anei, Vlad, ...Nici nu mai stiu, dar i-am admirat pe toti, ca sunt frumosi si deosebiti...ca doar sunt ai nostri, nu? N-am vazut,parca, noutati de la Danuta (ce face Mihai, dar baietelul din burtica, ne mai dai vesti? Am primit mesjaul de Craciun, va pup
)nici de la RRox (la poze ma refer) si nici Anca Micaela (cum ati petrecut?)
M-am bucurat sa va citesc pe toate ce frumos povestitit despre poznele copilasilor si sa vad Craciunul sarbatorit in toate caminele voastre si bucuria prichindeilor care il primesc peMosu' si despacheteaza cadouri...
Pentru noi, sarbatorile astea au fost putin mai...ciudate, am fost toti bolnavi, raciti, pe rind, cu febra, tuse si mucisori, asa ca am stat mai mult in casa...Ma rog, am fost 10 zile la ai nostri, la Cluj,dar n-am mai fost ca de obicei la colindat la toate rudele si nasii si prietenii,n-am avut zapada absolut deloc, nu stiu a fost putin altfel, dar tot au trecut repede zilele alea...
Andrada a avut iar enterocolita, apoi bronsita...
Revin ca s-a trezit si plinge.
Simona si Andrada (28.04.2005)
http://community.webshots.com/user/Simonela28
connie1974 spune:
Hello again,
Am facut public albumul si am pus si link-ul cu poeziile, cateva. Am inclus in carticica 12 poezioare pentru copii mici, una din ele facuta pe vremea cand eram “poeata” cu acte in regula, adica mergeam la cerc la Casa Pionierilor, publicam prin reviste sau ziarul local, iar celelalte le-am facut acu’ special pentru Mos Craciun.
carticica
http://new.photos.yahoo.com/constanta_pravat/album/576460762382928386
poze de craciun
http://new.photos.yahoo.com/constanta_pravat/album/576460762382710367
Mamacita, vazut pozele si placut, taaaare. A crescut Alex, e baiat mare si sugubat. Mai ales cand se ascunde pe dupa paturica.
Si m-ai linistit cu laptele. Calin mananca cel mult 350 ml. lapte pe zi, nu vrea mai mult, si branza de vaci (vreo 150, 200 g) de la Covalact din aia cu smantana, sau iaurt pe langa. Si mi-era teama ca suntem cu mult sub necesar. Dar vad ca-i OK. Si mai vreau eu detalii despre piramida alimentatiei la varsta lor. Merci. Ti-am trimis un PM. Sper ca nu te-am deranjat. Poti sa-mi dai un raspuns?
Referitor la intrebarea ta Gegea, cu carnea si oul, se intampla sa-i dau in aceeasi zi de amandoua si nu i-a fost rau niciodata. Nu-i dau mult ou, un pic de omleta. Dar mai mananca si pandispan, noua placere, gol, fara nimic, crema sau umplutura.
Daria, felicitari ca ati scapat de suzeta. Noi inca o avem la somn si nici nu cred ca vom scapa repede de ea avand in vedere cat sunt de “legati”. Iar cu observatiile, eu chiar il mai cert de fata cu soacra-mea, stiu ca nu ii place, dar nu-mi zice nimic. Mai ales ca nu o fac fara motiv. Stiu ca bunicii sunt de partea nepotilor, dar daca nu ar invata unde sunt limitele, li s-ar sui si lor in cap.
Nu l-am cantarit de ceva vreme, dar cred ca are vreo 13 kg., dar nu stiu inaltimea. Chiar am sa-l masor cand se trezeste ca sunt curioasa.
Ligia, dupa cum am citit, ati parasit grupul mutulicilor.
Noi nu vrem deloc sa-l parasim. Nu stiu cati mai suntem, dar ne tinem bine de el.
Felicitari pentru Aaducu si succes la dezvatatul de bibe. Calin daca n-a baut niciodata din bibe, acu cand vede sticlutele (ca eu le luasem) vrea sa bea din ele. Dar fara tetina. Oricum are paharul lui cu Mickey mouse, cam mare, dar il tine bine si din ala bea. Iar despre carne, lui Calin ii place sa-i pun pulpita intreaga in farfurie si sa tai cu cutitul in fata lui, apoi ia cu furculita, sau cand e grabit de foame cu mana direct. Poate reusesti sa-l convingi asa.
Va pupicesc
si poate reusesc sa mai intru pe seara.
Constanta si Calin
Calin - cel mai frumos poem al vietii noastre
http://pg.photos.yahoo.com/ph/constanta_pravat/my_photos
simonela spune:
Sa incerc sa va mai spun putin despre Andrada si apoi sper sa apuc sa raspund la intrebari...Si o sa pun si poze in seara asta, sper ![]()
De vorbit incearca sa spuna cam tot ce aude, dar nu le spune atit de corect cum am auzit ca zice Brien sau Ioana, de ex. - zice clasicele deja papa, mama, tata, apa, pa, plus bea, ceai, au-au, buba, bebe, be (beculete), te (tex, catelul), da, bubu sau bibi (bunica/bunicu), bibi (biberonul, ba (banana), ma (marul,cacaveve (castravetele murat ii place f.f.f. mult), pfu (pufuleti) si ma-ma-li (masline negre, dupa care e topita),pipi, caca,bai(baita), cecei (cercei) imita cam toate animalele (mu, mac, oac, miau,ham-ham, chit, mor-mor, bee), uci (luci, fratele meu), tatica (tanti Ica, bona), papu (papusa), titza (fetita), mo-mo (mos Craciun), masina si trenul (brm,bm si uuu-ci-ci) si mai sunt citeva dar nu mi le amintesc acum
daca o intreb cum o cheama zice "dada" si arata un degetel ca are 1 an (uu=unu) - noi inca n-avem doi
Hai ca v-am innebunit de cap ![]()
A inceput sa aiba si ea "usoare" crize de personalitate, adica tipa daca nu e bagata in seama daca ne roaga ceva sau incearca sa ne atraga atentia asupra unui lucru si noi..nimic, sau daca vrea ceva si nu-i dam imediat. Nu incurajez chestia asta si pe cit posibil incerc sa nu-i fac chiar toate mofturile
A inceput si sa arunce pe jos camtot ce-i cade in mina (jucarii, haine,farfurii, orice), dar o rog sa le ridice tot ea, frumos, si sa mi le aduca mie si in 99% din cazuri se conformeaza...
Nu prea are rabdare sa construiasca, sa faca lego sau sa introduca forme in galetusa, se plictiseste repede, la fel si de "scris" sau de privit la desene animate (ceea ce nu-mi pare rau deocamdata), fuge toata ziua de colo-colo,scoate tot de prin sertarele la care ajunge (bradul si globurile nu le-a tras, din fericire, ca i-am zis ca nu e voie, ca facem au-au-au), se mai uita in reviste sau carticele...
In ce priveste problemele aduse in discutie
: la olita nu mai vrea sa faca (cit a avut diaree, n-am mai pus-o ca n-avea rost si acum nu mai vrea deloc), de baut cu biberonul mai bea seara si dimineata lapte (nu bea mai mult de 300 ml/zi, bea si cu canita ceai, apa, compot sau suc (nu prea ii dau suc din comert). Gegea, eu ii dau si ou si carnita in aceeasi zi - de altfel ea maninca in fiecare zi carne, mai multa sau mai putina: fie in ciorba sau supa, fie snitel de pui, chiftelute de vita sau pui, tocanita de pui, pui la cuptor cu cartofi, etc. Dimineata si seara ii dam piine cu putin unt sau margarina si dulceata sau miere, crenvusti de pui din cind in cind, sunca Praga, cite putina brinza telemea sau cascaval, ou fiert tare sau omleta sau ochi in apa, gris sau orez in lapte...Daria, felicitari ca ati scapat de suzeta, inspirata ideea, noi n-am resuit inca, acum in ultima vreme cit a fost bolnavioara i-am dat-o si ziua cind o cerea, dar acum am revenit la obiceiul de noapte...
Nu mai stiu ce mai vroiam sa zic, vroiam sa va povestesc mai multe, dar si asa cred ca am scris cam mult. Eu intru mai rar, dar si cind intru...va zic pina va plictisiti ![]()
Va pup,numai bine va doresc
P.S. La multi ani Victoras (al Anei) si La multi ani Raresionut tatalui tau, sa va traiasca si sa fie fericiti si sanatosi!
simonela spune:
Raresionut, imi cer scuze pentru confuzie
am recitit acum si am vazut ca era vorba despre sotul,nu despre tatal tau! Iarta-ma,
sa-ti traiasca sotul si sa fiti feriticiti impreuna! 
andrruzza spune:
connie, ce ochi mari si negri are Calin al tau. Nu-l mai vazusem de mult, e tare frumos! Si parada de caciuli mi-a placut!:)A fost si cu ursu'? :) Am citit si poezioarele, frumoase, felicitari, dragut cadoul!
mamacita, ce mare s-a facut Alex, e tare inalt, asa-i? Nu mai pare deloc grasut. Ai un baietel tare dragut! A la turca bre
Fain!
gegea, sunt zile cand Rares papa si ou si carnita. Oul ii place foarte mult, iar de carnita ce sa mai spun- carnivor. Ou papa tot 2 /saptamana, desi unii spun ca si 1 ou zilnic e in regula, mie mi se pare mult, ramanem la 2.
ligia, a avut si Rares o perioada prin spetembrie-octombrie cand nu mai accepta carnea. Nu a vrut, nu i-am dat decat atat cat a mancat, cateva bucatele. Iar acum ar manca numai carne.
roxx, parca anu' asta ai spus ca vedem poze, nu?? ![]()
Sa va spun ce am patit. Marti m-am trezit cu o usoara durere in zona incisivilor, eu fiind in curs de finalizare a unei lucrari pe masele sus, am zis ca de acolo mi se trage. M-a tot durut, dar nu foarte tare, suportabil, pana joi seara cand am crezut ca innebunesc, ma durea toata gura. Vineri a inceput sa mi se umfle buza de sus, iar spre seara deja aveam umflata toata partea, buza, nas, ochi. L-am sunat pe stomatolog, el fiind in concediu, i-am descris noua infatisare, a presupus ca-i nevralgie de trigemen, tratament. Nimic, nici o modificare pana azi dimineata. M-am dus am facut radiografii la toti dintii/maselele de sus. L-am sunat si a venit la cabinet sa vada ce se intampla. Infectie pe un canal si abces la una din radacini. Bisturiu, taiat pe gingie, umblat pe canal, groaznic. Acum cel putin nu ma mai doare, da-s umflata la fel de rau. Ieri vorbeam cu o prietena pe messenger, ea fiind medic, ma intreba cum sunt umflata, zona, etc. I-am spus sa se uite la stirile protv de la ora 5, sigur e una batuta p-acolo, asa arat si eu :)
mamica lui Rares(10.03.2005)
http://community.webshots.com/user/andrruzzaR
"Neasteptatul se produce intotdeauna"
simonela spune:
Andruzza, am zimbit la relatarea ta, dar cred ca ai trecut prin niste momente foarte nasoale, bine ca nu te mai doare acum. Multa sanatate iti doresc!
Am vazut-o si pe Mara, ce mare a crescut si pe Rp cu burtica - ce bine-ti sta!
Danuta, vreau poze cu Mihai de Craciun si Revelion si cu tine cu burtica, sa vad ce frumoasa te-ai facut (mie imi plac mult de tot gravidutele!)!! 
Pisi, Rrox, Ana71 nu ne puneti pozici recente??? Sa vedem ce bine v-ati distrat si ce frumoase sunteti...
Daria, l-am vazut pe Brien (am pronuntat corect, sa stii, bine ca mi-ai zis oricum,pentru ca si eu ii ziceamtot Brian englezeste
) de Revelion, ce incintat era de atmosfera din piata si cit a rezistat!! Cum mai e Mircea, ce a zis doctorul?
Noi am petrecut revelionul fara Andrada anul asta. Am fost invitati acasa la nasi, la o mica petrecere, iar pe Andrada am lasat-o cu mama si cu bunica mea. Pe la 10.30 s-a culcat si nu s-a trezit pina dimineata. De fapt, in ce priveste somnul, n-avem probleme slava Domnului! Adoarme destul de repede dupa pupaturile de rigoare si noapte buna tuturor care sunt in casa la ora aceea (inclusiv catelul) si nu se trezeste noaptea decit daca e bolnavioara sau o doare ceva sau ii e sete...
Incarc acum niste poze pewebshots daca veti avea timp si chef de vizionat!
Mamacita, l-am vazut acuma seara pe Alex seriosul, e un scump! Am vazut ca, totusi, intr-o poza se distra bine de tot!
Mi-a placut calutul-balansoar pe care i l-ati luat si eu am vrut sa-i iau asa ceva Andradei dar n-am mai ajuns in Plaza unde-l vazusem inainte de sarbatori...M-am uitat, comparativ, la pozele de Craciun 2005 si m-a apucat nostalgia cind am vazut ce mult au crescut piticii nostri!... 
Pupici tuturor!
mamacita spune:
MULTUMESC pentru multele si frumoasele complimente adresate puiutului nostru.andruzza,e inalt,dar nu se compara cu zveltul rares,are 88 cm si 14 kg[aproape tot atat cat avea anul trecut pe vremea asta
,de aceea atunci parea umflat cu pompa si acum e suplu
].Dar e tot voinic,nu mai e grasan
connie,ti-am retrimis pm;iti raspunsesem foarte prompt,nu stiu de ce nu ti-a parvenit.Daca nici acum nu ajunge,iti scriu pe mail[sper sa mai am adresa
].
Poze asta-seara nu reusesc sa vad,se misca netul ca ursul beat
Alexandru,soarele nostru
http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/2;10724;307/st/20050425/n/Alexutu%27/dt/7/k/6333/age.png