Mamici de iulie-august 2007 (9)
Raspunsuri - Pagina 9
jadi spune:
Felicitari madabout si o sarcina usoara!
Fetele care au mai putin de 10 mesaje sa nu va speriati daca nu va raspundem imediat, primele 10 mesaje sunt moderate si le vedem un pic mai tarziu asa ca scrieti repede cele 10 mesaje si scapati de moderare!
Deni &
Vlad 28 sept 2005 & bb2
arhdy spune:
Bun venit noilor burticute thea_m si shpiry, sa aveti sarcini usoare si nasteri asemenea.
shpiry nu mai fii asa agitata ca bebele simnte. Incearca sa te linistesti. Bine atat cat poti, avand in vedere starile prin care treci nu sunt tocmai placute. Dar avand in vedere pentru cine ne chinuim trebuie sa rabdam cu stoicism. Desi imi este foarte rau si nu pot sa mananc aproape nimic, asta este rabd si ma imbarbatez si chiar vorbesc cu cel mic. Este adevarat ca ma ajuta si foarte mult sotul si are grija de mine. Conteaza foarte mult.
Diana, 10+
andicu spune:
Felicitari noilor gravidutze Samadhi,Shpiry,Thea si Madabout, si bine-ati venit!sarcini usoare si bebei sanatosi! 

Thea, felicitari inca o data si ma bucur tare mult ca maresti lista FIV-oaselor viitoare mamici! stiu ca te chinui de mult, si sa dea Dumnezeu sa duci la termen sarcina si sa ai 2 bebei sanatosi si frumosi!
...si uite asa, avem a3a mamica de gemeni pe lista!
Fetelor, ce multe suntem !!! tare ma bucur! o sa avem o echipa grozava de bebelusi !!!
![]()
Andicu
12+Vine barza!
Pozele mele
Ajutati-l pe Andrei!
olguttza spune:
La Multi Ani va spun si eu si va doresc un an frumos, cald, linistit - tulburat doar, mai spre vara, de scancetele bebelushilor!
Noi suntem binishor, cu foame si somn cat cuprinde, vagi greturi, care nu se finalizeaza. Maine intram in 12 saptamani, iar de azi intr-o saptamana suntem programati la eco morfo de trim. I. Io-s destul de derutata, caci nu prea stiu ce inseamna - adica, ba da, stiu ce inseamna, dar nu stiu cum se procedeaza, ce fel de eco este. Pe 28 dec. am fost la ultimul control, unde am vazut bebelushu dand din craci si m-au apucat bocetele de emotie!
Sunt curioasa daca la asta morfo-fetala se va putea vedea sexu... nu ca asta ar conta! Si mai am o nedumerire: io nu stiu daca-s in doo luni sau in trei...sau mai am putin si intr-un patru.
Luminati-ma si pe mine, pls!!!
Va pupez!
Daca ar fi sa am doua vieti, as trai o singura data.
11+
De la nunta...
thea_m spune:
Multumesc Andicu! Eu sunt tare optimista si am credinta ca totul va fi bine. Ma bucur ca acum esti bine si nu mai ai sangerari.
Madabout bine ai venit!
Teodora
6+
Poze
Aniversare 2006
Luna1 spune:
Salutare fetelor si bun venit noilor burtici Shpiry, Samadhi, Thea si Madabout. sa aveti sarcini usoare si sa va tineti in brate bebicii sanatosi si mancaciosi.
Raportez ca azi ma simt binisor desi am stomacul in gat insa nu m-am certat cu toaleta de cateva zile. (mai exact doua). In rest nimic nou sub soare, sunt fericita ca plecam la munte curand si acolo imi voi intalni o prietena pe care nu am vazut-o de 9 ani (am fost colege de liceu) care a emigrat in Germania. Baiatul meu frumos a visat urat aseara si a dormit cu noi, mai bine zis el a dormit si eu m-am uitat pe pereti ca nu pot dormi cu el in acelas pat, mi-e teama ca ma urc pe el, mi-e teama ca il lovesc etc.
Voi cum va mai simtiti?
Va pup
www.alina-jaime.co.uk/main.php" target="_blank">poze
Alina
7 sapt +Cosmin 30 iulie 2001
karligutza spune:
Hello fetelor,
Bun venit noilor gravidutze si mamicute de iulie-august 2007! Sa va fie de bine, sa aveti sanatate si voi si bebicii si sa va bucurati impreuna cu taticii lor de burticile cu inimioare! 
olguttza conform celor citite de mine pe internet si in carti, lunile de sarcina incep in saptamanile dupa cum urmeaza:
Luna 1 - din sapt.1
Luna 2 - din sapt.6
Luna 3 - din sapt.10
Luna 4 - din sapt.14
Luna 5 - din sapt.19
Luna 6 - din sapt.23
Luna 7 - din sapt.28
Luna 8 - din sapt.32
Luna 9 - din sapt.37
Totul se termina in jurul sapt.40 cel tarziu 42.
Deci, daca ma uit bine esti in LUNA a 3-a daca maine intri in 12 saptamani.
Daca ma insel, corectati-ma sa nu care cumva sa ma visez eu in luna a 4-a
... poate visez din cauza fulgilor de nea caci la Bucuresti ninge-ploua 
... dimineata a nins frumos cu fulgi asa mari, insa acum se topeste totul si se face asa de urat

karligutza
sapt.14
Anya20 spune:
Olguttza, o luna de sarcina are 4 saptamani. Deci tu ai 2 luni si 3 saptamani, deci esti in luna a treia. In prima zi din sapt 13 intri in luna a 4-a.
La eco morfo de trim. I se poate spune in proportie de 60-70% ce sex are copilul. De obicei se face intravaginal si trebuie sa ai vezica goala.
Alina
14, mamica d-rei Anya (19oct.2005)
jadi spune:
olgutza nici eu nu stiam cum sa ma pregatesc pentru eco asta de trimestrul I. A fost eco normala si eu am baut apa multa ca asa stiam eu ca trebuie sa fie numai ca vezica mea era asa de mare incat a trebuit sa merg la toaleta sa o mai golesc. Aveam vezica mai mare decat bb
. Dar am auzit ca se fac si eco vaginale la varsta asta ar fi bine sa suni si sa intrebi!
Deni &
Vlad 28 sept 2005 & bb2
samadhi spune:
Jadi - multumesc pentru includerea mea in lista voastra, uite datele.... sper sa le dau corecte, ultima perioada UM 21.11.2006 si data pentru nastere DPN ar fi 28 sau 29 august 2007 exact nu stiu, am calculat dupa un calendar, sapt. viitoarer am consultatie la medic si stiu mai exact, desi asta nu conteaza bebiti vin oricum cand vor ei, sper insa nu prea devreme.....!
Doamne ajuta in afara de cateva vagi greturi si ameteli, nu am nimic momentan, si sper sa ramana asa, in dorinta de a avea o sarcina usoara, avand in vedere ca prima a fost prin cezariana si fara sa stiu sau sa bag seama de ea sub narcoza. Asa ca imi doresc o nastere normala, unde sa nu mai trebuiasca cineva sa ma adoarma...... am avut tendinta pe atunci sa cred ca nu ma voi mai trezi si chiar ca a fost greu sa ma trezeasca...... asa ca tineti-mi pumnii si eu va tin voua pentru nasteri usoare si fara complicatii, la fel bebiti frumosi si sanatosi ca acest lucru conteaza cel mai mult !!!!