Mamici de iulie-august 2007 (9)

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns samadhi spune:

Ah Jadi, scuze uitasem sa scriu data nasterii mele : 05.10.1977, am vazut ca anul 1977 a mamicelor predomina aici, sau mi se pare ???

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns thea_m spune:

Multumesc de intampinare.
As avea si eu doua intrebari: 1.Luati vitamine? 2. in ce saptamana v-ati programat pentru eco morgfologica de trimestrul I si intre ce saptamani se face? Eu am un deficit de calciu si magneziu si iau Berroca. Vroiam sa vad daca vi s-au recomandat in primul trimestru de sarcina si din ce saptamana.
La capitolul greturi stau destul de bine deocamdata, am mai ales seara, dar le fac fata cu portocale. Dimineata iau remedii homeopate pentru greturi, dar imi spunea dr. homeopat ca daca vor fi doi nu sunt foarte eficiente.

Teodora
6+
Poze

Aniversare 2006

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns silvie spune:

Jadi,multumesc ca m-ai inclus in lista. Suntem tare dragutze insirate toate acolo....

TheaM, eu iau Tardyferon Fol, pentru ca am o usoara anemie, iar acidul folic este sfant in primul trimestru, cel putin...Trebuie neaparat sa vorbesti cu doctorul insa....
Dragelor, eu inca nu am ajuns inca la ecografie si control ginecologic si vreau sa va intreb daca prima ecografie este...pe burtica sau interna? sau nu este o regula? tb sa beau multa apa?
Multumesc si pupici

7+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns jadi spune:

Thea eu nu iau nimic, am luat acid folic dar si pe ala l-am neglijat de vreo 2 saptamani. Eco de trimestrul 1 e bine de facut intre 12-14 saptamani mai ales daca vrei sa il cuplezi si cu dublu test.

Deni & Vlad 28 sept 2005 & bb2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns arhdy spune:

thea_m eu nu iau deocamdata vitamine si asta datorita faptului ca inca nu a vazut doctorita rezultatele analizelor. Luni 8 ianuarie ma duc la ea si am mari emotii sa vedem ce se intampla. Nu cred ca sunt probleme, in afara faptului ca din cauza ca am avut animale in casa nu am imunitatea impotriva toxoplasmei, dar toxoplasma este negativa. Asa ca din cate am inteles este ok, doar ca o sa trebuiasca sa iau un tratament de protectie. In ceea ce privesc greturile iti doresc sa nu ai probleme mari. Eu cel putin nu mai suport cat de rau imi este si ce greturi am. Pe 29 dec. dimineata chiar m-am speriat, ca de la atata varsat si neavand ce sa mai dau, am dat si putin sange.
Iar acum este din ce in ce mai rau (dar fara sange), dar sper din tot sufletul sa treaca odata si sa ma bucur mai mult de sarcina.

Acum va pupic pe toate ca se incheie ziua de munca. Ne intalnim maine.

Diana, 10+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns arhdy spune:

thea_m am uitat de acid folic. Este singurul pe care il iau exact inainte de conceptia bebeului. Iau zilnic cate o pastiluta de 5mg. Dar am inteles ca odata ce inchei luna a 3-a pot sa renunt la el. O sa intreb medicul.
Va pup, pa.

Diana, 10+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns karligutza spune:

draga thea_m cred ca semanam in ceea ce priveste greturile pt.ca eu numai seara le simt si le tratez tot cu portocale si cu atentie bineinteles! iar vitamine am luat timp de o luna ELEVIT la recomandarea medicului, incepand cu sapt.7, dupa care am facut o pauza de o saptamana si am continuat cu CENTRUM MATERNA pe care inca le iau si acum - ma simt foarte bine CU vitamine si atunci cand a trebuit sa fac pauza eram o lesinata ..... apropo, stiti de ce se face pauza intre vitamine? eu n-am reusit sa ma documentez foarte bine, dar medicul si farmacistul asa au recomandat!

pupici pe burtici
karligutza sapt.14

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns X-ray spune:

bine ati venit noilor burtici!
thea eu iau elevit.dr din szeged la care am mers mi-a spus ca in ungaria este un proiect de lege inaintat parlamentului, inca nu e votat,potrivit caruia medicii ginecologi sau de familie care nu prescriu elevit sau prenatale(ei tot cu elevitul sunt)si acid folic la gravide sa fie acuzati de mal praxis.eu l-am intrebat totusi de vit a din elevit si mi-a zambit nici macar nu a vrut sa intre in detalii.mi-a raspuns"nesemnificativ...." pe mine si greturile m-au tinut 3 saptamani.acum depinde de fiecare...
si in alta ordine de idei IMI ERA DOR DE VOOOIIIII!

alina 10+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns olguttza spune:

Fetelor, multzam de lamururi!
Simteam io ca mai am putin si intru-n 4 luni! Cat despre eco morfo-fetala, mi-e cam jena sa sun sa-ntreb cum se face, bine ca m-am lamurit ca se poate si-asa, si-asa. Pe voi cat v-a costat asta? Just curious, sa vaz si io care e pretu pietii... Io o sa dau 220 RON la Medical City - a auzit careva de ea? e pe la aviatorilor...
Si apropo, mie nu mi-a zis nika de bitest, ci doar de triplu test, pe care sa-l fac la 17 sapt. E fo problema?

Io-s in continuare cu acid folic, utrogestan si gravibinon (acum, la 10 zile).

Daca ar fi sa am doua vieti, as trai o singura data.

11+

De la nunta...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns first_carmen spune:

Buna fetelor!
La multi ani cu multa sanatate pentru bebei si mamici.
Bun venit noilor burtici si ma bucur in mod special pentru victorioasele colegele de suferinta de la FIV.
Nu am mai intrat de mult pentru am mai fost si plecata de revelion dar si greturile m-au tircolit cit e ziua de mare. Acum m-am invatat .... daca nu mai vreau sa-mi fie asa de rau ma adresez toaletei ... pina acum ma tineam si-mi era rau toata ziua. Vorbeati de . Pai eu pot sa zic ca de la inceputul FIV-ului nu am mai prestat. In timpul tratamentului era interzis (o luna), dupa ET (2 saptamini) eram in asteptare si luam 6 utrogestan pe zi si dupa ce s-a confirmat sarcina am continuat sa iau tot 6 utrogestan si doctorul nu mi-a zis nimic, nu ca as avea vreun chef cu toata starea de rau... Oricum in ultimele 3 satpamini nici nu a mai putut sa ma atinga sau sa-mi vorbeasca la o distanta mai mica de un metru. Ma gindesc ca tebuie sa ma suporte inca putin.

Va pup ,
Carmen

Mergi la inceput