Mamici de iulie-august 2007 (9)

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mychydutza spune:

LA MULTI ANI DRAGUTELOR! sa fiti sanatoase, sa aduceti pe lume copii sanatosi si sa va aduca noul an numai bucurii!
eu am facut pe 27 eco si mi-a zis ca bebe are cam 7 saptamnani si are "activitate cardiaca vizibila". nu mi-a venit sa cred ca intradevar e ceva viu akolo! in rest me bine. inafara de sani umflati nici o problema. nu greatza, doar somn si oboseala mare! stau la etaju 4/4 si ma gandesc cum o sa fie cand oi fi ca balonu daca aku le urc asa greu!
ginecologu m-a trimis la medici de familie sa fac "analizele care se fac". banuiesc ca cele legate de RH, calciu , magneziu bla bla. voi ce analize ati facut? le da ginecologu sau trebuie sa soliciti tu?
va pup si un an nou plin de impliniri......

+8, dupa parerea ecografului
mihaela
http://pg.photos.yahoo.com/ph/mychydutza/my_photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns shpiry spune:

Ola!...sunt si eu o viitoare mamik. Destul de speriata (pt. ca e prima mea sarcina si la cate citesc pe site-uri ca se pot intampla...ma gandesc sa-mi fac vant pe Luna...sa ma protejez de toate..)V-am tot citit pana acum, dar nu am prea avut timp (si/sau inspiratie )sa va si scriu...Tare as vrea sa intru si eu in clubul vostru de vesele. Imi sunteti taaaare dragi!...Ajutati-ma si pe mine sa-mi ridic moralul...sunt destul de dezorientata cu tot ce se intampla cu mine....Uf!...trecem noi si peste asta, bebe european!
Va pup pe toate si va doresc sarcina ushoara!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns jadi spune:

La Multi Ani fetelor si copilashi sanatosi si frumosi!

Noi ne-am intors de la Predeal si am vazut ca ati extins lista, felicitari noilor venite Valicutza, Lachione, silvie, marchplayer si samadhi! Sper sa nu fi omis pe nimeni. Valicutza si samadhi va rog sa imi dati datele exacte ca sa va reclasific in listutza!

Si eu merg pe ideea de a trece lista datelor de nastere in email, pentru ca suntem destul de multicele si atunci listuta este deja destul de mare. Astept reactii daca nu, o mut fara sa mai intreb!

Deni & Vlad 28 sept 2005 & bb2

Mergi la inceput

Bine ai venit shpiry si o sarcina usoara! Nu ezita sa ne scrii ca uite suntem dragute si vorbarete si mai ales nu uita sa ne dai UM si DPN!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns thea_m spune:

LA MULTI ANI mamici de iulie-august! Sarcini usoare si bb-lusi sanatosi va doresc.
Ma primiti si pe mine? In urma unui FIV am devenit si eu o viitoare mamica de iulie-august, am doi samburei si sper sa ii tin in brate pe amandoi la sfarsitul sarcinii .
Datele mele: UM - 19 noiembrie, DPN - 26 august ( daca am calculat bine, embriotransferul l-am facut pe 5 decembrie), pacienta dr. Anca Moisa, Giulesti. Data nasterii 24.01.1972, Varsator.

Teodora

Poze

Aniversare 2006

Mergi la inceput

Bine ai venit thea si o sarcina usoara! Avem multe fiv-oase pe aici .

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madabout2003 spune:

Salut! Vreau si eu sa ma incriu pe lista burticilor pentru august 2007!!
Bebe o sa vina cam pe 17 august si tati abia asteapta cofirmarea unui baietel !!
Pupici pe burtici!!

Mergi la inceput

Multumesc de primire Jadi si multumesc ca m-ai trecut in listuta. Eu ma bucur ca Doamne-Doamne s-a indurat si m-a facut sa cunosc bucuria de a fi insarcinata, dupa 5 ani de asteptari, tratamente, operatii, inseminari, iar colegele mele FIV-oase stiu ce vorbesc si cat de nepretuita este aceasta sarcina. Orice sarcina, indiferent de calea pe care a fost obtinuta, este o minune, iar fructul celor noua luni este un adevarat miracol, asa ca sa ne bucuram impreuna de tot.
V-am urmarit de cand s-a deschis capitolul de mamici de iulie-august, atunci cand abia ma pregateam de FIV si speram sa ajung sa scriu aici si sa parcurg alaturi de voi lungul, dar frumosul drum al sarcinii.

Teodora
6+
Poze

Aniversare 2006

Mergi la inceput

Eu zic ca orice copil e asteptat si dorit, eu cel putin am trecut si prin atatea emotii inainte de a face primul copil si prima sarcina mi s-a parut o minune mai ales ca era atat de asteptat.
Si daca ne-ai citit vezi ca noi am facut o promisiune ca mergem pana la capat in formatie completa!

Mergi la inceput

Sigur ca orice copil este o minune, tocmai asta vroiam sa spun, scuze daca nu am stiut sa ma fac inteleasa. Am citit si de promisiunea facuta si stiu ca am multe de invatat, mai ales de la cele care sunt deja mamici, asa cum esti tu. Sa-ti traiasca si tie comorile: si cea pe care o poti tine in brate si cea din burtica.

Teodora
6+
Poze

Aniversare 2006

Mergi la inceput