Mamici de iulie-august 2007 (9)

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns nikole spune:

Bine ne-am gasit in 2007!!!
Cum ati petrecut revelionul?
Noi tocmai ce ne-am intors din vizita, si nu imi mai revindin somn si leneveala.
In rest..nimic nou la noi, ma lupt iar cu petelemaronii, dar asta e,nu ma mai sperie atat de tare ca la inceput.
ELEKTA NU AI NICI o rubeola nimic, ai sa vezi.Asa si in cazul meu s-a speriat de ce valoare mare mi-a iesit, considerand astfel ca e vb de o infectie recenta..si SLAVA DOMNULUI, n-a fost recenta deloc.
In doua zile ai rezultatul?Iti tin pumnii, dar iti spun ca nu ai nimic.
Dar cum de abia acum ti-au facut analizele, astea se fac pana in 3 luni...
Bun venit noilor gravidutze, sa aveti parte de saptamani minunate, si de copii sanatosi tun, si perfecti...

http://br.pg.photos.yahoo.com/ph/lucianna_ishiy/my_photos

Nikole10+
http://pg.photos.yahoo.com/ph/frezia_2004/my_photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns jeni71 spune:

Buna seara dragele mele si LA MULTI ANI !!!
Sa avem un an bun, si sa ne ajute Dumnezeu sa nastem cu bine copii sanatosi.
Ioana 75 multumesc sper sa fie ok maine in prima zi la noul loc de munca. Ma gandesc cam stresata putin (desi nu stiu de ce) cum vor reactiona cand le voi spune ca sunt insarcinata.
Nikole, pot spune ca a fost un revelion de 2 lei din cauza celor cu care am fost (nasii nostri) care toata noaptea de revelion s-au certat si in final ea la 3 a plecat straicand toata petrecerea. Regretam ca nu m-am dus cu prietenii mei din Bucuresti si pana sa merg la revelion, dar acum regret si mai tare, mai ales ca revelionul urmator nici nu poate fi vorba de plecat undeva cu bebe mic. Dar, asta e, macar sa fie un an bun si sarcina sa mearga bine si sa nasc un copil sanatos.
Bun venit noilor mamici sarcina usoara si sa ne tinemt oate strans de manutza pana la final, apoi sa deschidem capitole noi la bebei nascuti in iulie-august 2007.

Jeni

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns karligutza spune:

Eu zic ca forumul functioneaza tehnic, insa mai putine scriitoare de mesaje ca doar azi mai e OFICIAL zi libera si mai lenevim care cum putem!

Anculici mai simti acele intepaturi la inima ? sau au trecut?... banuiai ca utrogestan-ul e de vina! asa a fost? cat despre stop declar deschis ca si mie mi s-a precizat clar sa nu care cumva sa indraznim vreo 2 saptamani (pe atunci eram in sapt.7), insa nici acum nu pot sa ma laud ca facem ceva, tot de frica de a nu ii face vreun rau lui bebica. Sotul meu chiar imi spunea ca ma admira ca pot sa fiu asa cuminte ... a nu se intelege gresit, dar e firesc ca dupa 14 sapt.de pauza sa te mai tenteze; adevarul e ca e cam dificil, dar merita! la cat de mult imi plac copiii si la cat de mult imi doream si eu unul avand in vedere faptul ca problemele lunare nu erau tocmai lunare, si credeam ca nu pot face copii... stam cumintei si ne iubim la fel de mult ... fara ca sarutul si mangaierile sa dispara! ... "love is all arround!" si placerile la fel! insa "no action inside!"

karligutza, sapt.14

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lorinaoo1 spune:

La multi ani si sa va dea DD sanatate si multe bucurii alaturi de cei dragi
Ioana La mine e agitatie mare. Va spuneam ca a venit in vizita un cumnat din Cluj + inca 2 bucatele cumnati care locuiesc aici de cand s-au nascut (asta nu v-am mai scpus-o ca sa nu va mai sperii). E jale si cu calc. Ei nu prea inteleg ca eu am nevoie de liniste si odihna si au tot felul de idei, no, ca intre frati, sa faca si sa dreaga. Si sotul e cam obosit de "miscarea" din casa, dar asta e. Mai rezistam noi pana pleaca cel mare la Cluj. Si mai adugati la ecuatie si o bucata de soacra acra si va veti da seama de starea mea de spirit.

Anculici incearca sa te abtii de la unele placeri lumesti pt ca nu e bine pt bebe. Orgasmul provoaca anumite contractii ale uterului si iti dai seama ca bb nu s-ar simti bine. Eu visasem ceva frumos si m-am trezit cu frumusete de contractie.

Chiar ma gandeam cat de diferite suntem si cate diferente sunt de la sarcina la sarcina... Voi aveti de luptat cu petele, eu ma lupt cu contractiile. Nu stiu care varianta e mai buna. De fapt niciuna. O fi de la Rh negativ? Imi respinge organismul bb? Habar n-am. Cat mi-am stors mintea si tot nu am gasit o explicatie. Dar mai am un pic si poate scap. Oricum, acum ma simt mai bine decat in primele saptamani. Atunci mi-era frica si sa ma intorc in pat sa nu declansez ceva nasol.

Edit: Folosesc term de contractie pt ca asa le-a numit dr. Eu nici nu stiam ce sunt.

nasica de moflea
11+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Anya20 spune:

La multi ani pentru 2007!

Am citit cate ceva din ce-ati mai scris. Eu ma simt f bine si am momente cand uit ca sunt insarcinata. Perioada de greturi a trecut de ceva vreme, burta este f mica (defat nu se vede deloc),incap inca toti pantalonii (am luat numai 1 kg pana acum, dar nu e timpul pierdut ). Maine implinesc 14 saptamani.

Jeni, nu-ti face probleme despre revelionul cu bebe. Noi acum un an am avut una dintre cele mai frumoase petreceri. Anya avea 2 luni si ne-am dus 5 zile la munte. Manca numai san, o puneam sa doarma in carucior si coboram la distractie. Mergeam din cand in cand sa vad daca s-a trezit si faceam cu randul cu valen (care era si ea cu Sarah, in varsta de nici 3 luni). A fost superb. Am urcat cu fetele pe varful muntelui din Poiana Brasov, cu telecabina. Aerul tare le-a prins f bine. Eu ma gandesc sa mergem la munte si la anul, cu copilasii. Bebe va avea cam 6 luni si probabil ca pe-atunci am sa incep diversificarea. Dar sunt sigura ca va fi frumos.

Alina 13+, mamica d-rei Anya (19oct.2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns samadhi spune:

La multi ani la toate !!!! Si tot ce va doriti in 2007 sa vi se implineasca la fel la toate o nastere usoara fara complicatii si asa cum voriti voi sa o aveti !
Ma alatur si eu voua, cred ca sunt a 80 a din cate am inteles la prima pagina !? Si sper sa ma acceptati printe voi ! Sunt mamica a Maximei de 4 ani si pe curand a unui nou bebelas care are termin de nastere in august.
Multa sanatate la toate !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns silvie spune:

Karligutza, incerc fara efort, multumesc de incurajari.
Fetelor, ma ingrijoreaza interdictia la sex. Eu si sotul meu ne-am abtinut doar putin...nici urma de scurgeri dupa, Slava Domnului. O sa facem totusi pauza pana merg la doctor si ecograf in saptamana a -8-a.Dar daca va fi nevoie ne vom abtine. Este clar ca BB e pe primul loc.
la multi ani si sarcina usoara tuturor!!!!
pupici

+7 sapt

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns valen spune:

La multi ani tuturor pt 2007!!!Eu din pacate intru destul de rar pe aici dar ma bucur ca Anya nu ezita sa mai spuna din cand in cand ceva despre noi. Jeni, chiar asa, bebe va fi mare la revelionul viitor, iar o iesire la munte, va va prinde bine amandurora. Imi amintesc cu atata drag de revelionul trecut, cand fetele noastre (Sarah si Anya), au dormit aproape non stop din cauza aerului, iar noi ne-am distrat cum am stiut mai bine. Cat despre excursia pana la Cristianul Mare cu telecabina, ce sa mai spun, ca mai toata lumea in jurul nostru vorbea :" aa, nu e bine sa vii cu copii mici la munte, mai ales iarna, ca racesc si fac otita si apoi tragi cu ei toata viata"... uite ca nici infofolite nu erau fetele si nici nu au racit, asa ca rezervati-va de pe acum o cabanuta. Unde nu sunt eu in Romania sa-mi mai fac planuri d-astea....Ioana, Antoanela, Gabi, Gabriela,, 18 +, mamica de Sarah-Marie (30.09.05)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns arhdy spune:

La Multi Ani! fetelor pe 2007 si bine v-am gasit.
Am inceput si eu serviciul si am vazut mesajele din perioada de concediu.
As vrea sa fac o completare. M-am vazut trecuta in lista cu burticute si pentru a fi complet spun ca UM:21.10.2006.
Revelionul l-am facut acasa doar cu sotul meu, ca nu aveam chef de galagie. In plus cu 5 minute inainte de ora 12:00 noaptea eu eram la buda si imbratisam WC-ul. Asa ca am stat mai bine acasa si la ora 2 noaptea m-am culcat.
Sper ca voi v-ati simtit bine.
Fetelor ne asteapta un an frumos cu o mare realizare . Nici nu-mi vine sa cred.
Saptamana viitoare ma duc si eu la doctorita mea de la ginecologie (DR. Balan Agnes - Bucur) sa vada rezultatul analizelor si sa imi faca un consult. Sper sa fie totul ok. Am emotii oricum.

Diana, 10+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns housepocket480 spune:

La multi ani tuturor gravidutelor, sarcini usoare si fara probleme si sa aveti parte in 2007 de nasteri usoare de copii sanatosi!
Nu am mai scris de fff mult timp pentru ca am tot fost in concediu medical si am sfarsit de craciun o saptamana in spital petru ca vomitam de am slabit vreo 3 kg....deshidratat...ce sa mai, mi s-a pus diagnosticul disgravidie.
Sper macar sa fie bebe OK. Abia dupa 10 ianuarie mai merg la medic...
Cat despre SEX, s au am interdictie din primele saptamani dar eu cred ca sacrificiu nu se compara cu o sarcina sanatoasa si normala. Adica, gandesc ca o sa am tot timpul dupa, dar acum trebuie sa fiu cuminte.
Va pup pe toate si numai bine!
ANA

7+

Mergi la inceput