Mamici de septembrie-octombrie 2007

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns gripo spune:

Fetelor, ma uit dupa voi de nu stiu cand...in sfrasit ati aparut si cand am citi m-au trecut toti fiorii....chiar e o odisee ce va urma, atatea emotii, atatea ganduri, atatea urcusuri si coborasuri...dar fetelor, chiar merita, eu de cand am nascut sunt tot fericita, e un sentiment de naucire totala de fericire si beatitudine. Sacrificii vor fi multe, dar merita din plin, de fapt, orice sacriciu vi se va parea ca faceti, atunci cand va veti tine copilasul in brate, o sa va dati seama cat de binecuvantate ati fost!

Va urez o odisee cat mai linistita, muuuulta sanatate si liniste si rabdare. Ce perioada frumoasa vine pentru voi!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns betty78 spune:

In primul rand vreau sa va multumesc pentru incurajati, cele care deja ati trecut prin acesta perioada. Pentru mine personal inseamna foarte mult.. iar cand v-am citit m-am emotionat foarte tare. Va pup si va doresc un bebe sanatos si un An Nou cat mai bun!
Myral scumpo, trebuie sa iei in primul rand ACID FOLIC ( 1 la 2 zile) sau MATERNA cu SELENIU (1 pe zi)- este foarte, foarte important pentru dezvoltarea sanatoasa a embrionului. In caz ca apar sangerari ar trebui sa iei utrogestan ovule cate 2 la 8 ore. Asta este tratamentul de baza. In ce priveste ceaiul de cretisoara nu stiu cat de indicat este.

Am o intrebare: cine stie sa faca lista de inceput cum se fac la celelalte subiecte?

betty784+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns teodoran spune:

Buna dimineata! Aseara m-am simtit groaznic, am avut contractii foarte puternice. am luat de toate no spa, supozitoare, de toate si tot nimic. Incepand cu 11 noaptea m-am linistit si am dormit ca un puiut toata nopatea. acum ma simt bine. Am avut usoare scurgeri cu mici firisoare de cheaguri. Oricum eu m-am sperait rau de contractii, erau niste dureri groaznice, parca ma taia cineva....Am vorbit si cu dna dr. si a zis sa stau linitita si sa iau no spa la 4 ore. Eu sper din tot sufletul sa fie bine.
Betty, in ceea ce priveste extrauterina, nu vreau sa te sperii dar nu e de joaca, eu am avut o extrauterina si m-am operat in ultima clima aveam hemoragie interna, nu stiu ce sa zic, ai grija de tine, si monitorizeaza val. hcg.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns betty78 spune:

Teodoran la mine sarcina extrauterina (de fapt nu sunt siguri doctorii - mai trebuie sa fac alte ecografii pre a se stabilii diagnosticul) este pe ovar, asa ca nu prea am cum sa fac hemoragie interna. In ce priveste celalalt puiut este in uter bine pozitionat si o sa il urmaresc si ecografic totodata. O sa mai fac bhcg pe 4 ian sa vad cum stau. Oricum pe 28 cel din uter nu s-a vazut la eco iar ieri era o buburuza de 4 mm, care sper din tot sufletul sa creasca.

betty78

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns teodoran spune:

Betty, o sa fie bine, mie cred ca o sa-mi fac eco pe 8 ian, pe 3 o sa ma duc sa refac hcg sa vad cum a crescut.Eu am o senzatie de greata permanenta...dar poate sa fie dor din "subconstient". Eu una sper sa nu mai am durerile alea graznice, daca si diseara ma simt ca acum poate ma duc si eu 1 ora la revelion....doar am dat bani...glumesc...bb-ul e cel important.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns printesa_roz spune:

LA MULTI ANI tuturor proaspetelor gravidutze si nu numai! Sa aveti o sarcina usoara, si anul care vine sa va aduca tot ceea ce va doriti.. Sa fiti sanatoase si fericite alaturi de cei dragi . Eu imi doresc tare mult sa ma alatur voua cit mai curind, dar inca mai astept. Sint de-abia in ziua 21, asa ca mai dureaza pina aflu daca luna asta s-a prins bebe. Sint foarte optimista insa, pentru ca de data asta totul a decurs ca la carte. Bine, poate sint si putin paranoica caci sper, sper si iarasi sper.
Pupici la toate fetele.

LA MULTI ANI!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns myral spune:

Betty78 multumesc mult. Iau deja acid folic de 5 luni si ar trebui sa iau si materna pentru ca sunt cam slabuta. In celalalt caz sper sa fiu bine ca nu as vrea sa iau utrogestan(am inteles ca sunt hormoni)deoarece am avut ceva probleme cu fierea(bila)din cauza anticonceptionalelor pe care le-am luat 6 ani (dar le-am intrerupt acum 2 ani). Fetelor eu va doresc din toata inima sa fiti bine si aveti grija de voi si de bebei!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ancadragoman spune:

Fetelor indrasnesc sa va scriu ptr ca vreau sa va intreb ceva.
Ati avut vreo simptoma inainte de a face testul de sarcina?
Eu am avut ultima menstratie pe 8 dec si am de cateva zile sanii usor tensionati,ameteli si dureri ca la CM.
Va pup si va multumesc ptr raspunsuri

anca
poze nunta
asteptam gemenii....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns myral spune:

Anca, eu singurele simptome pe care le-am avut au fost o usoara balonare dupa ovulatie si mici intepaturi in ovare. In rest aceeasi tensiune in sani ca la menstruatie dar dureri mai mici.In schimb, in ziua 21 am avut un fel de durere in uter era de dimineata si am simtit-o f bine si ma gandesc ca atunci s-a fixat. In ziua 23 nu am avut rabdare si am facut un test barza care a iesit slab pozitiv.Binenteles ca au urmat dr. sigur si sure check si ele la fel, iar in ziua cand trebuia sa-mi vina au iesit clar pozitive in cateva sec.pot spune ca acum in ziua 32 am aceleasi simptome adica mai deloc.Iti urez mult noroc ca suntem cam putine pe aici dar lasa ca o sa se umple de gravidute.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns GETY spune:

Tot o fosta gravidutza de septembrie - octombrie 2006 sunt si eu, am intrat sa va felicit si sa va urez sa aveti sarcini usoare!
LA MULTI ANI! 2007.

GETY, MAMICA DE MARIA DIANA (09.10.2006)
VARSTA MARIA DIANA
POZE MARIA DIANA

Mergi la inceput