Mamici de septembrie-octombrie 2007

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Gina M spune:

LA MULTI ANIdragi mamici de SEPTEMBRIE - OCTOMBRIE 2007! Sunt o mamica de sept'-oct'2005 & dec'2003 si va doresc la randul meu, o odisee la fel de frumoasa ca a noastra,sarcini usoare si bebelusi plini de sanatate.

POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns betty78 spune:

Anca eu am avut dureri de sani, dar in partea laterala spre exterior, niste zvacniri in abdomen - dar placute, intepaturi pe ovare, crize de personalitate cum ar fi plansete si urlete :)(si nu sunt genul - sunt o persoana foarte sigura pe mine) si cam in Z 10-12 de la embriottransfer (la tine ar fi cam in Z24-26 a CM am avut dureri menstruale deci cam la 10 -12 z de la ovulatie) si cam atat. Nu am avut nici un fel de spotting si nu am pierdut sange deloc. Dar am tinut si tratament de sustinere 6 Utrogestan ovule pe zi cate 2 la 8 ore si materna cu seleniu 1/zi (are acid folic). Iti urez o reusita din tot sufletul.

Va doresc un An Nou plin de reusite , sarcini usoare si bebici sanatosi!!!!!!!La Multi Ani!!!!!!!!

betty78

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sim_stoian spune:

Buna fetelor!
Si eu am un samburel mic in burtica. DPN e 5 septembrie. Eu o sa mai astept cateva saptamani pana o sa ma inscriu aici pentru ca acum cateva luni am pierdut o sarcina si vreau sa depasesc perioada critica de 7-8 saptamani. Sunt pe tratament cu Pregnyl, Utrogestan, Aspenter, Acid folic si MagneB6. Mi-am facut schema pentru medicatie de frica sa nu uit ceva. Sper ca de data asta sa fie totul bine, mai ales ca si eu sunt nascuta in septembrie. Oricum, o sa va urmaresc si o sa scriu si eu pe aici.
Va doresc sarcini usoare si bebei sanatosi!

Asa creste bebe

Mergi la inceput

Anca,eu am avut ceva simptome - senzatii de greata matinala si balonare. Bine...balonarea a ramas. Ma simt ca ,dar merita.

Asa creste bebe

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns printesa_roz spune:

Sim_stoian, tu cind ai inceput sa ai acele simptome, in ce zi a ciclului? Iti amintesti cumva?
In plus, cum putem noi aspirantele sa ne dam seama daca sint simptome adevarate sau e doar autosugestie? (sa ne dam seama inainte de venirea rusilor, la asta ma refer)

Pupici

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by printesa_roz

Sim_stoian, tu cind ai inceput sa ai acele simptome, in ce zi a ciclului? Iti amintesti cumva?
In plus, cum putem noi aspirantele sa ne dam seama daca sint simptome adevarate sau e doar autosugestie? (sa ne dam seama inainte de venirea rusilor, la asta ma refer)

Pupici

In Z21 m-au incercat primele simptome de greata. Imi aduc aminte ca i-am spus sotului meu si el a ras si a zis ca sunt dusa . Am citit si intr-un tratat de Obstetrica faptul ca simptomele de greata pot sa apara la 6-7 zile dupa ovulatie. La faza cu autosugestia nu stiu ce sa iti spun. Si asta e posibil. Stii ca daca iti doresti f mult ceva, pot sa apara simptome datorate autosugetiei.

Asa creste bebe

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns printesa_roz spune:

sim_stoian multumesc mult pentru raspuns

Pupici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns betty78 spune:

buna dimineata gravidutelor,

Cum va simtiti. Eu am o durere stupida, de fapt mai mult o jena in dreptul ovarului stang. La ultima eco mi-au spus ca ar fi o sarcina ectopica pe acel ovar. Dar am mai vb si cu alti medici si mi-au spus ca in faca in care eram eu atunci ad 4 saptamani si 4 zile nu s-ar fiputut vedea nimic. Probabil ca ar fi doar un chist. Cred ca ar trebui sa ma duc la eco din nou.
In ce priveste starile de greata nu prea am avut. Ieri a fost un episod cu adevarat nasol, dar dupa ce am mancat mi-a trecut

betty78 5+

Mergi la inceput

Neatza!
Vad ca eu ma simt bine. Dupa episodul cu Pregnylul, acum e bine. Eu am fost la dr cand aveam 4 sapt si 3 zile si intr-adevar nu se vede nimic cand mi-a facut eco vaginala. Dar m-am dus sa imi dea tratament. Pentru o eco la care sa se vada m-a chemat pe 9 ianuarie.
Cu greata vad ca stau si eu mai bine acum. Am avut cateva zile mai grele, dar acum e liniste. Probabil ca vor incepe iar de maine, cand ma duc la servici, ca sa fiu in forma

Sim
Asa creste bebe

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns myral spune:

Buna dimineata! Bine ai venit sim, sigur va fi bine! Betty78 si eu simt intepaturi in ovare deci cred ca e in regula. Eu am mai degraba o jena mai pronuntata in zona uterului, parca apasa ceva se intinde nu prea stiu cum sa explic.Ca simptome tot balonarea persista mai ales dupa ce mananc(si nu mananc prea mult) zici ca arat de 4 5 luni s-a speriat si sotul.

Mergi la inceput