Mamici de septembrie-octombrie 2007

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns alinkav spune:

Fetelor intru sa va urez un calduros LA MULTI ANI!Sa va aduca noul an numai bucurii, bebelusi frumosi si sanatosi, si noi mamicile impreuna cu ei!

Noi plecam peste cateva ore din Bucuresti, sincer abia astept sa schimb un pic atmosfera! Raceala nu m-a lasat inca, dar sa speram ca noul an o va alunga!

Cand ma intorc, sper sa gasesc o gasca mare de fete gravidute!!!!

Alina4+ si Alex

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MamiLili spune:

Bun venit viitoarelor mamici de septembrie-octombrie 2007! Sa aveti o odisee frumoasa si sarcina usoara!

Sanatate la mamici si bebici!
Lili, mami fericita a lui Mathias(17.10.2006)
Sarbatori fericite tuturor ! Sa va aduca tot ce i-ati cerut!

Varsta lui Mathias
Poze Mathias

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andicu spune:

Bun venit noilor gravidutze de septembrie-octombrie! Sunt o viitoare mamica de iulie-august 2007 si vreau sa va urez sarcini usoare si la termen si bebei sanatosi!

Fie ca noul An 2007 sa fie cel mai frumos din viata voastra si a mea! LA MULTI ANI !

Teodoran,raspund si aici (ti-am scris si la FIV);
daca ar fi avort, ai avea dureri de burta si sangerare masiva, mai abundent ca la ciclu, eventual cu cheaguri. Doamne-fereste! fii optimista, o sa fie bine! se mai intamla si altora la inceput de sarcina si bebe sa fie bine! sfatul meu e sa stai cat mai mult in pat (stiu ca e greu, dar merita efortul, iti spun eu , care am stat aproape 3 luni in pat si acum e totul ok)!

Andreea 12+
Vine barza!

Pozele mele
Ajutati-l pe Andrei!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns putzuruca spune:

Felicitari micilor burtici!!! Va doresc sarcini usoare, nasteri la fel de usoare, bebei sanatosi si cumintei.
Nu-mi vine sa cred ca a trecut un an de cand asteptam cu inima la gura pozitivarea testului. Apoi a urmat un sir lung de intrebari, de sperante, de temeri...dar alaturi de mamicile de sept-oct 2006 le-am depasit mai usor.

Putzuruca de Andreea-Iuliana(19.09.2006)
ALBUM DE FAMILIE
www.totsites.com/tot/babydeea" target="_blank">PAGINA DEEA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns betty78 spune:

Myral, bine ai venit la si la odisee. Iti doresc sarcina usoara si sanatos!
Teodoran bine te-am regasit si ma bucur foarte tare ca esti mai bine. Respecta tratamentul cu No-spa si o sa vezi ca o sa fie bine.
Cata adr, Mexxa, Eloise, Mami Lili, Putzuruca fetelor, va multumim mult ca sunteti alaturi de noi si totodata va multumim pentru urari. Va doresc multa multa sanatate si fericire alaturi de si familia voastra. Cred ca a fost minunat sentimentul de a fi mama.
alinkav ai grija scumpo mai ales ca esti racita. Iti doresc calatorie placuta.
Laura Ioana am luat si No-spa si supozitoare cu scobutil, am luat de toate, dar durerea era de fapt ca un junghi undeva jos in dreapta, oarecum inghinal. Am fost azi la doctor si am o veste buna si una proasta: am fost azi la echo si l-am vazut pe bebe are 4 mm si arata ca o BULINUTA, dragul de el- doctorul mi-a spus ca este mare pentru varsta pe care o are, adica nu era sigur ca o sa il vada. Iar cea proasta este ca pe ovarul stang se para ca este o alat sarcina extopica sau ectopica si care nu ar fi o mare problema, ptr ca ar trebui sa se elimine singura, dar oricum trebuie urmarita. Intre timp astazi seara mi-a disparut durerea in partea dreapta asa ca cred ca este ok.
Andicu saru'mana mult. Iti doresc si tie sarcina usoara si bebe sanatos!

betty784+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns betty78 spune:

Fetelor,

La urmatorul subiect deschis, poate ar trebui sa trecem si noi ca celelalte grupuri: UM, data nasteri si adat estimativa de nastere a lui bebe, zodia, etc.

betty784+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andicu spune:

Betty, ma gandeam eu ca durerea ta pe o parte miroase a sarcina ectopica (sau extrauterina, ca-s patita de 2 ori), dar mi-era si teama sa ma gandesc la asta, d'apoi sa-ti spun, sa te mai si sperii! e bine ca bebe e la locul lui, bine fixat, si daca dr zice ca nu e grav cu cealalta, inseamna ca asa e! probabil si de-aia ai avut valoare asa mare. Stai cumintica si ai grija de tine si de punctuletz!

Andreea 12+
Vine barza!

Pozele mele
Ajutati-l pe Andrei!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns myral spune:

Buna seara! Va multumesc pentru primire fetelor! Si eu va doresc sarcini usoare si bebei sanatosi!Eu cum am spus nu merg inca la doctor si nu as vrea sa iau nici un tratament.Singurele simptome pe care le am sunt balonarea, pe care o am de la ovulatie si mici intepaturi in ovare.Am si eu o intrebare: oare ceaiul de cretisoara este indicat(bun) in sarcina?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sofia_misicu spune:

Bun venit la Odisee va spune o mama de septembrie octombrie 2005! Sa aveti o sarcina usoara, o nastere pe masura si un copil perfect (scuze de pleonasm)!

La multi ani!

Nuka si Mama la Nuka

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns RO ANA spune:

Felicitari burtici!Mosu' a fost darnic si anul acesta......

Mamica de bebe Andrei (16 august 2006)

Mergi la inceput