Mamici de septembrie-octombrie 2007

Raspunsuri - Pagina 26

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns blueeyes2003 spune:

Anca te asteptam cu drag!
Si eu sunt tot Balanta!

Mirela5+
Our little Miracle!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns diwana spune:

quote:
Originally posted by pitzirica30

Buna dimineata!

Sunt o aspiranta veche la titlul de mamica si se pare ca acum,cind ma asteptam mai putin,s-a produs minunea.

Ce ma indreptateste sa cred asta?Pai,in primul rand lipsa menstruatiei si a PMS,doar mici dureri in zona uterului si dureri mai acc.de spate,TB=37.4 azi dimineata,sanii sunt mari,cu mameloanele si areolele mai pigmentate si cu suprafata marita,un test Sure Check slab pozitiv aseara pe la 8.

Vreau sa va rog ,sa-mi spuneti si mie daca ati auzit cumva de rezultate fals pozitive la aceste teste.

Liniuta care indica sarcina e la fel de lata ca cea de control,dar mai slaba ca intensitate,e roz pal si se vede foarte bine.

Vreau sa repet maine dimineata testul sa vad ce se intimpla!

Va multumesc din suflet,

Pitzirica

Draga Pitzirica, iti raspund pt. ca saptamana trecuta eram si eu ca tine. Oare e elocvent testul, or fi teste fals pozitive? Ei bine poate ca or fi, dar in cazuri rare. Eu mi-am facut 2 teste, ambele pozitive la interval de 3 zile distanta. Primul era Dr. Sigur iar celalalt era Sure check. La ambele teste ce-a de-a II a linie se vedea asa cum ai descris-o tu, insa doctorul mi-a confirmat ca sunt S-a vazut sarcina doar cu ecograful intravaginal.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alinkav spune:

Fetelor propun sa veniti cu link-uri utile, sa le punem pe prima pagina!

Alina5+ si Alex

Mergi la inceput

Alina eu am un programel prin care iti calculezi data nasterii si daca sunteti de acord sa-l puneti pe acesta:http://pregnancy.about.com/cs/pregnancycalendar/l/blpregcalc.htm
Ce ziceti?

Mirela5+
Our little Miracle!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ancadragoman spune:

Mirelus multumesc iubita si stai acolo ca vin i eu ...

anca
poze nunta
asteptam gemenii....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alinkav spune:

Cum vi se pare listuta?
Mirela am schimbat linkul dat de tine! E mult mai bun!

Alina5+ si Alex

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns irina.c. spune:

Felicitari noilor mamici,bine ati venit!Vad ca voi va simtiti bine,eu sunt terminata,azi am luat-o cu voma de dimineata,desi am mancat ceva inainte sa ma ridic din pat,si toata ziua mi-a fost greata,si m-a durut capul,simteam ca pocnesc.M-am culcat un pic cand am ajuns acasa,dar am o stare oribila,sper sa-mi treaca pana maine.Daca o tin in ritmul asta nu ma vad bine.Si cand imi amintesc ca la prima sarcina ,pe vremea asta,aveam tot felul de pofte,si acum as manca doar portocale,mi-e greata cam la orice.Irina si bb Ilinca(26 aprilie '04)
"Traim intr-un paradis al nebunilor."
Serafim Rose

Mergi la inceput

Alina mersi,este super listuta! Multumim!
Sa speram ca vom fi cat mai multe -dutze!
Irina

Mirela5+
Our little Miracle!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns myral spune:

Diwana, bine ai venit si sarcina usoara si bebic sanatos! Irina ai descris f bine ce am simtit si eu dupa-amiaza(in afara de voma de dimineata), dar eu mai am si ceva probleme cu fierea ( care se manifesta la fel cu greata si dureri de cap) si mi-e teama ca sarcina le amplifica. Spun asta deoarece la prima sarcina nu am avut nici cel mai mic simptom. Si eu sper sa treaca pana maine si la tine la fel ca nu stiu cum o sa fac fata.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aniast72 spune:

Se pune daca "furam" linkuri de la gravidutze de iulie-august?
Oricum mi s-a parut super ideea lor, sa faca un user pe DC (al nostru ar putea fi septoc2007) de ex... cu o adresa de mail aferenta... si noi toate gravidutzele sa stim userul si parola pt ca oricare din noi sa poata adauga linkuri sau noi gravidutze, sau noi modificari, iar acel user comun sa deschida un nou capitol. Nu stiu daca m-am facut inteleasa, mergeti si vizitati-le si sa ne decidem daca facem si noi asa.

Pupici pe burtici.

Andreea

Mergi la inceput