Mamici de septembrie-octombrie 2007
Raspunsuri - Pagina 25
myral spune:
Nana, bine ai venit! Sarcina usoara si bebe sanatos! Lavinia bine ca ai fost la doctor si te-ai linistit si de acum sa nu iti mai faci probleme! Teodoran ma bucur ca si la tine e totul ok. Anaist(andreea) ce frumos ca l-ai vazut pe bebe si bine ca ai ramas la noi! Alina lasa ca o sa-l vezi si tu pe bebic miercuri! Eu mai astept putin ca sa merg la eco sa fiu sigura ca se aud si bataile inimii, cred ca pe la 7 sapt se aud sigur.
nushulica spune:
fetelor am intrat sa va felicit pe toate si sa va urez sarcini usoare

nana 

de prin preajma revelionului ma gandesc la tine si nu stiu de ce sau cum dar stiam ca esti
...sincer dar nu ma intreba cum am facut
...
si sa dea Dzeu sa fie bine si sa te vedem cu bb in brate in septembrie

INGRID
blueeyes2003 spune:
Andreea
ma bucur ca este totul bine si l-ai vazut pe bebe!Ce bine ca ramai la noi!![]()
Teodora
ma bucur ca este totul bine,ieri erai foarte speriata!
Lavinia
ce bine ca te-ai linistit si ca bebe este bine!
Alina
mai este putin pana miercuri si il vezi pe bebe.Vroiam sa te intreb,nu punem si noi niste link-uri utile la inceputul listutei?
Eu as vrea sa merg sapatamana aceasta la medic.Credeti ca la 6 saptamani se vede la eco?
Va 
Mirela
5+Our little Miracle!
alinkav spune:
Mirela, chiar ma gandeam la asta!Ma duc sa vad si eu ce e la tv
, si trec pe aici sa pun niste link-uri!
Am mancat acum si mi se face cam rau......
Alina
5+ si Alex
diwana spune:
quote:
Originally posted by myral
Buna!Scriu pentru prima data pe acest forum desi il citesc de mult.Am si eu mai multe teste pozitive barza si sure check.Deocamdata nu merg la medic dar ma consider graviduta pt ca niciodata nu mi s-a pozitivat nici un test (pana acum).ultimul ciclu a fost pe 1 decembrie.Va urez sarcini usoare si sa fim cat mai multe gravidute la acest subiect!
diwana spune:
quote:
Originally posted by myral
Buna!Scriu pentru prima data pe acest forum desi il citesc de mult.Am si eu mai multe teste pozitive barza si sure check.Deocamdata nu merg la medic dar ma consider graviduta pt ca niciodata nu mi s-a pozitivat nici un test (pana acum).ultimul ciclu a fost pe 1 decembrie.Va urez sarcini usoare si sa fim cat mai multe gravidute la acest subiect!
Buna! Scriu si eu pt. prima oara pe acest forum. In primul rand vreau sa te felicit. Sunt mai mult ca sigura ca esti graviduta, asa ca bine ai venit. Eu n-am mai avut rabdare si nu am vrut sa ma bazez doar pe cele 2 teste pozitive, asa ca m-am dus la ecograf (intravaginal) si mi s-a confirmat sarcina
. Ultimul ciclu l-am avut in 30 noiembrie asa ca suntem apropiate ca data. Iti tin pumnii.
diwana spune:
Buna tuturor gravidutelor. Sunt noua pe acest forum, de azi, mai exact, dar ma bucur sa fac si eu parte acum din clubul
. Vroiam doar sa va salut si sa va urez, precum imi urez si mie, sarcina usoara!
blueeyes2003 spune:
Diwana
bine ai venit! Sarcina usoara si bebe sanatos!
Mirela
5+Our little Miracle!
alinkav spune:
Bine ai venit Diwana!
Daca vrei poti sa ne lasi datele tale, ca sa te trec pe listura noastra!
quote:
Originally posted by diwana
Buna tuturor gravidutelor. Sunt noua pe acest forum, de azi, mai exact, dar ma bucur sa fac si eu parte acum din clubul. Vroiam doar sa va salut si sa va urez, precum imi urez si mie, sarcina usoara!
Alina
5+ si Alex
ancadragoman spune:
Alina ,Lavinia va multumesc ptr sustinere si poate vin si eu luna asta,si asa vroiam eu ca bb sa fie Balanta ca mami![]()
anca
poze nunta
asteptam gemenii....