Mamici de septembrie-octombrie 2007
Raspunsuri - Pagina 24
laviniaN spune:
NANAMOTOC FELICITARI! si stai linistita ca ne ajuta DD sa trecem peste toate greutatile si sa ajungem sa ne tinem bebeii in brate sanatosi si mancaciosi.
TEODORAN ai grija de tine si spunene cum te mai simti.
Fetelor eu asera vam facut o criza de plans ca mi sa parut ca ceva nu-i in regula cu sarcina de l-am disperat si pe al meu sot....nu am dormit aproape toata noaptea de am avut o durere groaznica de cap,azi dimineata bineinteles la prima ora m-am dus la clinica sa-l caut pe MEDICUL MEU,care vorbeste engleza si cu care ne putem intelege(eu locuiesc acum in Bratislava),mi-a facut eco ,ma consultat a zis ca totul e ok si ca totul e in capul meu,imi venea sa rad de bucurie cand am plecat de la clinica.
sacul embrionar are 17mm,iar embrionul are 3mm,poate e putin mai mic embrionul,dar si eu sunt micuta si ingusta in bazin.
Va pup LAVINIA
aniast72 spune:
NanaMotoc felicitari, te urmaream de la aspirante si uite ca acum suntem colege.
Eu am venit cu vesti, nu sunt 2 
, este doar unul grasunel, l-am vazut, l-am fotografiat si acum stau cu poza in fatza si ne bucuram de ea. Urmatoarea intalnire cu bb va fi peste 3 saptamani, pana atunci astept ceva simptome ca in afara de pieptul umflat, balonare si arsuri la stomac seara, n-am nimic demn de sesizat.
Pana acum n-am dat datele pentru ca nu stiam unde o sa intru, aici sau la iulie august, acum stiu ca raman aici. Deci:
UM 28 noiembrie 2006 (cea considerata la procedura de FIV)
DPN 4 septembrie 2007
Zi de nastere 28 iunie 1972
Pupici pe burtici.
Andreea
teodoran spune:
Dragele mele, am fost la eco, si totul e ok, se vedea deja embrionul, arata bine, trompa satnga este 6 mmm dar deocamdata nu se ede nimic ca ar fi in ea. Eu oricum aveam trompa dilatata ca aveam un lichid pe trompa.
M-ammai linistit
Maim-a programat peste 2 saptamani.
VA dau mai multe manunte diseara
VA pup
Happiness_4_us spune:
Alina.a, Lachi, Andreea, , multumesc din suflet pentru urari!
M-ati facut sa plang, ca va ganditi la mine. De fiecare data cand vad ca suflete dragi mie simt la fel pentru mine, ma buseste plansul. Asa sunt eu mai emotiva.
Va pup pe toate si va imbratisez cu mult, mult drag.

Lavinia, multumesc din suflet si tie ptr urari. Sa dea Dumnezeu sa fim sanatoase si sa aducem bebeii sanatosi!
Nana,
4+Nunta noastra de vis!
Daca incepi sa te sacrifici pentru cei pe care-i iubesti, vei sfarsi prin a-i uri pe cei pentru care te-ai sacrificat!
nikole spune:
Bravo Nana!!!!
Ma bucur enorm de mult pentru reusita ta....felicitari, si un copil perfect iti doresc.
http://br.pg.photos.yahoo.com/ph/lucianna_ishiy/my_photos
Nikole
11+
http://pg.photos.yahoo.com/ph/frezia_2004/my_photos
Happiness_4_us spune:
Nikole,
. Chiar ma gandeam pe unde oi fi ca nu mai stiam nimic de tine. Esti bine? Cum merge sarcina?
Pupicei multi.
Nana,
4+Nunta noastra de vis!
Daca incepi sa te sacrifici pentru cei pe care-i iubesti, vei sfarsi prin a-i uri pe cei pentru care te-ai sacrificat!
Happiness_4_us spune:
Alina,
ca m-ai trecut si pe mine pe listutza.
Multumesc din suflet.
Nana,
4+Nunta noastra de vis!
alinkav spune:
Buna seara gravidutelor!
Bine ai venit Nana si sarcina usoara si bb sanatos!!!!Ce ma bucur ca incet incet au inceput sa apara gravidute!
Anca imi pare rau, dar eu sper ca ai sa vii la noi cat de curand posibil!
Lavinia ce bine ca te-ai linistit, si totul e bine!
Teo ma bucur ca totul e bine si la tine!!!!!
Andreea ma bucur mult ca ramai la noi!!!!
Eu azi trebuia sa am intalnirea cu doctorul meu, si cand am ajuns la cabinet, el tocmai sunase ca nu poate sa vina azi......
M-am intristat, ca vroiam sa vad si eu pe bb mic, si m-am consolat cu programare pe miercuri.....![]()
Azi noapte nu prea am dormit bine, nu puteam dormi pe nici o parte, ca ma dureau sanii destul de tare.
In schimb azi au inceput sa-si faca loc si niste greturi usoare.
Cam atat deocamdata, mai revin!
Alina
5+ si Alex
laviniaN spune:
Se pare ca aproape toata lumea a venit cu vesti bune azi!
ANCA nu fii suparata,lasa ca ne ajungi din urma luna aceasta.
LAVINIA
6+