Mamici de septembrie-octombrie 2007
Raspunsuri - Pagina 23
myral spune:
Buna dimineata! Teodoran, iti doresc sa fie bine la eco si te asteptam cu vesti bune. Anca, te asteptam luna viitoare!
sim_stoian spune:
Teodoran, iti tin pumnii. Sper sa fie totul bine la eco.
Si eu ma bucuram ca nu prea am simptome, dar duminica am
. In rest, ma duc la baie de nenumarate ori, m-am plictisit si eu de atatea drumuri.
Astept sa ma duc maine la eco sa vedem cum sta treaba.
Sim
Asa creste bebe
myral spune:
Fetelor cum v-ati simtit in dimineata asta? Au inceput simptomele? Lavinia stai linistita ca simptomele nu au aceeasi intensitate in fiecare zi dar ca sa fii impacata dute pana la doctor! Oricum am citit ca chiar si in caz de avort spontan cateodata pot continua simptomele de sarcina, deci nu exista o regula. Trebuie sa avem credinta ca totul va fi bine si sa nu ne gandim la ce e mai rau.
myral spune:
Sim sa inteleg ca a trecut constipatia dar au inceput altele. Te astept si pe tine sa ne spui de la eco mai ales ca eu nu am fost inca si as vrea sa stiu daca se vede ceva la 6 sapt la eco normal.
Happiness_4_us spune:
Salutare tuturor.
Indraznesc sa ma alatur si eu voua, desi abia acum 3 ore am aflat ca sunt
. Sper din inima ca totul sa fie ok. Voi merge la medic luna viitoare ptr ca vreau sa mai treaca timpul.
NanaMotoc: UM 11.12.06, DNP 17.09.07
Data nasterii 26 octombrie 1977.
Pupici.

Nana, aspiranta la titlul de mamica!
Mami si tati te asteapta,
!Nunta noastra de vis!
Daca incepi sa te sacrifici pentru cei pe care-i iubesti, vei sfarsi prin a-i uri pe cei pentru care te-ai sacrificat!
blueeyes2003 spune:
Nana
bine ai venit! Sa ai o sarcina usoara si un bebe sanatos!Super ca suntem colegute! 

Mirela
5+Our little Miracle!
Happiness_4_us spune:
Mirelushule, doar ti-am promis ca nu iti dau drumul la manutza si ca merg dupa tine. Uite ca DD a infaptuit minunea. ![]()
Astept sa mai treaca ceva timp ca sa merg la medic. Astazi as face 4 saptamani si cred eu ca e prea devreme. Sper ca totul sa fie ok si sa decurga bine
Tu cum te simti? Ce simptome ai?
Nana, aspiranta la titlul de mamica!
Mami si tati te asteapta,
!Nunta noastra de vis!
Daca incepi sa te sacrifici pentru cei pe care-i iubesti, vei sfarsi prin a-i uri pe cei pentru care te-ai sacrificat!
sim_stoian spune:
Myral, am mai rezolvat partial cu constipatia. Am mai mancat kiwi pe stomacul gol si niste iaurt.
Sim
Asa creste bebe
blueeyes2003 spune:
Nana
ma bucur ca te-ai tinut de promisiune!
Eu in afara de usoare ameteli si un somn continuu
altceva nu am.Greturi nu am deocamdata.
Mirela
5+Our little Miracle!