Mamici de septembrie-octombrie 2007

Raspunsuri - Pagina 27

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Lia_B spune:

Felicitari tuturor gravidutelor, si sarcina usoara!

Vreau si eu in familia gravidutelor de septembrie-ocrombrie!
UM 28.11.2006 DPN 04.09.2007
Lia, 5+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns laviniaN spune:

FELICITARI LIA!

Sa-ti ajute DD sa fie totul bine si sa ai un BB sanatos si mancacios!

SI UITE ASA SE MARESTE FAMILIA NOASTRA!

lavinia6+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns blueeyes2003 spune:

Lia bine ai venit! Felicitari!!! Sa ai o sarcina usoara si un bebe sanatos!

Mirela5+
Our little Miracle!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lia_B spune:

Multumesc Lavinia!
Multumesc Mirela!
Numai bine si sarcina usoara va urez deasemenea!

Lia, 5+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Happiness_4_us spune:

Pupici multi si speciali ptr draga mea Nushulica. Iti multumesc ca ai fost si esti alaturi de mine!
Ankule, stai cuminte ca vii curand la noi. Noi iti pastram loc. Te pupacesc.
Diwana, Lia, bine ati venit si sarcina usoara!
Irina sa iti treaca greata. Si pe mine acum 4 zile m-a pocnit o durere de cap, doamne am crezut ca imi explodeaza, si ma gandeam ca am fost deocheata. Pana nu am vomitat nu m-am linistit si am adomit cu cartofi cruzi pusi pe frunte. A fost cumplit. Sper sa fi fost prima si ultima data atunci.
Andreea, exact la asta ma gandeam si eu ieri, ca citisem undeva de chestia cu userul si mi s-a parut super, si nu intelegeam de ce noi nu avem. Deci eu sunt pentru.
Myral.

Nana, 4+

Nunta noastra de vis!
Daca incepi sa te sacrifici pentru cei pe care-i iubesti, vei sfarsi prin a-i uri pe cei pentru care te-ai sacrificat!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sim_stoian spune:

Bun venit noilor gravidute! Sa dea DD sa aveti sarcini usoare si la termen.
Fetelor, am fost aseara la doctor si mi-a facut eco sa vedem daca e bine asezat bebe. Aveam niste emotii inainte sa intram. Dar m-am linistit, totul e bine. Mi-a dat poza pe care a scris Ileana Cosanzeana (conform presimtirilor mele). Imi vine sa plang de fericire. Sper sa fie totul bine pana la capat.

Sim
Asa creste bebe
Poze bebe

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns devylla spune:

Buna gravidute

Ma alatur si eu voua.Stiu de sarcina de cateva zile,am asteptat sa merg la doctor.
Bebelulare 4 saptamani si 4 zile,nu l-am putut vedea la eco,e prea mic.
M-a chemat peste o luna,in jur de 6 febroarie.
Sa va dau si datele mele: UM8.12.06 si DPN15.09.07.Data nasteii 10.09.1984
Simptome nu am decat balonare si sani durerosi.
Voi luati vitamine sau altele?
Eu am vazut aici,recomandat de o firma,urm reteta:multivitamine cu minerale+fier+acid folic.
Eu deja beau acid folic si untura de peste capsule(asta pentru amandoi sa ne desteptam)
Va pup

Sabina Y.

japonia prin ochii unui amator

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns teodoran spune:

Eu nu stiu ce sa zic, in afara de o stare usoara de oboseala, nu am nici un fenomen, nimic. Nici greturi nici o stare nasoala. Eu sper sa fie totul in regula si poate inca e prea devreme.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mandarinutza spune:

dragele mele gravidutze va doresc sa fiti sanatoase si sa aveti sarcini usoare si sa va bucurati de fiecare zi de sarcina.

Sper sa ma incadrez si eu in clubul vostru, UM 30.11.2006 dar ciclu neregulat. testele de sarcina au iesit imediat pozitiv si ieri am fost la prima eco. sunt putin ingrijorata la eco s-a vazut deocamdata doar sacul embrionar de 12 mm, nu s-a vazut inca si embrionul fiind probabil prea mict inca. Trebuie sa mai fac saptamana viitoare inca o eco vaginala sa vedem daca apare si embrionul, sper din tot sufletul sa fie in regula.

Eu a mai pierdut o sarcina in aprilie la 16 saptamani-oprita in evolutie si de aceea doctorita mea mi-a dat utogestan 4 pe zi. Nici nu pot sa va descriu ce inseamna aceasta noua sarcina pentru mine dupa durearea cauzata de pierderea primei sacrini.

Ce stiti? s-a mai intamplat la prima eco vaginala sa se vada doar sacul embrionar? Subt ingijorata.

Mandarinutza 5 saptamani

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Happiness_4_us spune:

Eu simptome, balonare cateodata, sani durerosi, gust metalic in gura si usoara greatza.
Eu iau Pregnacare, este un complex de 16 vitamine si minerale + oligoelemente + acid folic. Iar acid folic am luat si inainte, cred ca vreo 4 luni.
Acum mi-am luat de acasa doar acid folic, ca nu credeam eu ca raman asa curand si uite ca n-a fost asa.

Nana, 4+

Nunta noastra de vis!
Daca incepi sa te sacrifici pentru cei pe care-i iubesti, vei sfarsi prin a-i uri pe cei pentru care te-ai sacrificat!

Mergi la inceput