Mamici de noiembrie - decembrie 2006 (69)
Raspunsuri - Pagina 22
Donia spune:
La Multi Ani 2007! 
Dragele mele, va doresc sa aveti parte de tot ce-i mai bun in noul an, sa fiti fericite, sanatoase si familiile voastre tot asa, sa va bucurati de copilasi si de cei dragi din viata voastra!
Pe cand trecem la fulguleti? 
Eu nu strivesc corola de minuni a lumii (L. Blaga)
bamboletta spune:
LA MULTI ANI !!! SI TOT CE E MAI BUN IN 2007
Bamboletta si
Antonia-Gabriela (1 nov 2006)
"poze"
www.dropshots.com/bamboletta" target="_blank">"video bebelina"
"Poze Antonia-Gabriela"
SARBATORI FERICITE !!!! 
Elise spune:
La Multi Ani!
Ne primitzi si pe noi dincolo, la scutecele? 
Bb Lisa, 19 noiembrie 2006. 
Elise
dianocica spune:
LA MULTI ANI mamici bbi si tatici sa avetiun an cat mai bun si sa va bucurati de bbii vostri
diana
fericita de
davidutz 03.12.06
Laura13 spune:
LA MULTI ANI MAMICI, BEBICI SI TATICI! SA VA ADUCA 2007 SANATATE SI MULTA FERICIRE SI BUCURII ALATURI DE CEI DRAGI!!!
Laura
lui
Daniel
Poze Daniel
carla2005 spune:
La multi ani!Odiseea noastra s-a incheiat aelita cum te prezinti...te asteptam se te luam la clubul scutecelor!
Sa ne bucuram in 2007 de copiii nostri si de familiile noastre sa fim sanatosi cu totii!
carla2005
de
Alexandra Maria
Cand viata te stoarce ca pe o lamaie, invata sa faci limonada!
carla2005 spune:
Noi ne-am integrat in europa cu urlete...fetelor ceva remedii pentru colici mai stiti ca sunt dispusa sa incerc orice decat sa mai am o noapte ca noaptea de revelio!
carla2005
de
Alexandra Maria
Cand viata te stoarce ca pe o lamaie, invata sa faci limonada!
dolores spune:
carlaV, eu tot pe la 13 sapt si cateva zile am simtit ca misca.asa ca nu e prea devreme.sunt mai precoce generatia asta![]()
roxanica iti multumesc pt sfat.incerc sa depasesc starea asta gandindu-ma la ce mi-ai zis,insa e destul de dificil,am o gramada de motive sa am aceste stari.te pup
dolores si
David Cristian -22.11.2006-
poze dolores

Miraco
40 FIX FIX FIX