Mamici de noiembrie - decembrie 2006 (69)
Raspunsuri - Pagina 21
luly spune:
Salutare fetelor!
La multi ani si un an nou fericit!Sa aveti bebei sanatosi si mancaciosi care sa va aduca numai bucurii, iar voi mamicilor sa fiti la fel de frumoase si iubite ca pana acum.
Va pup fetelor si sa stiti ca ma gandesc destul de des la voi dar din pacate nu mai reusesc sa ajung la calculator.Am vrut si de Craciun sa va scriu dar nu am mai apucat.
Noi suntem bine cu toate, numai timpul nu-mi ajunge deloc.
Luly
Laura13 spune:
TEUTZ am si eu o intrebare. tu esti constipata si bebe nu?? alaptezi? ca si eu am aceeasi problema dar si bebe e constipat. si m-am gandit ca si de la mine i se trage. oricum.. pt constipatie: supozitor (de preferinta sa iti pui cate unul pe zi la aceeasi ora - se formeaza un reflex),cate o lingurita de miere pe stomacul gol in fiecare zi, activia, lactuloza si daca nu si nu - ceai de crusin. nu stiu in schimb cum e cu trecutul la bebita. eu le-am folosit pe toate si tot degeaba si la mine si la el. doar cu ceaiul de crusin am avut eu ceva rezultate dar bebe nu.
pupici!
Laura
lui
Daniel
Poze Daniel
miki04 spune:
Buna seara mamici si burtici,
Astazi se fac 2 sapt de cand am nascut si am voie in sfarsit sa stau si eu pe scaun (in fund). Am intrat sa va urez LA MULTI ANI! UN AN NOU FERICIT ALATURI DE BEBEI SI FAMILIILE VOASTRE!
Baietelul meu este foarte cuminte ne speriem noi ede cat de cuminte este azi noapte a dormit de la 9 seara la 6 dimineata cand l-am trezit eu.
Va pup si mai vb .
Mihaela
39 fix
Mamica de Adita
Dia1609 spune:
quote:
Originally posted by asiza
Mamicilor cu experienta, am si eu 2 intrebari:
1. De la ce varsta i-ati dat suzeta?
2. De la ce varsta i-ati dat ceva, orice, impotriva colicilor?
Va urezi si eu un An Nou plin de fericire, bucurii si realizari alaturi de cei dragi!!!!
Pupici ca plange bb....
Oanacu
Denis Cristian
1. eu i-am dat suzeta pe la 10 zile, ca atunci au apucat-o colicii si se impunea sa-i mai abatem atentia cu ceva
2. tot de atunci i-am dat ceai impotriva colicilor si bonnisan ... ii dadeam mai repede daca o apucau colicii mai repede
nu cred ca exista o varsta de la care ai voie sa-i dai ceva impotriva colicilor, numai sa te uiti pe produs, ca am vazut ca unele se dau doar de la 1 luna

Dia
de
Oanapoze Oana
asiza spune:
Dia, multumim de raspuns...cu Bonisan mi-am zis sa incerc si eu...nu stam foarte rau la capitolul colici, in sensul ca nu plange, dar se cam strmba si-si freaca piciorusele...si mi-e asa mila de el...Pupici...
Oana
cu
Denis Cristian
ank999 spune:
toate fetele si bebicii.
Va doresc din suflet LA MULTI ANI, MULTA SANATATE SI FERICIRE ALATURI DE CEI DRAGI, NUMAI IMPLINIRI SI UN AN PLIN DE REUSITE!
vA IUBESC MULT!
Anca cu
Erica Elena Nicoleta (06.12.2006)
desiree spune:
LA MULTI ANI DRAGI MAMICUTZE !!!
MULTA SANATATE SI NOROC !!!
DESIREE
"Intr-o lume a minciunii universale, a spune adevarul este un act revolutionar"(George Orwell)
alexandra_25 spune:
LA MULTI ANI 2007......LA MULTI ANI MAMICI CU TATICI SI BEBICI...!
alexandra
de
Mark Andrei
poze cu Mark
poze