Mamici de noiembrie - decembrie 2006 (69)
Raspunsuri - Pagina 20
aelita spune:
MONIQUE,Andrei e un scump !
sunt bine iar,ziua sunt buna de sapa !
m-a luat iar pe la 4 dimineata,dar am dormit la loc pana la 12.
carlav sirena lui Vasile Roaita !

moaaaama,asa le zic de acum incolo daca ii vad tavalindu.se prin magazine si urland.
mi se pare ca pe la 13 am simtit si eu fluturari,dar nu credeam.deja am inceput sa uit..nu pot sa cred.sa iti notezi totul pe un caietel!!
miscarile mari,care deja se simteau si din exterior,daca puneai mana,au fost la 17-18 sapt.iar la 21 nu mai era nevoie sa pui mana ca se vedea.
Mirona
nu stiu cat mai vrea fii-mea sa mai stea..
hahaaaa ia uitati la bamboletta ce urare ne face!!!!
"Primiti cu uratul?
Aho, aho, forumiste forumisti
Utilizatori logati,
Stati putin si nu postati,
La cafenea v-adunati
Si mesaju-mi lecturati!
Netu-i full, serverul mare,
Semne bune anul are,
Materiale de postati,
Cu totii vom fi mai bogati!
Ia logati-va cu toti, logon, mai! Hai, Hai!
La anu si la multi ani !!!!!
"
danutz merci pt incurajari ! eu,daca stiu ca bebe e bine acolo,stau si inca o luna! numai el sa fie bine,pt ca pe mine numa deranjeaza burta !
kokorina ,ma bucur ca m-ai trezit din somn!
fac revelionul in casa,am musafiri.asa ca o sa mai intru pe aici.
UN AN NOU FERICIT !!!
pt toate mamicile !!
40 FIX FIX FIX
aka spune:
Monica, George si bebe Maria Cristina va ureaza un an mai bun decat toate celelalte la un loc, multa sanatate, fericire si tot ce va doriti sa se implineasca.
LA MULTI ANI
Va pupam pe toate
Monica
de
Maria Cristina
panaa spune:
Am tot citit din urma........cu fiecare rand citit, cu fiecare mesaj postat, cu fiecare album vizionat am ajuns la un adevar: VA IUBESC PE TOATE!!!!!!! Deabea astept sa ne unim la Clubul Scutecelor-Fulgisori de nov-dec 2006!!!!!
AELITA NASTERE USOARA SI UN BEBE SANATOS, FRUMOS!!!!!
SA NE "VEDEM" CU BINE IN NOUL AN SI SA VA ADUCA SANATATE, BUCURII, SATISFACTII, INDEPLINIREA TUTUROR DORINTELOR.........!!!!!!!
Mirela
Ana Mihaela
poze ana mihaela
saryta spune:
LA MULTI ANI!
va doresc un an plin de bucurii, multa sanatate si sa ne bucuram de bb nostri.
sa ne auzim cu bine si la anul.
multi 

.
Mariana -
de
ANTONIA
Mamicuta de 3
-ANDRA, SARA si ANTONIA
panaa spune:
DANDUSA:
Mi-a trecut ieri CM , asa ca mi-a facut molifta la exact 40 de zile....
ANK: Cum ti s-a parut dr.Roxana Florescu? Este asa cum ti-am zis sau ba? 
Mirela
Ana Mihaela
poze ana mihaela
mihaela-p spune:
"La multi ani !" ,sanatate, liniste si sa va bucurati de bebei ,ca trece timpul asa repede ,cresc asa repede si ne trezim ca s-au facut mari...
un An Nou cat mai bun !
aka spune:
Carla pe mine doctorita nu m-a controlat pe masa decat in saptamana 38 si vroia sa vada starea colului. Urmatoarea data a fost in saptamana 40 si aveam dilatatie 2-3. si bineinteles la nastere
. In rest ne-am limitat la ecografie. Bineinteles ca eu am fost incantata. Doctorita se numeste Indiana Pelin si nasterile le face la Giulesti.
Madaluta eu iau Maltofer si Calciu cu Magneziu. Dupa ce am nascut am ramas cu o anemie destul de severa. Oricum acum e mult mai bine decat in primele zile cand abia puteam sa ma ridic din pat.
Dragele mele sunt chiauna si eu si George. Cristina nu doarme decat jumatate de noapte, ca cealalta jumatate plange din cauza colicilor. Nu mai stiu ce sa-i fac. Mi-e o mila de ea. Am incercat sa-i dau Gripe Water si are efect vreo 2 ore. In rest aproape numai in brate. Si colac peste pupaza azi a si vomitat, de m-am si speriat. Dormea si dintr-o data a aruncat lapticul afara. Si de atunci doarme. O astept sa se trezeasca sa papam.
poze Maria Cristina
Monica
de
Maria Cristina
Laura13 spune:
salutari fetelor!!
intru sa va pup pe toate, sa va spun ca imi pare tare bine ca anul acesta ne-a adunat pe toate la un loc!! sa ii multumim lui D-zeu pentru anul ce a trecut, cu bune si rele si cu cea mai mare bucurie din viata noastra!!
va urez LA MULTI ANI, MULTA SANATATE TUTUROR, FERICIRE SI TOT CE VA DORITI!!!
Laura
lui
Daniel
Poze Daniel
Teutz spune:
La multi ani, forumistele mele dragi! Noul an sa va aduca, voua si familiilor voastre, multa sanatate, bucurii, vesti bune, dragoste si liniste sufleteasca! Sa ne "vedem" cu bine la anul! Teodora, Alexia Iarina si Cezar
Teutz
de
Alexia Iarina
Teutz spune:
Intrebare pentru mamici: daca sunt constipata, ce pot sa iau, ca sa nu treaca in lapte si sa o afecteze pe fetita? Am incercat supozitoare cu glicerina, dar fara prea mare succes. Multumesc!
Teutz
de
Alexia Iarina