Mamici de noiembrie - decembrie 2006 (69)
Raspunsuri - Pagina 19
danita spune:
fetele mele : LA MULTI ANI ! va doresc un an nou fericit cu bb-i sanatosi!!!
pupici
D
BeBelusca
ruxandra_sb spune:
Vine, vine noul an..
Fie ca pentru noi toate Noul An sa vina cu multe bucurii, liniste si sanatate; sa fie un an in care sa ne vedem odoarele crescand frumos.
2006, bun venit 2007!
La multi ani !
Are mama doi flacai.. Matei (4) si
Grigore
bamboletta spune:
Au inceput sa vina uratorii 
Primiti cu uratul? ![]()
Aho, aho, forumiste forumisti
Utilizatori logati,
Stati putin si nu postati,
La cafenea v-adunati
Si mesaju-mi lecturati!
Netu-i full, serverul mare,
Semne bune anul are,
Materiale de postati,
Cu totii vom fi mai bogati!
Ia logati-va cu toti, logon, mai! Hai, Hai!
La anu si la multi ani !!!!!
Bamboletta si
Antonia-Gabriela (1 nov 2006)
"poze"
www.dropshots.com/bamboletta" target="_blank">"video bebelina"
"Poze Antonia-Gabriela"
SARBATORI FERICITE !!!! 
bamboletta spune:
Antonia a inceput sa suga degetul mare
si suzeta nu o vrea
oare mai am sanse sa vrea suzeta inloc de deget? 
Bamboletta si
Antonia-Gabriela (1 nov 2006)
"poze"
www.dropshots.com/bamboletta" target="_blank">"video bebelina"
"Poze Antonia-Gabriela"
SARBATORI FERICITE !!!! 
asiza spune:
quote:
Originally posted by madaluta
Am uitat sa va intreb daca vreuna dintre voi mai ia materna sau elevit. Eu stiu k astea sunt "prenatale" ,dar dr mea de familie sustine sus si tare k trebuie sa continui si in perioada alaptatului...Nu stiu ce sa fac, pt k nu vreau sa le iau...Voi ce ziceti?
Madalina +Darius Cristian
poze,
Eu iau Elevit, pentru ca ma simt foarte slabita si, in plus, prind foarte bine....Nu sunt doar "prenatale"...se iau si pe toata perioada alaptatului. Doctorita ta are dreptate...
Aaaaaa...si mai vroiam sa va spun ceva, fetelor, in legatura cu Vigantolul: NU expira dupa o luna de la deschiderea cutiei, asa cum se spunea pe aici...Am intrebat si medicul si mi-a confirmat, plus ca pe prospect nu scrie asa ceva si, in cazul in care ar fi expirat, ar fi scris SIGUR pe prospect! Scrie doar temperaturile de pastrare care trebuie respectate! O sticluta tine 3/4 luni...
Va pup, ma duc sa mai citesc ceva din urma...

Am mai pus ceva poze cu comoara noastra mica...
Oana
cu
Denis Cristian
danutz spune:
Carlav, eu cred ca totusi e normal ca in sarcina, mai ales din luna a 7-a, sa te urce pe masa macar o data pe luna. Totusi, ceea ce spui tu e cam exagerat. Eu tin minte ca pana in luna a 7-a ma urca o data pe luna, iar din luna a 7-a de doua ori, in luna a 9-a cam in fiecare sapt. Dar eu am avut ceva probleme in sarcina si plus ca bebe a stat pana in sapt.42...In tot cazul sa-i dea DD sanatate doctorului, un profesionist adevarat, pe care-l recomand cu inima deschisa. Este arab, se numeste Hamid Ayatollahi, consulta la Medicover Grozovici si la Filantropia. Despre nasterea in apa, eu stiu ca din august nu se mai practica in Romania...a vrut o prietena sa nasca in Victoria si i s-a zis ca nu mai au autorizatie.
Aelita, rabdare draga mea...Si in Romania bebe e considerat postmatur abia dupa 10 zile de la termen. Si ti se induce travaliul oricum, daca treci de cele 10 zile. Cea mai groaznica e asteptarea, dar gandeste-te ca bebe e ok, el castiga in greutate, inmagazineaza fier si anticorpi de la tine. Rares al meu e perfect sanatos, singurul 'defect' a fost pielicica, care era incretita si care i s-a cojit oricum in cateva zile de la nastere. Acum e rozaliu si grasunel, dragul de el...Pe mine m-a intrebat dr.daca am in familie cazuri de nasteri dupa termen, si intr-adevar, fratele meu s-a nascut la 7 zile peste termen...acum e ditamai zdrahonul, are 1.95m si 100kg si a fost sanatos tun (mult mai sanatos ca mine) toata copilaria.
Si mie mi-a recomandat dr. sa iau tardyferon si elevit pe toata perioada alaptarii, fiindca mancarea normala nu contine nici suficient fier si nici vitaminele necesare pt bebe...
Va pup pe toate, sa va dea DD un an mai bun, sanatate multa voua, bebicilor si familiilor si fericire cat cuprinde!!! La multi ani!
Danutz, +
Rares
miraco spune:
Pup si eu toate mamicile si toti bebeii.Noi am intrat cam greu in program,de oboseala si stres pierdusem lapticul dar dupa o noapte si o zi de formula l-am intors cu galactocil,ceai pt stimularea lactatiei fares si esenta de marar,iar bebelusa mea papa acum doar san.Sper sa am cat mai mult sa-i dau.Seara mai dam si putin ceiut baby drink.Am si eu o intrebare pt mamicile cu experienta,care alapteaza exclusiv la san...dar tineti cont ca noi abia avem 3 saptamani...:eu la recomandarea dr.ii dau mai intai un san cam 30 min,pana il goleste bine,apoi o trec la celalat si mai papa putin...dar nu-l goleste.Voi dupa fiecare supt mulgeti ambii sani sau numai cel din care a supt (asa ca sa fie gol,golut).Am inteles ca trebuie sa ne mulgem pana se instaleaza secretia lactata...dar pana cand?si cum?Ca as vrea sa tin si eu lapticul cat mai mult...Ce sa va zic noi ca e moarta dupa tzitzi..Ar molfai intr-una...era nebunia de pe lume cand o luam de la tzatza,ca ma sugea si 1 ora si mai bine.Mi-a zis pediatra sa n-o mai las mai mult de 30 de min,40 max.A fost cam greu vreo 3 zile cu chiraieli,dar acum are si ea programel...Ei bineinteles ca-n disperare de cauza i-am dat suzi asa ca s-o linistesc.Abia de 2 zile ne-am intrat si noi in normal si in program cat de cat.
V-am citit cu interes si am gasit si raspunsuri la unele incertitudini...va multumesc si celor care mi-ati raspuns cu buricutul.
Acum se pare ca avem ceva bubite pe noi,pe ceafa ,pe gatut si de azi dam cu o crema preparata in farmacie...Sper sa fie bine.
Am pus si noi in sfarsit poze in album...de la spital(v-am povestit ca dr. imi spunea impinge acum...eu impingeam si eram cu aparatul in mana sa-i fac poza imediat?las ca va povestesc eu ce nastere suuuper am avut,deci curaj celor care urmeaza...) si din primele zile de acasa.Dar trebuie sa facem altele noi ca parca se schimba de la o zi la alta.
Tati nostru e putin suparat ca i-a murit bunicul si azi este la inmormantare...
Alessia,mami si tati va pupam si va dorim un an la fel de bun ca acesta,caci sigur pt noi ce poate fi mai frumos decat venirea puiutilor pe lume,sa va bucurati de ei alaturi de iubitii vostri!LA MULTI ANI!
DE MAINE OARE UNDE VA GASESC???
Miraco
cu
Alessia Elena
asiza spune:
Mamicilor cu experienta, am si eu 2 intrebari:
1. De la ce varsta i-ati dat suzeta?
2. De la ce varsta i-ati dat ceva, orice, impotriva colicilor?
Va urezi si eu un An Nou plin de fericire, bucurii si realizari alaturi de cei dragi!!!!
Pupici ca plange bb....
Oana
cu
Denis Cristian
ingeras26a spune:
Asiza, 1. eu i-am dat suzeta din ziua a 2-a si bine am facut. Am vb si cu pediatra si cu dentista si mi-au spus ca nu strica dentitia, nu are nimic. Daca o accepta, este excelent, ca ii mai potolesti cand si daca plang. A mea deja isi tine suzeta singur, cu o manutza, sau cu amandoua. Este dementiala. Eu i-am luat unele de la Chicco, de 0+, exclusiv din silicon, nu au plastic deloc, nici partea care sta pe guritza. Sunt tare multumita de ele.I-am luat initial 1 din silicon si 2 normale, pe cele normale nu le vrea, si i-am mai luat dupa aceea inca 2 de silicon. Ideea este ca trebuie sterilizate o data pe zi, max o data la 2 zile, asa mi-a spus pediatra.
2. am inceput sa-i dau Bonnisan de la 7 zile, cate 5 picaturi, de 3 ori pe zi, inainte de masa. In plus, ii mai dau din cand in cand ceai Baby Drink, cu seringa, sa nu se invete cu bibe si beau eu ceai de chimen si anason, cate o cana zilnic.
La Multi Ani! Sa aveti un An Nou minunat, plin de sanatate, fericire, bucurii si impliniri pe toate planurile!!!
Pupicei, Ingeras
de
Maya Maria (16.12.2006)
asiza spune:
quote:
Originally posted by ingeras26a
Asiza, 1. eu i-am dat suzeta din ziua a 2-a si bine am facut. Am vb si cu pediatra si cu dentista si mi-au spus ca nu strica dentitia, nu are nimic. Daca o accepta, este excelent, ca ii mai potolesti cand si daca plang. A mea deja isi tine suzeta singur, cu o manutza, sau cu amandoua. Este dementiala. Eu i-am luat unele de la Chicco, de 0+, exclusiv din silicon, nu au plastic deloc, nici partea care sta pe guritza. Sunt tare multumita de ele.I-am luat initial 1 din silicon si 2 normale, pe cele normale nu le vrea, si i-am mai luat dupa aceea inca 2 de silicon. Ideea este ca trebuie sterilizate o data pe zi, max o data la 2 zile, asa mi-a spus pediatra.
2. am inceput sa-i dau Bonnisan de la 7 zile, cate 5 picaturi, de 3 ori pe zi, inainte de masa. In plus, ii mai dau din cand in cand ceai Baby Drink, cu seringa, sa nu se invete cu bibe si beau eu ceai de chimen si anason, cate o cana zilnic.
La Multi Ani! Sa aveti un An Nou minunat, plin de sanatate, fericire, bucurii si impliniri pe toate planurile!!!
Pupicei, Ingerasde
Maya Maria (16.12.2006)
Ingerasa, multumesc de raspuns...
...Oana
cu
Denis Cristian
Darius Cristian