Mamici de noiembrie - decembrie 2006 (69)
Raspunsuri - Pagina 18
m_monique spune:
intr-un final am reusit si eu sa pun poze. la semantura mea se gaseste albumul lui andrei.
sper ca in seara asta sa-i mai facem niste poze, ca doar a prins Revelionul Integrarii.
Andrei (16.12.2006)
poze
m_monique spune:
aelita cum mai esti? daca nu mai apuc sa intru, ca trebuie sa se trezeasca dl galagie si ma cheama la raport, iti doresc o nastere usoara.
Andrei (16.12.2006)
poze
roxanica2006 spune:
Ruxandra, cine stie? Poate Grigore chiar a supt 80 ml, se zice ca ei scot mult mai mult decat poti stoarce cu pompa, si cum il tot pui la san stimuleaza micutzul tau. desi te inteleg, pe de alta parte, si eu as fi neincrezatoare, la ce putin laptic, am mira-m-as sa suga David cantitati din astea... industriale. dar sa stii ca si eu il tot pun pe David la san si vad eu ca ii vine ceva, nu mult, dar ma consolez si eu, tot ii spun micutzului meu cand suge doua picaturi de laptic de mami: Uite, David, ai mai scapat de o raceala!"
Dianocica, multumesc de aprecierile pentru David, si dmic al tau, cum ii spui tu, e un copilas adorabil, de altfel toate fetele de la odiseea noastra au adus pe lume niste minuni.
Aelita, nastere usoara si o printesa frumoasa, dar mai ales sanatoasa! Doamne ajuta!
KOKORINA
!!!
FETELOR DRAGELOR, NOI TREI: MAMI, TATI SI DAVID , VA URAM DIN SUFLET LA MULTI ANI , MULTA SANATATE SI NUMAI IMPLINIRI IN ANUL CE VINE!!
Acum la final de an, in momentul bilantului, cred ca toate suntem nespus de fericite si multumite de ceea ce am realizat in acest minunat an. Iubesc 2006, mi-a adus cel mai de pret dar, nu am avut niciodata un an mai bun, si voi mai avea unul la fel de pretios cand va veni pe lume si fetitza noastra. Asta, bininteles, mai incolo putintel![]()
Va tzuc pe toate de la SM!!!
poze David Mihai
ROXANA
si
DAVID MIHAI
CarlaV spune:
Aelita, si noi o sa stam cu ochii pe TV sa te vedem.
Iti dai seama ca faza cu plozii a fost invatatura de minte. Acum sotul chiar nu mai tolereaza nimic. Eram in supermarket si o femeie avea in cos propriul baietel de vreo 3-4 ani care tipa pe toate tonurile posibile ceva numai de el stiut. Timp de 5 minute pe ceas maica-sa nu s-a miscat de la raft, preocupata sa studieze produsele, insa copilul se auzea in juma' de magazin. Atunci sotul meu n-a mai rabdat si i-a zis "cucoana, i-ati boracul de aici sau ti-l bat eu!"
A facut aia o fatza.. "ce-ai dom'ne cu copilul meu?"... "pai daca tu esti surda noi ce vina avem?"... si femeia a plecat ca n-avea incotro, dar tot nu si-a educat "sirena lui Vasile Roaita". Acelasi lucru l-am vazut la greci cu turistii nemti, care aveau copii care faceau tot ce aveau chef fara sa se uite nimeni urat la ei... Tot ce pot sa sper e ca noi sa stim sa ni-l educam pe al nostru.
Pe mine ma chinuie greturile ingrozitor, toata ziua si uneori si noaptea. Cand ar trebui sa ma mai lase, ca nu mai suport? Si voi la cate saptamani ati simtit bebele miscand, ca mie mi s-a parut ca simt ceva ca o fluturare acum cateva zile, dar in sapt. 13 nu e prea devreme ?
Carla,
13+
deeaA spune:
Hai ca mai am putin timp liber.
felicitari noilor mamici,imi pare rau ca nu am apucat inca sa va citesc,dar recuperam noi incetul cu incetul LA MULTI ANI,UN AN NOU FERICIT ALATURI DE CEI DRAGI SI TOT CE VA DORITI PE NOUL AN SA SE INDEPLINEASCA,la mamici copii sanatosi si la burtici mult curaj ca o sa va tineti si voi cat de curand minunea in brate,si e super minunat!
deeaA
de DAVID IONUT
Dia1609 spune:
fetelor, daca nu mai apuc sa intru azi, va doresc UN AN NOU FERICIT, CEL PUTIN LA FEL DE BUN CA SI ANUL CARE A TRECUT, PLIN DE BUCURII SI IMPLINIRI ALATURI DE MINUNILE PE CERE LE-ATI ADUS PE LUME! LA MULTI ANI!Oana, Dia & tati
Dia
de
Oana
poze Oana
Dia1609 spune:
Aelita, poate nasti de Revelion ... noi iti tinem pumnii sa ai o nastere usoara si un bebe sanatos si frumos! 

Dia
de
Oana
poze Oana
Mirona spune:
buna fetelor,
inca savuram linistea in 3 - asa ca mai usurel cu net-ul - dar va citesc constant.
Va pup pe toate - asa, ca de sfarsit de odisee si ca deschizatoare de odisee pentru mamicile de noiembrie decembrie - DECLAR SUS SI TARE - A FOST FRUMOS!!!
Aelita draga - vrei sa faci tu onorurile pentru trecerea la Clubul scutecelor? Nastere usoara si te asteptam cu drag in al nostru grup minunat - indiferent daca nasti sau nu la noapte.
Am inceput impreuna - continuam asa, nu?
Dragele mele - mami, tati si BB Karina va doresc un an nou fericit si plin de realizari si impliniri alaturi de familia care tocmai ce s-a intregit cu unul (doi) ingerasi mult asteptati.
Va pup pe toate si abia astept sa ne revedem la anu. LA MULTI ANI!
Miro si Karina Ioana 1,2, - filmuletze Karina www.dropshots.com/day.php?userid=121067&cdate=20061127&ctime=132700" target="_blank">1,www.dropshots.com/day.php?userid=121067&cdate=20061201&ctime=005102" target="_blank">2,www.dropshots.com/day.php?userid=121067&cdate=20061204&ctime=132558" target="_blank">3,
am o nepotica talentata, o burtica in amintire, si o BB-lina zbenguita
alexandra_25 spune:
Buna fetele mele dragi...am intrat si eu sa va uram eu..mami...Marius si Mark....UN AN NOU FERICIT....cu multe impliniri....sa fie un an mai bun....sa fiti fericite si noul an sa fie mai bun......!
Va iubesc pe toate.....!
alexandra
de
Mark Andrei
poze cu Mark
poze
doradora spune:
stiu ca e greu ca dupa asa o implinire in vietile noastre sa mai urezi cuiva un an nou bun, asa ca noi va dorim sa fiti la fel de fericite alaturi de bebicii vostri si anul care vine sa va aduca la fel de multe bucurii !
chris +
alexandra
bebe alexandra