Mamici de noiembrie - decembrie 2006 (69)
Raspunsuri - Pagina 17
doradora spune:
quote:
Originally posted by madaluta
Am uitat sa va intreb daca vreuna dintre voi mai ia materna sau elevit. Eu stiu k astea sunt "prenatale" ,dar dr mea de familie sustine sus si tare k trebuie sa continui si in perioada alaptatului...Nu stiu ce sa fac, pt k nu vreau sa le iau...Voi ce ziceti?
Madalina +Darius Cristian
poze,
eu-elevit, pt ca sunt pt sarcina si alaptare. ideea e ca organismului ii trebuie in continuare muuuulte vitamine, pe care sincer nu prea stiu de unde sa le mai iau la ora asta cu alaptatul, cata vreme am incercat si fructe si legume proaspete si nu merg nici de frica. au mai ramas supele, compotul si friptura, dar incep sa le urasc pe fiecare in parte si pe toate impreuna!
chris +
alexandrabebe alexandra
kokorina spune:
LAURA,pozele mele sant in yahoo.....m-ai sarit.....asa-s de mica?Doamne,unde n-as da sa fiu mica,da-s mare cat o balena....in fine,cica sa nu mai zic nimic de rau de mine,ca vine AELITA si ma bate....ce mai face dragutul de daniel?e mai bine la burtica?
DOLORES,multumesc mult!uite pupici de la cei mici....ba nu de la cei FOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOARTE MICI!
si de la mine,la fel
.....si il pupam si pe davidutu,manca-lar mama de voinic!
am citit ce ati scris referitor la ceea ce v-am povestit despre vizita pe care am avut-o......da' parca nu am vazut ca vreuna ar fi de acord cu cunostinta asta a mea....inseamna ca nu-s nebuna eu si nici exagerata.....de fapt,doamna nu-i zice nimic copchilului,in primul rand e frica sa nu-l piarda pe turcul ei si cica mai e o chestie in familiile astae de turci(ca m-am interesat intre timp sa vad care e smecheria).....baietii au voie sa faca ce vor ei,iar mai apoi ca barbati,la fel.....de aia ies turcoaicele din cate un supermarket cu 5 milioane de sacose in maini,tinand si intre dinti o sacosa,iar turcul in fata cu mataniile in mana,aratandu-i proastei unde e parcata masina,sa-si goleasca mainile.....bai,mi-e rau!..........aia e cu turculetzul turbulent....lui mami ii e frica sa nu-l piarda pe domnul,,,,care-i urat ca foamea....
maine mergem pe seara,pe la ora 19 la niste prieteni sa facem revelionul si cred ca pe la 1 ne intoarcem acasa....aici nu tine nimic mai mult decat pana la ora 1.....ce mi-e dor de sarbatorile de acasa.....imi vine un miros de sarmale pe la nas.....care din voi le gateste acuma?...mmmmmmmmmmmmmmmmmm...ce bine miroase....nu fac glume,chiar miroase a sarmale....sa mancati si pt mine,macar una.....
deci la mine cand e ora 23 in romania e ora 0,adica la 23 si o secunda la mine,in romania deja e noul an....ei,atunci eu am sa ma gandesc la toate(o sa simtiti asta),si am sa inchin un pahar in cinstea noastra si in cinstea bebeilor nostri.....va urez de pe acum,MULTA SANATATE VOUA;FAMILIILOR VOASTRE SI BEBEILOR VOSTRII,SA FITI MAI FERICITE SI MAI IUBITE DECAT IN ANUL VECHI,IMPLINIRI MULTE;LINISTE SUFLETEASCA;INTELEGERE SI MAI MULTA INTELEPCIUNE!LA MULTI ANI SI SARBATORI FERICITE! Pascal,Sophia,Andreas si Corina
sa ne "vedem" cu bine la anul!
pascal si Sophia
www.youtube.com/watch?v=Zy3Izem5efM" target="_blank">http://www.youtube.com/watch?v=Zy3Izem5efM
aelita spune:
roxanica,cred ca vine in 2007 din cate vad.ca azi nimic nimic,nici dureri.
am colindat prin magazine de bezm,etica si nimic.
aka, ce frumoasa Maria Cristina !
danutz povesteste-mi tot cum e sa stai pana in sapt 42!! cum iese bebe,daca e afectat ,daca e bine.
ank999 nu merg pozele.ai copiat adresa bine,de la poze,cand ai pus-o aici?
Florentina iti citesc cu sufletul la gura povestea nasterii !
vai,mititelul,cat s-a chinuit si el sa iasa,de s-a ales cu clavicula fisurata!
ma bucur ca Maya il iubeste!
cristina ti se simte lipsa pe aici,dar stiu ca vei veni atunci cand vei avea timp.
acum intrebi tu de mine,cuma steptam eu cu sufletul la guras sa ansti tu,de ce nu mai nasti...
ajunsei si eu la 40...
o sa ma gandesc si eu la tine,cand o sa beau o gura de sampanie!
carla se zice ca va fi copil norocos daca s-a murdarit de kk.
vaaai,saracul tati,asraca bebe,se accidentara! lasa,creste mare unde a lovit tati,nu te speria.
o sa va ramana ca o amintire haioasa.
dianav,bine ai venit ! lasa-ne ce date doresti ,data nasterii fetitei,ora nasterii,numele fetitei,centimetri,greutatea la nastere,felul nasterii(natural,cezariana),Apgar,si cate saptamani aveai.
ca sa te trecem pe lista.
carlav
ce povestesti tu parca e din "singur acasa".eu ii luam de shulfa ! si daca eu nu,barbatu-meu,pana la pereti,sa nu cumva sa vada o dunga pe ei,el le zice de la obraz,nu sta la discutii.stii cum stau copiii zmirna cand le zice al meu ceva? nici nu clipesc.al meu nu sta sa astepte sa le zica maica-sa,nici nu o roaga frumos,trece direct la subiect cu puradeii.si cand ii vede in prima secunda ca se uita spre maica-sa,al meu le zice: nu te uita,ca o bat si pe ma-ta! inlemnesc,ma-sa (ca am si eu din asteaaaaaa multe ) lasa un pic botul,dar le trece si ramane si casa mea cat de cat.ca luna nu poate ramane dupa uragan,ca mai fac ei cand nu esti atent.
sa nu mai rezisti la asa ceva,ai auzit??? le spui de la obraz,ca te costa mai mult casa ta decat prietenia lor !
da,la mine,cu doctorii,asa fac toti,probabil directivele,nu e ca e al meu asa,ca am fost la vreo 4 pana acum,ca se mai schimba.
eu am inteles de la moasa ca nu e bine sa umble pe acolo,si ca nu prea se fac controale .
madaluta cum sa nu vin cu voi la "fulgisori" ? dupa ce am investiti atat in voi?
v-am sedus si va abandonez acu' in prag de iarna?
eu vin si nenasacuta dupa voi.deschideti cand vreti.
laura nu nasc,am colindat toata ziua prin magazine.
am zis ca vreau sa probez treaba cu izmenele,sa vad daca le ud pe-afara.si nici o treaba!
kokorino vezi ca te-am auzit cu treaba cu balena!1 nu era vorba despre tine,nuu?????
haha ce descriere misto cu turcoaica cu sacosele si turcul cu mataniile!
si eu tot la 23 ma voi gandi la voi !! si inca odata la 12 al meu,unu al vostru...bai,m-am incurcat? numai stiu cum era
eu ca si kokorina,ce mai!
eu zic ca mai apar si maine,deh!
de revelion avem musafiri.daca ma apuca cevashileaaaaa ,mergem toti cu mic cu mare sa o nastem pe coana mare !
bai,daca nasc la 12 noaptea ma dau astia la tv ! tineti-va!
pt toate mamicile !!
40 FIX FIX FIX
porumbita80 spune:
VREAU SA VA ZIC UN MARE LA MULTI MULTA SANATATE VOUA SI INTREGII FAMILI SA VA TRAIASCA BEBEII SA VA BUCURATI DE EI SI ANUL NOU SA VA ADUCA MULTE BUCURII , REALIZARI SI IMPLINIRI SUFLETESTI
AHO,AHO COPII SI FRATI STATI PUTIN SI NU MANATI SI CUVANTUL MI-L ASCULTATI
LA MULTI ANI LA MULTI LA MULTI 

MAMICA FERICITA DE BEBE MARIO GABRIEL
www.photos.yahoo.com/stelastratulat/bebe/
lory32 spune:
Forumistele mele dragi,
Nu prea am mai avut timp sa intru pe net, dar am reusit sa va citesc pe toate, m-am distrat teribil , acum Deliuta doarme si mi se inchid si mie ochii de somn, ca toata ziua ne-a stresat, dar am intrat sa va urez sa fiti sanatoase, frumoase si iubite si sa va creasca bebeii sanatosi, frumosi si destepti ( astia deja sunt generatia pro din burtica). Va pup dulce
si sa dea Dumnezeu sa avem un an mai bun ( ca tot intram in UE.... " La Multi Ani!"
Lory, mamicutza de Deliuta
Yagmur spune:
Buna dimineatza!
Am intrat si eu sa va spun La Multi Ani! si multa bafta in 2007.
Multumesc tuturor celor care mi-au tinut pumnii cand am nascut. O sa incerc sa mai intru pe forum, dar avand in vedere ca voi fi in curand singura cu Luca o sa fie destul de greu.
Aelita, poate te vedem la TV.... multa bafta si tie... 

Pupici
Yagmur + bebe Luca 
ama.lia spune:
dragele mele,
La multi ani!
Ma bucur ca vad lista lunga cu bbei frumosi si sanatosi, mamicile ocupate si fericite...
In mod normal azi se termina odiseea noastra, ma apuca dorul de burtica si de timpul liber si de forum...
Va pup pe toate mamicile si bebelusii, va doresc un an nou foarte foarte bun,
Amalia si
Stefania (02.12.2006)
deeaA spune:
Buna mamici si burtici care ati mai ramas!Am sosit si noi acasa de 4 zile si avem putintel timp sa ne laudam si noi cu venirea pe lume a lui bebeDAVID IONUT (era ALEXANDRU,dar ne-am razgandit)la ora 20:50 pe 24 decembrie 3.700 g scor 10, 53 cm .Am fugit ca s-a trezit!
deeaA
de DAVID IONUT
bamboletta spune:
Fie ca spiritul sarbatorilor de iarna sa patrunda in casa si in sufletul tau si al tuturor celor dragi ! Iubirea, bucuria, intelepciunea si generozitatea sa va fie calauza in 2007 ! In speranta unui an mai bun, va trimit o boare de sanatate, un strop de incredere si ceva fericire ! 

LA MULTI ANI!!!!
Laura-si mie imi este greu sa pun marsupiul
cateodata ma ajuta tati cand e acasa,cand sunt singura intai o pun pe Antonia in el apoi ma aplec si imi pun si eu hamurile
cam greu da reusesc
pupici de la noi
Aelita-o sa stau cu ochii pe tv sa te vad 
Dandusa-
Kokorina-multi 

pt.voi,de povestea cu turculetul ce sa mai zic mi s-a ridicat parul

ma duc sa 
Bamboletta si
Antonia-Gabriela (1 nov 2006)
"poze"
www.dropshots.com/bamboletta" target="_blank">"video bebelina"
"Poze Antonia-Gabriela"
SARBATORI FERICITE !!!! 
m_monique spune:
quote:
Originally posted by madaluta
Am uitat sa va intreb daca vreuna dintre voi mai ia materna sau elevit. Eu stiu k astea sunt "prenatale" ,dar dr mea de familie sustine sus si tare k trebuie sa continui si in perioada alaptatului...Nu stiu ce sa fac, pt k nu vreau sa le iau...Voi ce ziceti?
Madalina +Darius Cristian
poze,
mie medicul ginecolog mi-a spus ca pe toata perioada alaptatului sa iau elevit si fier: o zi elevit, o zi fier.
Andrei (16.12.2006)poze

Darius Cristian