Mamici de noiembrie - decembrie 2006 (69)
Raspunsuri - Pagina 16
madaluta spune:
Am uitat sa va intreb daca vreuna dintre voi mai ia materna sau elevit. Eu stiu k astea sunt "prenatale" ,dar dr mea de familie sustine sus si tare k trebuie sa continui si in perioada alaptatului...Nu stiu ce sa fac, pt k nu vreau sa le iau...Voi ce ziceti?
Madalina +
Darius Cristian
poze,
CarlaV spune:
Laura, multumesc mult de tot pentru raspunsul prompt si detaliat.
Eu stiu ca cei de la Active Center in colaborare cu CMU voiau sa faca la Elias in cadrul clinicii private si nastere in apa, din pacate proiectul treneaza de prea mult timp si ma tem ca ajung sa nasc si ei o tot lungesc.
Daca mai aflati ceva despre asta, eu sunt pe aici.
De asemenea, nu ma uitati va rog cu un doctor care sa nu ma dezbrace de fiecare data.
Carla,
12+
Dia1609 spune:
quote:
Originally posted by madaluta
Am uitat sa va intreb daca vreuna dintre voi mai ia materna sau elevit. Eu stiu k astea sunt "prenatale" ,dar dr mea de familie sustine sus si tare k trebuie sa continui si in perioada alaptatului...Nu stiu ce sa fac, pt k nu vreau sa le iau...Voi ce ziceti?
Madalina +Darius Cristian
poze,
madaluta, eu iau materna si acum, ca alaptez ... am luat toata sarcina si mi-a fost bine cu ele... pe materna scrie ca se iau si pe perioada alaptarii ... mie dr. mi-a recomandat sa le iau si acuma cat alaptez...
Dia
de
Oanapoze Oana
desiree spune:
fetelor am si eu o intrebare daca tot vorbiti de kaki:
bebele meu face de 2 zile kaki branzos cu apa cum e laptele batut cu zer
mie mi se pare diaree desi nu face foarte des - 5-6 scaune pe zi
voi ce remedii aveti pt asa ceva? banuiesc ca se intampla la bebelusi
nu as vrea sa sun doctora acum dca pot sa o rezolv altfel
va pup
desiree si bebe Octavian
"Intr-o lume a minciunii universale, a spune adevarul este un act revolutionar"(George Orwell)
dianocica spune:
carlav eu am fost la dr elena popa de la maternitatea bucur. i-am zis din prima ca nu-mi place pe cal, a zis ok, si m-a suit cred ca de 2 ori toate sarcina. una ca aveam o sangerare...si e f ok.
laura cred ca nu m-am exprimat bine (se intampla des...) il tin 20min la fiecare san, 40 in total...
diana
fericita de
davidutz 03.12.06
carla2005 spune:
Eu iau materna in continuare pe perioada alaptarii ca am lipsa de calciu si de fier. Oricum scrie si pe prospect ca se poate continua si in aceasta perioada. Prefer sa iau vitamine decat sa ma trezesc cu carii sau ca incepe sa-mi cada paru din cauza lipsei de vitamine...am auzit unele femei ca au patit si asta pe perioada alaptarii1
carla2005
de
Alexandra Maria
Cand viata te stoarce ca pe o lamaie, invata sa faci limonada!
ramsan spune:
Madaluta mie mi s-a recomandat sa iau Elevit si pe perioada alaptarii.. plus ferrogradumet pentru anemia feripriva pe care o am. Stiu ca daca alaptezi si ai lipsa de calciu iti cade parul, ti se cariaza dintii, asa ca este spre binele tau sa iei in continuare vitamine. Vitaminele pot face doar bine (mai ales ca Elevitul este superbine dozat cu de toate).
Tu de ce nu vrei sa le mai iei??
Ramona - mamica lui Rares (8 nov. 2006)
www.dropshots.com/ramsan" target="_blank">Rares in burtik
dandusa spune:
Am intrat sa va pooopacesc putin .
Azi bebelina mea ,nu prea a fost cumintica si a trebuit sa stau dupa pasarica ei...Acum doarme si eu am stat la bucatarie in tot acest timp pregatind una ,alta pentru miine...
Ne-am hotarit sa nu stam acasa miine...,este primul nostru revelion de cind sintem impreuna si in care nu muncim...,in toti acetsi ani am muncit cu drag si spor...,n-am petrecut niciodata...,asa ca miine ne plimbam putin prin piata ,unde se organizeaza petrecerea de revelion si apoi poposim la niste prieteni care stau aproape de noi...si deci putem fugim oricind pe jos...,ca daca tati bea...nu mai poate conduce.Sper sa fie frumos...
Acum ma duc sa termin ce mai am la bucatarie ,pina nu se trezeste printesa...,ca pe urma...,nu se stie...ce avem in program.
Dandusa,mamica de Crina Maria(1nov2006)
poze crinuta 
poze dandusa
La baita
ruxandra_sb spune:
Roxanica2006 lasa si cu cantarul electronic, ca azi mi-a facut figura.. 
Dupa el Grigore ar fi supt de la san 80 ml, ceea ce-i imposibil, ca a ras imediat si un biberon de 90 ml formula.
Si l-am cantarit de 2 ori si dupa si inainte..
De vreo 2 saptamani un 30 ml e maximum ce trage de la san. Dar sunt multumita, important este sa-si ia anticorpii.
Te referi cumva la bouncer (leagan)?
Si noi vrem sa-i luam, sa-l tin in casa in el. Il mai tin si in scaunul scoica, dar fiindca i-am pus perne sa stea mai intins, nu-l pot lega.
Bine ai venit acasa Yagmur si multa sanatate!
Carla2005, n-am prea inteles ce-i cu cele 2 biberoane (adica de ce pregatiti 2), dar nu cred ca laptele are ceva daca sta juma de ora. Mai ales daca bb nu l-a gustat, adica daca laptele n-a venit in contact cu gurita lui..
Ce zi de pomina ai avut si tu!
Fara suparare, dar m-ai facut sa rad copios. 
In acelasi timp mi-a parut rau pt capsorul Alexandrei Maria. Sunteti bine, nu?
Si sa sti ce li se intampla si altora; l-am dat de curand pe Grigore cu capul de bratul de la balansoar.
Uau Dandusa, va duceti in piata, la aglomeratie! Cu Crina cu tot!
Sincer va invidiez, ca tare as iesi si eu, dar n-am curaj sa-l iau cu Grigore cu noi si acasa n-am cu cine sa-l las.
Ai mei au plecat cu Matei la munte, si cu altcineva...
Are mama doi flacai.. Matei (4) si
Grigore
ruxandra_sb spune:
quote:
Originally posted by desiree
bebele meu face de 2 zile kaki branzos cu apa cum e laptele batut cu zer
mie mi se pare diaree desi nu face foarte des - 5-6 scaune pe zi
voi ce remedii aveti pt asa ceva? banuiesc ca se intampla la bebelusi
nu as vrea sa sun doctora acum dca pot sa o rezolv altfel
Nu stiu daca ceea ce descrii tu este diaree; vreau doar sa-ti spun ca diareea, mai ales la un bb asa de mic, este o problema fff serioasa, care poate duce la deshidratare si la multe alte necazuri.
Deci nu se pune problema ca vei deranja medicul pt o eventuala problema minora.
Asa ca sfatul meu ar fi sa vorbesti cu medicul.

Are mama doi flacai.. Matei (4) si
Grigore