Mamici de noiembrie - decembrie 2006 (69)
Raspunsuri - Pagina 12
doradora spune:
madaluta o prima baita mai cumplita decat a noastra nu are cum sa fie in mod sigur. si crede-ma, ca sunt stan patitul la chestia asta, ca te obisnuiesti asa de repede... nici nu o sa iti vina sa crezi ca nu te descurcai la inceput!
chris +
alexandra
bebe alexandra
doradora spune:
dianocica eu am dat ieri comanda pe net, dar nu m-au sunat azi, de unde deduc ca nu au lucrat. dar te anunt din momentul in care soseste cum mi se pare. de incercat pe bebelina sper sa nu o incerc prea curand!
chris +
alexandra
bebe alexandra
marinelaf spune:
Nu am reusit sa citesc din urma dar va scriu sa va spun
ca am nascut si eu in 20 decembrie pe Rares Bogdan
3800, Apgar 9/10, 54 cm, nastere normala.
marinela mamica de Andreea si Rares
aka spune:
Ruxandra mancam in general 20 minute si apoi dormim 2 ore. Dar astazi a dormit vreo 3 ore, ca ma si speriasem. De` mamica paranoica...Si apoi a fost fresh vreo 3 ore de nu mai stiam ce sa facem sa adoarma.
Madaluta noi am fost azi la a doua baita. A fost cuminte in apa dar cand am scos-o a inceput sa urle...Iar ieri a fost asa cuminte de am si admirat-o. Si eu ma intreb cand o sa capat dexteritatea de care vorbesc fetele.
Pe mine ma doare un san de nu mai pot. Iar dupa ce suge Cristina nici nu zici ca a scos ceva. Curge ca de la robinet. Sper ca daca imi pun comprese cu apa rece sa treaca.
Monica
de
Maria Cristina
http://new.photos.yahoo.com/mami_nov_dec_06/album/576460762326368795
doradora spune:
quote:
Originally posted by asiza
Fetelor, azi m-a disperat Denis...mai tot timpul a vrut tzitzi....oare de ce??? Sper ca am destul laptic...
Va pup pe toate...
Oanacu
Denis Cristian
vezi ca a mea se linisteste asa cand o doare burtica de la colici, dar mi-a zis pediatra sa nu o las in nestire, ca nu digera stomacul tot laptele.
chris +
alexandrabebe alexandra
aelita spune:
ASIZA,sa nu se inteleaga ca am parerea asta despre tpotimedicii,doamne fereste.nu pot sa generalizez asa ceva.
mai ales ca sigur sunt si printre noi,mamici,parinti,prieteni..
e o meserie pe care eu o admir foarte mult.
si cu toate cate se intampla,am incredere in ei.
nu lasa bebe asa continuu la san,ca nu face asa de foame,e imposibil sa suga continuu.daca nu vrea suzeta,ca si aia il calmeaza,atunci e dinc auza colicilor sau altceva,un mic rasfatz.
pediatra ti-a spus ca ar trebui sa ia cam.....dar cat spune ea,200 e deja prea bine,dar nu obligatoriu.adica sa se sexplice si ei bine,sa nu va mai sperie cand nu ia bebe 200,nici 100...Atat timp cat ia,E BINE!
200 e pt grasunei,si trebuie sa fim constiente ca nu toti sunt grasunei,mai sunt si slabuti,sanatosi tun si zvarluge,activi.nu putem sa ii facem pe toti dupa un tipar,sa ajunga toti la 1.80 si la 80 kg in viitor.mai sunt si mai scunzi,si mai grasi si mai slabi..printre adulti,atunci cum sa cerem la bebei sa fie toti stas?
deci sa nu te sperii daca nu ia 200,pt ca 200 e multicel ,cum vrea doctora!
sunt si care iau mai mult,DA! dar sunt si care iau mai putin,la jumatate,si sunt LA FEL de sanatosi.
chris,acelasi lucru si pt tine!! cum sanu ai laptic sufiient daca a luat 300 !!!! sapt trecuta?? cee ce e mult . nu poate si el saptamanal sa ia 300 ,mai ales ca ar fi cam multicel.echilibreaza cu o alta sapt cu 100..si asa merge si el mai departe,ca nu e ceas!
dintr-o sapt nu poti lua hotararea ca gata nu mai ai lapte bun.
nu exista DOAR 110 !! 110 e bine!
monique,sa bagi un link aici sa ne fie mai usor sa vedem pozele.(plic alb cu sageti albastre de la raspunde la mesaj,scrii " poze",dai ok,dai paste (in prealabil ai dat copy la adresa unde ai pozele) si ok. )
marinelaf FELICITARI pt RARES BOGDAN! sa creasca mare,sanatos,frumos!
o sa te trec pe lista.
pt toate mamicile !!
duminica fac 40 FIX FIX FIX
kokorina spune:
AELITO,dar chiar te rog nu ma mai complimenta.......tu de ce crezi ca toate pozele cu mine sant de sub sani in sus?.....ca mi-e rusine mie sa ma vad in poze cum arat de la sani in jos,dar sa le mai pun pe forum.....
ce m-a enervet una in seara asta,imi venea sa-i smulg capul cu dintii....va povestesc pe scurt,apoi te lamuresc pe tine AELITA,cum e cu hartia de cadou....
vine in vizita la mine,in seara asta,o......cunostinta de familie,prietena e prea mult spus.....ea este austriaca dar traieste cu un turc....cu care are si un baietel....nu numai ca mi-a facut casa varza in numai 2 minute...fiisu de 2 ani.....mi-a tras beteala din brad.....mi-s suflat o lumanare ce o aveam pe masa si a inceput sa scormoneasca cu unghiile ceara care tocmai arata ca o plastelina,numai buna de uns parchetul cu ea,mi-a intors toate butoanele de la aragaz(fara sa-l atentioneze mama lui,ca putem face bum cu totii,daca mai umbla)si butoanele de la masina de spalat vase care tocmai functiona....mi-a aruncat pe jos grisisne si le-a calcat in picioare(precizez,ca astazi in lo sa ma bucur si eu de o plimbarica in aer liber cu al meu sot si harbujeii,am ramasa acasa de mi-am facut casa bec),mi sfasiat un cadou care era pregatit pt nasa harbujeilor,plus scris cu pixul pe fata mea de masa la care tin mult,numai pt ca e aurie si pt ca e a mea...simplu.....de aruncat cu telefoanele mobile si telecomenzile ca pe niste bombe,v-am zis?......ce credeti ca facea mamica lui in timpul asta?....ati ghicit,NIMIC.....tolocanea cu noi ca si cum nimic nu se intampla,iar noi il urmaream pe fiisu sa nu-mi sparga altele prin casa si cu copchii in brate....eu cu sophia care urla ca din gura de sarpe,vroia schimbata si hranita....evident si pascal in brate la sotul meu care era intre extaz si agonie,nici nu dormea,nici nu scancea.....fiisu nu e de vina pt ceea ce face....daca ma-sa nu-i zice nimic.....andi s-a suparat putin cand a sfasiat cadoul,i l-a smuls din mana si i-a spus ca "pana aici".....ma-sa sa zica ceva....pace.....cand mi-a intors a doua oara butoanele de la aragaz....spune ea"nu mai face asa ca andi vad ca e cam nervos azi"....dar spuneti voi....eu nu-mi stric casa si lucrurile mele si sa-i permit altuia....sau cum?am facut pe nervoasa si mi-am luat copchila sub brat si m-am dus in camera harbujeilor,inchizand usa dupa mine si incepand ritualul.....schimbat,spalat,hranit......da' am putut....ca vine ea...."vai dar ce micuti sant amandoi....foooooooooooooooarte mici"......bai fratilor!....atunci mi-a venit sa-i smulg capul cu dintii.....dar eu zic..."ei,lasa ca nici denis nu era mai mare"....la care ea..."ba da!" cu ochii mariti la mine......BUNICUTO;DE CE AI OCHII ASA DE MARI?.............dupa ce a plecat,m-am uitat pe niste poze de cand era fiisu de 3 saptamani.....matza lesinata.....jur ca nu era mai mare desi el a fost singur in burta......acu nu ne certam care s-a nascut mai mare,dar nici pe ai mei sa nu-i faca "FOOOOOOOOOOOOOOOOARTE MICI".....m-am jurat ca nu mai are ce cauta la noi....ne intalnim afara la o cafea sau la ei acasa......acuma inteleg de ce si-a ingradit mobila cu un gard....pe bune,nu glumesc....deci tot ce inseamna mobila la ea acasa e ingradi´ta cu un gard de plasa.....noi mai avem niste prieteni care au o fetita de 2 ani....aia nu-ti pune mana pe nimic...ca o ia de la tasu....ea stie ca sant lucruri pt oameni mari si ca ea trebuie sa se joace cu jucariile ei....se vede educatia.....stiu ca mai sant copchii si care nu-i poti stapani,chiar daca au o educatie buna.....dar turculetul asta mic facea ce vroia muschii lui si ma-sa nu-i zicea nimic....pai,nu ma-sa ii vinovata?......dupa ce au plecat,mi-am turnat un pahar de sampanie,pe care l-am si baut cu placere.....barfind cu sotul toata situatia.....va vine sa credeti?
draga AELIA....cumnata mea a invelit toate cadorile intr-un singur fel de hartie....incurcandu-le desigur.....asa incat fiisa a apucat sa desfaca cadoul sophiei,insa noi nu apucasem sa-l desfacem pe a lui fii-sa......l-am trimis inapoi pe soacramea si soacramea mi-aadus de la ea cadoul sophiei...desfacut...."impachetat" cum fusese despachetat...si asa mi l-a trimis,intr-o zdeantza de hartie....ce conteaza,ca doar sophia e prea mica sa inteleaga ce-i ala cadou,nu-i asa?.....dar il lipeam cu o banda cu ceva,cu leocoplast...cu scuipat,intr-o plasa de un leu....si nu l-as fi trimis asa....ce sa mai zic?cu cine sa ma lupt?.....nu-i nimic,la anul vine iar craciunul
.....pana aici,pana la harbujeii mei....cu mine si-a aprins paie in cap....treaba ei!
hai,sa va mai povestesc una.....si asa pascal vad ca doarme bine,nu se cere.....acum doi ani,sotul meu si-a comandat de pe internet,steagul romaniei cu stema comunista.....nu zic nimic,deh,strain care face colectie de lucruri romanesti......vine pachetul,il ridica de la posta,noi tocmai ne indreptam spre casa de vara a parintilor lui sa facem un gratar si sa ne prajim la soare.....eu ma intinde pe un sezlong,linistita,multumita.....deodata aud un zgomot "flutura in vant/zalog de legamant/intaiul meu cuvant de pioner....."....va mai aduceti aminte cantecul asta care il cantam pe la festivitati?....in fine,aud un falfait......ma ridic cu ochii lipiti de la atat ulei de plaja dat pe fata.....fetelor!ce-mi vad ochii?......sotul meu isi infipsese steagul comunist intr-o coada de grebla si alerga cu el prin gradina,uitandu-se in urma lui cum falfaie steagul......am murit si n-am simtit.....ma duc la el si il intreb:"mai,tu vrei sa facem puscarie?daca ne vede neamul tau de nationalisti iraiti ce steag fluturam noi in gradina(situata pe niste dealuri,clar se poate vedea)....astia ne leaga frate.....ia,stai tu cumintel langa mine pe sezlong si lasa steagul comunist"....asta a si facut dar cu un bot lung de 7 metri......acu de 1 decembrie vroia sa scoata steagul pe balcon...dar nu cel comunist....avem si steagul democrat.....nu-si scoate steagul lui afara de ziua nationala,mi-l scoate pe al meu....bine ca ma asculta,ca altfel ce faceam?ma bagam cu capul ca strutu.....nu ca mi-ar fi rusine ca sant romanca,eu dimpotriva ma laud oriunde ca sant romanca,si-mi laud neamul meu cel romanesc si tara.....dar....totusi.....nici chiar asa...cam peripetii de genul asta traiesc cu austriacul meu care e mai roman ca alti romani.....
maine TREBUIE sa ne ducem in vizita la socrosenie.....bine fie!....bine ca nu vine si cumnatica mea care mi-ar da otrava cat de ofticata este.....ii dau lectii la orice,in orice caz....asta e problema,ca si ea stie asta.....ofticata....
sper sa mai am asa mult timp la dispozitie si sa mai intru sa prestez.....fetelor,va doresc un sfarsit de saptamana splendid,cu multa liniste,fara plansete de bebei,fara dureri de burtica la bebei si somn dulce tuturor!
P:S:vedeti,nu cumva sa deschideti capitol nou "SOACRELE" si eu sa nu fiu pe faza...ma chemati,bine?......va pupam pe toate si multumim pt aprecieri!

pascal si Sophia
www.youtube.com/watch?v=Zy3Izem5efM" target="_blank">http://www.youtube.com/watch?v=Zy3Izem5efM
aelita spune:
am adaugat la lita.acum sunt trecute si Florentina si marinelf.
lipsesc date de la ele.daca vreti sa mai dati :
marinela:ora nasterii.
florentina:ora si felul nasterii.
kokorino daca vrei tu mai bine sa-ti dai izmenele jos,sa te biciuiesc nitel la curu gol,asa poate nu mai vorbesti rau de tine.cand zic ca arati binbe,asculta la mine,ca nu e dupa tine!
ca faci tu poze de nu stiu unde in sus si ca ti-e rusine,e problema ta de psihopupu,dar a mea de vedere nu e,asa ca fa bine si scoateti prostiile din cap!
aoleeeeu,bai,eu sa nu vad copii-dezastru la mine in casa,sa faca la mine ca la ei acasa ca eu mor.cand le aud ca nu au ce sa ii faca!
crescuti pe maidan.hahah face si asta cu copilul ei care era mai mare,cum facea una la minec,a burta ei era mai mare(dar nu stia in cate luni ,adica nu stiou cu ce etape imaginare compara,si oricum nu stiu de ce compara) .bai,frate,ce vipere.ce femei proaste!
matza lesinata
de ce nu i-ai spus-o in fatza?? haha
nesimtitia,si banuiesc ca stie prin ce ai trecut tu cu ei prin spital,sa vina ea sa vorbeasca precum o vaca beata.
aa,tu intelegi ca ea si-a ingradit mobila cu un gard?? intelege de ce face fii-su asa :pt ca el e obisnuit cu garduri,si cand da de mobila,o face praf! cand da de o casa normala,o face praf.mai stiu una care nu cumpara mobila,statea cu acsa aproape goala,pat si sifonier doar,ca se loveste fii-su cu capu' . de zici ca ceilalti copii cresc in codru,nu au colturi in casa,sau umbla cumva cu casca .
bai,inteleg ca sunt copii cu care nu te intelegi !! dar macar sa o vad pe ma-sa ca zice si ea ceva!!
ahg,mor pe astea,ca am si eu multe!si cand vad ca deja ma enervez,imi zic: lasa ca o sa vezi tu!cand o sa ai,ca o sa ai mizerie si o sa iti rupa tot,si o sa iti sparga si o sa iti picteze peretii.cee? peretii?face taxu infarct direct.pana la pereti!
lasa,ca nu am crescut copii,dar am crescut-o pe nepoata-mea,acum multi ani,defapt mama,dar stateam si eu cu ea,si nu a facut asa ceva.si nu ca era ea copil minune,ca niciunul nu e din senin,dar asa a fost invatata de mica,de la un an.
hahaha il lipeai cu scuipat,cadoul! bai,asa e,sophia saraca si asa nu intelege
acu' intelesei si eu.
ce-o fi zis ea,daca l-a impachetat odata,ce sens mai are si a doua oara!
daaa,imi amintresc cantecul ala de pionieri! ii stiu melodia.hahaaa el alerga cu steagul si se uita in urma
moooooooooor !!!era pe campul de lupta!
chiar ca e mai roman decat romanii!! e de admirat.mai rar asa ceva! am un singur cumnat care e ceva de genul asta,e mort dupa Romania,asculta muzica romaneasca,manele la greu,ca nu stie ce sunt alea,degeaba ii spunem ca sunt urate,lui ii plac,danseaza,mancarea il innnnnnnebuneste...in fine,TOT.
pe cand toti ceilalti pe care ii cunosc,barbatii celorlalte,sunt atat de cu nasul pe sus ca cine sunt ei ...si nu suporta sa vorbesti romaneste cand sunt ei in preajma,si eu am o boala,nene,daca am romani langa mine,eu nu vorbesc cu romanii in limba astora nici de draci,ca nu vreau,de ce? ei au pretentia sa vorbesc in preajma lor limba lor.o fi frumos asa,dar eu nu vreau .doar cu cumnatul asta vorbesc,saracul,ca de multe ori il uitam si noi vorbiiiiiim romaneste,si a inceput sa inteleaga,deja ne raspunde la barfele noastre!
asa,ca,e un minunat sotul tau !!!
vezi maine la socra-ta ce faci ! sa nu ii pui vitriol in zama !
pt toate mamicile !!
duminica fac 40 FIX FIX FIX
doradora spune:
iar tipa terorista, numai ca eu m-am imunizat,dorm de nu am treaba, spre deosebire de alex care a facut noapte alba.poate adoarme acum, ca a halit din nou si intr-un final s-a asternut linistea. noroc ca sus, jos, stanga, dreapta sunt firme, ca daca erau locuite si noaptea , trebuia sa ne mutam de urgenta...
v-am zis ca de vazut nu mai vad bine si iau in picioare diverse obiecte-multumim, bebelina, ca ne trezesti noptile! mai grav e ca nici nu mai aud cum trebuie la telefon, m-a sunat doctorita, a intrebat civilizat femeia daca e doamna...., iar eu nu m inteles ce zice, i-am explicat ca e greseala si am inchis telefonul bine merci. am mai facut eu o faza la telefon zilele trecute, tot cu pediatra, o sun, si in loc sa intreb daca e dna dr ionescu, am intrebat cu numele meu de familie...
mai vorbim. sper sa prind ceva somn.
chris +
alexandra
bebe alexandra