Mamici de noiembrie - decembrie 2006 (69)

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns dolores spune:

multumesc de raspunsuri..groaznic

dolores si David Cristian -22.11.2006-

poze dolores

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alexandra_25 spune:

La fel ca si intotdeauna...eu sunt intarzietica....imi era dor sa va citesc...nu a trecut mult de cand nu v-am citit..adica de ieri..numai ca voi ati fost harnicute si ati scris muuulttt!
Incep cu felicitarile...am vazut ca avem o noua mamica.....FELICITARI BULISOR....sa va traiasca printesa si sa va aduca numai bucurii....
Danita...inseamna ca si Mark are bubitele de la pupat...iti dai seama ce mame denaturate suntem de pupam bebeii pana le ies bube......
Apropo de tema zilei(de ieri)...si noi ne-am gandit la asigurare dar sincer nu stim pe care sa o alegem...
Aelita....inca nu?...noi tot asteptam...stii ca eu am o nedumerire...cred ca am sarit eu peste capitolul asta...tu nu esti in tara??.......si asteptam vestile mari....
HAI AELITA ...
Kokorina...ce bucurie...nu mai stiam nimic de voi.......si ma bucur ca sunteti bine cu totii...vezi ca ti-ai gasit si nora si ginere............
Dandusa,Asiza,Bamboletta,Dolores,Chinico,.......dulci
Si restul fetelor de pe forum......multi si dulci....

alexandra de Mark Andrei
poze cu Mark
poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns fatima spune:

La multi ani, iubitele mele mamici!!

Eu am cam tras chiulul de pe forum o perioada, ne pregatim de botez si am tot alergat prin oras la cumparaturi..

..si am si umblat creanga prin vizite de sarbatorile astea..asa m-am procopsit si cu o raceala cam uratica, ma straduiesc sa nu i-o dau si printesei, o alaptez cu masca din aia de chirurg la gura, de jucat, schimbat, etc se ocupa tati si bunicile..mor de ciuda.. mi-e dor sa o smotocesc, sa o pup..ma uit si vorbesc cu ea asa de la distanta..
e o dragalasa..si cumintica foc..n-a mai avut crize de plans sau nopti albe...se hlizeste si gangureste toata ziulica la noi, mai ales la tati, care a dat in mintea copiilor si se schimonoseste la ea in fel si chip..
a inceput si ea sa adoarma singurica, precum Crinuta dandusei..fara leganat, tinut in brate..nu mai plange nici daca o las singurica in patut, vorbeste cu maimutoii, cu cerculetele de pe cearceaf, cu tablourile..
dandusa, sa fie oare o coincidenta? ca si tati al nostru e in concediu..

fatima de eva ioana
cu 24h inainte
dupa 24h

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lavinia_P spune:

buna seara fetele,

pana la urma mi-am incalcat principiul si stau cu mihaita in brate la calculator.m-am plictisit de plimbat prin camera.
ma bucur casunteti active..mai aflu si eu cate unele de la voi.
de ex. cu zgomotele din somn:spre dimineata incepe o repriza de scremut de zici ca iese ditamai kk,si reuseste dupa o ora sa dea un partz amarat..si iar incepe..si dupa alta ora incepe cate un picde kk.sotul meu tot zice ca are el ceva...dar vad ca si ai vostri la fel facprin somn..m-am mai linistit!

LAURA,cine e dr.asta,sa fugim de el..eu primesc saptamanal de pe un site american informatii despre saptamana respectiva din viata lui bb.si chiar acu ziceau..nu conteaza ca ia mai mult sau m putin..important e ca ia in greutate..

ma duc sa mai admir poze..

Lavinia, mamica lui Mihaita (26.11.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dia_bi spune:

mutumesc pt raspunsuri,
madaluta succes la prima baita o sa vezi ca o sa te descurci mai bine singura
si eu eram ingrozita de prima baita dar o sa descoperi ca e floare la
ureche
aelita si la mine fiica-mea sa lasat asteptata,sper sa ai o nastere usoara succes
mirona nu te-am mai intalnit pe mess ,printesele noastre au programe diferite,mai nou pe a mea o incearca iar colicii dar suntem pe ultima suta cu ei si apar dintii apoi si iar plangem,am un vecin mic deasupra care plange din cauza dintilor si ma apuca groaza
v-am pupat ,va doresc o noapte linistita

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dandusa spune:

Dianocica,
de curind o las sa doarma pe burtica,dar nu o las nesupravegheata.In pozitia asta adoarme singura,dar trebuie sa-i fie somn...,binenteles..Iar spre dimineta cind inca ii mai este somn ,dar de obicei avem programul de colicii...,o iau din patut si o pun pe pieptul meu,cu capul ei intre sinii mei...,lungite la orizntala...Doarme super,dar trebuie sa am grija sa nu fiu la marginea patului...,ca in somn ...,nu se stie niciodata ce se intimpla...

Dandusa,mamica de Crina Maria(1nov2006)
poze crinuta
poze dandusa La baita

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dandusa spune:

FATIMA,
la mine sa stii ca nu este coincidenta,azi a plecat tati la 19 la servici si de la 18 a inceput sa plinga de nu o puteam impaca cu nimic.Nu dadea semne ca stie ce vrea,era doar miriita,dar daca o lasam jos...,incepea si mai tare.Acum am pacalit-o cu Danutz,doar ce se oprise din cintat si l-a atins ea cu minuta....,doamne parca nu-mi vine sa cred...,acum sta si in pat si vorbeste cu el...Cit o tine asta?Nu mult cu siguranta.Ce mi-ar place sa fie tati non-stop acasa...

Dandusa,mamica de Crina Maria(1nov2006)
poze crinuta
poze dandusa La baita

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns m_monique spune:

buna fetelor

am si eu putin timp la dispozitie. maine andrei implineste 2 saptamani. e deja baiat mare. mananca ca un spart. la noi masa impreuna cu ragaitul si programul artistic dureaza aproape 2 ore. dar apoi doarme vreo 3-4 ore.
si noi mai avem probleme cu burtica. am observat ca se intampla atunci cand eu mananc ceva ce lui nu-i place. asa ca in ziua urmatoare trec din nou la regim.
deja m-am saturat de supe, pe care toata sarcina le-am evitat, friptura si compot.

nu stiu daca mai apuc sa intru pana la Anul Nou. oricum va doresc tuturor un An Nou plin de realizari, bebei sanatosi si mancaciosi si cat mai putine nopti albe.

Andrei
Nunta noastra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns asiza spune:

Donia, pozele cu Denis sunt pe Private...logheaza-te sa le vezi...am tot vrut sa le pun pe public, dar nu am timp...

Aelita, imi place cum ai zis din suflet de incompetentii de medici de la noi!!!! SUSCRIU la absolut fiecare cuvintel...si incerc sa nu ma mai enervez...

Fetelor, azi m-a disperat Denis...mai tot timpul a vrut tzitzi....oare de ce??? Sper ca am destul laptic...maine primesc cantar si incerc sa vad o proba a suptului si apoi sa vad saptamnal cat ia in greutate...mie pediatra mi-a spus ca ar trebui sa ia cam 200g/sapt...asta, asa...ca o medie...

Va pup pe toate...

Oana cu Denis Cristian

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns doradora spune:

buna tuturor
sa stiti ca am citit ce s-a scris, dar sa raspund nu am fost in stare. ma omoara programul cu somn intrerupt noaptea. nici nu mai sunt in stare sa apreciez bine distantele dintre obiecte, si in consecinta sunt plina de vanatai de la tablia patului, pe care nu mai reusesc sa o ocolesc... iar alex a intrat in usa, desi era convins ca trece prin ea, cum ar fi si firesc...plus ca mereu am o mie de lucruri de spalat in chiuveta, de la lingurite la suzete, la biberoane pt ceai sau la cani de ceai pt mine...
se pare ca nu am paltic suficient, mai facem proba suptului o zi - doua, dar eu as baga-o deja pe completare formula fara sa mai astept-saptamana trecuta mi-a luat 300 de grame, iar sapt asta doar 110. asa ca ii dau san, dupa care ce am muls de la masa anterioara-asta doar pe timpul zilei, ca noaptea nu pot, de abia stau in picioare, si dupa aia formula.
a fost o chestie amuzanta in seara asta-a venit pediatra, si hai sa vada daca am lapte sau nu. ea incearca un san, eu pe celalalt, la ea nu curge, dar la mine a tasnit un jet drept intre ochii ei... sincer. nu ma asteptam, ca eram mulsa...m-am simtit groaznic pe moment, ea a ras, ca face bine la ten, mi-am cerut scuze si am trecut la alte subiecte.
tre sa fac niste gratar si sincer imi e groaznic de greu. la pranz am supa cu galusti - o bunatate, nu alta! partea nasoala e ca nu prea am pofta de mancare, desi iau elevit in continuare.in fine, o fi doar o pasa mai proasta.

chris + alexandra
bebe alexandra

Mergi la inceput