Spiridusi de ianuarie-februarie 2006 (134)

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Denisam spune:

Salutare,

Am incercat ieri sa intru si nu a mers site-ul,deci nu am putut sa va scriu ce vroiam.
Am fost f. ocupata cu pregatiri pt Emma ca pe 6 ianuarie ii taiem motzul si fac unele aperitive care se pot congela ca sapt viitoare e f. aglomerat si vin si cumnatii si azi merg si la coafor.
Asa ca revin mai incolo, ca ma duc sa o pun la culcare si sa ma pregatesc si revin mai pe la prinz.
Sanatate tutoror si numai bine.

Denisa
Denisa ');si Emma Andreea (17 Ian.2006)

Emma Andreea
Zambeste, si maine e o zi!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Denisam spune:

LA MULTZI ANI JASMINE!
SA FII SANATOASA SI SA ADUCI BUCURII PARINTZILOR!

VA PUPAM SI PETRECERE FRUMOASA!

LA MULTZI ANI BRUNO!

PS Am scris mesajul asta de 2 ori si vad ca nu se vede..

Denisa
Denisa ');si Emma Andreea (17 Ian.2006)

Emma Andreea
Zambeste, si maine e o zi!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Bombonicaaaa spune:

Buna fetelor ! Multumim pentru urari
Eu sunt varza de suparata , Jasmine a mea s-a lovit rau la o manutza , de fapt o tzineam de mana ieri si s-a impiedicat si avea sa cada si am prins-o instinctiv de mana , numai ca se pare ca i-am facut rau si-a sclintit manutza din umar
Am fost aseara cu ea la urgentze ca urla fata mea saraca de la ora 2 amiaza ,i-au facut raza si am controlat-o aia pana pe la 11.30 seara , se pare ca nu e nimik rupt si nici sarit de la locul lui dar are saraca dureri si le are din cauza mea si eu nu pot si nu stiu cum sa o ajut ...
Nu mai poate merge in 4 labe ca o doare mana , nu se poate ridica in picioare , nu foloseste mana stanga mai deloc si daca o ating plange , i-mi vine sa mor nu alta , si chiar de ziua ei
Ma simt ca un si i-mi vine si mie sa urlu cand ma uit la ea , eu am prins-o de manutza sa nu pice'n nas pe ciment si uite ce a iesit

Oana de Iustiana Noemy(4.11.1999) si Jasmine Neidyn(28.12.2005)

POZE
www.dropshots.com/Bombonica" target="_blank">VIDEO 1 , www.dropshots.com/bombonica1" target="_blank">2

www.onetruemedia.com/shared?p=189e1555048a1ba8191351&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">MY ANGEL

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns asteryaro spune:

Bombo, dar nu i-au imobilizat mana in fasa??? Ca aici asa fac medicii, chiar stiu o fetita, mai marisoara, dar tot asa ca la tine s-a intamplat... te cred ca te simti nasol, hai curaj, ai vrut s-o ajuti, nu sa-i faci rau. Sanatate multa, sa n-o mai doara manuta pe puiuta.
Razva este ceva mai bine.
Mirela, acolo nu este batista bebelusului? Ti-o pot trimite de aici, stii ca-i foarte eficienta. Te rog sa-mi spui daca o vrei si daca se poate pe autocar, cu Atlassib.

Cristina, mami de Razvan Nazdravan (31.01.2006)

www.dropshots.com/astery

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns acina spune:

Buna gagici,
Am scris si eu in final poveste anasterii lui Andrei , iubitul meu.

http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=91028

Anca si Andrei(13.02.2006)

Pozele Noastre
Buburuzul Mic

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monica70 spune:

BOMBO tare rau imi pare de Jasmine,bine totusi ca nu e rupt nimic,ii dai niste nurofen sa n-o mai doara rau si poate pana maine ii trece... Nu te mai invinui de pomana,ai prins-o din instinct,si noi mai facem asa,desi ne-a tot zis mami sa n-o tinem de o mana
BEE pai da cam asa face,nu chiar intotdeauna,ci mai ales cand e obosita ,sau atunci cand o suparau dintii mai era asa irascibila ... La fel cand incerc sa o culc si o imobilizez cand vrea sa se ridice ... iar incepe cu Acum chiar a m pus-o in balansoar langa mine Ca handicapatul ala a facut probe si ceva nu e ok,iar a fost sa cumpere nu stiu ce garnitura si eu ma chinui sa o culc aci
Stiu bancul cu "sa nu parasim incinta" ,dar a mea abia asteapta sa o parasim,sa-si faca de cap
Asa s-a crizat si cand era Mark aci,el plangea in hinta de frica,ea urla si dadea din picioare ca i-a ocupat hinta
Pe urma el saracul avea o jucarie,ea i-o lua din manutze ... el incepea sa planga - da mai potolit asa ,nu ca asta Si cum ii aratam lui Mark ceva jucarie,hop sarea mandra s-o inhatze ea prima N-apuca bietul copil sa se dezmeticeasca bine,ca Diana o si subtiliza! Noroc ca erau destule,asa ca in ansamblu s-au inteles super! (pe lopatica a cam fost ,dar am scos repede grebla,si unul cu grebla,celalalt cu lopatica a fost ok )

MONI de DIANA (01.01.2006)DIANA ALBUME ,www.dropshots.com/jerpelm" target="_blank"> FILMULETZE 1 ,www.dropshots.com/monica70" target="_blank"> 2 ,www.dropshots.com/moni3" target="_blank"> 3 ,www.dropshots.com/moni4" target="_blank"> 4

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Bombonicaaaa spune:

Originally posted by asteryaro

Bombo, dar nu i-au imobilizat mana in fasa???

Nu ma , nu i-au facut nimik altceva , doar mi-au spus sa-i dau motrin pentru durere

Oana de Iustiana Noemy(4.11.1999) si Jasmine Neidyn(28.12.2005)

POZE
www.dropshots.com/Bombonica" target="_blank">VIDEO 1 , www.dropshots.com/bombonica1" target="_blank">2

www.onetruemedia.com/shared?p=189e1555048a1ba8191351&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">MY ANGEL

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Bee spune:

Si tot pt Moni. Noi avem belele cu florile si prizele. Ana e fascinata de ele. Am avut momente, in care de 10 ori am luat-o de la floare, de 10 ori s-a intors la loc, desi eu de multe ori aplic tactica distragerii atentiei (o ocup cu altceva in speranta ca uita pe moment ce o interesa). Cu prizele la fel. Stie exact ca nu are voie, ca ii e interzis si totusi are o satisfactie sadica sa faca lucrul respectiv. Poate nu sunt eu suficient de convingatoare. E adevarat ca nu tip niciodata la ea si ca nici nu ridic tonul prea tare cand vreau sa o conving sa renunte. La noi e un fel de intrecere a rabdarii: care pe care. SI ma laud cu faptul ca sunt mai rabdatoare decat un capricorn incapatanat ca fii-mea (ca doar si eu am ascendent in Capricorn). Singurul capitol la care inca "ma face psihic" e mancarea. Aici eu una, nu am ac de cojocul ei. Nici cu frumosul, nici cu uratul, nici cu forta, nici cu rabdare, nu mananca mancare (fructe/cereale/ mancare) decat sporadic si ffff putin.
Ioana, se vede ca-i prieste schimbarea de lapte lui Razvanel. Din cate stiu si el e categoria "manechin", altfel m-ash fi uitat cand am vazut cat a luat in greutate.
Bombo sarbatoritei indurerate. Sper sa-i treaca repede.
Astery, mai zi-ne de Razvan!

Bee
si Ana Teodora (22.12.2005)
http://www.dropshots.com/dochia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monica70 spune:

ASTERY ma bucur ca e mai bine Razvan!
BEE v-am pus filmul ca sa vedeti ca eu cand zic ca urla,chiar nu zic doar asa la figurat La fel face daca e pusa in tzarc ,cand ea vrea pe jos - ca are perioade cand mai sta si pe acolo,de obicei dimineatza .Dar cum vin eu acasa,dupamasa incepe circul de obicei.E cum ziceai tu,santaj sentimental,s-a prins ca eu nu rezist sa o aud prea mult urland si ca ii cam fac pe plac,numai sa taca si uite rezultatul Si eu ii mai distrag atentia,dar nu pot la infinit ... Cu ce??? Poate daca as sta si eu acasa,sau macar de nu as mai avea conta de acasa,as dispune de ceva mai multa rezerva de rabdare ,dar asa...
Si azi,am inchis usile la camera si am lasat-o pe jos in timp ce faceam conta - o vreme a fost ok,a scos jucariile din sertar,le-a plimnbat,pana a inceput sa vrea sa scoata haineleee ... deja era prea mult Pai era instalatorul aci,a venit administratorul sa vada ce si cum ,a venit baiatul sa citeasca repartitoarele ... trebuia sa ii primesc cu chilotzii si puloverele in mijlocul casei??? Ca asa vrea fiica-mea??? Si la noi ar fi dezastru in casa,daca nu le-am pune incontinuu la loc.Ea le scoate,noi le punem si asta de 50 de ori pe zi

Nici acum nu a adormit,o legan cu piciorul si nici asta nu a plecat inca Il serveste Ghitza cu ceva in bucatarie si nu se mai da dus

MONI de DIANA (01.01.2006)DIANA ALBUME ,www.dropshots.com/jerpelm" target="_blank"> FILMULETZE 1 ,www.dropshots.com/monica70" target="_blank"> 2 ,www.dropshots.com/moni3" target="_blank"> 3 ,www.dropshots.com/moni4" target="_blank"> 4

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anabordea spune:

Buna dragutelor! Noi nu prea am mai avut timp sa intram dar se apropie sarbatorirea unui an, si deci si ruperea turtei si va intreb voi cum v-ati gandit sa faceti? Acasa, la restaurant? Mai ales ca sunt cam 20 si ceva de persoane (deh, familie mare)!!! Help, da-ti-mi idei va rog. Va multumesc si va pup

Ana, mamica de Diana Alexia (28.02.2004) si Daria Oana (6.01.2006)
Album

Mergi la inceput