Spiridusi de ianuarie-februarie 2006 (134)

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mirela10 spune:

IOANA,a facut boacana si razvanel frumusel...sper sa-i treaca repede vanataia.pupicei

http://photos.yahoo.com/iuli_n90210
http://www.dropshots.com/mirela10
mirelutza si dani(21.12.2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns LunaNoua spune:

Auuu Moni... ce faceti voi mami la caloriferele alea ?? Legati si voi de altceva catusele

DeeaDesign webshots www.dropshots.com/LunaNoua" target="_blank">dropshots www.dropshots.com/LunaNoua1" target="_blank">dropshots1 www.dropshots.com/LunaNoua2" target="_blank">dropshots2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monica70 spune:

MIRELA bine ar fi sa scapi mai devreme cu operatia
IOANA pusi lui Razvan sa ii treaca buba!
DANA sper sa coopereze tatal tau cu doctorii si sa se faca bine!
Eu uitati cu ce ma confrunt:
http://www.dropshots.com/day.php?userid=183623&cdate=20061228&ctime=160459

MONI de DIANA (01.01.2006)DIANA ALBUME ,www.dropshots.com/jerpelm" target="_blank"> FILMULETZE 1 ,www.dropshots.com/monica70" target="_blank"> 2 ,www.dropshots.com/moni3" target="_blank"> 3 ,www.dropshots.com/moni4" target="_blank"> 4

Mergi la inceput

DEEA
Zicea administratorul ca astea din otel nu-s pentru bloc,unde e presiune mare pe coloane,ci pentru case ... Pai la mami sunt din alea din fonta si din 1974 n-au avut nici pe dracu,a fost desteapta ca nu le-a schimbat ! Astea a noastre,uite dupa trei ani deja s-au fisurat
Acum e montat deja,ii face proba dar sa nu va explic cum arata primprejur,iar Diana iar urla in tzarc Trebuie sa o cam culc iar ,ca nu mai are stare,dar pana pleaca asta am pus-o iar pe jos ... sa isi faca de cap

MONI de DIANA (01.01.2006)DIANA ALBUME ,www.dropshots.com/jerpelm" target="_blank"> FILMULETZE 1 ,www.dropshots.com/monica70" target="_blank"> 2 ,www.dropshots.com/moni3" target="_blank"> 3 ,www.dropshots.com/moni4" target="_blank"> 4

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dana_ene spune:

Moni, brrrr, ce oroare am de aventuri de-astea cu calorifere sau tevi sparte .
Dar las' ca trece!

Mirela .
Unde vad si eu poze cu Dani de Craciun?

Ioana, pupam si noi bubitza lui Razvanel cel dulce .

Eu scriu cu un deget, iarasi Roxanica sta la mine in brate si trage de toate firele pe care le gaseste...
E dulcica asa cum vine ea de-a bisilea pana la calculator, se ridica in picioare tinandu-se de scaun, apoi ma trage de bluza si spune MA-MAAA, MA-MAAA. Ma inmoi si-o iau in brate, fiindca asta isi doreste.
Acum sunt linistita, fiindca Oana doarme. Dar nu mai dureaza mult si... gata pauza!

Daniela mamica de Oana Maria (2 sept. 2003) si Roxana Elena (7 febr. 2006)

www.copilasi2006.3x.ro/" target="_blank">SPIRIDUSI DE IANUARIE-FEBRUARIE 2006
www.nazdravani.ro" target="_blank">NAZDRAVANI DE AUGUST-SEPTEMBRIE 2003

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns asteryaro spune:

LA MULTI ANI JASMINE!
LA MULTI ANI BRUNO!
Sa cresteti mari puilor, sa fiti sanatosi si s-aveti noroc!
LA MULTI ANI sarbatoritilor din zilele precedente, pe care i-am ratat, din lipsa de net.

Cristina, mami de Razvan Nazdravan (31.01.2006)

www.dropshots.com/astery

Mergi la inceput

DANA Roxanicii ca e asa cumintica!
Diana imi inceara nervii - dupa ce a imprastiat toate jucariile in mijlocul camerei,deschide dulapul sa scoata si hainele,o iau de acolo,ii zic ca nu e voie,intr-o secunda e la locul faptei iar Si nu se lasa - pana o pun in tzarc - unde urlaaaaa ... Am potolit-o mai-nainte cu o vrajitoare in hinta - cumparata de la Moneasa,dar dupa ce s-a plictisit aruncat-o din tzarc pe jos.Am pus-o la loc in raft,acum tzipa sa i-o dau "dei dei dei"
Vaaaai de-ar pleca asta odata, sa o pot culca

Mergi la inceput

ASTERY cum e Razvan? E mai bine?
BEE nu facem schimb de ? Vreau si eu o fetita sa stea in brate un pic,nu sa se ceara in brate doar cand vrea sa ajunga la ceva

Iar imi scoate haineleeeeee

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bumbita spune:

anasebe,tocmai am descarcat si eu programul acela in care ai facut foto aceea super cu cei trei tibi, am descrcata si cateva foto, acum dar am rugamintea sa-mi spui si mie unde intru sa modific foto, sa-i pun efectele acelea super? multumesc mult.

am pus si noi poze noi...de la munte

bumbita si sebastian(03.01.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Bee spune:

Moni, sa stii ca am ramas profund impresionata de racnetele Dianei. Asa face ea de fiecare data cand ii interzici ceva? Sa stii ca nici Ana nu sta deloc in brate. Eu zic ca am un inger de copil pt ca nu zbiara in halul asta cand i se interzice ceva. Ana e foarte tacticoasa. Eu ii interzic, ea o ia de la capat. O iau dintr-un loc, se duce linistita unde are ea treaba. Cu dulapurile, e o lupta pierduta si la noi. Ba chiar profit si-i deschid eu dulapurile strategic sa o las pe ANa "sa faca ordine". In casa la noi, curatenia e asa un fel de mit.........ca Ana intoarce totul pe dos (de ce crezi ca eu nu apuc sa o filmez niciodata: fiindca la noi totul e mult mai haotic decat vad eu in filmuletele tale), imediat ce s-a facut putina ordine. Asta e. Nici eu n-am momente de liniste, in sensul ca e vesnic ocupata fiinta mea sa faca ceva si evident ca maraie de multe ori asa din senin, dar de racnete am parte doar daca parasesc incinta (stiti bancul cu "nu parasim incinta"?).
Mirela, si tie si lui Dani si bine ca s-au decis si aia sa te opereze! Dar cand zici de Dani si oftalmolog, e vorba de strabism, nu? Ii fuge ochisorul? Ca in poze nu e asa vizibil. SI se poate face ceva la copii asa de micuti?

Bee
si Ana Teodora (22.12.2005)
http://www.dropshots.com/dochia

Mergi la inceput