Spiridusi de ianuarie-februarie 2006 (134)
Raspunsuri - Pagina 3
mirela10 spune:
IMI mai bag si eu nasul pe aici...ca doar acum am ceva timp ca sunt in concediu medical.m-au sunat ieri de la spital ca o sa ma opereze ceva mai repede in alt spital,mai mic,asa ca s-ar putea in ian sa ma operez.si imi vine sa ca a plecat mama,ca daca stiam mai statea un pic...
ieri aveam dureri mari,meregeam schioapa pe la munca,asa ca azi am dat si eu fugutza la dr de familie care mi-a dat concediu...despre nodul ,a zis ca s-ar putea sa fie un mic chist de la infundarea unui canal ,sau ceva hormonal.oricum a zis ca ma mai controleaza sapt viitoare,marti.
o sa umblu numai prin doctori.dani de abea putea sa respire azinoapte de muci si se enerva si plangea...mai si tuseste si e ragusit de plans,asa ca maine ma duc cu el la dr.are o rana la nasuc,zici ca-l sterg educatoarele cu carton...cica a plns mai putin ieri.iar marti ma duc cu el la oftalmolog,sa vedem ce zice
eu as fi vrut sa incep niste cursuri sa mai iau ceva diplome,ca la astia sunt f aprecitae,dar ma incurca asteptarea asta cu operatia...
hai ca in atmosfera de sarbatori,mai bag si eu niste vaitaturi,ca altfel nu se putea.dar sunt un pic mai linistita...
VA PUPPPPPPPPPP
http://photos.yahoo.com/iuli_n90210
http://www.dropshots.com/mirela10
mirelutza si dani(21.12.2005)
mirela10 spune:
oooooooo,tocmai pe dragutzul de Bruno il uitam.sper sa ma ierte..asa ca
LA MULTI ANI BRUNO MIC,SA CRESTI MARE,SANATOS SI DESTEPT,CA FRUMOS ESTI DEJA!PUPICI LA FERICITA DE MAMI!
MARAKI,esti in pregatiri mai,spor la treburi!ce nasol ca depindeti financiar de socrii
MONI,poate se rezolva odata cu caloriferul ala pt totdeauna,ca parca mai mereu aveti probleme.cat despre dia,si eu zic ca e DURACELLA sectei
SILVI,sa folosesti sanatoasa cadourile si sa profitati la maxim de timpul stat impreuna!
ANASOL,ce mai face davidutul?
DENISA,ce bine ca mai e un pic si pleaca socrii,se termina stresul.de aia si eu ma bucur pe de o parte ca nu au venit sa ne ajute,dar pe de alta ma cutremura lipsa lor de sensibilitate...asa ca macar ai tai au avut bunavointa sa vina.sigur o sa-i placa emmei la gradi
MICIO,nu ai mai intrat de mult,ce mai faceti voi?
DANAE,tatal tau ce mai face,e mai bine?
BEE,ce ma bucur cand vad ca intri mai des.auzi tu ce telefon primeste cadou si nu se bucura.asa mai reactionez si eu cate odata...deci anuska tot asa solicitanta e.lasa ca se face ea mare
DEEA,tot la productie de tortuir esti?trimite si in spania unul cu prastia.primesc si ceva sarmale si ce o mai fi
BIANCA,ce mai face sandra,e mai bine?
hai ca m-am intins...mai intru eu
bumbita spune:
gata, i-am dat si eu lui sebi sa manance...pilaf de orez cu crenvusti de pui...spre surprindeea mea a mancat tot. dar crenvusti simplu nu mananca, nu pot intelege.
voi ati mai incercat cu ou fiert intreg?
carne de porc le-ati dat? dar caltabosi, toba ?
ce stiti de limbile straine, de la ce varsta pot copii sa asimileze cuvinte intr-o alta limba?
maraki, tu cum te descurci? tu vorbesti romana, in casa ce limba vorbiti? afara se vb germana? cum o sa procedezi, ce limba il vei invata sa vb flunent pe angelos?
am pus si noi poze noi...de la munte
bumbita si sebastian(03.01.2006)
dana_ene spune:
Maraki, cred ca sunteti foarte emotionati. Robert participa la pregatiri?
Spor la teaba!
Bombonica, abia astept pozele de la petrecere.
Bumbita, e foarte bine sa pui pozele in drop. Eu le pot lua usor de acolo.
Deea, ai o fata de milioane. Fotomodel s-o faci, are talent de mica. Pupam buclete si obrajorii cu gropite .
Adresa mea de mail este: daniela.ene@gmail.com
Nu ma deranjeaza s-o dau ori de cate ori este nevoie, stati linistite.
Daniela mamica de Oana Maria (2 sept. 2003) si Roxana Elena (7 febr. 2006)
www.copilasi2006.3x.ro/" target="_blank">SPIRIDUSI DE IANUARIE-FEBRUARIE 2006
www.nazdravani.ro" target="_blank">NAZDRAVANI DE AUGUST-SEPTEMBRIE 2003
dana_ene spune:
Ali, chiar aiurea faza cu soacra-ta. 50.000 lei? Pe langa aberatia valorii acestei sume... sunt de acord cu Moni ca era mai indicat sa-i cumpere o prostioara de jucarie di copila ar fi apreciat darul. Dar asa... Of, of, of !
Mirela, esti dragutza ca m-ai intrebat de tata.
Eu ma gandesc mult la tine, la greul prin care treci si nici nu-mi gasesc cuvintele sa te pot incuraja intotdeauna. Dar stiu ca Dumnezeu o sa aiba grija de o asa mamica tanara si curajoasa .
Tatal meu va merge in ianuarie la Bucuresti la un control si asteptam sa vedem daca va fi programat pentru operatie.
Acum este stabilizat cat de cat. Sa vedem...
Daniela mamica de Oana Maria (2 sept. 2003) si Roxana Elena (7 febr. 2006)
www.copilasi2006.3x.ro/" target="_blank">SPIRIDUSI DE IANUARIE-FEBRUARIE 2006
www.nazdravani.ro" target="_blank">NAZDRAVANI DE AUGUST-SEPTEMBRIE 2003
T_Ioana spune:
Ziua buna si de la noi!
La multi ani Jasmine, papusica scumpa! Sa ai parte de tot ce iti doresc parintii tai, sa ramai la fel de dulce si frumoasa si in viata sa ti se ofere tot ce e mai bun!
La multi ani si sa ne traiti cu numele Stefanutilor sarbatoriti ieri!
Eu nu apuc sa va citesc, staiu toata ziua cu iubirea mea mica si cu iubirea mea mare (care e in concediu) asa ca....
Desi suntem amandoi cu ochii pe Razvan ca pe butelie ieri a cazut peste o masuta, si si-a invinetit pometele, ca de, nu se putea de Anul Nou sa nu aiba si baiatul cu ce se mandri.
Am fost plecati la tara la bunici si marti noaptea am dormit la bunica mea (prima oara de cand il avem pe Razvan) iar copilul meu s-a trezit de 2 ori urland si plangamnd in hohoote sui nu am reusit nicicum sa-l linistesc. In prima tura l-am tot leganat, m-am plimbat cu el in brate si pt ca bunica-mea tot insista ca e deochiat (eu incerc sa fac abstractie de faze de genul asta) am zis toate rugaciunile si l-am dat cu putin mir si a adormit in final. A doua tura cand s-a trezit urland nu a mai avut nimik efect si pana la urma am cedat si am lasat-o pe bunica-mea sa-i stinga carbuni si sa-i zica de deochi si s-a linistit ca prin farmec. Eu tot zic ca e de la dinti ca ma cam strange in spate cand ma gandesc la prostii din astea cu deochi si altele la fel dar, cine stie.........
Noi ne pregatim de plecat la Bargau la prietenii la care facem Revelionul, tot spal haine si ma dispera ca nu se usuca deloc (acum nu mai pot usca pe calorifere ca fac instantaneu mucegai in camera), ne cam chinuim sa hranim bebelul ca nu isi manifesta interesul pt nimik solid. Spre bucuria mea, de cand papa Nestle Junior, a pus 400 gr in 19 zile!
Dorim multa sanatate bebeilor bolnaviori, spor la pregatiri mamicilor si taticilor si in mod cu totul special multa multa sanantate Mirelei si micutului Dani! Doamne ajuta sa fie totul bine si cu operatia Mirelei si cu adaptarea la cresa a puiului mic!
Ioana si www.onetruemedia.com/otm_site/auth_preview?work_id=1814858" target="_blank">Razvan (03.12.2005)
www.dropshots.com/T_Ioana" target="_blank">1
www.dropshots.com/T_Ioana2" target="_blank">2
"E important sa ai in viata un scop precis
Scopul meu este sa fac... shopping la Paris"
Denisam spune:
LA MULTZI ANI JASMINE!
SA CRESTI MARE,SANATOASA SI SA FIE FOARTE BINE PE TOATA LINIA!
PUPICI SI PETRECERE FRUMOASA!
Denisa
Denisa ');si Emma Andreea (17 Ian.2006)
Emma Andreea
Zambeste, si maine e o zi!
mirela10 spune:
DANA,MA FACI sa,nu sunt chiar asa,ma plang eu mult,vorba lui iulian...sunt multe mamici care au alte probleme de alt gen si nu prea se vaita ca mine...si tu esti eroina cu 2 fetite si tatal bolnav
TATIANA,CE MAI FAC GEMENEIIIIII?NE e dor de ei!
BUMBITA,mie mi-a zis dr ca pot sa-i bag albus in alimentatie...daca sebi papa de toate,cred ca nu are nik
monica70 spune:
Am intrat si eu un pic sa imi descarc dracii p-aci A oprit habaucul asta toti robinetii din pivinitza si din calorifer apa tot curgeeee si curgeeee ... Ghitza e deselat de cate lighene a carat...Diana e miorlaita ,eu am facut conta in atmosfera asta
Am mutat albumele din raftul de jos si i-am pus jucarii in loc,ca a facut iar niste crize de nervi azi ca n-am vrut sa o las cu ele.Acum am pus in loc jucarii si evident ca deja-s toate in mijlocul casei
Macar de ar termina asta odata cu golitul cloriferului,ca imi iau campii Si pe urma pana il monteaza ...Ca sa nu mai zic,ca iar ajung la vreo 2 milioane (un mil jumate a fost doar caloriferul ) E chiar culmea,acum cca o luna s-a fisurat ala din camera de zi,acum asta din dormitor ... sa nu cumva sa raman si eu cu ceva bani
MONI de DIANA (01.01.2006)DIANA ALBUME ,www.dropshots.com/jerpelm" target="_blank"> FILMULETZE 1 ,www.dropshots.com/monica70" target="_blank"> 2 ,www.dropshots.com/moni3" target="_blank"> 3 ,www.dropshots.com/moni4" target="_blank"> 4
LunaNoua spune:
Mirelus, Dana Va imbratisez si sunt alaturi de voi in clipele grele ce le treceti prin spitale. Eu fug de spitale ca de altceva... Mirela, nu ma prea pricep la cuvinte de incurajare, dar sa stii ca ma bucur foarte mult ca o sa ai operatia mai repede. Cu cat mai repede cu atat mai bine. Nici nu stiu prin ce aberatie s-a putut prelungii atat de mult !!! Pupicei !!! si multa sanatate si tie si micutului Dani
DeeaDesign webshots www.dropshots.com/LunaNoua" target="_blank">dropshots www.dropshots.com/LunaNoua1" target="_blank">dropshots1 www.dropshots.com/LunaNoua2" target="_blank">dropshots2