Spiridusi de ianuarie-februarie 2006 (134)

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns bumbita spune:

bombo, imi pare tare rau...nu te considera vinovata...tu ai vrut sa o feresti de un rau si...dar asa cum au spus dr ,e bine ca nu s-a intamplat nimic grav...pupici multi de la noi la jasmin sa treaca repede!!!!

am pus si noi poze noi...de la munte

bumbita si sebastian(03.01.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monica70 spune:

Gata treaba pe aici ,am mai si bagat la spalat ,am si facut repede salata de vinete ,iar supa de mazare cu galuste e pe foc... Acum asteptam sa se trezeasca Diana sa iesim ... in oras,in fatza la primarie,ca cica e fain impodobit,sa vada Diana si sa luam o gura de aer...Mergem cu mami,ne duce frate-meu cu masina.Sper sa nu uit aparatul sa facem si poze...N-o sa stam decat un pic ca e friiiig ...
ANABORDEA nu te pot ajuta,ca la noi nu e moda asta...cu taiatu motzului.

MONI de DIANA (01.01.2006)DIANA ALBUME ,www.dropshots.com/jerpelm" target="_blank"> FILMULETZE 1 ,www.dropshots.com/monica70" target="_blank"> 2 ,www.dropshots.com/moni3" target="_blank"> 3 ,www.dropshots.com/moni4" target="_blank"> 4

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pisoi3 spune:

Buna fetelor,
Am ajuns si noi prin Bucuresti. Cam nasoale sarbatori am avut, ne-au deschis niste hoti masina cu chei potrivite sau speraclu si ne-au furat bani, carduri si permisul meu de conducere. Portofelul cu carduri a fost gasit azi aruncat intr-o curte, banii normal ca nu i-am mai gasit si nici nu cred ca ii mai gasim. Am chemat politia, au luat amprente de pe masina, furtul s-a intamplat in curtea matusii mele la Buzau, cu poarta incuiata. Nu am nici un fel de incredere in politie, deci ma indoiesc ca vor mai gasi ceva. Din nefericire, am uitat borseta si geanta mea pe bord, dar nici prin cap nu ne-a trecut ca se va intampla asa. Cam asta am facut noi de Craciun, am descoperit furtul a doua zi de Craciun. Mi-e super scarba de tara asta plina de hoti, in Luxemburg lasam masina deschisa, cu casetofonul in ea si nu se intampla nimic. Cred ca si eu si sotul meu ne-am dezobisnuit de hotiile si inselatoriile din tara asta!
In fine, aia e.
Urez din inima un La multi ani bebeilor care au implinit anisorul, imi pare rau ca nu prea am mai avut timp sa intru sa le urez chiar in ziua cand implineau anisorul.
Acum iesim si noi putin la cumparaturi.
, intru mai tarziu.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bumbita spune:

anabordea, intr-adevar e mai problematic sa chemi 20 de persoane intr-o casa...sa-i servesti etc.
dar si intr-un restaurant , trebuie sa te intelegi cu patronul sa va dea un separeu, ceva....eu una cred ca e cea mai buna varianta si financiara, si comoda...si frumoasa...si unica, nu?

am pus si noi poze noi...de la munte

bumbita si sebastian(03.01.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dana_ene spune:

Of, Bombonica, ce rau imi pare de voi ca sunteti triste.
Stiu ca e inevitabil sa nu te invinuiesti, dar chiar nu este vina ta. Ai vrut sa o salvezi de lovitura. Se intampla.
Pupici pentru sarbatorita si o floare pentru mami cea trista.

Pisoi... asta-i tara noastra .
Imi pare rau de asemenea aventuri.
Mark ce face?

Anabordea, eu am experienta unui luat de motz in apartament de 2 camere cu 24 de invitati. Si... n-am mai repeta-o sub nici o forma .
Tocmai de aceea am optat pentru botezul Roxanei la casa de la tara a socrilor si a fost mai mult decat ok.
Pentru petrecerea de motz a Roxanei sunt hotarata sa fac ceva restrans: noi, bunicii si nasii fetelor. Atat !
Dar daca tu nu poti sa micsorezi lista invitatilor, atunci ar fi mai buna varianta unui restaurant.

Moni, plimbare placuta.

Noi am venit de la doctoritza. Am dus-o pe Oana. Cu toate siropurile luate de 3 saptamani fata tot are o tuse seaca, iritativa.
E bine cu gatul, cu plamanii. A ramas varianta viermilor intestinali.
Nu stiam pana acum ca un semn de alarma pentru viermi poate fi si aceasta jena faringiana/laringiana.
Saptamana viitoare ii facem un examen coproparazitologic si un sumar de urina.

Daniela mamica de Oana Maria (2 sept. 2003) si Roxana Elena (7 febr. 2006)

www.copilasi2006.3x.ro/" target="_blank">SPIRIDUSI DE IANUARIE-FEBRUARIE 2006
www.nazdravani.ro" target="_blank">NAZDRAVANI DE AUGUST-SEPTEMBRIE 2003

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andiaroro spune:

Jasmine-la multi ani!
Sa cresti mare, frumoasa si sa aduci bucurii parintilor§

BOMBO, nu-ti mai face procese de constiintza s-a intamplat! āna la vreo 3 ani tr sa fim atenti cu manutzele lor.

Anda- pacat ca bucuria Craciunului a fost umbrita de o astfel de intamplare...........nu cunosc zona si detaliile, dar s-ar putea ca hotul sa nu fie de "foarte"departe.........poate s-a auzit pe starda de unde veniti voi.........ca doar aveti nr rom, nu straine ca sa atraga atentis......sau au fost la prea mare vedere lucrurile. imi pāre rau!
Mirela- ce bine ca scapi mai repede de dr. imi dau seama ca nu esti in mare forma acum, dar profita de concediu ca sa faci mai usoara integrarea lui dani.
DANa-sper sa fie ascultator tatal tau.tuse din aia are si alex si mai stiu niste copii prin zona- nu s-au gasit explic, inca
LA NOI BUNICA NU MAI REUSESTE SUB NICI O FORMA SA SE TINA DUPA ALEX

ana si alexandre (17.02.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dana_ene spune:

Andiaroro, eu sper sa-i dam de capat pana la urma tusei asteia, ca ne-am stresat rau din cauza ei.

Roxanica a adormit, sa vedem daca se mai trezeste peste vreo ora sau doarme pana dimineata.

Oana se uita la DUMBO, iar eu am putin ragaz in fata calculatorului.

Unde este Bianca???

Daniela mamica de Oana Maria (2 sept. 2003) si Roxana Elena (7 febr. 2006)

www.copilasi2006.3x.ro/" target="_blank">SPIRIDUSI DE IANUARIE-FEBRUARIE 2006
www.nazdravani.ro" target="_blank">NAZDRAVANI DE AUGUST-SEPTEMBRIE 2003

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monica70 spune:

Deja ne-am intors ... Mami a fost dezamagita,ca deja au demontat aia nu stiu ce iesle si oitze pusesera pe acolo si a auzit ea ... Dar macar am bagat o tura sa vedem si noul patinoar al orasului(numai vreo 2 mililarde lei vechi ) In fatza primariei macar s-a distrat Diana ca a alergat dupa un camion cu telecomanda al unui baietzel,de n-o mai opream,nu mai voia sa plece de acolo Eu eram congelata ,ei putin ii pasa...Am pus si cateva poze cu imagini de acolo si din oras http://www.dropshots.com/day.php?userid=183623&cdate=20061228 (la filme 2) Evident c anu se compara cu ce-i prin Paris
Acum a mancat ca un lup

Hopa ... am impresia ca apar prin zona poze cu Alain si Marco? Sunt canuntata ca-s noutati la Silvi in drop.Trebuie si sa mai citesc pe aici si revin!

MONI de DIANA (01.01.2006)DIANA ALBUME ,www.dropshots.com/jerpelm" target="_blank"> FILMULETZE 1 ,www.dropshots.com/monica70" target="_blank"> 2 ,www.dropshots.com/moni3" target="_blank"> 3 ,www.dropshots.com/moni4" target="_blank"> 4

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maraki spune:

Bombo imi pare tare rau pt. Jasmine, mi se pare aiurea sa nu gaseasca aia chiar nimic, pai fata nu poate sa faca nimic, nu suporta atingere....nu e bine sa te duci cu ea in alta parte sa fii sigura ca nu este luxatie ceva ?
Dana nu pot intra in site-ul nostru, mai devreme mergea...
ooof ca am tv tare si am uitat ce vroiam sa mai scriu...
Anda pacat ca vi s-a intamplat furtul! Aveti de alergat dupa acte si numai asta nu va lipsea! Noi cand am fost cu masina in Ro, am lasat-o la mama la bloc si am circulat cu a mea, asta din D nu are alarma pe ea si mi.a fost frica sa nu avem probleme.
Ioana imi pare rau pt. Razvanel, sa ne tot asteptam la lovituri de acum incolo
Intru mai tarziu ca trebuie sa faca baie Angelo....pupici....revin sigur....

Monica
http://community.webshots.com/user/maraki36
mamica de bebe Angelo ( 29 Dec. 2005 )
http://www.dropshots.com/maraki
http://www.dropshots.com/maraki1
http://www.dropshots.com/maraki2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns silvi_2005 spune:

Vad ca s-au intamplat tot felul de chestii nasoale,
Bombonica bine ca n-a fost ceva mai grav, sunt tare fragili, nu te mai necajii ca nu ai ce sa faci si eu il tin pe Alain de manuta si il apuc rapid de umar cand se smuceste ca nu are stare.Pupici sa va treaca cat mai repede.
Anda imi pare tare rau ca aveti astfel de neplaceri, noua ne-au spart masina de 4 ori si stiu ce inseamna, pacat ca traim in asa tara, pupici scumpicului Mark.
Moni e un pic cam rasfatata Diana, sa ai grija ca asta poate degenera in rasfat maxim, de cate ori o vezi ca plange si face figuri ca vrea ceva ii distragi atentia rapid cu altceva, parerea mea, sa nu te superi pe mine ca itzi zic.Asa mi-a facut si Alain dar nu i-am dat importanta, ii distrageam atentia si daca vedeam ca nu merge ma faceam ca nu-l vad, acum s-a mai domolit dar nu stiu cat in tine.Pupici de noi.
a fost si Giova pe la noi, sunt o familie tare draguta si marcolino e un dulce si un cumintel.S-au jucat baietii dar nu cine stie ce... mai mult fiecare cu treba lui, Alain era fascinat de suzeta lui Marco, habar nu avea ce e aia dar mi-a palcut de marco ca nu lasa omul din mana suzeta.Am pus ceva poze aici http://www.dropshots.com/silvi acum fug la baita, revin dupa ce adoarme bb ca mi-e dor de o seara petrecuta de DC.

Silvi si bebe Alain 19.01.2006

Daca ceva se intampla o singura data, se poate sa nu se mai repete niciodata dar daca se intampla de doua ori, se va repeta sigur si a treia oara.

Mergi la inceput