Spiridusi de ianuarie-februarie 2006 (134)

Raspunsuri - Pagina 21

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns LunaNoua spune:

March, eu am dezvatat-o pe Daria de mania pufuletilor cu ... floricele

DeeaDesign webshots www.dropshots.com/LunaNoua" target="_blank">dropshots www.dropshots.com/LunaNoua1" target="_blank">dropshots1 www.dropshots.com/LunaNoua2" target="_blank">dropshots2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andiaroro spune:

DeeA ..........stai la cotitura. ce te faci daca mai apare un urator intarziat?
Ei sunt la varsta imitatului acum......dupa vreo ora in sala de asteptare la dr, unde am asistat la o conversatie intre alex si o pitica de culoare nitelus mai mare( max 3-4 luni in +), aia mica a sfarsit pronuntand haide si nenea fara pb, iar alex niste sunte f ciudate in limba cine stie carui trib.......fiecare avea propriul discurs si celalat il imita.........toti pacientii uitasera pt ce venisera acolo de atata ras....asta-i varsta.......ca si chestia cu pusul ob in cap-totul e in grafic.

mira-super gasca mai ai.......

noi suntem in mari dileme.....sa onoram inv de rev sau sa stam acasa......ce greu e de decis.......

anda-cunosc senzatia cu oboseala de acasa.;stabiliti-va prioritatile si vedetzi voi apoi ce mai facetzi

ana si alexandre (17.02.2006)

Mergi la inceput

Daria ne da de mancare. Ii dau cate un pufulete.. si ii zic.. du-te si da-i lu tati.. si ea nu se duce, ca inca nu merge nesprijinita, dar il cheama pe tacsu' la ea si ii intinde pufuletele .. si zice: "mmm" .. adeca .. ia si papa

DeeaDesign webshots www.dropshots.com/LunaNoua" target="_blank">dropshots www.dropshots.com/LunaNoua1" target="_blank">dropshots1 www.dropshots.com/LunaNoua2" target="_blank">dropshots2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns marchplayer spune:

deea ai dreptate, floricelele au in plus pericolul ca se pot inneca. Auzi, dupa ce ca m-ai bagat in ceata cu siropul asta de catina..(de unde naiba sa iau eu catina sa fac sirop din ea) ai mai bagat si expresia aia de "zahar invertit", o fi uzuala dar eu
Ana cred ca a fost super fun asteptarea la dr. Au facut schimb de adrese?

http://www.dropshots.com/marchplayer

daniela8+ si ioana alexandra (05.02.2006)
poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Giova spune:

Salutare fetele!!!!
Bianca insanatosire grabnica, drum bun si un an mult mai bun ca asta. cred ca mai bun ca asta nu va fi, caci ne-a daruit tuturor niste copii minunati.
Daniela cum te simti? esti in forma? Ioanei.
Deea ne-ai facut curioase cu cura asta si nici macar nu ne zici ce contine .
Anda lasa ca trece si asta, nu se mai poate face nimic, sper ca noul an sa va aduca insutit ce ati pierdut acum.
Mira sper sa vad si eu pozele mai tarziu. Cum se poate sa fie o Elvetie verde, fara zapada?

Marco a fost innebunit dupa zapada. I-am facut ceva poze foarte faine.
L-am lasat cu mama, a fost la strabunici, la soacra, dar numai la mama vrea. e innebunit dupa ea, ce sa mai zic de copii.
Eu mi-am facut de cap in oras, am stat la o barfa cu prietenele, iar acum mergem la socru in vizita.

revin mai tarziu, cand sper sa pun si ceva poze.

_
Gio si Marco (6 ian. 2006)
maimuta mea, poze Marco, filmulete Marco (1),www.dropshots.com/ioana_purdea" target="_blank">(2),www.dropshots.com/giova2" target="_blank">(3),
nunta noastra , Antalya, Italia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pisoi3 spune:

ANA, ce draguti cred ca au fost piticeii! Pacat ca nu ai avut camera video sa ii filmezi!
MARCH, chiar asa, ce face bebe in burtic?
Fetele care ati vaccinat puiutii la un an, ce vaccin le-ati facut? Ca sa stiu si eu ce cumpar.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pisoi3 spune:

GIO, asa sa fie, sa dea Dumnezeu! Tare suparata sunt cand ma gandesc la cati bani am pierdut!
Astept poze cu tizul.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Bombonicaaaa spune:

La multi ani Angelino ,sa cresti mare si sanatos sa ai parte numai de bucurii alaturi de parintzii si fratii tai !

Fetelor buna seara si de la noi ! Noi am avut aseara petrecere pentru Jasmine si a fost super frumos , s-a distrat micutza mea de numa , manutza nu a mai durut-o si nici nu a vrut sa doarma deloc pana la 12 azi noapte cand am ajuns acasa , nu cumva sa piarda ea ceva
I-am taiat si motzul si dupa aia a pus manutza in cap sa vada ce i-am facut de se uita toata lumea la "operatziunea motzul" iar de pe tava a ales rujul primul o bricheta si la sfarsit si un pix , acum sa vedem daca s-o potrivi
A primit si o gramada de cadouri si cum am ajuns acasa a dat iama in pungi si a inceput sa cotrobaie pe acolo foarte incantata de ce gasea
Putetzi vedea poze aici Happy Birthday
Trimit acum niste poze si in Ro si revin

Oana de Iustiana Noemy(4.11.1999) si Jasmine Neidyn(28.12.2005)

POZE
www.dropshots.com/Bombonica" target="_blank">VIDEO 1 , www.dropshots.com/bombonica1" target="_blank">2

www.onetruemedia.com/shared?p=189e1555048a1ba8191351&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">MY ANGEL

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monica70 spune:

POZE si un film CU DIANA SI CLARA
http://www.dropshots.com/day.php?userid=205939&cdate=20061229
Revin...

MONI de DIANA (01.01.2006)DIANA ALBUME ,www.dropshots.com/jerpelm" target="_blank"> FILMULETZE 1 ,www.dropshots.com/monica70" target="_blank"> 2 ,www.dropshots.com/moni3" target="_blank"> 3 ,www.dropshots.com/moni4" target="_blank"> 4

Mergi la inceput

March, zharul invertit se face din zahar cristalizat, prin fierbere, cu apa si lamaie. Iese ca o miere si e mai usor de digerat, intr-o forma mai sanatoasa decat zaharul cristalizat. Dar nu e nevoie sa faci tu zahar invertit si sa culegi coacaze. Este facut gata, un sirop de catina, la farmaciile naturiste, sau magazine cu produse naturiste.

Mergi la inceput