Spiridusi de ianuarie-februarie 2006 (134)

Raspunsuri - Pagina 20

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Biancas spune:

Multumesc ca v-ati facut griji pt mine.
Sincer ma simt ca , raceala asta ma termina.
Maine mergem la Sovata si nu am nici un chef. M-am apucat sa fac de mancare noroc ca m-a ajutat maica-mea ca pe mine m-a durut capul ingrozitor.
Poate deseara daca o sa mai am putere o sa mai stau.
LA MULTI ANI ANGELO sa fii fericit si sa ai o viata usoara, plina de bucurii si impliniri.
In caz ca nu mai intru...
va urez ca din prima zi a anului 2007 sa va impiedicati de un bolovan de NOROC, sa calcati intr-o balta de FERICIRE, sa va stropiti din cap pana in picioare cu IUBIRE si sa fiti SANATOASE, atat voi cat si familiile voastre! Prima brazda a plugusorului sa va rastoarne prosperitate din belsug pentru tot anul!
LA MULTI ANI!!

Bianca , mami de Sandra( 8.07.1997) si de Daniel (17.01.2006)
Albumul nostru
www.onetruemedia.com/my_shared?z=f72578dbdb5131bc04ec7&utm_source=otm&utm_medium=text_url/" target="_blank">Filme Craciun 2006

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monica70 spune:

Sa vedeti mostra de spiridus ! Eu am masutza aia la care se trag blaturile in lateral si inauntru e asa zis-ul bar,foarte rar il utilizam.Acum in disperare am scos de acolo niste suporturi din palstic pentru pahare si i le-am dat Dianei sa mai stea locului. Si tacticoasa,m-am intors la PC ... am crezut ca se jaoca cu ele ... da ce credeti ca facu mandra? A vazut de unde le-am luat si s-a dus urgent,a deschis "barul" si deja manevra sticlele - bine ca nu mi-a spart paharele Si cand am "certat-o" imi radea in nas Acum iar a scos haineleeeee ... Am vazut ca rodea ceva si am chemat-o sa imi arate ce e ... a venit si mi-a dat ... era o bucata dintr-o revista ... acum e iar la cosul de gunoi
Suntem in era explorarilor ... si daca o las sa isi bage nasul (si mainile ) peste tot, e cea mai cuminte fetitza din lume ...

DANIELA imi pare rau de Ioana,las ca se obisnuieste ea si cu cazaturile,o fi plans si de oboseala asa tare si mult!

MONI de DIANA (01.01.2006)DIANA ALBUME ,www.dropshots.com/jerpelm" target="_blank"> FILMULETZE 1 ,www.dropshots.com/monica70" target="_blank"> 2 ,www.dropshots.com/moni3" target="_blank"> 3 ,www.dropshots.com/moni4" target="_blank"> 4

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns LunaNoua spune:

quote:
Originally posted by monica70

RALU si eu cu asta ma consolez,ca macar e isteatza.Dupa Ghitza chiar prea isteatza pentru varsta ei
Chiar voiam sa va intreb,ai vostrii isi agatza cate ceva dupa cap? Ca ea avea telefoanele de jucarie cu snur si dupa ce am gasit-o de cateva ori cu ele puse frumusel la gat le-am taiat snururile jos preventiv!
Zilele trecute era cu borseta lui fratelo,aia pentru aparatul foto, si-o agatzase de gat si se plimba cu ea prin casa tacticoasa de ziceai ca e reporter de razboi Dar stia sa le si scoata singura.Doar cu bichineii aia a fost mai greu azi - poate reusea sa si-i dea jos singura pana la urma si pe aia,dar cum am auzit-o maraind am ajutat-o putin

A! Sa stii ca si Diana se mai tragea de haine,dar e mai "sexy" de cand se pune pe burta pe jos

MONI de DIANA (01.01.2006)DIANA ALBUME ,www.dropshots.com/jerpelm" target="_blank"> FILMULETZE 1 ,www.dropshots.com/monica70" target="_blank"> 2 ,www.dropshots.com/moni3" target="_blank"> 3 ,www.dropshots.com/moni4" target="_blank"> 4

DeeaDesign webshots www.dropshots.com/LunaNoua" target="_blank">dropshots www.dropshots.com/LunaNoua1" target="_blank">dropshots1 www.dropshots.com/LunaNoua2" target="_blank">dropshots2

Mergi la inceput

Mai .. ce de -iste !!! Putintica rabdare fetele, putintica rabdare. Dupa rev scriu si cura, si pe 8 ian incepem, ca sa nu mai avem motive de peceala. Pe 8 se cam incheie sarbatorile, asa ca putem da jos sunculitele linistite.. sa fim madone la vara Ceaiul antiadipos...face si el ceva, nu zic nu.. dar numai cu el nu slabesti. Cel putin, eu nu am reusit sa slabesc cu nimic inainte de cura asta Si va zic ca imi e tare bine, dar nu se poate tine daca mergem la mese imbelsugate si sarbatori si chefuri. De aia am zis pe 8 ian.

DeeaDesign webshots www.dropshots.com/LunaNoua" target="_blank">dropshots www.dropshots.com/LunaNoua1" target="_blank">dropshots1 www.dropshots.com/LunaNoua2" target="_blank">dropshots2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monica70 spune:

Deja-s ko cu Diana si Ghitza nu mai apare,ca iar a profitat si a zbughit-o prin oras Si faceam o multime de conta in timpul asta asa ma lupt cu Diana sa uite cosul de gunoi.Am filmat-o bodoganind in unul si facand pe fotoreporterul in celalalt, chiar acum ,aici http://www.dropshots.com/day.php?userid=205939&cdate=20061229&ctime=162341

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns marchplayer spune:

Am fost cam lenesa la facut poze anul asta. Adevarul este ca nici nu prea avea cine sa faca, am pus-o pe matusoaie sa filmeze cand ii dau cadourile Ioanei si a uitat sa apese pe buton. In sfarsit, am pus si eu cateva pe drop. Ioana a primit un munte de cadouri, mai ales plusuri pe care nici nu le baga in seama. Masinuta si pisicuta de la mine ii plac A primit si niste toale de la caribu de la nasa si de la mamaie care i-au placut lui mami.
In rest noi suntem bine, ma lupt cu hranirea copilului, eu vreau sa-i dau hrana sanatoasa iar ea prefera pufuletii. Am incercat si eu din disperare sa-i dau crenvusti sau sunca presata, m-a refuzat, nu i-a placut.

http://www.dropshots.com/marchplayer

daniela8+ si ioana alexandra (05.02.2006)
poze

Mergi la inceput

Moni ... am vazut filmuletele Sa vezi faza: Daria cam a auzi-to pe Dia vorbind acolo ... a facut liniste.. si asculta fiecare sunet ... si apoi .. cand dadea Dia din manute, asa .. de jos in sus...ma uit la Daria .. si si ea dadea la fel... doar ca Daria nu o vedea pe Dia la monitor, ca era cu fata la mine, si nu la monitor !!! S-a oprit cand s-a oprit si Dia !!!

march, poi trebuia sa le faci recliclare la matusoaie.. ofof...Cum te mai simti cu fratioara din burtik ?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pisoi3 spune:

Buna fetele,
JASY, LA MULTI ANI! Sa fii sanatoasa, fericita, norocoasa si sa le aduci numai bucurii lui mami si tati!
Lui ANGELO deja i-am urat La multi ani, dar ii mai urez inca o data!
Am ajuns si noi acasa, am alergat toata ziua dupa diverse si tot nu am terminat tot ce aveam de facut dar le mai facem si in ianuarie, inainte de plecare. Sunt multumita ca am rezolvat cu actele matzelor si am facut RCA-ul pe anul viitor.
Toti trag de noi sa ne vada de sarbatori, suntem super obositi, nu mai zic suparati! Acum fug sa imi iau si eu niste reviste pentru mamici, ca imi e dor sa mai citesc revistute.
MONI, a venit Ana?
fetele si bebeii, intru mai tarziu.

Mergi la inceput

Maraki... eu am asteptat sa fiu ultima care te ureaza... ca n-am reusit sa fiu prima hihi

Angelo, la multi ani puiu mic ... baiat mare ce esti adica, sa cresti mare si voinic, si bucuros si fericit .. si sa o fericesti si pe mami cu realizarile si implinirile tale

Mergi la inceput

hai sa va dau o idee de vitaminizat copiii. Ii dau Dariei un sirop de catina, macerat la rece in zahar invertit. Il pun in ceaiul neindulcit, sau se poate pune si in apa, daca accepta bb gustul. Are gust dulce-acrisor, ca de mere ...cam asa. Daria bea foarte fain ceai BabyCalm indulcit cu siropul asta. Dar trebuie pus in ceaiul rece, ca sa nu se distruga vitaminele.

Mergi la inceput