Spiridusi de ianuarie-februarie 2006 (134)

Raspunsuri - Pagina 19

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns monica70 spune:

Am bagat iar nasul pe aici si ma bucur mult ca am dat de MIRA
la noi a nins
Ma uit imediat si la poze,daca nu se trezeste Diana intre timp ,ca doarme de vreo doua ore si ceva tare am bucur ca va fi odihnita pe cand vin musafirii!
... Na ca tocmai s-a trezit Am adus-o aci,e inca putin ametita se vede dupa cum umbla .Nici nu mai stiu ce voiam sa zic

MONI de DIANA (01.01.2006)DIANA ALBUME ,www.dropshots.com/jerpelm" target="_blank"> FILMULETZE 1 ,www.dropshots.com/monica70" target="_blank"> 2 ,www.dropshots.com/moni3" target="_blank"> 3 ,www.dropshots.com/moni4" target="_blank"> 4

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bumbita spune:

cristina, asa cum a zis giova,...ai wc portabil?

ma inscriu si eu fetele, dar sa afisati PUBLIC regimul nu de alta, dar la primavara...se duc hainele astea groase si ies la iveala .....sunculitele

am pus si noi poze noi...de la munte

bumbita si sebastian(03.01.2006)

Mergi la inceput

toanca, nu mai esti?

Mergi la inceput

MIRA nu gasesc poze noi ,dar oricum mi-a facut placere sa le revad pe cele vechi Sa mai pui macar poze noi,daca tot n-ai timp de scris Cred ca Diana va fi gen Daria cel putin la capitolul kg

MONI de DIANA (01.01.2006)DIANA ALBUME ,www.dropshots.com/jerpelm" target="_blank"> FILMULETZE 1 ,www.dropshots.com/monica70" target="_blank"> 2 ,www.dropshots.com/moni3" target="_blank"> 3 ,www.dropshots.com/moni4" target="_blank"> 4

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns marchplayer spune:

LA MULTI ANI ANGELOS!!!! SA CRESTI MARE, SA FII SANATOS SI LA FEL DE FRUMOS!!!
LA MULTI ANI SI PENTRU JASSY!!! FRUMOASA MICA SA FII FERICITA!!
Bumbita am vazut si eu pozele voastre de la munte, cred ca v-ati distrat de numa. Ai dat pletele piticului cu spuma Ati avut un Mos Craciun veritabil si un tort suuper.

daniela8+ si ioana alexandra (05.02.2006)
poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns toanca spune:

bumbita, ba da mai sunt.
Da, ai tinut bine minte...eu scriu numai de la servici....
Mateias e blondut ca mama mea si cu ochi albastri tot ca mama

Toanca si Matei Alexandru 06.01.2006

poze

http://www.dropshots.com/toanca
http://www.dropshots.com/toanca1

Mergi la inceput

Mi-a raspuns Bianca la mesaj,e tot racita si nu se simte bine,n-are chef de nimic.Pana la urma merge la Sovata de Revelion,dar fara Dani...
Va las,merg sa ma joc cu Diana ca s-a trezit cam cu in sus!

Mergi la inceput

toanca, pai si lucrezi si azi? uuuffff!!!! pana la ce ora?
sa faci poze de rev si sa ai grija cu cardul!!!unde faceti rev-ul?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns marchplayer spune:

Si eu cauta-i poze noi la Mira si....
Noi am avut musafiri 2 zile, au venit 2 dintre surorile mele si o nepoata asa ca a fost super distractie pentru ioana care s-a lasat purtata din brate in brate si culmea a fost aseara cand si-a tras prima ei busitura, a cazut de pe motor si a plans vreo ora pana a adormit, nici macar la baie nu a tacut. Cred ca era si super obosita dar s-a si speriat fiind prima cazatura. acum este ok, au plecat musafirii si este dezastru pe aici dar liniste, in curand o expediez si pe Ioana la culcare si mai imi limpezesc si eu creierii cu niste forum, poate reusesc sa descarc si eu pozele si sa pun cateva.

daniela8+ si ioana alexandra (05.02.2006)
poze

Mergi la inceput

daniela, ce mai fac? ati rezolvat cu baita? ioanei ii faci baita, pana la urma, in baia mare sau tot in cadita ei in camera( am vazut si poza cu cadita in patul mare )?

Mergi la inceput