Spiridusi de ianuarie-februarie 2006 (134)

Raspunsuri - Pagina 18

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns toanca spune:

bumbita
Da de ce va grabiti cu taiatul motului?
Cica la baietei se poate taia pana la 3 ani.
Eu nu ma grabesc...oricum n-am ce sa tai la cat suntem de cheliuti.
Giova, bine ai revenit.

Toanca si Matei Alexandru 06.01.2006

poze

http://www.dropshots.com/toanca
http://www.dropshots.com/toanca1

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bumbita spune:

toanca sunt doua motive:unul l-am spus deja - tot sunt toti stransi la un loc de rev - s al doilea este ca sebi are pe mijlocul capului o suvita mai lunga si care musai tr tunsa.

uite aici dovada www.dropshots.com/bumbita

tu cand tai "motul"?macar simbolic si tot trebuie sa tai ceva- acolo.

se zice ca trebuie pastrata codita si pusa in prima zi de scoala in ghizdan sa-i placa cartea si sa aiba note mari.asa se zice

c_cirstea@yahoo.com&nrdest=0&mesaj=329&x=33&y=22" target="_blank">LA MULTI ANI ANGELOS!!!!

am pus si noi poze noi...de la munte

bumbita si sebastian(03.01.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miraklucker spune:

Daca nu am reusit sa va urez Craciun fericit, macar acum va urez din tot sufletul "LA MULTI ANI" sa aveti un an plin de bucurii si impliniri, multa sanatate si tot ce e mai bun.

eu sunt prinsa pana peste cap, nu stiu de ce nu imi mai ajunge timpul?, de citit va mai citesc din cand in cand dar de scris mai putin.
Si la noi a venit Mosul, de fapt aici vine Christkind, copii ies din camera, sep un cadourile sub brad, se aprind lumanarile si se suna din clopotel, atunci copii intra in camera si se impart cadourile. ai mei sunt cam zapaciti ca eu tot le spun de Mos Craciun, de la deilalti aud de Christkind.... Daria de cand i l-a aratat maica-mea pe Mos il vede peste tot striga disperata "Tatuuuun!!!". David a primit o masina cu telecomanda, Daria un puzzle, si Selin o papusa care binenteles ca n-a interesat-o.
Bradul l-am cumparat noi, am pregatit ornamentele impreuna si mosul a venit nopatea si l-a impodobit.....Daria cand l-a vazut a doua zi a ramas inmarmurita in fata lui si ....."UAAAAAAu!!!!".
In 25 am fost la socrii, au mai primit si acolo inca doua ture de cadouri, pe al meu copil nici nu l-au mai interesat cadourile el vroia sa se dea cu sania!!!.....e ceva zapada dar chiar si acolo pe munte fff putin.
De Revel ne pregatim sa facem o iesire in 2, fara bagaje. sper doar si sa reusim....apoi in 12 ian 3 plecam 3 zile tot numai noi la ski si wellness. Sa profitam cat mai sunt ai mei aici!

In rest suntem bine, pana acum nu au fost decat usor raciti, azi noapte david a venit la mine in pat ca-l doare o ureche. Pe Selin o supara dintii care nu mai ies, i-am dat niste supozitoare homeopate si i-a trecut....nici nu-mi vine sa cred ca doarme toata noaptea neintoarsa!! Merge aprope singurica, spune cateva cuvinte, mama chiar cu adresa,si a ajuns-o pe Daria la kg!!
eu sunt intr-un stress....inca nu avem locuita, in ian trebuie sa ne gasim neaparat ceva. De saptamana viitoare voi lucra 4 zile joia sunt libera. Abia astept.
.....hai ca va citesc daca nu plec acasa!!! ca de lucru nu mai este de mult!!!

Va pup dulce!!!

Mira mami de DAVID (15.08.2002), DARIA(20.11.2004) si SELIN (07.02.2006)

POZE CU NOI

Poze noi ....cu noi

Mergi la inceput

mira, felicitari pentru cei trei copilasi. ( atatia as vrea sa fac si eu ).. cum fac ei toti trei baie impreuna!!!

am vazut pozele...intr-adevar selin este grasuuuta...se vede mai ale in ultima fotografie in care este imbracata cu ciorapeii , ce mai copanele are!!!mai imi plac muuuult buculitele si gropitele ei!!! e scumpa foc, sa-ti traiasca! si mai sta si pe olita la varsta ei...si ii si place!!!...pupici multi de la noi si LA MULTI ANI!!!

Mergi la inceput

Bumbita, merci!!
aia sa o crezi tu ca sta pe olita, am prins-o asa, dar de stat nu sta nici macar a mare. Cel putin ea spune....dupa ce a facut

POZE CU NOI

Poze noi ....cu noi

Mergi la inceput

Maraki "La multi ani" pentu Angelo!! doarme ce repede a trecut anul....parca imi amintesc cum ne tot scriai din cafeteria spitalului si asteptai sa nasti.
...si in ca o data " La multi ani" pentru toti bebeii sarbatoriti pana acum!!!

POZE CU NOI

Poze noi ....cu noi

Mergi la inceput

Giova ce frumos ca ninge!! aici vine primavara!!! sunt disperati elvetienii ca nu au zapada. Arunca cu canoanele zapada artificiala sa aiba turistii unde sa schieze ca nici macar pe munte nu e!!!! si nici nu se prevede ceva in viitorul apropiat!!

POZE CU NOI

Poze noi ....cu noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns asteryaro spune:

Ma bag si eu la cura, numai s-o (de)scrie cineva.
Si cum este cu ceaiul antiadipos???

Cristina, mami de Razvan Nazdravan (31.01.2006)

www.dropshots.com/astery
www.dropshots.com/astery2

Mergi la inceput

toanca, da' cu cine seamana mateias asa blondut? tu esti inca la serviciu, nu? parca tu scriai numai de la serv, sau ma insel?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns J G spune:

LA MULTI ANI ANGELOS!
LA MULTI ANI JASY!

J si Carla-saurus Rex (05.02.2006)

Mergi la inceput