Spiridusi de ianuarie-februarie 2006 (134)

Raspunsuri - Pagina 22

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns marchplayer spune:

Pisoi, va urez vacanta placuta in continuare in Romania. Chiar asa, stabiliti si voi ceva prioritati cu vizitatorii.
Giova pupici lui Marcolino!
Samburelul nostru creste si o face pe mami sa vomite in fiecare dimineata plus ca sunt obosita si as dormi continuu. In ianuarie mergem la eco si analize, dea Domnu` sa fie totul Ok.

http://www.dropshots.com/marchplayer

daniela8+ si ioana alexandra (05.02.2006)
poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monica70 spune:

BOMBO e superba Jasmine in rochita aia,ma bucur ca nu a mai durut-o manutza
GIOVA i-am zis Anei ca ti-am dat numarul de telefon,ei mai stau pana dupa Revelion,deci avesti sanse sa va intalniti!

Ce sa va zic de intalnirea cu ANA ... intai de Clara - care e o dulce cu niste ochi albastri superbi si zambareatza! E mai inalta ca Diana (desi e mai mica cu doua saptamani) dar la fel de usoara ca ea (spre satisfactia mea sadica ) desi pare mai plinuta un pic. Merge bine de manutza si pe langa mobila,merge in patru labe,se ridica,e activa si cred ca o sa mearga si ea cu viteza,dupa cum merge de manutza!
ANA e simpatica foc si mi se pare atat de familiara,probabil pentru ca provine d-aci din zona Tare ma bucur ca am apucat sa ne intalnim! Si ca sa puna capac vizitei DIANA I-A PUPAT pe toti trei la plecare si pe Clara si pe Ana si pe sotul ei!!! Si pe mine ciuciu - mie mi-a dat una peste ochelari

MONI de DIANA (01.01.2006)DIANA ALBUME ,www.dropshots.com/jerpelm" target="_blank"> FILMULETZE 1 ,www.dropshots.com/monica70" target="_blank"> 2 ,www.dropshots.com/moni3" target="_blank"> 3 ,www.dropshots.com/moni4" target="_blank"> 4

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mirela10 spune:

dani e bolnavior copt
are antibiotic pe gurita,altul in picaturi de nas si altul pt ochi.a prins un microb care da conjuctivita si de acolo s-a intins la nas,gat urechi...azi a dormit 5 ore...si are muci verzi

http://photos.yahoo.com/iuli_n90210
http://www.dropshots.com/mirela10
mirelutza si dani(21.12.2005)

Mergi la inceput

MIRELA vai bietul DANI,de aia se simtea asa rau,bine macar ca au depistat ce are ,sper sa ii treaca repede! Multi de la noi!

MONI de DIANA (01.01.2006)DIANA ALBUME ,www.dropshots.com/jerpelm" target="_blank"> FILMULETZE 1 ,www.dropshots.com/monica70" target="_blank"> 2 ,www.dropshots.com/moni3" target="_blank"> 3 ,www.dropshots.com/moni4" target="_blank"> 4

Mergi la inceput

Imi pare tare rau ca Dani este bonlavior. Tinem pumnii sa se faca bine repejor si sa scape de mucuti.
Jasmine a fost o printesa la ziua ei, foarte frumoasa cu o rochita superba pana la tort cand l-a pus pe ea. Cred ca s-a distrat de minune. Am vazut torturi acolo pe alese sau serbati mai multe evenimente?
Monico tu iara cu musafiri si cu distractie maxima! am vazut si pozele. Sa dea naiba daca am recunoscut-o pe Ana, zici ca n-am vazut-o in viata mea

poze

Mergi la inceput

Ba eu i-am recunoscut din prima,sunt exact ca in fotografiile vechi - sunt in contul comun - la "Clara-Francesca" ,doar Ana e ceva mai silueta ca atunci .

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Bombonicaaaa spune:

Of saracul Dani sa se faca bine repede sa nu mai sufere sufletelul Mirela multa putere ... ce pot sa-ti zic , eu cred ca cedam nervos demult cu atatea probleme
Jasmine s-a trezit , a papat si iar la somn , trebuie sa recupereze ca e rupta.
March am facut 3 torturi ca sa fie diferite, cu frisca si fructe , cu cioco si cioco si zmeura,in mod normal trebuiau sa fie puse pe un suport pe care l-a uitat barbatu-meu acasa ca astia aici nu fac supra etajate asa ca le-am pus si eu cum mi-a venit
Sa va zic ce-a mai tare faza a serii de ieri?! Ei bine nasul Jasminei a venit cu nasa , a stat de a mancat , a baut si a plecat la fotbal A ramas doar nasa de i-a taiat motzul si a plecat si ea printre primii invitatzi Nu stiu sincer de ce s-au comportat asa , toata seara a avut "trompa" si nici cu Jasmine nu s-a jucat, dar sa fim noi sanatosi si important e ca Jasmine s-a simtzit tare bine si s-a jucat cu copiii si restul invitatzilor s-au distrat

Oana de Iustiana Noemy(4.11.1999) si Jasmine Neidyn(28.12.2005)

POZE
www.dropshots.com/Bombonica" target="_blank">VIDEO 1 , www.dropshots.com/bombonica1" target="_blank">2

www.onetruemedia.com/shared?p=189e1555048a1ba8191351&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">MY ANGEL

Mergi la inceput

Hai ca m-am amuzat cu diana. Auzi tu s-o pocneasca peste ochelari si pe musafiri i-a pupat
Ioana se distreaza foarte bine intr-o cutia masinutei pe care i-am cumparat-o. Intra si pisica si sa vedeti fun. Poate le trag un film.
Acum am plecat la baita si la somn apoi ca sunt franta de oboseala, mai ales ca aseara din cauza cazaturii a fost suparici si mi-a adormit devreme iar dimineata a fost prea matinala pentru mine. va pupic si va urez distractie placuta in continuare.
UREZ SI UN NOU AN FERICIT TUTUROR CA NU STIU DACA MAI INTRU sau cine stie poate fac revelionul on-line

poze

Mergi la inceput

Diana e rupta ,a papat cereale in hinta si acum umbla de bezmetica p-aci,am zis ca fix al 21 o culcam .... pana atunci mai scriu cate ceva...
Fetitele s-au dragalit un pic,s-au prins de manutze,au tipat un pic de bucurie una la alta,dupa care Clara s-a ocupat de jucariile Dianei ... iar Diana , a inceput sa scotoceasca in plasa musafirilor si a venit de acolo cu papusa Clarei pe care a lins-o la greu pe chelie Clar lingea si ea ce apuca din sertarul cu jucarii,sa nu se lase mai prejos Si nu s-a speriat deloc deloc de papusa plimbareatza! Pe Mos Craciun l-a apucat de freza si era cat p-aci sa ii ia si lui felinarul - cum a facut Diana.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns doina_laila spune:

Multi ani fericiti scumpule Angelos,
sa-ti daruiasca bunul Dumnezeu zile senine, fericire si sanatate!

Theodor – darul lui Dumnezeu

Doina si Theodor (4 februarie 2006)

Mergi la inceput