Mamici de ianuarie-februarie 2007 (47)

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Messa spune:

Bine ai venit, Irina!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ALINATXA spune:

Multam fetele ptr sfaturi.Eu am facut garagara cu zeama de lamaie si am luat vitmaina c si vad ca m-a mai lasat.
Liudo maica sa stii ca ai cam stagnat!Gata esti detronata!

33+saptamani http://new.photos.yahoo.com/naomi_creamy/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adela2006 spune:

buna la burtici si mamici

mama cata duminica e ziua cea mare ? atunci iti face si ceza sau doar mergi la control ? oricum nu mai e asa mult pana atunci

alinatxa ca satreaca totul si sa nu mai fi supi nici din cauza viselor nici a gatului ; si la mine ieri am crezut ca iese bebelina prin burta m-am speriat ca nu credeam ca se vede asa prin stratuletul meu de slaninuta dar era deformata total se intindea in toate partile

irina bine ai venit

aelita ptr orice eventualitate

fetele voi ce faceti de revelion ? ( asta daca nu sunteti la spital sa nasteti )ptr mine craciunul a fost foarte obositor multa lume multa agitatie m-a obosit teribil ; noi de revel de obicei aveam invitati sau mergeam la un chef ceva anul asta in cazul in care nu nasc si scap ma tot intreaba lumea ce fac daca tin revelu la mine sau nu ( va dati seama ca nu am nici un chef de musafiri preferam sa merg la cineva dar nimeni nu vrea sa tina revelu la el acasa )daca merg undeva cand nu mai pot imi bag piciorele si plec dar la mine ce fac ii scot afara ?!?
parca imi pare rau si de sot sa-l tin sechestrat cu mine singuri de revel
deci voi ce faceti de revel ?

37+ alexia maria

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Catalina spune:

Nu Adela, am terminat cu controalele. Duminica imi face cezariana. Sa lasam acest subiect ca mai am nitel si fac pe mine.

Mai, a pus Irina (de fapt banuiesc ca sotul) la messenger poza aluia mic. E superb!!! Are deja o zi. Incredibil, cred ca saracuta e coplesita ca vaz ca nu m-a sunat. Eu nu o sun ca nu vreau sa o deranjez, a ramas ca ma bipaie ea cand poate vorbi. Va raportez imediat.

Cata 38+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Liuda spune:

Irina! bine ai venit in randul nostru si mai ales in randul celor fara dr. de sarbatori - adica cu morcovul in fund! la mine dr. Pop e plecata de pe 26 dec. pana pe 8 ian. Mi-a lasat lista cu dr. care sant de garda pana pe 3 pentru ca pe 3 ian. vine dr. Dimitriu si ma prea in cazul in care ma apuca... Deci pana pe 3 ian. nu am voie, mai ales ca iti zic un pont: ca pana atunci de vreo 3 ori e tura lui Bucatanschi... care poate stii cum e... plus cei ramasi nu fac operatia jos in chiloti, ci te taie pe toata burta... vertical! Deci fata hai sa ne rugam sa stea copiii in noi cat mai mult, stai cumintica nu te agita cu gatitul si alte treburi de sarbatori...

Va pupic pe buric.

Liuda si o burta de 36 sapt si 4 zile

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Liuda spune:

Alinatxa eu nu am stagnat ma, asta voi ati crescut!!! Eu vad ca ma mentin cu ale mele 14 kile, la voi aud de 18-20 ... dar nu ma plang - imi e de ajuns si ce am... ca e maricica si asa !!!

Adela de revelion stam acasa, ca si asa vezi ca lupt sa tin papusa in mine pana prind un dr. mai bun! Al meu nu se simte sechestrat in casa... chiar se simte bine! Nu face mofturi ca vrea cine stie ce mare petrecere, asa ca o sa fim cuminti... eu zic ca un an nu mai murim si noi daca stam acasa!

catalina cum sa inteleg ca duminica de revelion pe 31 dec. faci ceza? dar nu mai astepti si tu o zi? sau dr. e de garda oricum asa ca te rezolva sa nu stea degeaba... nu te lasa si el sa faci revelionul acasa...

Va pupic pe buric.

Liuda si o burta de 36 sapt si 4 zile

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carcarel spune:

Fetelor, am sunat-o pe Oana Bucur dar nu mi-a raspuns. Sper sa fie bine. De obicei ma suna ea inapoi in cateva ore, asa ca mai astept. Daca aflu ceva despre ea va anunt. Pupici!

31+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Daconst spune:

Hai ca vin si eu cu vesti bune...cica bb al meu nu iese nici sa vreau.Dupa aparente mai sta vreo 10zile,adica s-ar putea sa vina exact cind are DPN-ul pe 9 sau putin mai repede.
Mi-a scos morcovul macar si pot sa savurez si eu Revelionul ca destul am stat in pat de Craciun.Am facut bataturi pe fund de atata stat.

Parca vad ca ajung ca Aelita sa vreau sa nasc si asta mic nimic.

Fetele din Brasov,care aveti numarul Oanei?Deja ma gindesc si eu la ea cu ingrijorare.

Catalina,de ce nu-ti face mai pe 2 cezariana?De ce pe 31,daca tot e programata? Of,ca eu am ce am cu dr aia de programeaza tot in functie de cheful sau concediul lor.Sa-i ia naiba de ticalosi...doar lor sa le fie bine si sa-i prinda anul cu bani in buzunar.

Hainute bb ,caruciorul

Dana 38+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Misha_tp spune:

Irina, bine ai venit si sper sa rezisti pana pe 4 ianuarie, cand e programata consultatia.

Liuda, multumesc pentru informatii. Am facut si eu analizele de la 7 luni la Vitalmed, cu trimitere de la medicul de familie (nu am platit nimic). Ce mi s-a parut f ciudat la Vitalmed a fost retinerea pe care o manifesta personalul de acolo privind ideea de a-mi face analizele gratuit. Acuma am inteles de ce: se fac contra cost, nu cred ca le agreeaza pe cele decontate prin Casa de Asigurari. Azi am fost in Tiglina si nu am rezolvat nimic. Laboratoarele sunt inchise pana pe 7 ian. Intr-adevar, suntem la acelasi cabinet medical. Dr. Dimitriu am inteles ca e plecata din tara, pana pe 31 dec. Deci daca e ceva urgent, macar e in tara dupa 1 ian, chiar daca nu si la cabinet.

Fetrelor, va rog frumos, trimiteti-mi si mie parola la mailul comun. Multumesc.

30+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Daconst spune:

Liudo,noi amandoua gindim la fel...

De kg nu mai zic nimic ca dr meu a spus ca m-am ingrasat brutal...deci trageti voi concluziile.
Macar m-a laudat pentru analizele din sarcina si spunea ca la ce valori am avut imi trece cu vederea tot.Am fost de treaba.
Doar asa mi-am facut si eu damblaua cu muntii de ciocolata care i-am topit.

Hainute bb ,caruciorul

Dana 38+

Mergi la inceput