Mamici de ianuarie-februarie 2007 (47)

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Ivona1977 spune:

Buna fetele!

Bine ai venit Irina!

Helenutza DPN-ul meu initial era 6 ian, dar pt ca bebelina e o grasana mi l-au modificat pe 1. Nasc natural cu epidurala (sper) asa ca astept sorocul.

Am fost la doctor azi si m-a calmat frumos, mi-a luat de 2 ori tensiunea si am 120/70 si mi-a facut iar analiza la pipi si au iesit proteine dar rezidual. Nici vorba de preeclampsia. Asa ca e probabil doar o infectie urinara; au trimis proba si astept acum rezultatul. Si mai merg din nou la moasa pe 3 ian - daca nu facem copilul intre timp. Si s-a calmat si bietul meu sot ca intrase intr-o panica teribila.

Bafta Aelita te asteptam de la doctor. Cred ca o sa se culce biata cand vine de la spital, ca a stat licurici toata noaptea sa ne faca noua frumos aici sa putem scrie.

Cata numai ganduri bine pentru tine, o sa fie bine, stai linistita.

Dana bafta, ma bucur ca mai ai cateva zile sa te simti bine. Eu am morcov deja, orice miscare a lui bebe ma face sa sar in sus sa ma intreb daca nu a venit momentul. Sotul meu cere parola de fiecare data cand il sun, tre sa zic intai ca nu nasc si apoi ce am de spus...

Va pup fetele,

Ivona AMR 3

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Daconst spune:

Ivona,eu zic ca nu nasti pe 1..poate citeva zile mai repede de DPN,dar nu chiar atat.Si la mine e bb grasunel,dar pentru asta nu au schimbat DPN-ul.
Eu zic ca vei sarbatori Revelionul si apoi ai vreme si sa nasti.
Te simti rau?Sau ai ceva simptome mai deosebite?
Sa ne spui si noua sa stim ce sa asteptam.

Hainute bb ,caruciorul

Dana 38+

Mergi la inceput

Dana DPN-ul meu e pe 1 ian de la 15 sapt :) ala de pe 6 era dupa UM. Radea si doctorul zicea ca nu mai ajung ziua de miercuri sa vad moasa, am si burta de 41 cm. Am avut tensiune mare, proteine in urina si cum eram umflata toata a zis moasa ca s-ar putea sa am preeclampsia. Dar m-a calmat doctorul oricum. M-am stresat degeaba.

Eu nu am avut niciodata contractii pana acum asa ca o sa le recunosc. Va anunt eu daca e caz de imbarbatari...:)

Va pup,

Ivona AMR 3

Mergi la inceput

Ivona,cum ti-a masurat burta?De ai 41cm?
Eu tocmai m-am masurat ieri si mai crescusem...aveam 117cm,dar in circumferinta.

Hainute bb ,caruciorul

Dana 38+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alinuk spune:

yupiiiiiii
am si eu camashutza de spital..
in locul variantei secci (aventura te-am vazut fata... o sa umilesti doctoritele in spital - iti da mana tie ca ai 1.75 sau mai mult...da' io, ca dopul - nu pot sa ma bag in d'alea asa de scurte inca) am preferat varianta -haz de necaz.. adica mi-am luat o camashutza cu elefantzei..
camasha de trompi

..adica macar in desene sa fie cineva mai umflatzel ca mine

Am vb cu Kate - va pupa pe toate si va roaga sa aveti mila si de ea sa nu scrietzi romane sa nu mai aiba timp de recuperat... asteapta cu emotzii ziua de maine cand e posibil sa-i dea drumul acasica. Spera sa ajunga undeva spre 11 ian cu bb la purtator.

pupik,

PS: acum chiar ca sunt ingrijorata, nimeni nici o veste despre Oana_Bucur...haideti mai fetelor nu are nimeni nr ei de tel??? Liudo poate o suni tu pe Flavia--- poate il stie ea!?

Alinuk 35 Theodor

................................................
Nimic nu-i intamplator!
........................................
noi_doi_si_o burtica
franturi_de_viata

Mergi la inceput

Dana la noi e masuratoare standard, o trece moasa in fisa gravidei, de sub sani pana la bikini line (palpeaza ea si simte placenta si apoi masoara). Nu e circumferinta, chiar am sa caut ruleta aia sa vad cat de rotunda sunt...:)

Ivona

Mergi la inceput

Alinuk,frumusica foc camasuta...iti sta bine in ea.

Ivona,m-am masurat si eu cum spui tu si am 43-43cm.Deci sunt destula si eu.
Dar ce era cu 41cm la tine?E mult?ca eu atunci ce sa mai zic...si mai stau 10 zile.

Hainute bb ,caruciorul

Dana 38+

Mergi la inceput

Asa e Alinuk, e frumusica tare camasuta, ca si stapana:)

Dana cred ca depinde si de inaltime, eu am 1m 56 asa ca e mult 41 cm la mine(cred ca sunt mai mult lata decat lunga acuma). Nu gasesc ruleta aia...:)

Ivona AMR 3

Mergi la inceput

Dana tot 117 am circumferinta - da noroc!

Ivona AMR 3

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adela2006 spune:

alinuk e super camasa , imi place si-ti sta foarte bine cu ea

37+

Mergi la inceput