Mamici de ianuarie-februarie 2007 (47)
Raspunsuri - Pagina 2
gio spune:
Alina, eu pt dureri de gat am luat pastile de supt DR MOm (naturale fara contraindicatii) si daca se ingrosa gluma homeogene din ora in ora pana imi trecea (astea-s homeopate, se dau faar probleme in sarcina).
Monu, nasol cu infectia urinara. Ai facut si antibiograma? Ca poate merge si ceva mai usurel gen Biseptol. Eu dupa infectia urinara am baut ceai din acela diuretic si slava domnului n-a mai recidivat.
Pupici
35 +
gio spune:
ca sa stergeti un mesaj aveti sus langa edit/PM si stergere mesaj (delete reply). si il copiati si il mai trimiteti o data.
35 +
Helenutza23 spune:
marybell- ce oroare, pe cuvant! da, as e, bine ca totul s-a terminat cu bine si ca sunteti bine... oh, Doamne, e greu sa uiti si sa ierti asemenea greseli... ma bucur tare ca sunteti bine, ca ai laptic. o sa te refaci si tu... va pup ...a, cand ai timp, poate pui si niste pozici. auzi, totusi am in cap o intrebare...cine ti-a facut ecografiile? sunt multe intrebari, probabil ca tu acum nu le poti procesa, ai gandul la bb si e normal, dar pe parcurs o sa iti revina in cap...e de neinteles, pe cuvant!
aventura-am vazut pozele. super! mi-a placut camasuta ta. si mi-a placut poza cu tati al vostru si cu burtik. e de efect.
anis- imi pare rau ca ai ramas fara bona... off, am auzit multe fete care au fost lasate de bone la al 2-lea copil... pur si simplu inventeaza cate un motiv pt ca nu au chef sa isi bata capul cu 2 copii. e greu si ele cred ca nu merita. nu stui, au mari pretentii la bani...
aelita, Ivona stiam ce e AMR-ul dar nu stiam de ce e 4 la Iovana. nu stiam ca pe 1 ian e programata. Iovana, mai putin si incepem galeria si la tine.
aelita- banuiam eu ca tot tu vei deschide si capitolul asta! bafta la monitorizare!
Liuda- am vazut si pozele tale, esti super! burta e acum in randul burticilor, nu mi se mai pare asa mare... iar tu esti super, nu grasa, nu nimik.
Misha_tp- eu zic ca ai inceput sa iei fierul la timp, nu a afectat bb (oricum el se descurca si ia din rezervele tale, nu ramane fara). cat despre calciu, nu stiu ce sa spun, stiu ca nu prea se da ca provoaca contractii, desi unele fete iau. nu stiu. incearca mai bine mai multe lactate daca poti.
roandre- si eu am avut ieri greturi, dupa ce de vreo 2 sapt ma simteam mai bine. dar greturi din alea cu transpiratie rece. nu am vomitat si usurel, usurel, m-am reactivat... oh, Doamne, imi doresc al 2-le copil dar va fi greu sa iau decizia cand ma gandesc la lunile de gretzuri pe care le-am avut... a FELICITARI pt teren, sa dea Dumnezeu sa reusiti sa construiti casuta visata cat mai repede.
Daconst- bafta la doctor. si sa nu dispari brusc si dintr-o data sa vii sa ne spui cum fu'se.
monu- ai simptome? te ustura cand faci pipi..si nu numai... oricum o sa iti dea trat, asa cred. ai antibiograma, nu?....aa, acum am citit ca ti-a si dat tratamentul... ia-l, e mai bine asa, decat cu infectie. citesc si eu acum ce e cu ospamox asta ca nu am auzit... la cate infectii urinare am avut nu mi-a dat pana acum asa ceva. e drept ca m-a ferit Dumnezeu in sarcina asta si ma gandesc ca ospamox e ceva safe in sarcina. hai ca o sa fie bine
fetele, azi merg si eu la eco. o zi buna!
32+
Craciun Fericit! Un An Nou cu sanatate si impliniri!
eli1977 spune:
Neata burtici, ce dor mi-a fost de voi..uof si internetul asta nu mi-a mers de nici un fel doua zile, am crezut ca arunc calculatorul, dar nu era el de vina saracu'...
Misha,, da, eu sunt din Galati dar am venit in Bucuresti la facultate si m-am stabilit aici dupa absolvire, asa a fost sa fie, nu am vrut neaparat dar am prins un post bun si am ramas, mai ales ca si mandrul meu isi gasise un serv f bun aici,..cam asta a fost.Nasc la Polizu, aici in Bucuresti.
Marybell, nici nu pot sa comentez.M-am trezit azi cu mare drag sa citesc din urma si cand am vazut ce-ai patit m-am speriat rau, mai, nu se poate asa ceva, sa nu verifice ei daca totul e in ordine!bine ca sunteti amandoi sanatosi, ca dinspre astia....
Liuda, fata, nu te mai smiorcai, ca esti super bine, serios, arati bine
Alinatxa, stai fetita linistita, asa fac nazbatiile, si al meu la fel, are zile, cum a fost si ieri, cand ma ia cu totul, zici ca acum iese si joaca batuta pe ficatii mei si pe coaste, imi vine sa strig, oricum as sta.Si are zile cand ma sperie de cuminte ce e.AAA!mi-am adus aminte, m-am speriat cand am citit ca ai fost la patinoar, am crezut ca te-ai urcat pe patine, sa faci vreo nefacuta!nu de alta dar si eu dau ocol la patinoar de vreo saptamana si vin super frustrata, ca iarna asta...nica..mai ca m-as urcaIn fiecare iarna mergeam, imi place la nebunie si sa patinez si sa schiez, anul asta pas si cred ca si la anul, ca bebe e mic, doar sa mai furam asa cate un pic..
Fetele, ma uitam ce scria Ivona, de hipertensiune.Eu sunt la capatul opus, dar f opus, de cate ori mi-a luat tensiunea a fost f mica, plus ca acum doi ani am avut operatie de peritonita, totul a avut loc ffff rapid, ca m-am dus f tarziu si pe masa de operatie am patit si au ca Maribell, auzeam tot, inclusiv ca dr tipa la asistente ca ma pierde ca imi scade tensiunea si sa pregateasca nu stiu ce....acum mi-e frica sa nu fac iar o faza din asta la nastere, mi-e frica rau de faza asta.
va pup,
Eli si burtica de 35 sapt fiiiixxxxx!
laura ionescu spune:
ALINTAXA- si eu am patit-o cu gatul inainte de Craciun cu o saptamana. Oricum eu aveam probleme cu gatul in fiecare iarna, speram ca anul asta scap. Pe mine m-au durut si toate oasele, asa ca la gripa. Doctorul meu mi-a zis ca pot sa iau asa:
- Fervex- maxim 3 pliculete pe zi, ca sa nu fac febra, dar numai daca ai simptome de gripa
- sirop de tuse - BRONCHICUM- natural, homeopat, nu are contraindicatii pt sarcina si alaptare, foarte bun. Trebuie sa iei din 2 in 2 ore cate o lingurita si intr-o zi - doua iti trece.
- Hexoralette - pt dureri de gat fara tuse.
Eu asta am luat si am fost ok.
L, 37+
Liuda spune:
Neata fetelor!
Ce faceti?
mai Aelita eu zic ca naste ca toata noaptea am stat cu ea in gand... parca de visat nu o visam ca nu am cum sa visez o fata pe care nu o cunosc insa cu numele ei m-am trezit de cateva ori asta noapte... Zau chiar pe la 7 nu aveam somn si ziceam sa intru pe forum sa vad... dar apoi am adormit iar...
Misha_tp eu zic ca copilul tau nu a patimit ca nu ai stiut tu si ai avut lipsa de fier, ca el si-a tras oricum... la tine e mai nasol, Normal trebuia sa-ti dea ceava gen tardiferon. Eu am luat fier toata sarcina de pe la 3 luni cand am depistat-o si pana acum... la un moment dat ma lasaseram ca am zis ca gata, am ridicat nivelul la normal si nu mai e nevoie, dupa care mi s-a explicat ca anemia in sarcina se mentine pe tot parcursul si chiar si dupa... deci trebuie suplimentar.
Eu mi-am facut toate analizele la Vitalmed in Galati, pentru ca sant rapizi si plus la particular ma simt mai bine, te simti respectat, nu ca la alte laboratoare unde stai la coada si mai vorbeste cu tine parca iti face ceva gratis... La romar incercaseram odata - insa nu imi convine ca ei trimit la Bucuresti si astepti o saptamana niste rezultate de analize super simple. Asa ca eu sant deja recunoscuta la Vitalmed, dr. de acolo iti explica si rezultatele, nu astepti, si in cateva ore ai totul la mana. Calciu - la fel am luat insa nu ai voie decat pana in saptamana 36 pentru ca Calciul genereaza contractii, daca nu consumi lactate cat trebuie poti sa iei calciu Berocca, cica e cel mai bun la moment pentru perioada de sarcina.
Misha_tp noi cred ca santem la acelasi cabinet cu tine pentru ca vad ca dr. tau e Dimitriu si eu sant la Ioana Pop, adica ele sant in acelasi cabinet. In alta ordine de idei - dr. Pop e plecata si vine pe 8 ianuarie, asa ca in caz ca ma apuca ceva ma opereaza Dimitriu, insa dupa 3 ianuarie pentru ca pana atunci nu este nici ea.
Fetelor am vazut ca ati apreciat rodul muncii mele timp de 9 luni - adica burta.
Va pupic pe buric.
Liuda si o burta de 36 sapt si 4 zile
mamescu spune:
Buna,fetelor!Ma numesc Irina si sunt din Galati(salut,Liuda si Mihaela Toderica!),nascuta pe 14.07.1976,am 38 sapt sarcina ,cu UM 6.04.2006 si DPN 6 ian ,la Dr.Mataca(care e plecata pana pe 4 ian-atunci cand sunt asteptata sa ma consulte)la S.Judetean.Stiu ca ma inscriu tarziu,dar asat e treaba.Trebuie sa nasc prin cezariana(prima nastere la fel a fost)caci am sfaramat osul pubian in bucatele ff mici(un accident in copilarie)si diagnosticul de osteocondrita disecanta la niv simfizei pubiene.Din cauza asta am niste usturimi in carne vie jos ,cateodata si in vagin ,cateodata doar in locul osului(care coboara f mult la fiecare sarcina-il simt deasupra clitorisului si ma ustura de mor-cu greu ma imbrac ma ridic din pat,etc,trb sa astept sa mi se aseze nu stiu ce naiba pe acolo ca sa nu ma doara asa tare).Temerea mea cea mai mare e ca nu am sa apuc 6 ian sa nasc cu DR Mataca si ca o sa intru pe nu stiu ce mana si acum cand am aflat ca nici DR Dimitriu si Pop nu sunt in oras,sunt si mai speriata.Iau Nospa la fiecare durere de burtica doar doar mai pot amana nasterea pana pe 4 ian.
Oricum,am intrat sa va spun sa ma inscrieti si pe mine aici.Va pup pe toate si sarcini si nasteri la timp si usoare!
irina,gravidoasa,38+
Binecuvantata cu suflet pereche-R. si cu un scop luminat in viata-Tomas Cristian,asteptand un bebelus in ianuarie.