Mamici de ianuarie-februarie 2007 (47)

Raspunsuri - Pagina 27

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns gabriela_s spune:

marina si eu mai simt intepaturile de care zici tu,de multe ori sunt din cauza presiunii exercitate asupra vezicii,mai ales daca zici ca bebe e saltareata astazi.la mine trec si fara no-spa.

www.dropshots.com/gabriela_s28" target="_blank"> filmulete cu bebe in burtica
39+4 zile

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns marinar spune:

Gabi sigur ai dreptate si durerile sunt din cauza presiunii. chiar ma implinge bb cu putere. imi spunea sotul de dimineata ca aseara de cate ori s-a trezit si a putut sa-mi vada burta era o mare joaca acolo.

Marina 36+ sau mai mult Emma Ioana

burtika
lucrusoare bebe

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adinush spune:

Maryela iti recomand din tot sufletul Stodal.E un sirop homeopat,am mai vorbit despre el pe aici.Pe mine m-a ajutat foarte mult in conditiile in care eu din august am fost racita cel putin 75% din timp

Adinush 39+ cu - Ingrid-Eileen

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monu spune:

Catalina, nastere usoara si fara probleme.

LA MULTI ANI 2007! SA AVETI PARTE DE BB-I SANATOSI SI NASTERI USOARE. SA FIE UN AN PLIN DE BUCURII, FERICIRE SI IUBIRE.

mami de Alexia Ioana
si Iulia Antonia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ylilimic spune:

Catalina a nascut!

La 10:30 de 3,400 kg, 51 cm, scor 9. Sunt bine amandoi, iar ea se simte super bine (ca si cand nu s-a intamplat nimic - nu daramata, nu voma, nu ameteala, etc) !!! Acum sunt separati, insa cred ca o sa il aduca pe micul Matei cat de curand, daca ea se simte asa bine

Albinutzza - La multi ani! Sa fii fericita alaturi de familie, nastere usoara, si copii sanatosi, frumosi si mancaciosi!

Nasterea - un puzzle cu flori de liliac
Marele blond (Luca Matei - 05 nov 2004)
Liliana 38 cu
CARTI de psihologia copilului / liste utile pentru tinere mamici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adinush spune:

Felicitari Catalina, ai vazut ca nu a fost asa greu? Sa vii cat mai repede acasa si sa ai un bebelin cuminte si mancacios, sa n-o streseze pe mami prea mult

Adinush 39+ cu - Ingrid-Eileen

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ALINATXA spune:

MESAJ DE LA CATALINA
Minunile sunt specialitatea lui Dumnezeu si ptr noi a facut azi una.Are 3 kg 400,51 cm,nota 9 si a venit pe lume la 10.30.Multumim lui dumnezeu si voua ptr gandurile bune.Cata,Cornel si MATEI!!!!!

33+saptamani http://new.photos.yahoo.com/naomi_creamy/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sim spune:

Maryela zice bine Adinush sa iei Stodal. Este foarte bun si da rezultate. Eu am avut asa o problema la sarcina precedenta si pentru ca nimic nu dadea rezultate, doctorul mi-a recomandat Bioparox - este un spray cu antibiotic ce actioneaza local si se poate pulveriza si in nas si in gat, fara sa afecteze copilasul. Acum cateva zile am avut si eu senzatia de tuse iritativa si am luat de la farmacie "Propolis C" care nu este contraindicat in sarcina. A functionat dupa 2 zile de administrare.
Multa sanatate!

Simona 36+ si Ruxi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sim spune:

Catalina sa-ti traiasca puiul si sa fiti sanatosi! Felicitari din tot sufletul si refacere rapida!

Simona 36+ si Ruxi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns LEVI spune:

Bravo, CATALINA!Ma bucur ca totul a trecut cu bine.Te asteptam acasa sa vii sa ne povestesti.
MARYELA,si eu am luat pt tuse tot STODAL,un sirop homeopat foarte placut la gust si nu are contraindicatii in sarcina.

Help!Am o problema cu scrisul mesajelor:De la o vreme,cand scriu un mesaj,imi subliniaza cu rosu unele cuvinte(aproape toate)si nu imi permite sa colorez,sa maresc,sa inros caracterele.

Luminita32+ si Daria
http://photos.yahoo.com/luminitaenescu

"Iubeste-ma cand o merit cel mai putin:atunci am nevoie cel mai mult."

Mergi la inceput